تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 752 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262302352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام دوستان

یک نوع هدفون (یا هدست) هستش که به اصطلاح Behind The Neck میگن

که برخلاف هدفون های معمولی که بدنه هدفون بر روی سر و روی مو ها قرار میگیره ، در این هدفون ها بدنه در پشت گردن قرار میگیره...
    اون دوستمون فیلیپس رو معرفی کرد... فقط میخواستم بگم من خودم طی یکی دو سال گذشته دو بار از فیلیپس خرید کردم (البته هیچکدوم به این فرمی که تو میخوای نبود). جفتشم بد بود! و همین چند روز پیش روانه سطل آشغال کردمشون!! حالا من نمیدونم اون مدلی که اون دوستمون معرفی کرد چه طور هستش فقط میخواستم به عنوان کسی که دوبار از فیلیپس خرید کرده بگم. که بنظرم بهتره از مارکهای معتبرتری چون سونی ، کریئیتیو ... خرید کرد. میتونی به سایتهاشون یه سری بزنی ببینی مدلهاشون رو...

2. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

هدفون شما هم اصل هست

اینجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ارزون تر از این نیست ؟ یه مدل میخوام که با موج fm کار کنه که با فرستنده fm خود تی وی راش بندازم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    یه هدفون in ear تا 30 تومن میخواستم باس زیاد دوست ندارم طبیعی باشه نه اینکه گوش و بکوبونه
    چند ماه پیش برا داداشم ep 630 گرفتم کیفیتش بد نیست حالا از کریتیو 630i اومده که فکر کنم کنترل صدا هم روش داره فقط برا آیفون ساخته شده نمیدونم با گوشی من کارایی داره یا نه فیمتش هم 24 تومنه فکر کنم
    ep 830 و ep 650 هم هست ولی یه حا خوندم ep830 خیل کیفیت بهتری نسبت به 630 تولید نمیکنه حالا 650 رو نمیدونم
    از سنهایزر هم فکر کنم یه مدل تو این قیمت باشه cx 300 فکر کنم از سونی هم نمیدونم چی هست خسته شدم این قدر review خوندم
    فقط میخام بدونم اون مقدار پول بیشتر که میدم افزایش کارایی داره نسبت به همون 630
    موبایلم هم خوشبختانه خروجی خیلی خوبی داره از پاسخدهی به فرکانس گرفته تا noise o distoration o streo crossو ... اینو گفتم که نگین چون موبایله همون 630 هم براش زیاده
    ببخشید طولانی شد ولی من عادت ندارم تا کامل تحقیق نکردم چیزی بخرم دوست داشتم از اساتید اینجا کمک بگیرم
    موفق باشید یا حق

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام,
    من یه هدفون میخوام واسه آیفون. پولش مهم نیست ولی پول الکی هم نمیدم. یه چیزی که پرایس/پرفورمنس خوبی داشته باشه. تو تهران گیر بیاد. تو گوش راحت بمونه.
    تا حالا IE 8 مد نظرمه. اگه توصیه ی دیگه ای هم دارین بگین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید
    یه هدفون in ear تا 30 تومن میخواستم باس زیاد دوست ندارم طبیعی باشه نه اینکه گوش و بکوبونه
    چند ماه پیش برا داداشم ep 630 گرفتم کیفیتش بد نیست حالا از کریتیو 630i اومده که فکر کنم کنترل صدا هم روش داره فقط برا آیفون ساخته شده نمیدونم با گوشی من کارایی داره یا نه فیمتش هم 24 تومنه فکر کنم
    ep 830 و ep 650 هم هست ولی یه حا خوندم ep830 خیل کیفیت بهتری نسبت به 630 تولید نمیکنه حالا 650 رو نمیدونم
    از سنهایزر هم فکر کنم یه مدل تو این قیمت باشه cx 300 فکر کنم از سونی هم نمیدونم چی هست خسته شدم این قدر review خوندم
    فقط میخام بدونم اون مقدار پول بیشتر که میدم افزایش کارایی داره نسبت به همون 630
    موبایلم هم خوشبختانه خروجی خیلی خوبی داره از پاسخدهی به فرکانس گرفته تا noise o distoration o streo crossو ... اینو گفتم که نگین چون موبایله همون 630 هم براش زیاده
    ببخشید طولانی شد ولی من عادت ندارم تا کامل تحقیق نکردم چیزی بخرم دوست داشتم از اساتید اینجا کمک بگیرم
    موفق باشید یا حق
    گر چه قبلی رو جواب ندادین ولی یه سوال دیگه هم داشتم
    این سری های هدفون in ear رو جدا میفروشن؟ من یه هدفون دارم کیفیتش خوبه فقط سریش یه مقدار کوچیکه سری بزرگه ep630 براش خوبه حالا جایی هست که بتونم این سری ها رو گیر بیارم چون تو نت دیدم که هست تو ایران و نیدونم
    یا حق

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

سلام,
    من یه هدفون میخوام واسه آیفون. پولش مهم نیست ولی پول الکی هم نمیدم. یه چیزی که پرایس/پرفورمنس خوبی داشته باشه. تو تهران گیر بیاد. تو گوش راحت بمونه.
    تا حالا IE 8 مد نظرمه. اگه توصیه ی دیگه ای هم دارین بگین.
    من میگم sony cx300 گویا چند وقت پیش یه مدل رویت شده تو یه مغازه .... بگرد اگه بتونی پیداش کنی فوق العادس .... قیمتشم دقیق نمیدونم ولی فکر کنم حدود 70 باشه

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمد جان فکر کنم منظورتون ex300 هست c300 زینهیسر یود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من میگم sony cx300 گویا چند وقت پیش یه مدل رویت شده تو یه مغازه .... بگرد اگه بتونی پیداش کنی فوق العادس .... قیمتشم دقیق نمیدونم ولی فکر کنم حدود 70 باشه
    فکر کنم منظورتون سن هایزر بود؟ من تا 200 - 300 هم میتونم هزینه کنم. اگه مدل بهتری هست از گفتنش دریغ نکنین. ولی همونطوری که گفتم مهمترین عامل واسه من پرایس/پرفورمنس ه. بعد میخواستم بدونم shure تو ایران مثل سن هایزر اصلیش گیر میاد که با خیال راحت خرید؟

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

میگم کسی خبر داره چرا BEATS BY DRE قیمت هاشو برده بالا ؟ ... ولی جالبیش اینه که همه سایت های فروش اینترنتی مثل
    امازون و ... از قبل هم ارزون تر کردن مثلا SOLO HD 279$ که تو سایت رسمی هدفون هست AMAZON و ... همون 155 دلار
    گذاشتن !

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان من يك headphone ميخوام براي وصل كردن به tv
    منتهي ميخوام اندازه كابلش بلند باشه نه از اين 1.2 يا 2.5 متري ها
    از اين ها دارم

ميخوام زياد باشه با فاصله بشينم
    حدودا 4.5 متر يا 5 متر

قيمتش هم كم باشه
    برام كيفيت و اينچيز ها مهم نيست فقط ميخوام صدا داشته باشم

اصلا هست با اين cord length يا بايد دنبال بيسيم باشم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •