تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 262 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

جالبتر شد
    احتمال زیاد یندوزت 8.1 هست که من ندارم.7 دارم و اون اپدیتها رو نمیتونم تست کنم.
    نصفه شبی حوصله سرچ بیشتر ندارم یه گوگل بزن انگلیسی شاید یه چیزی پیدا شد.بعد نصب کن تا انلاینش دوباره از کار نیفتاده یه انلاین باهم بزنیم
    دقیقا ویندوز 8.1 دارم
    سرچ کردم و ابزاری برای فعال سازی و غیرفعال سازی پیدا کردم ولی کار نداد !
    محمد عزیزم چندتا گل میخوای بخوری؟؟؟

2. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

دقیقا ویندوز 8.1 دارم
    سرچ کردم و ابزاری برای فعال سازی و غیرفعال سازی پیدا کردم ولی کار نداد !
    پس یحتمل به ویندوز و اپدیتهاش برمیگرده
    منم اونرو پیدا کردم اما گفتم بدردت نمیخوره.چون خودت که غیرفعال نکرده بودی.
    .........
    محمد عزیزم چندتا گل میخوای بخوری؟؟؟
    اینجا شاعر میفرماید : خخخخخخخخخخخ
    تو بنصب،آوانس هم میدم.
    جالبه من سه تا دسته دارم خیر سرشون اصل هستند.هر سه تاشون روی شوک سمت چپ شتک شده اند.اینها مثل دسته معمولی ها ذغالی نیستند،کلی لحیم دارند نتونستم درستشون کنم.
    باید یه مغازه دسته درست کنی! پیدا کنم.کسی سراغ نداره؟

4. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان بازی واسه شما هم لگ زیادی داره ؟ پینگ من حدودا بین 100 تا 120ms هست ولی بازی همچنان لگ داره

خیلی هم سخت میشه با یه نفر بازی کرد
    سلام. برا من نمیدونم پینگم چنده ولی تصویر برام بعد از 3، 4 ثانیه ارسال میشه! دیدم وضعیّت اینجوریه، هم کرک آنلاین رو حذف کردم، هم Steam رو. الآنم آخرین آپدیت آفلاین رو دارم، حال می کنم!

6. این کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه katlots's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    cincinati

پيش فرض

ذوستان هر کی می تونه راه حلی بده لفا دریغ نکنه
    نمی دونم چرا امروز که آنلاین رو بعد سه چهار ماه بازی کردم اینقدر تاخیر داشت حدود 4 ثانیه تصویر دیر عمل می کنه قبلا اینطور نبود کرک 1.03 ورژن 2 رو ریختم

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من در آنلاین مثل سابق تاخیر دارم.همون صدم ثانیه ای که بازهم تاثیر گذاره
    اما اینبار خیلی بیشتر با مشکل ارتباط مواجه میشم و وارد روم ساخته شده میشم یا وقتی خودم میسازم و کسی میخواد اضاف بشه در %80 مواقع unable to join session میده که قبلا اینجوری نبود.

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

5 خداحافظی گیمر ها با مجموعه بازیهای فوتبال PES !!!!!!!

KONAMI دیگر به ساخت مجموعه PES ادامه نخواهد داد !!!

فهمیدن اینکه این روزها در KONAMI چه می‌گذرد واقعا سخت است... ابتدا آن‌ها کوجیما را به کلی از صفحه‌ی روزگار محو کردند و سپس بازی Silent Hills کنسل شد.
    حال به نظر می‌رسد باید با مجموعه‌ محبوب Pro Evolution Soccer نیز خداحافظی کنیم.
    اگر این خبر واقعا حقیقت داشته باشد، پس دیگر هیچگاه شاهد بحث‌های داغ FIFA در مقابل PES نخواهیم بود.

بر اساس جدیدترین گزارشات ارائه شده از آمار اقتصادی کمپانی کونامی در طی سال مالی گذشته ما به این نتیجه رسیدیم که این شرکت برای امسال یا شاید حتی هیچ سال دیگری قصد ندارد به ساخت مجموعه‎‌ی PES ادامه دهد.
    از آن‌ جایی که در طی چند وقت گذشته تمامی تصمیمات کونامی به مذاق طرفداران خوش نیامده، لذا به نظر می‌رسد این خبر هم صحت داشته باشد.
    با توجه به برنامه‌های مالی این کمپانی ژاپنی برای باقی سال مالی به نظر می‌رسد این خبر صحیح است.
    از طرفی دیگر نیز هنگامی که از آدام باتی مدیر روابط عمومی مجموعه‌ی Pro Evolution Soccer در تویتر راجع به این شایعات سوال شد او تنها با گذاشتن یک اسمایلی لبخند ما را بیش از پیش غمگین کرد.

حال باید به این فکر کنیم که آیا در طی سال‌های آتی باز هم نام PES را در بازار خواهیم دید ؟؟؟
    از آن جایی که تمامی تصمیمات اخیر کونامی ضد صنعت بازی سازی و طرفداران بوده به نظر می‌رسد باید برای همیشه با این مجموعه خداخافظی کنیم...
    Last edited by EhsanCPU; 17-05-2015 at 04:07.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

KONAMI دیگر به ساخت مجموعه PES ادامه نخواهد داد !!!

فهمیدن اینکه این روزها در KONAMI چه می‌گذرد واقعا سخت است... ابتدا آن‌ها کوجیما را به کلی از صفحه‌ی روزگار محو کردند و سپس بازی Silent Hills کنسل شد.
    حال به نظر می‌رسد باید با مجموعه‌ محبوب Pro Evolution Soccer نیز خداحافظی کنیم.
    اگر این خبر واقعا حقیقت داشته باشد، پس دیگر هیچگاه شاهد بحث‌های داغ FIFA در مقابل PES نخواهیم بود.

بر اساس جدیدترین گزارشات ارائه شده از آمار اقتصادی کمپانی کونامی در طی سال مالی گذشته ما به این نتیجه رسیدیم که این شرکت برای امسال یا شاید حتی هیچ سال دیگری قصد ندارد به ساخت مجموعه‎‌ی PES ادامه دهد.
    از آن‌ جایی که در طی چند وقت گذشته تمامی تصمیمات کونامی به مذاق طرفداران خوش نیامده، لذا به نظر می‌رسد این خبر هم صحت داشته باشد.
    با توجه به برنامه‌های مالی این کمپانی ژاپنی برای باقی سال مالی به نظر می‌رسد این خبر صحیح است.
    از طرفی دیگر نیز هنگامی که از آدام باتی مدیر روابط عمومی مجموعه‌ی Pro Evolution Soccer در تویتر راجع به این شایعات سوال شد او تنها با گذاشتن یک اسمایلی لبخند ما را بیش از پیش غمگین کرد.

حال باید به این فکر کنیم که آیا در طی سال‌های آتی باز هم نام PES را در بازار خواهیم دید ؟؟؟
    از آن جایی که تمامی تصمیمات اخیر کونامی ضد صنعت بازی سازی و طرفداران بوده به نظر می‌رسد باید برای همیشه با این مجموعه خداخافظی کنیم...
    سلام. دوست عزیز! این خبر دروغ بود. بعداً تأییده ـش از طرف مدیر محصولات Konami منتشر شد که این خبر دروغ بوده و به ساخت مجموعه ی PES ادامه خواهند داد!
    ============
    یکی از مدیران بی زحمت پست هر دو مون رو حذف کنه که باعث شک و شبهه نشه!

11. 3 کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام

دوستان من یه مشکلی با پیس دارم، گرافیک انویدیا رو به بازی شناسوندم، تو تنظیمات هم مشخصات گرافیک اصلی رو زده ولی داخل بازی کیفیت خیلی پایینه !! انگار همه چی رو Low هست، در حالی که همه رو High هست

خودم احتمال میدم شاید صفحه FullHD هست، اینجوریه!!!!

میخواستم بدونم کسی همچین مشکلی نداشته ؟؟

چطوری میشه فهمید موقع اجرای بازی کدوم گرافیک اجرا شده ؟؟؟ ( موفع بازی آیکون گرافیک اینتل تویه تولبار پایین ویندوز ( کنار ساعت ) میاد !! )

و همچنین چطور میشه دریبل زد؟ بیشتر منظورم دریبلایی هست که مسی و نیمار تو بازی میزنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

دوستان من بازی رو بدون هیچ مشکلی روی ویندوز 8 داشتم ولی وقتی خود ویندوز به 8.1 آپگرید شد بازی برام اجرا نمیشه، روش که کلیک می کنم برای یکی دو ثانیه بازی باز میشه ولی صفحه سیاه میشه و میاد بیرون و بازی هم سریع بسته میشه. دایرکس و نت فریم ورک و درایور گرافیک رو هم مجدداً تمامش رو نصب کردم ولی مشکل پا برجاست. کمک کنید لطفاً؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

PES اصلا امکان نداره کنسل بشه . این شایعه کار اونایی هستش که چشم دیدن PES رو ندارن .
    خبر جدید اینکه PES2016 تیم ها و لیگهای بیشتری را لیسانس خواهد کرد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •