تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 827 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262302352752 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

حـــــرفـه ای Sphinx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

هفته چهاردهم ليگ برتر
    منچستر در انديشه فرار از بحران
    -------------------------------------------------
    شب دوم از هفته دهم ليگ برتر با انجام 4 ديدار پيگيري خواهد شد. اورتون در گوديسون پارك ميزبان نيوكاسل است. آبي هاي بندر ليورپول در دو هفته اخير پيشرفت خوبي داشته اند و مصمم هستند تا با شكست كلاغ هاي به اوج رسيده، به رتبه هاي بالاتر صعود نمايند.
    زوج آتشين شيرر و اوون از اميدهاي گريم سونس براي فتح سنگر ميزبان است. منچستريونايتد بخت برگشته ميهمان وستهام انتهاي جدولي است.
    نتايج ضعيف شياطين سرخ در ليگ قهرمانان، هواداران اين تيم را عصباني كرده و حالا آنها اميدوارند با پيروزي در اين ديدار به مسير اصلي خود باز گردند. غيبت روي كين هم مزيد بر علت شده تا فرگوسن در بدترين شرايط سال هاي آخر خود قرار بگيرد.
    هر چند ميهمان آنقدر پرقدرت نيست كه بتواند سد راه قرمزپوشان منچستر شود. ميدلزبرو در ريورسايد به مصاف وست بروموويچ مي رود. تيم استيومك لارن فقط 3 امتياز بازي را مي خواهد تا به مكان هفتم صعود نمايد. ميهمان نيز براي فرار از ته جدول نيازي مبرم به پيروزي دارد.
    آخرين ديدار هفته چهاردهم نيز بين دو تيم فولام و بولتون برگزار مي شود. بولتون ديگر آن تيم پرقدرت فصل گذشته نيست و ميزبان هم براي پيروزي به ميدان مي آيد.
    برنامه بازي هاي شب دوم از هفته چهاردهم ليگ برتر به شرح ذيل است:
    اورتون- نيوكاسل
    وستهام – منچستريونايتد
    ميدلز برو- وست بروموويچ
    فولام- بولتون

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مهرداد اولادي:
    من وقت تلف نكردم
    ----------------------------------
    مهرداد اولادي در لحظات پاياني بازي به علت اتلاف وقت كارت زرد دوم را دريافت كرد و از زمين مسابقه اخراج شد. او آنقدر عصباني بود كه مي‌خواست داور را كتك بزند و اگر وساطت مربيان پرسپوليسي نبود معلوم نبود چه اتفاقي رخ مي‌داد.
    اولادي در اين باره گفت:. وقتي مي‌خواستم كرنر را بزنم، داور گفت توپ را بكار و ضربه را بزن، من هم گفتم همين كار را مي‌خواهم انجام دهم .
    وي ادامه داد: نمي‌‌خواستم توپ را به وسط زمين ببرم ولي داور كارت زرد دوم را نشان داد و من هم عصباني شدم.
    مهاجم پرسپوليس در پايان اظهار داشت: مگر اينجا شهرستان است كه داوران تحت فشار قرار بگيرند و خيلي زود كارت بدهند؟ نمي‌دانم چرا تركي اين تصميم را گرفت.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نصرت ايراندوست:
    بازي پاياپاي بود
    ------------------------
    صحبت‌هاي نصرت ايراندوست سرمربي ملوان بندرانزلي پس از پذيرفتن شكست مقابل قندي يزد جالب و در عين حال محترمانه بود.
    ايراندوست درخصوص اين ديدار گفت: بازي پاياپايي را با قندي يزد انجام داديم و دو تيم متعادل بودند ولي پس از مصدوميت هادي نظرپاك از جناح چپ ضربه خورديم و گل را هم از همين منطقه دريافت كرديم.
    وي افزود: بازي در يزد، با توجه به فشار تماشاگران حاضر در استاديوم بسيار دشوار بود ولي چيزي را مشاهده كردم كه هيچ‌گاه فكرش را نمي‌كردم.
    سرمربي ملوان تصريح کرد: تماشاگران يزد بيش از اينكه در انزلي به من احترام مي‌گذارند با من خوش رفتاري كردند.
    ايراندوست در پايان گفت:در هر حال ما به قندي يزد نتيجه را واگذار كرديم ولي اين شكست بسيار محترمانه و كاملاً حرفه‌اي بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بيژن ذوالفقارنسب:
    براي موفقيت به همه بازيكنان خود نياز داريم
    -----------------------------------------------------
    بازيكنان ما در اين ديدار بدون اشتباه بودند و يك روز بسيار خوب را براي سايپا رقم زدهد.
    بيژن ذوالفقارنسب سرمربي سايپا پس از اين پيروزي پرگل ضمن بيان مطلب فوق گفت: نفرات تيم ما توانستند بازي خوبي را از خود به نمايش گذاشته و تيم راه‌آهن را در يك مسابقه ديدني، غافلگير كنند.
    وي در ادامه افزود: نبايد در مورد عملكرد خوب بازيكنان سايپا با بي‌انصافي صحبت كرد و اين پيروزي را حاصل ضعف خط دفاع حريف دانست.
    اگر فيلم مسابقه را تماشا كنيد متوجه مي‌شود كه تنها عامل پيروزي سايپا عملكرد شايسته بازيكنان اين تيم است.
    سرمربي سايپا تصريح كرد: هدف ما اين است كه قبل از همه چيز بتوانيم بازي‌هاي خوبي را از خود ارائه داده و از امكانات خود به نحو احسن استفاده كنيم و در نهايت به موفقيت تيم و قهرماني فكر خواهيم كرد.
    ذوالفقارنسب در پايان تأكيد كرد: براي موفقيت به همه بازيكنان خود شديداً نياز داريم، جاي خالي يزداني و مؤمن‌زاده محسوس است و اميد داريم هر چه زودتر اين بازيكنان به تركيب اصلي تيم باز گردند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بهمن فروتن:
    بايد مي برديم
    ------------------------
    تيم فوتبال شموشك نوشهر در سيزدهمين هفته از رقابت‌هاي ليگ برتر مقابل تيم ابومسلم مشهد تنها به يك تساوي خانگي دست يافت.
    بهمن فروتن، سرمربي تيم فوتبال شموشك نوشهر درخصوص اين ديدار گفت:اگر قرار بود حق به حقدار برسد تيم من بايد برنده مي‌شد و ابومسلم با هديه كردن سه امتياز نوشهر را ترك مي‌كرد.
    وي افزود: شموشك بازي خوبي را به نمايش گذاشت و بچه‌هاي ما واقعاً زحمت كشيدند و من همين جا رضايت خودم را از نحوه بازي شاگردانم اعلام مي‌كنم.
    فروتن تأكيد كرد: مطمئن هستم در ليگ برتر خواهيم ماند و هفته به هفته بهتر خواهيم شد. ما با كمك يكديگر سهميه مازندران در ليگ برتر را حفظ خواهيم كرد.
    سرمربي شموشك در پايان گفت: ابومسلم حرفي براي گفتن نداشت. آنها روي يك حادثه بود كه توانستند به يك امتياز برسند.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

غلامحسين پيرواني:
    در آينده بهتر مي شويم
    ---------------------------------------
    بازيكنان ما به خوبي موقعيت حساس فجرسپاسي را درك كردند و بخوبي شرايط شكست رقيب را فراهم ساختند.
    غلامحسين پيرواني سرمربي فجر سپاسي با بيان اين مطلب اظهار داشت: بازيكنان من در زمين خواسته‌هاي مرا اجرا اما تنها گلايه من مربوط به اخراج كاپيتان فجر، وحيد رضايي است.
    وي ادامه داد:از وحيد رضايي گله‌مند هستم چون اخراج او ممكن بود به ضرر تيم ما تمام شده و نهايتاً دردسرساز شود.
    سرمربي فجر سپاسي تصريح کرد: ما چند موقعيت گل داشتيم ضمن آنكه حريف نيز چند موقعيت صد در صد را بر روي دروازه ما خلق كرد اما بازيكنان ما با هوش عمل کردند و نهايتاً پيروزي را به نام حود ثبت کردند.
    پيرواني در پايان تاکيد کرد: در هر صورت من از بازي بازيكنانم رضايت دارم، مطمئناً با توجه به بازيكنانم در آينده بهتر ظاهر خواهيم شد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

زلاتكو ايوانكوويچ:
    هدف ما كسب يك امتياز بود
    -------------------------------
    پاس قوي‌ترين تيم ايران است و اين موضوع را در مقابل ما به خوبي نشان داد.
    زلاتكو ايوانكوويچ، سرمربي برق شيراز ضمن بيان مطلب فوق گفت: از نتيجه به‌دست آمده بسيار راضي هستم چون در برابر پاس آن هم در زمين اختصاصي‌اش گرفتن يك امتياز هم كار بسيار مشكلي است.
    وي در ادامه افزود: پاس يكي از بهترين تيم‌هاي ايران است. تمام حواس خودمان را روي ضدحملات گذاشته بوديم و مي‌دانستيم تنها از اين راه مي‌توانيم دروازه حريف را باز كنيم.
    سرمربي فجر تصريح کرد: به پاس به‌عنوان يك تيم علاقه دارم چون آنها نمايش بسيار خوب و خيره‌كننده‌اي از يك فوتبال منطقي و شناور دارند. پاس در ميانه ميدان و خط حمله بسيار قدرتمند است و ما با آگاهي به اين قضيه تمام نقاط قوت اين تيم را بسته بوديم.
    ايوانكوويچ خاطرنشان كرد: داوري اين بازي خوب بود و اخراج بازيكن ما نيز به درستي انجام شد چون شيري به داور و بازيكن حريف اعتراض كرده بود و بايد اخراج مي‌شد.
    وي در پايان گفت: به آن چيزي كه در اين بازي دنبال مي‌كرديم دست يافتيم، هدف ما در تهران فقط كسب يك امتياز بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

امير قلعه ‌نوعي:
    مساوي عادلانه بود
    ----------------------------------------------------
    نتيجه مساوي عادلانه‌ترين نتيجه براي دو تيم فولاد و استقلال تهران بود.
    امير قلعه‌نوعي، سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران پس از پايان ديدار اين تيم مقابل فولاد خوزستان ضمن بيان مطلب فوق گفت: تيم فولاد در اين ديدار خوب بازي كرد ولي آن طراوت فصل‌هاي گذشته را نداشت.
    وي ادامه داد: نيكبخت واحدي از جمع بازيكنان استقلال جدا نمي‌شود و همچنين هفته آينده يك مهاجم خارجي را نيز به تيم اضافه مي‌كنيم تا قدرت تهاجمي استقلال بيشتر شود.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فورلان: تصميم من بازي براي اروگوئه بود
    -----------------------------------------------------
    ديه گو فورلان، مهاجم سرشناس ويارئال كه به واسطه مصدوميت براي يك ماه مجبور به استراحت است، گفت: "من خودم خواستم و مردم بايد بدانند كه تصميم من بازي براي اروگوئه بود."
    ، وي گفت: "هوداران فكر مي كنند كه تيم ملي مرا مجبور به بازي كرد، اما من به رغم مصدوميت شديد خودم خواستم كه براي اروگوئه بازي كنم تا شايد مثمرثمرتر باشم، اما متاسفانه ما حذف شديم."
    وي افزود: "من هرگز تحت فشار نبوده ام و حتي اگر اجباري هم در كار بوده باشد، طبيعي است و مقامات تيم ملي اروگوئه حق دارند هر وقت بخواهند از من استفاده كنند. من به باشگاه خود احترام مي گذارم، آنها هم بايد بدانند كه اروگوئه كشور من است و من سرباز اين كشور هستم و حضور در تيم ملي اروگوئه برايم در اولويت زندگي ام قرار گرفته است."

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

برنامه مسابقات ليگ فوتبال فرانسه
    -------------------------------------------------------
    برنامه شب دوم از هفته شانزدهم ديدارهاي لوشامپيونه فرانسه به شرح ذيل است:

يکشنبه:
    مارسي- موناكو
    پاري سن ژرمن – لن
    نانت- استراسبورگ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •