تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 279 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 2786

نام تاپيک: سونی اریکسون : آموزش کامل هـك گوشی های سونی اریکسون بویژه k750 و w800

اگه نباشه جاش خالی می مونه cico's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام به استادان آقا من سوال دارم:
    من گوشيم كا 800 هست خودم يه بار اومدم فلش كنم ريخت به هم بردم برام فلش كردن حالا همون فريمور اصلي خودشو نريخته حالا من مال كا790 با همون سريال رو گير آوردم حالا سوال اينه كه من ميتونم اينو بريزم روي گوشي؟ تازه كاست پكش رو هم دارم

لطفا فوري جواب بديد

اگه نباشه جاش خالی می مونه cico's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام به استادان آقا من سوال دارم:
    من گوشيم كا 800 هست خودم يه بار اومدم فلش كنم ريخت به هم بردم برام فلش كردن حالا همون فريمور اصلي خودشو نريخته حالا من مال كا790 با همون سريال رو گير آوردم حالا سوال اينه كه من ميتونم اينو بريزم روي گوشي؟ تازه كاست پكش رو هم دارم

لطفا فوري جواب بديد

داره خودمونی میشه 212's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام
    اقايون اين لينگ پلاگين هاي سوني اريكسون براي فار منيجر در صفحه ي اول كار نميكنه
    اقا لطف كنيد يه لينك سالم از پلاگين هاي فار منيجر بزارين ممنون ميشم

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

با سلام
    اقايون اين لينگ پلاگين هاي سوني اريكسون براي فار منيجر در صفحه ي اول كار نميكنه
    اقا لطف كنيد يه لينك سالم از پلاگين هاي فار منيجر بزارين ممنون ميشم
    دوست عزيز لينك مال خيلي وقته نميشه دانلود كرد تا برات جاي ديگه اپلود كنم!!!!
    ديگه كمتر كسي پيدا بشه از اين نرم افزار استفاده كنه با وجود نرم افزاري مثل setool2lt

موفق باشيد!

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست گرام سلام
    اقا من با برنامه ي سيتول الان كار ميكنم ولي يه جايي خوندم كه فايلها رو كه به گوشي ميريزي و عوض ميكني تو گوشي باقي ميمونه و بايد از فايل منيجر استفاده كرد حالا اگه واقعا اينطور كه به فايل منيجر نياز دارم اگه اينطور نيست خوب خيلي خوبه و دست شما درد نكنه فقط لطف كن اگه اين طور نيست بگو

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست گرام سلام
    اقا من با برنامه ي سيتول الان كار ميكنم ولي يه جايي خوندم كه فايلها رو كه به گوشي ميريزي و عوض ميكني تو گوشي باقي ميمونه و بايد از فايل منيجر استفاده كرد حالا اگه واقعا اينطور كه به فايل منيجر نياز دارم اگه اينطور نيست خوب خيلي خوبه و دست شما درد نكنه فقط لطف كن اگه اين طور نيست بگو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

پلاگین ها دانلود نمیشه

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام
    اقايون من يه مشكل جدي پيدا كردم نميدونم از نصب اين elf هاست يا اين پچ ها
    دوستان من الان با اين كه تو رم مموري فيلم وجود داره و تو رايانه بالا مياد ولي تو گوشيم نشونش نميده يا تم خود گوشي رو كه محافظت شده بود و پاك نميشد ديگه الان نيستش و وقتي ميخوام با نرم افزار my phone explorer وارد پوشه تم ها يا پوشه other گوشي بشم پيغام obex errorcode :c4 not fond كه بعد از چند بار تاييد وارد ميشه و هيچي توش نيست.من خودم يه احتمال ميدم كه شايد يه پچ به اسم پاك كردن ويدئو دي جي بود نصب كردم كه پاك نكرد بعد چند بار امتحان كردم و خودم يه بار پچ رو با نوت پد باز كردم و مثلا به جاي ويدئو دي جي يه فايل ديگه رو زدم و اون رو نصب كردم البته پچ ها رو بعدا پاك كردم ولي خوب اين مشكل رو دارم كه تازه تمام اهنگ هام به غير از پوشه ويدئو دي جي و پوشه رينگ تون پاك شدن از همه مهم تر وقتي ميخوام با بلوتوث يه فايل رو بگيرم گوشي ريشت ميشه ..تو رو خدا كمك ..
    در ضمن مدل گوشيم w700i هست و اين كارهارو هم با برنامه ي سيتول انجام دادم

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست گرام سلام
    دوست گرام سلام
    منظور تو نفهميدم چي بگم!!! اگه درباره فايل منيجر من باهاش كار نكردم
    با سلام
    اقايون من يه مشكل جدي پيدا كردم نميدونم از نصب اين elf هاست يا اين پچ ها
    دوستان من الان با اين كه تو رم مموري فيلم وجود داره و تو رايانه بالا مياد ولي تو گوشيم نشونش نميده يا تم خود گوشي رو كه محافظت شده بود و پاك نميشد ديگه الان نيستش و وقتي ميخوام با نرم افزار my phone explorer وارد پوشه تم ها يا پوشه other گوشي بشم پيغام obex errorcode :c4 not fond كه بعد از چند بار تاييد وارد ميشه و هيچي توش نيست.من خودم يه احتمال ميدم كه شايد يه پچ به اسم پاك كردن ويدئو دي جي بود نصب كردم كه پاك نكرد بعد چند بار امتحان كردم و خودم يه بار پچ رو با نوت پد باز كردم و مثلا به جاي ويدئو دي جي يه فايل ديگه رو زدم و اون رو نصب كردم البته پچ ها رو بعدا پاك كردم ولي خوب اين مشكل رو دارم كه تازه تمام اهنگ هام به غير از پوشه ويدئو دي جي و پوشه رينگ تون پاك شدن از همه مهم تر وقتي ميخوام با بلوتوث يه فايل رو بگيرم گوشي ريشت ميشه ..تو رو خدا كمك ..
    در ضمن مدل گوشيم w700i هست و اين كارهارو هم با برنامه ي سيتول انجام دادم
    دوست عزيز اگه ميتوني با برنامه ستول Main w700 تنها رو روي گوشي فلش كن !!!

موفق باشيد!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من یه گوشی k800 دارم که روی قسمت phon lock توی قسمت امنیت کد گذاشته شده ( چیزی بجز 0000 ) و نمیدونم چیه!
    به چند نفر هم که نشون دادم نتونستن پیداش کنن
    مشکل اینجاس که روی حالت اتوماتیکه و بجز سیمکارت خودم هرچی بیاد روی گوشی ازش فون لوک میخواد با فلش گوشی هم درست نشد.
    نمیدونم چه کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •