Comodo خیلی مذخرف شده. اپدیت خود نرم افزار دانلود نمیشه.
Comodo خیلی مذخرف شده. اپدیت خود نرم افزار دانلود نمیشه.
Last edited by mhimhdi; 12-11-2013 at 21:26.
COMODO Internet Security
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
COMODO Firewall
COMODO Antivirus
Last edited by jojojona; 12-11-2013 at 22:44.
سلام
من این مشکلو ندارم..... برای بررسی باهاتون تماس میگریم.
نسخه کومودو و ویندوز( از 8 به 8.1 ارتقا دادید). و قبل از کومودو چه محصولی نصب بوده و الان کنار کومودو چه محصول دیگری نصب است و غیره.
زمان اولیه ارائه اپدیت برنامه یک مقدار درخواستها زیاد میشه و سرور کومودو چند ساعتی میره زیر فشار..... کمی صبر کنید و بعد اقدام کنید.
البته من گزینه آپدیت خودکار برنامه را فعال کردم و CIS اتوماتیک آپدیت برنامه را دریافت میکنه.
الان که سیستم را روشن کردم خودش آپدیت برنامه را بدون مشکلی دانلود کرده و پیغام نصب شود ظاهر شد و من هم نصب کردم.....مشکلی هم نداشتم( از BSOD که در آپگرید قبلی برام اتفاق افتاد بود هم خوشبختانه خبری نبود)
کومودو به کرک ها گیر میده. منتها میتونید کرک ها را به لیست امن منتقل کنید: تنظیمات پیشرفته-> اعتبار سنجی-> لیست امن (اینجوری نه آنتی ویروس باهش کاری داریه و نه HIPS)
ویندوز 8.1 است. آخرین نسخه Comodo رو هم نصب کردم. خیلی مشکل داره.
میشه در مورد این انتی ویروس بیشتر توضیح دهید و اینکه ایا به صلاح هست تا بجای کاسپرسکی یا نورتون این را نصب کنم روی سیستم ؟ به اندازه انها امنیت داره ؟
من چند پستی رو دیدم که در کنارش یک انتی ویروس دیگه رو هم نصب کرده اند . ایا این کار واجبه ؟
سلام به همگی
ببخشید یه مشکلی واسم پیش اومده / من دوتا از Shortcut های comodo dragon رو هر دفعه از دسکتاپ پاک میکنم بعد از آپدیت دوباره بر میگردن!
کسی اطلاعی نداره مشکل از کجاست؟
در ضمن آخرین نسخه و آپدیت شده Comodo Internet Security Premium رو نصب کردم...
با تشکر![]()
سلام
ببخشید
ی سوال چطور میشه اون دی ان اس که وقتی کمودو رو نصب میکنی رو همه سیستم ست میشه رو برداشت ؟
با سلام
ابتدا اسم connection را پیدا کنید، مثلا برای من Local Area Connection است، حالا کار های زیر را انجام دهید :
1- بر روی cmd کلیک راست کنید و گزینه run as administrator را انتخاب کنید.
2- کد زیر را در ان بنویسید و صبر کنید تا انجام شود :
* به جای Local Area Connection نام connection خود را بنویسید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3- کد زیر را در ان بنویسید و صبر کنید تا انجام شود :
4- کد زیر را در ان بنویسید و صبر کنید تا انجام شود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5- کد زیر را در ان بنویسید و صبر کنید تا انجام شود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عجب باگی داره کومودو توی ویندوز 8 هر نیم ساعت یکبار گاهی اوقات پنجره های اکتیو رو غیرفعال و فعال میکنه
هر موقع خارج میشم ازش درست میشه
من یه مشکل بین کومودو و دانلودمنجیر پیدا کردم
وقتی با با دانلود منیجر برنامه ای رو دانلود میکنم فایل کامل دانلود میشه و پارتها بهم وصل میشن ولی دانلود منیجر نمیتونه فایل رو از appdata انتقال بده به پوشه ای که برای محل دانلودها تعریف کردم و یک پیغام میده و بعد هم ارور
کلا به صورت مستقیم نمیشه هیچ فایل دانلودی رو اپن کرد و ارور میده
دانلود منیجر رو توی لیست امن هم قرار دادم ولی این مشکل هست
کسی دلیلش رو میدونه و راه حلی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)