فقط کافیه پچ 0.2 رو بریزی
فقط کافیه پچ 0.2 رو بریزی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 98.ir/game/PESEdit.2014.Patch.0.2.rar
ببینید اول اینو بگم بعد سوتفاهم نشه ، من خودم pes بازم چه بد باشه چه خوب ، برامم فرقی نداره پر از باگ باشه یا نه
باگ گلزنی پیدا بشه که چه بهتر
تو pes قبلی هم که همه مطلع بودید باگ گلزنیشو ، تو این pes از کرنری میشه گل زد ، حالا دوستان دارن میگن نه ، تو بازی 90% گل میشه اون 10% هم به شانست بستگی داره
دارم میگم من مشکلی نمیبینم بجز این ، البته چندان هم مشکل نیست من باهاش کنار میام مثل قبلی هاش
روز اول با گیم پلی ش مشکل داشتم که دارم عادت میکنم ، رو high بازی میکنم و هیچ لگی نیست پس گیر به سیستم ندید. ( ربطی هم نداره )
این سه تا لینک و ببینید : ( ریپلی )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد قضاوت کنید.
البته عادیه من فیفا بازی نکردم حتما اونم باگ گلزنی داره ( بازی بدون باگ معنی نداره )
دوستان دارم تاکید میکنم بازی خیلی خوبیه قصد تخریب سازی ندارم فقط بعضی از دوستان قانع نشدن دارم با ریپلی نشون میدم![]()
سلام
آقا من پچ 0.1 رو که نصب کردم(همون 700 مگیه) بازی دیگه اجرا نشد.میشه بگید مشکل از کجاست؟
ممنون و متشکر
به نظر میاد آنتی ویروست باعث مشکل شده اول آنتی ویروست رو disable کن بعد پچ رو نصب کن
آقا کلا PES 2014 با همین پچ 0.2 که میگید از نظر گیم پلی و گرافیک و صدا و باگ و ... از PES 2013 با پچش بهتره یا نه یا اصلا فرقی نکرده ؟؟؟؟؟
منظورم اینه حالا هر جدیدی که بهتر نمیشه . آیا درمورد PES 2014هم همینطوره یا نه . واقعا بهتر و جذاب تر شده ؟؟؟؟؟؟؟
خیلی ممنون
من بازی رو از شرکت عصر نوین تهیه کردم و موقع نصب نیازی به کرک کردن نداشت . مطمئنید که مشکل آنتی ویروسه؟
با تشکر
دوستان میشه بگید تو نسخه 2014 دروازه بان با کدوم دکمه میاد بیرون؟!!![]()
دوست عزیز من خودم فقط یکی دوبازی انجام دادم دیگه بازی نکردم اینطور که متوجه شدم با دسته های من کلا دکمه ها جا بجا بودن در حالت پیش فرض با همون دکمه شوت بود فک کنم که دروازه بان جلو میومد. اما برو تو تنظیمات دسته قسمت حمله و دفاع داره شما تو قسمت دفاع یا همون defense
جلو اومدن رو بزار رو همون حالت مثل بازی های قبل اما اینطور که من متوجه شدم کلا همه دکمه هاش رو باید تنظیم کرد البته برا دسته من اینطوری بود.
من پچ PESEdit 2014 Patch 2.0 رو دانلود و نصب کردم
مشکل افت فریم در حرکت آهسته کاملا حل شدو بازی روان تر و سریع تر از قبل بالا میاد و اجرا میشه
در ضمن اسم بر و بچ تیم ملی هم خیلی دقیق اصلاح شده
گزارشگر هم نام دژاگه و نکونام و شجاعی و گوچی و ... رو گزارش میکنه
توصیه میکنم حتما این پچ رو نصب کنین ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)