برای اینکه بتونی رو سیستمت ایکس مود استفاده کنی باید آندروید به صورت سیستم عامل اجرا کنی...
یه سرچ بزنی میتونی نصبش کنی، مثل آندروید گوشی عمل میکنه، باید روت بشه و بعدش میتونی اجراش کنی...
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
برای اینکه بتونی رو سیستمت ایکس مود استفاده کنی باید آندروید به صورت سیستم عامل اجرا کنی...
یه سرچ بزنی میتونی نصبش کنی، مثل آندروید گوشی عمل میکنه، باید روت بشه و بعدش میتونی اجراش کنی...
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
به کل اصلا ایکس مود گیم رو کلش کار نمیکنه من چند نوع ورژنشو رو کلش تست کردم جواب نمیده.اصلا داخل بازی نمیره یا آرمش نمیاد که بزنم.فقط میگه ورژن 1.6.7 روی کلش جواب میده اونم نیست تو نت
یه بنده خدایی اکانتش رو روی گوشی خودش غیر فعال کرد و روی گوشی من وارد شد و مپش اومد رو گوشیم و بعد دوباره از گوشی من خارجش کرد ولی مپش مونده حتی الان که با ایدی gamecenter خودم وارد میشم خاستم ببینم میتونم به مپش کار کنم یا اینکه الان اون رو گوشی خودش مشکل پیدا کرده؟
سلام دوستان
من از وقتی که کلش ریست شد بازی نکردم. آیا هنوزم هر چن وقت ریست میشه؟
چه مواردی از بازی خرید و فروش میشه؟
شما میتونین بازیشو بازی کنین اما بازی ماله اون بنده خدا هست و حتما راضی نیست
جدای از این ،هر وقت بازی رو حذف کنین دیگه دسترسی بهش ندارین ...صاحب بازی کسیه که ایمیل متصل شده به بازی دستش باشه!
سلام
منظورتونو از ریست نمیفهمم ...منظورت اپدیت هست؟ اگه منظورت اپدیت هست هر دو ماه یکبار اپدیت جدید میاد که اسمش ریست نیست ..هر اپدیت ویژگی های جدید به بازی اضافه میکنه ،مثلا وسایل جدید و در اینده نیرو های جدیدتر ...
مواردی از بازی خرید و فروش نمیشه ..در واقع کل بازی یکجا خرید و فروش میشه ....این بازی روی جی میل ذخیره میشه و در واقعا جی میل متصل شده به بازی خرید و فروش میشه ....اکانت های لول پایین مشتری نداره ...اما اکانت های لول بالا مشتری داره اما پیدا کردنشم سخته ...در کل دو طرف از هم مطمئن نباشن خرید و فروش این بازی اصلا مطمئن نیست چون میشه رمز جی میل رو ریست کرد ...واسه همین طرفت اشنا باشه بهتره ...
ممنون
نه، منظورم این بود که کل بازی با اینکه متصل به ایمیل بود دوباره شروع شد و باید از نو دیوار دیوار کشی و... شو انجام میدادی.
همینجوری که بازی از نو شروع نمیشه ...یا شما دیتای بازی رو پاک کردین یا خوده بازی رو ...
اگه ایمیل سینک کرده بودین هم با کانکت کردن ایمیل میتونین ادامشو بازی کنین ...
همین میخام ببینم اون الان روی گوشی خودش همین رو داره یا نه؟ به مشکل میخوره؟ چون دقیقا الان همون مپ روی دو گوشی هست با دو تا آیدی جد حالا این چطوری میشه نمیدونم.
اره وقتی بازی ماله اونه صد درصد توی گوشیش داره
به مشکل بله میخوره، چون این بازی رو همزمان نمیشه توی دو گوشی بازی کرد ،مثلا فکر کن اون داخل بازی باشه و شما وارد بازی بشین اون طرف رو از بازی میندازه بیرون،یا شما داخل بازی باشین و اون داخل بازی بشه ،بازی شمارو میندازه بیرون! البته همون لحظه هم میشه وارد شد اما برای هردوتون ارور میده و اعصابتون خرد میشه ،بلاخره باید یکی کوتاه بیاد و نره داخل بازی !
ولی از من میشنوی بازی رو پاک کن ،این کاری که شما میکنی اصلا درست نیست ،طرف به شما اعتماد کرده و بازی رو ریخته،بعد هم فکر کرده که پاک کرده!
حتی اگه بازی کنین هم ممکنه بعد یه مدت به مشکل بخورین و بازی حذف بشه و نیاز به ایمیل باشه که شما ندارین! پس بهتره از نو برای خودتون شروع کنین تا اینکه بخواین بازی مردم رو بازی کنین چون هر چقد بازی بکنین و اتک بزنین به سود طرف هست ...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)