تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 626 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262302352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه P@rtex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان منم به کلوپ زد500 ایها پیوستهام ...آی7 شکلاتی رو خریده ام دومیلیون و ششصد و پنجاه ..با گرافیک 740 ...و گارانتی ویستا !...
    حالا فروشنده با گرفتن 70 تومن قرارشده برنامه هاش رو نصب کنه ...یه کم زیاد نیست این مبلغ ؟...
    ازتون میخوام سریع منو راهنمایی کنین که غیر از ویندوز 8 و درایوهای زد500 چه برنامه های دیگه ای باید نصب بشه که من امروز عصر که برای تحویلش میرم چک کنم...لطفا سریع جوابم رو بدین !
    واقعا بی انصافی هستش گرفتن این قیمت ها! اینجور آدما اعتبار ما بازاری های دیگه رو از بین می برن
    من خودم بازاری هستم و اینو بگم که واسه تعمیرات مبلغی میگیریم ولی واسه بخش نرم افزاری به جز ریکاوری فایل و نصب ویندوز که نصب ویندوزش 1000 الی 2000 هستش و مبلغ ریکاوری بسته به حجم ریکاوری شده داره واسه بقیه نصب برنامه ها و درایو ها پولی نمیگیریم.
    اینم بگم که برادرم رئیس اتحادیه خدمات و محصولات رایانه ای و دیجیتال هستش و راحت می تونم بدونه اینکه مشکلی برام پش بیاد ملت رو تیغ بزنم.ولی تا حالا اینکارو نکردم.
    این مبلغی که ایشون گرفتن واقعا زیاد هستش و خیلی بی انصافی کردن.

2. 2 کاربر از P@rtex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sarafara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

واقعا بی انصافی هستش گرفتن این قیمت ها! اینجور آدما اعتبار ما بازاری های دیگه رو از بین می برن
    من خودم بازاری هستم و اینو بگم که واسه تعمیرات مبلغی میگیریم ولی واسه بخش نرم افزاری به جز ریکاوری فایل و نصب ویندوز که نصب ویندوزش 1000 الی 2000 هستش و مبلغ ریکاوری بسته به حجم ریکاوری شده داره واسه بقیه نصب برنامه ها و درایو ها پولی نمیگیریم.
    اینم بگم که برادرم رئیس اتحادیه خدمات و محصولات رایانه ای و دیجیتال هستش و راحت می تونم بدونه اینکه مشکلی برام پش بیاد ملت رو تیغ بزنم.ولی تا حالا اینکارو نکردم.
    این مبلغی که ایشون گرفتن واقعا زیاد هستش و خیلی بی انصافی کردن.
    حالا که اینطور میگین من هم جنین پولی رو به ایشون نمیدم ..خوابش رو ببینه !...ممنون که روشنم کردین ...حالا اون برنامه ها رو هم لطف میکنین بگین ؟...

4. این کاربر از sarafara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

حالا که اینطور میگین من هم جنین پولی رو به ایشون نمیدم ..خوابش رو ببینه !...ممنون که روشنم کردین ...حالا اون برنامه ها رو هم لطف میکنین بگین ؟...
    کل درایور ها و برنامه ها تو سی دی همراش هست !

فقط تنها چیزی که لازمه خودتون دانلود کنین درایور کارت گرافیک Nvidia هستش . تو چند صفحه پیش لینکش هست

سوالی بود اینو بخونین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آنتی ویروس هم سلیقه خودتون ( آنتی ویروسی که همراه لپ تاپ دادن بهم Nod32 یود هنوز بستشو باز نکردم . حالا که سر گردنست 50 هزار تومن می فروشم )

6. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوستان منم به کلوپ زد500 ایها پیوستهام ...آی7 شکلاتی رو خریده ام دومیلیون و ششصد و پنجاه ..با گرافیک 740 ...و گارانتی ویستا !...
    حالا فروشنده با گرفتن 70 تومن قرارشده برنامه هاش رو نصب کنه ...یه کم زیاد نیست این مبلغ ؟...
    ازتون میخوام سریع منو راهنمایی کنین که غیر از ویندوز 8 و درایوهای زد500 چه برنامه های دیگه ای باید نصب بشه که من امروز عصر که برای تحویلش میرم چک کنم...لطفا سریع جوابم رو بدین !
    اولا که تبریک و خوش آمد میگم به شما
    دوما که اصلا گول این حرف هارو نخورید و فقط دستگاه رو بگیرید
    مگه نصب ویندوز با درایور هاش چقدر دردسر داره؟
    این آقا ۱۰۰٪ قصد داره کلاه سر شما بزاره.

8. 3 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

کل درایور ها و برنامه ها تو سی دی همراش هست !

فقط تنها چیزی که لازمه خودتون دانلود کنین درایور کارت گرافیک Nvidia هستش . تو چند صفحه پیش لینکش هست

سوالی بود اینو بخونین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آنتی ویروس هم سلیقه خودتون ( آنتی ویروسی که همراه لپ تاپ دادن بهم Nod32 یود هنوز بستشو باز نکردم . حالا که سر گردنست 50 هزار تومن می فروشم )
    آنتی ویروس هم Avira Free Antivirus رو من پیشنهاد میدم.
    برا اطلاعات بیشتر هم بهتره که ایشون برن به انجمن مربوطه.
    ۵۰ یه مقدار گرون نیست ارزون بده مشتری شیم.

10. 2 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آنتی ویروس هم Avira Free Antivirus رو من پیشنهاد میدم.
    برا اطلاعات بیشتر هم بهتره که ایشون برن به انجمن مربوطه.
    ممنون آقایون !
    راستش نمی دونم نصب کرده یا نه ...عصر که مغازه باز شد زنگ میزنم اگه نصب نکرده بود همینطر آک تحویل میگیرم ...قیمتش چطوره دو و ششصد و پنجاه ؟......چون هنوز پولش رو پرداخت نکردم چقدر میتونم چونه بزنم ؟....اینجور که پیداست فروشنده طماعیه در صورتیه که آشنا هم تشریف دارن !

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

باشه تخفیف می دم 80 هزار تومن ! یه والپیپر لنوو هم هدیه رایگان ( <---- قیمت این گل جدا حساب می شه ها )

13. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون آقایون !
    راستش نمی دونم نصب کرده یا نه ...عصر که مغازه باز شد زنگ میزنم اگه نصب نکرده بود همینطر آک تحویل میگیرم ...قیمتش چطوره دو و ششصد و پنجاه ؟......چون هنوز پولش رو پرداخت نکردم چقدر میتونم چونه بزنم ؟....اینجور که پیداست فروشنده طماعیه در صورتیه که آشنا هم تشریف دارن !
    قیمت بستگی به مدت گارانتی و رنگش فرق می کنه ( من 2 گارانتی 2 ساله رنگ مشکی شد 3 میلیون . البته اون موقع گرون بود . من هم تخفیف و چونه زدن بلد نیستم !)

احتمال اینکه نصب نکرده باشه زیاده چون شیراز دیدم اتحادیه دارن خودشون نصب نمی کنن لپ تاپو با یه قبض تحویلت می دن می گن برو اونجا نصب می کنن

15. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

قیمت بستگی به مدت گارانتی و رنگش فرق می کنه ( من 2 گارانتی 2 ساله رنگ مشکی شد 3 میلیون . البته اون موقع گرون بود . من هم تخفیف و چونه زدن بلد نیستم !)

احتمال اینکه نصب نکرده باشه زیاده چون شیراز دیدم اتحادیه دارن خودشون نصب نمی کنن لپ تاپو با یه قبض تحویلت می دن می گن برو اونجا نصب می کنن
    مرسی ...تا ببینم چی میشه !...امیدوارم گرفتار مشکلات فن و باتری و داغ کردن و...اینا نشم !....

اگه نباشه جاش خالی می مونه shik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان من به یه مشکل برخوردم
    ابونتو رو نصب کردم بعد اومم ویندوز پارتیشنشو delete کردم یه هو 4 تادرایو که مجموعا 540 گیگ میشد باهاش delete شد و به رنگ سبز در اومد
    دست بهش نزدم و منتظر راهنماییتون هستم

18. این کاربر از shik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •