حتما تعداد سیدهاش کاهش یافته...
تعداد کسانی که آپلود می کنند و دانلود می کنند.
حتما تعداد سیدهاش کاهش یافته...
تعداد کسانی که آپلود می کنند و دانلود می کنند.
یعنی باید بیخیال دانلود بشم یا شاید شانسی بتونم دانلود کنم
اول: نرمافزار BitTorrent رو از سایت خودش دانلود کن.
دوم:برو سایت torrentz.com یه سایت مرجع هستش.اون بالا هر چیزی که میخوای سرچ کن.مثلا transformers 2007.. کلی واست لینک ردیف میکنه.سمت راست مقدار seed هارو نوشته+حجم فایل.هر فایلی که seed بیشتری داره احتمالا کیفیت بهتری داره.(چون عده ی زیادی دارن اون فایل رو میزبانی میکنن).روش کلیک کن.بعد بالای صفحه یه سری سایت میاره که همشون همون فیلمی رو که میخوای دارن.مثلا mininova.com ..بعد فایل تورنت رو دانلود میکنی و میدیش به برنامه.
در تورنت هر کسی که دانلود میکنه,برای بقیه هم آپلود میکنه!اون آپلود باید انجام بشه و اگه جلوش رو بگیری سرعت دانلود خودت کم میشه.
اگه سرعت دانلود فایلی کم هست احتمالا seed هاش کم شدند.
بهترین نرمافزار از نظر من bittorrent هست.
اشتباه گفته طرف.هیچ ربطی نداره.از هر نقطه ی دنیا با هر نوع اینترنتی میشه استفاده کرد.فقط سرعتها فرق دارند.شنیدم استفاده از تورنت بدرده ایران نمیخوره!!!!میشه کمی توضیح بدید.
مرسی برادراول: نرمافزار BitTorrent رو از سایت خودش دانلود کن.
دوم:برو سایت torrentz.com یه سایت مرجع هستش.اون بالا هر چیزی که میخوای سرچ کن.مثلا transformers 2007.. کلی واست لینک ردیف میکنه.سمت راست مقدار seed هارو نوشته+حجم فایل.هر فایلی که seed بیشتری داره احتمالا کیفیت بهتری داره.(چون عده ی زیادی دارن اون فایل رو میزبانی میکنن).روش کلیک کن.بعد بالای صفحه یه سری سایت میاره که همشون همون فیلمی رو که میخوای دارن.مثلا mininova.com ..بعد فایل تورنت رو دانلود میکنی و میدیش به برنامه.
والا من به پیشنهاد دوستمون utorrent رو گرفتم و از سایته
استفاده کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه فایل گرفتم و دو شب پیش یه مقدارش رو گفتم
سرعت 24 اینا بود
ولی الان که گزاشتم بقیش رو بگیرم ترکیده! یعنی 6 بیشتر نمیره
فقط یه سوال دیگه هم داشتم
من الان سرعت آپلود رو به یک کلیوبیت محدود کردم
حالا این تاثیر منفی داره یا ....؟
ولی الان که گزاشتم بقیش رو بگیرم ترکیده! یعنی 6 بیشتر نمیرهتوی خود برنامه نزده چند عدد (یا نفر!) seed وجود داره؟احتمال داره چون شما آپلود رو محدود کردید سرعت دانلود شما هم کم شده باشه.چون سرعت دانلود با آپلود شما نسبت مستقیم داره.بهتره بذارید رو تنظیمات دیفالت بمونه.من الان سرعت آپلود رو به یک کلیوبیت محدود کردم
حالا این تاثیر منفی داره یا ....؟
والا برادر گشتم یه لینکه دیگه یافتم
27 نفر seed داشت
تا 25 میگرفت
ولی آخه تنظیماته خودش نامحدود هست جفتشون
سرعت کم نمیشه
راستی من الان 256 دارم همرمان میتونه 32 بفرسته و 32 بگیره یا جمع سند و ریسیوم باید 32 بشه؟
32 دوتا میگیره...تا 22 تا فکر کنم اپ میکنه.![]()
مرسی
یعنی همزمان؟
یعنی در یه ثانیه میتونه همزمان 32 بگیره 22 بفرسته (رو هم 54) یا نه در کل باید جمعشون تو دریافت 32 بشه و یا تو فرستادن 22 بشه؟×!
هنگ کردم!×!
پی نوشت: داتک خاک بر سر به درد نمیخوره! الان سرعتش 3-8 هست!!!!!!!!!
سلام
من adsl 512 دارم ولی همیشه سرعت تورنتم کم بوده!!!!
با برنامه ی Qturrnet دانلود میکنم اولا سرعت دانلود تا 40 بالا میرفت ولی الان بین1-4 بعضی وقتا جو گیر بشه تا 25 بالا میره
چه کنم تا سرعت زیاد بشه؟
یه سوال این لیچر و سیدر (leechers و seeders) چی هست ؟ زیاد باشن خوبن یا کم باشن یه توضیحی بدین ممنون میشم وآیا امکان زیاد کردن سرعت دانلودش وجود نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)