تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 444 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262302352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    M.I.S

پيش فرض

دوستان پچی هست که بشه نقل و انتقالات فیفا 13 رو به روز کرد ؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان پچی هست که بشه نقل و انتقالات فیفا 13 رو به روز کرد ؟
    یکی از دوستان صفحات قبل یک فایل squad گذاشته بود که اگه توی بازی لودش کنی نقل و انتقالاتت به روز میشه .

اما من خودم از پچ مودینگ وی استفاده کردم که کلا نقل و انتقالات default رو اپدیت میکنه .

اینم پچش که تا ورژن 0.6 اومده . اول باید 0.5 رو نصب کنی بعد 0.6 رو . اموزش کلی نصب هم یکی از بچه ها چند صفحه پیش گذاشت واست میزارم . سوالی بود در خدمتم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    M.I.S

پيش فرض

یکی از دوستان صفحات قبل یک فایل squad گذاشته بود که اگه توی بازی لودش کنی نقل و انتقالاتت به روز میشه .

اما من خودم از پچ مودینگ وی استفاده کردم که کلا نقل و انتقالات default رو اپدیت میکنه .

اینم پچش که تا ورژن 0.6 اومده . اول باید 0.5 رو نصب کنی بعد 0.6 رو . اموزش کلی نصب هم یکی از بچه ها چند صفحه پیش گذاشت واست میزارم . سوالی بود در خدمتم .

دوست عزیز این پچها رو دانلود کردم
    اینا مگه روی فیفا 13 هم کار میکنن ؟

5. این کاربر از Rasoul2142 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

مسائل مربوط به فیفا 13 رو در همون تایپیک فیفا 13 دنبال کنید، اصلا به ما ربطی نداره که فیفا 13 رو میپسندید!

بیشتر تحلیلها ار روی بغض و احساسات بیهوده مطرح میشه

مثلا یکی خیلی جالبه میگه بازیها در فیفا 13 کم گل و نزدیک بود و در فیفا 14 پرگل
    یعنی یک انتقاد کاملا وارونه انگار که بگی ماست سیاهه

تمام فیفاهای گذشته رو پرگل تموم میکردیم اما توی این فیفا 14 بیشتر بازیها 1-0 و 1-1 و نهایتا 2-0 تموم میشه

یک بازی کاملا شبیه سازی شده رو شاهد هستیم که به قول ea این بازی نیست
    شما تو فوتبال حقیقی حق نداری یک لحظه هم تمرکزت رو از دست بدی در فیفا 14 هم همینطوره همون لحظه که توپ
    به پات رسید باید سریع پاس بدی کاملا باید متمرکز باشی و از لذت های یک بازی معمولی و فانتزی دست بکشی
    من فکر میکنم بعضی ها بلد نیستند دفاع کنند
    اولین قانون دفاع لایه ها هستند دفاع سنتی سه دفاعه لایه ها بخوبی رعایت میشدند
    اما در دفاع مدرن حتما باید مدافعان کنار نخبه باشند یعنی خاصیت دفاع و حمله رو همزمان داشته باشد حتما باید سریع باشند
    لایه هافبک دفاعی باید مثل یک دفاع مرکزی عمل کنه
    بعضی ها فکر میکنند دو دفاع مرکزی دارند و تمام حالا باید هافبکشون آی بدو آی بدو کنه و توپ رو از حریف بگیره
    نخیر اینطور نیست وقتی شما 4 دفاع میزاری در واقع دو دفاع فقط داری که دفاع سوم که یکی از هافبک ها باشه اصلا نباید دنبال توپ باشه
    باید با همون حالت تاکتیکال دفنس در حاشیه ی مهاجم باشی و دفاع های کنار یا دیگر بازیکن ها عمل دنبال کردن و درگیری رو ایجاد کنند!

بازی با فکر دنبال میشه
    در فیفاهای گذشته یک بازیکن با اسپید و استامینای بالا میزاشتی اون جلو و هر بازی برات هتتریک میکرد
    ولی عملا دیگه این قضیه به یک رویا برای فانتزی بازها تبدیل شده!
    به فکر چاره برای نوع فوتبال کردنتون باشید .. دست از تاکتیک های تکراری بردارید

خوبه که انجمن معروف و انگلیش زبانی نیستیم!

به نظر من همه باید تا میتونیم به انگلیسی از فیفا 14 در همه جا دفاع کنیم تا بازهم شاهد تحت تاثیر بودن ea برای تغییرات نباشیم

7. 2 کاربر از rimania بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    Last edited by maa22; 02-11-2013 at 11:10.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

10. این کاربر از maa22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alexamir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

مسائل مربوط به فیفا 13 رو در همون تایپیک فیفا 13 دنبال کنید، اصلا به ما ربطی نداره که فیفا 13 رو میپسندید!

تمام فیفاهای گذشته رو پرگل تموم میکردیم اما توی این فیفا 14 بیشتر بازیها 1-0 و 1-1 و نهایتا 2-0 تموم میشه

شما تو فوتبال حقیقی حق نداری یک لحظه هم تمرکزت رو از دست بدی در فیفا 14 هم همینطوره همون لحظه که توپ
    به پات رسید باید سریع پاس بدی کاملا باید متمرکز باشی و از لذت های یک بازی معمولی و فانتزی دست بکشی
    اما در دفاع مدرن حتما باید مدافعان کنار نخبه باشند یعنی خاصیت دفاع و حمله رو همزمان داشته باشد حتما باید سریع باشند
    بعضی ها فکر میکنند دو دفاع مرکزی دارند و تمام حالا باید هافبکشون آی بدو آی بدو کنه و توپ رو از حریف بگیره
    نخیر اینطور نیست وقتی شما 4 دفاع میزاری در واقع دو دفاع فقط داری که دفاع سوم که یکی از هافبک ها باشه اصلا نباید دنبال توپ باشه
    باید با همون حالت تاکتیکال دفنس در حاشیه ی مهاجم باشی و دفاع های کنار یا دیگر بازیکن ها عمل دنبال کردن و درگیری رو ایجاد کنند!

بازی با فکر دنبال میشه
    در فیفاهای گذشته یک بازیکن با اسپید و استامینای بالا میزاشتی اون جلو و هر بازی برات هتتریک میکرد

به نظر من همه باید تا میتونیم به انگلیسی از فیفا 14 در همه جا دفاع کنیم تا بازهم شاهد تحت تاثیر بودن ea برای تغییرات نباشیم
    تایید میشه این کسایی که میگن 13 از 14 بهتره واقعا برام عجیبه من که از بازی لذت میبرم در واقع نیمه پر لیوان رو باید دید تا خالی رو اره قبول دارم بازی نقطه ضعف داره که اونم سانتر هاست و الا من گیم پلی بهتر رو به فرضا چمن بهتر ترجیح میدم یکم منطقی باشید یه سری به سایتا خارجی بزنین متوجه میشین نظرات وبازخورد مردم دنیا رو.
    ما ایرانی جماعت همیشه دوس داریم گیر بدیم و گیر بدیم بازی کرک شده مفت هم بازی می کنیم می خواهیم بیایم یه گروه که یکسال رو یه بازی کار کرده رو زحماتشو نادیده بگیریم .

نمونه بارزش اینه که تنها نقطه ای تو دنیا به اسم ایران هست که بازی ساکر رو به فیفا ترجیح میدنو اونم بخاطر راحت طلبی.

پ ن:فیفا 14 یه سروگردن از 13 بهتره شکی هم درش نیست حتی با یه سری نقاط ضعف.شمایی که اینقدر می نالید برید همون پی اس با اون گیم پلی محشرش رو بازی کنید واقعا لذت بردم از پی اس امسال دوتا بازی کردم نمیدونم یه حس ناخو اگاهی بهم گفت طاقت اینهمه خوبی این بازی رو ندارم سریع ریموش کردم/.
    Last edited by alexamir; 02-11-2013 at 12:09.

12. 2 کاربر از alexamir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بازی با فکر دنبال میشه

اولا اون کسی که میگه بازی ها تو فیفا 13 نتایجش طبیعی بود و توی 14 غیر طبیعیه و تو هر بازی 5 تا یا 6 تا گل زده میشه کاملا هم درست گفته و انتقادش بی راه نیست .

شما که اینقدر از فیفا 14 دفاع میکنی ، انلاین بازی میکنی ؟
    اگه با cpu بازی میکنی و بازی رو طبیعی میبینی که بحثش جداست اما اگه انلاین بازی میکنی و اینقدر از فیفا 14 دفاع میکنی من دیگه حرفی ندارم .

و باز در مورد 13 که میگی تمام بازی ها رو پر گل تموم میکردی .
    من هم جلوی cpu و توی لجندری راحت 3 یا 4 تا گل میزدم توی کریر اما موقع بازی انلاین فقط در صورتی همچین اتفاقی میفتاد که حریفت یا تیم داغونی داشت یا بازی داغونی داشت .
    در مواردی مثل مسابقات که همه تقریبا گنده های فیفا هستن و تقریبا هم در یک سطحن همچین نتایجی نشون از ضعف فاحش فیفا 14 توی یه سری نقاطه .

من هم دوست دارم فیفا به سمت شبیه سازی بره اما نه شبیه سازی ناقص . چیزی که من الان دارم میبینم یه شبیه ساز ناقصه و پر از باگ و نقطه کور در مقابل فیفا 13 ای که تقریبا کامل بود در سطح خودش .
    الان توی فیفا 14 پر از نقطه کور واسه گل زدنه که همونطور که گفتم گل هایی که از این طریق زده میشه رو بهشون میگن "گل مفت" . توی واقعیت هم همچین گلهایی زده میشه اما نه اینقدر . یعنی اکثر گلهایی که توی فیفا 14 زده میشه گلهای اتفاقی و با استفاده از باگ و ... است نه روی تاکتیک یا تکنیک .
    فیفا همیشه عالی بوده چون هر سال چیز جدیدی به بازی اضافه کرده و نقاط مثبت قبلی رو هم همیشه حفظ کرده .
    اما امسال اومد کلی نقاط مثبت فیفا 13 رو از بین برد و سیستم جدیدی رو ابدا کرد که نسبت به سیستم قبلی نقطه ضعف هایی داره . در حالی که میتونست با حفظ همون نقاط مثبت این سیستم رو پیاده سازی کنه .
    برای مثال تغییر عملکرد دکمه LT که به عنوان pace control استفاده میشد یه کار واقعا بیهوده و مضر بوده . دکمه ای که بیشترین کاربرد رو تو بازی داشت حالا شده کم کاربردترین دکمه بازی که فقط باعث میشه توپ از پات چند متر فاصله بگیره .

+
    راستی شما که اینقدر دفاعتون خوبه یه کم بیشتر در مورد شیوه دفاع کردن توضیح بدین ببینم چطوری میشه خوب دفاع کرد با مدافعان 300 کیلوگرمی
    این اموزشی که گذاشتین به نظرم جالب بود اما یه کم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم .
    Last edited by Gregar; 02-11-2013 at 13:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی از کسایی که پچ Moddingway ریختن.. اگه پچ جدید مودینگوی رو بریزیم کریر مود قبلیم خراب نمیشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی از کسایی که پچ Moddingway ریختن.. اگه پچ جدید مودینگوی رو بریزیم کریر مود قبلیم خراب نمیشه؟
    موقعی که مودینگ وی رو نصب میکنی دیتابیس رو هم نصب میکنی دیگه . فقط در صورتی خراب میشه که database عوض بشه . یعنی الان که دیتابیس 2.0 هستش اگه ورژن جدیدش بیاد و نصب کنی باید کریر رو از اول بری .

16. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •