تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 278 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من این لبتاب رو خریدم.(البته n550jK)
    روز اول که ویندوز8.1 نصب کردم سرعت بالا اومدن ویندوز بد نبود.ولی دقیقا همون روز بعد از نصب درایورها بشدت سرعت بوت ویندوز کم شد.یعنی حداقل20_25ثانیه طول میکشه تا ویندوز بالا بیاد.حالا دیگه بعد از نصب نرمافزار ها که دیگه بماند...
    خلاصه دوستان،من پس از سالها بی سیستم بودن خواستم لبتابی داشته باشم که چیزی به نام سرعت کم و هنگ کردن نداشته باشه
    لطف کنید کمکم کنید.چیکار کنم
    لطفا جواب کامل بدید.:-(
    مرسی از همه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض کاهش فجیع سرعت بوت لبتاب n550 در ویندوز 8.1

سلام دوستان
    من این لبتاب رو خریدم.(البته n550jK)
    روز اول که ویندوز8.1 نصب کردم سرعت بالا اومدن ویندوز بد نبود.ولی دقیقا همون روز بعد از نصب درایورها بشدت سرعت بوت ویندوز کم شد.یعنی حداقل20_25ثانیه طول میکشه تا ویندوز بالا بیاد.حالا دیگه بعد از نصب نرمافزار ها که دیگه بماند...
    خلاصه دوستان،من پس از سالها بی سیستم بودن خواستم لبتابی داشته باشم که چیزی به نام سرعت کم و هنگ کردن نداشته باشه
    لطف کنید کمکم کنید.چیکار کنم
    لطفا جواب کامل بدید.:-(
    مرسی از همه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستی که اطلاعات در مورد n56jn میخوایتبن باید بگم که صفحه نمایشش زاویه مجدودی داره و مطمئنم پشیمون میشین گرافیکش هم 50 درصد ضعیف تر از jk هست که به صرفه نیستش شما برو n550jk رو مدل غیر لمسیش که مات هست رو بگیر با گارانتی سریر هم دیگه رفلکس نداره و هم اینکه فوق العاده قوی هست

و در جواب
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید بگم شما مدل لمسی گرفتین یا غیر لمسی ؟؟؟ از کجا و با چه گارانتی

ولی در کل معمولا لبتاپ مشکلی نداره و یا مشکل از ویندوز هست یا اینکه سنگین هستش اگه تا 1-2 دقیقه هم طول بکشه عادی هست ولی اگه دنبال سرعت بوت 10-20 ثانیه هستی برو یه ssd بنداز جای دیوی دی راتر که دیگه میترکونه

4. این کاربر از soroush.bl4ckhat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

راستش خيلي گيج شدم،ميخام اين را جايگزين pc كنم،نميدونم مات يا براق

Sent from my iPhone using Tapatalk
    ببین اینجور که معلومه مثل من حساس هستی و مطمئنم اگه براق بگیری میخوره تو ذوقت برو غیر لمسی بگیر که مات هستش اگه بقل هم باشن براق و مات کیفیت تصویر احساس میشه ولی اگه بقل هم نباشن هیچی نمیفهمی پس یه خورده کیفیت رو فدای راحتی نکن شما که طراح یا گرافیست حرفه ای نیستی که هستی ؟؟پس برو ماتش رو بگیر یا همون غیر لمسی از تهران با گارانتی سریر

موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست گرامی،مدل لمسی خریدم(گرچه فکر نکنم به لمسی بودن یا نبودن ارتباطی داشته باشه)
    آخه من توی نظرات دیده بودم که 8ثانیه،یا5ثانیه ویندوز بالا میاد.ویندوز8هم که خودش سریعتر باید بالا بیاد.خدمتتون عرض کردم،من چیزی جز درایورها روش نصب نکردم که بخواد سنگین شه.اصن مگه لبتاب به این قدرت باید به این سادگیآ سنگین شه؟!؟
    در مورد گارانتی هم باید بگم که از دیجی کالا خرید کردم و گارانتی یکپارچه سازگار و ... داره
    *
    *
    یه راهنمایی برا دوستان که برا خریدبین لمسی و غیر لمسی موندن باید بگم که با اینکه لمسش چندان کاربردی نداره،ولی من صرفا بخاطر همون چند ثانیه استفاده از لمسش اینو انتخاب کردم.شما اگه فک کردی میتونی راحت از لمسش استفاده کنی،خیال باطله.ولی همون کمش هم باحاله
    خوددرگیری هم خودت داری
    Last edited by mja7007n82; 19-07-2014 at 19:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

پس قطعا به خاطر ویندوز هستش ولی در کل کی گفته 5 ثانیه ؟؟؟؟ تا بخواد برنامه ها از استارت اپ لود بشن طول میکشه ولی شما اگه وین اورجینال داری میتونه دلیلش اینم باشه چون وین اورجینال یه چیزای اضافه داره که وین سنگین میشه و ابدیت های پنهانی و...... دیگه تمام چیزایی که باعث میشد رو گفتم ولی به نظرم این مدت زمان طبیعی هستش شما دیگه خیلی حساس هستی چون وقتی میخواد بوت کنه یه هرکاره دیگه نمید از تمام سخت افزار استفاده کنه که میاد ؟؟؟؟؟ پس دیگه تو این شرایط ربطی به قدرت و اینو نداره مشکل از جای دیگه هست که گرچه از نظر من مشکلی نیست از دوستانی که این لبتاپ رو دارن سوال کن ببین چقدر طول میکشه بیاد بالا

موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من از وقتی ویندوز رو آپدیت کردم سرعت سیستم مخصوصا سرعت لود ویندوز خیلی پایین اومده
    اوایل 14-15 ثانیه فکر کنم بیشتر طول نمیکشید
    ویندوزم هم اورجیناله
    البته بک آپ دارم ازش ولی به خاطر نرم افزارهام نمیتونم فعلا برگردونم تحمل میکنم
    ولی چک کردم 80% کندی سیستم تو کارایی که من میکنم و مخصوصا لود ویندوز مربوط به سرعت پایین هارده وگرنه رم و سی پی یو و گرافیک کم نمیاره ولی هارد با 90 -100% توان کار میکنه درحالی که رم و سی پی یو به زور به 40% هم نمیرسه

Sent from my ME302KL using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست گرامی،مدل لمسی خریدم(گرچه فکر نکنم به لمسی بودن یا نبودن ارتباطی داشته باشه)
    آخه من توی نظرات دیده بودم که 8ثانیه،یا5ثانیه ویندوز بالا میاد.ویندوز8هم که خودش سریعتر باید بالا بیاد.خدمتتون عرض کردم،من چیزی جز درایورها روش نصب نکردم که بخواد سنگین شه.اصن مگه لبتاب به این قدرت باید به این سادگیآ سنگین شه؟!؟
    در مورد گارانتی هم باید بگم که از دیجی کالا خرید کردم و گارانتی یکپارچه سازگار و ... داره
    *
    *
    یه راهنمایی برا دوستان که برا خریدبین لمسی و غیر لمسی موندن باید بگم که با اینکه لمسش چندان کاربردی نداره،ولی من صرفا بخاطر همون چند ثانیه استفاده از لمسش اینو انتخاب کردم.شما اگه فک کردی میتونی راحت از لمسش استفاده کنی،خیال باطله.ولی همون کمش هم باحاله
    خوددرگیری هم خودت داری
    دوست عزیز توی ویندوز 8.1 سرعت بوت شدن سیستم در هنگام خاموش بودن لپ تاپ بالا هست. اما در هنگام ری استارت کردن فرقی با ویندوزای دیگه نداره.
    شما احتمالا موقعی که ویندوز رو ری استارت میکنی 25 ثانیه طول میکشه.
    اگه لپ تاپو خاموش کنی و مجددا روشن کنی توی کمتر از 15 ثانیه بوت میشه.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

در آغاز فعالیت masih_0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان ايا كارت گرافيكش بازي هارا ساپورت ميكنه،؟چون ميگن بيشتر بازي ها الان اينتل استفاده ميكنه نه انويديا

Sent from my iPhone using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من از وقتی ویندوز رو آپدیت کردم سرعت سیستم مخصوصا سرعت لود ویندوز خیلی پایین اومده
    اوایل 14-15 ثانیه فکر کنم بیشتر طول نمیکشید
    ویندوزم هم اورجیناله
    البته بک آپ دارم ازش ولی به خاطر نرم افزارهام نمیتونم فعلا برگردونم تحمل میکنم
    ولی چک کردم 80% کندی سیستم تو کارایی که من میکنم و مخصوصا لود ویندوز مربوط به سرعت پایین هارده وگرنه رم و سی پی یو و گرافیک کم نمیاره ولی هارد با 90 -100% توان کار میکنه درحالی که رم و سی پی یو به زور به 40% هم نمیرسه

Sent from my ME302KL using Tapatalk
    موقع کپی کردن و استفاده از هارد طبیعیه که تا 100 درصد استفاده بشه. اس اس دی هم بخرید از تمام توانش استفاده میشه. چون همیشه هارد و فضاهای ذحیره دایم اطلاعات سرعت کندی دارن و محدود کننده سیستم هستن.
    اگه در حالت آیدل و وقتی که هیچ کاری نمیکنید هاردتون مشغول هست و در حال استفاده هست احتمالا سیستمتون ویروسی هست...

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •