تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 720 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262302352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rohham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

حواستون به گارانتی بانیانش هست؟من یک نمونه گارانتی جعلی از بانیان دیدما...خود فروشنده جعل کرده بود...شدیداً حواستون به هلووگرام باشه...امیدوارم زودتر پیدا شه...خیلی منتظر موندیم

2. این کاربر از Rohham بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

جدا از صحبت های فروشنده ها اکثر فروم های معتبر خارجی هم سه بعدی مدل های gt30 , vt30 , st30 رو در یک سطح می دونن البته بعضی ها هم برتری خیلی کمی به vt30 میدن که به نظر می رسه جنبه روانی و تبلیغاتی داره و چون vt30 سری high end هست این مساله عنوان می شه
    در کل پاناسونیک در زمینه سه بعدی و عمق زیاد تصاویر و کراس تاک بسیار کم نسبت به سازنده های دیگه معروف هست و از این بابت جای نگرانی نیست

دوست عزیز من باشما موافق نیستم من vt30 رو هنوز ندیدم ولی vt20 و st30 رو مقایسه کردم و باید بگم st30 فقط تو مورد روشنایی تصویره که از vt20 بهتره ولی در عوض تو تمام موارد زیر برتری با vt20 هستش :
    3ِD
    کیفیت رنگ ها
    تفکیک پزیری دقیق رنگها ( تو صحنه های تاریک فیلم ها vt20 جزیات بیشتری نسبت به st30 نشون میده )
    رنگ سیاه عمیق تر
    کیفیت صدای کمی بهتر

نظر کلی اینه که st30 خوبه ولی برتری vt20 به اون کاملا محسوسه
    Last edited by unepus; 09-11-2011 at 16:59.

4. 3 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Black.Hawk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز من باشما موافق نیستم من vt30 رو هنوز ندیدم ولی vt20 و st30 رو مقایسه کردم و باید بگم st30 فقط تو مورد روشنایی تصویره که از vt20 بهتره ولی در عوض تو تمام موارد زیر برتری با vt20 هستش :
    3ِD
    کیفیت رنگ ها
    تفکیک پزیری دقیق رنگها ( تو صحنه های تاریک فیلم ها vt20 جزیات بیشتری نسبت به st30 نشون میده )
    رنگ سیاه عمیق تر
    کیفیت صدای کمی بهتر

نظر کلی اینه که st30 خوبه ولی برتری vt20 به اون کاملا محسوسه
    من هیچ کدوم از این دو مدل رو ندارم و قصد طرفداری از هیچ کدوم رو هم ندارم

ولی همین امروز رفتم توی یکی از فروشگاه های شیراز و از شانس خوب من هر دو مدل رو کنار هم روشن داشت !
    و از اونجایی که فروشنده هم آدم با حالی بود و به مشتری احترام می گذاشت ازش خواستم که بهم عینک بده تا 3 بعدی هر دو مدل رو تست کنم و اونم قبول کرد.
    اول هر دو مدل داشتن گلف رو بصورت 3بعدی نشون می دادن که خوب اکثر تصویر ها ثابت بود و واسه تست 3 بعدی جالب نبود ولی بعد خود فروشنده یه مستند زیر آب گذاشت که با اون می شد کاملا افکت و عمق 3 بعدی رو حس کرد
    این رو بگم که با اینکه هر دو مدل کنار هم بودن من واقعا متوجه تفاوت محسوسی نشدم به غیر از اینکه st30 یه مقدار اشباع رنگ بیشتری داشت . هیچ کدوم هم فلیکر و کراس تاک نداشتن و واقعا رو مد 3 بعدی راحت بودم ( البته حدود 5 دقیقه بیشتر نگاه نکردم) ولی به نظرم از لحاظ 3بعدی واقعا این دو مدل جز بهترین ها هستن (قبلا 3 بعدی مدل های جدید ال جی و سونی و سامسونگ رو هم دیدم که می گم)

در مورد انتخاب این که کدوم یک از این دو مدل بهتره نمی خوام بحث کنم ولی این رو در نظر داشته باشین که در شرایط مساوی vt20 چند صد هزار تومنی گرون تر هست و به هر حال سری 2010 هست و ساپورت نرم افزاریش مطمئنا زودتر از st30 به پایان میرسه و پاناسونیک ممکنه ورژن های جدید فریم ور و واسش تولید نکنه
    در مورد کیفیت هم به نظر من حتما باید کسی که می خواد خرید کنه شخصا تصویر هر دو مدل رو ببینه و این که بر اساس نظر من و شما یا هر کس دیگه ای تصمیم بگیره کاملا اشتباه هست . آخه هر کسی توقعات شخصی خودش رو داره
    در نهایت اگه قرار باشه بین این دو مدل یکی رو انتخاب کنم قطعا st30 خواهد بود
    البته vt30 روشن رو هنوز ندیدم

6. 8 کاربر از Black.Hawk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان برای وصل کردن لپتاپ به این تی وی و پخش تصاویر 3D چه نوع کابل HDMI استفاده میکنید؟
    آیا ورژن 1.4 بهش میخوره؟
    من از ورژن 1.4 استفاه میکنم مشکلی نیست و3d رو نشون می ده.
    کسی اگه بتونه با 1.3a تست کنه بگه چون قیمت 1.4 15 هزار تومنه ولی 1.3 تقریبا 6 تومنه.

8. 2 کاربر از mn3999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من هیچ کدوم از این دو مدل رو ندارم و قصد طرفداری از هیچ کدوم رو هم ندارم

ولی همین امروز رفتم توی یکی از فروشگاه های شیراز و از شانس خوب من هر دو مدل رو کنار هم روشن داشت !
    و از اونجایی که فروشنده هم آدم با حالی بود و به مشتری احترام می گذاشت ازش خواستم که بهم عینک بده تا 3 بعدی هر دو مدل رو تست کنم و اونم قبول کرد.
    اول هر دو مدل داشتن گلف رو بصورت 3بعدی نشون می دادن که خوب اکثر تصویر ها ثابت بود و واسه تست 3 بعدی جالب نبود ولی بعد خود فروشنده یه مستند زیر آب گذاشت که با اون می شد کاملا افکت و عمق 3 بعدی رو حس کرد
    این رو بگم که با اینکه هر دو مدل کنار هم بودن من واقعا متوجه تفاوت محسوسی نشدم به غیر از اینکه st30 یه مقدار اشباع رنگ بیشتری داشت . هیچ کدوم هم فلیکر و کراس تاک نداشتن و واقعا رو مد 3 بعدی راحت بودم ( البته حدود 5 دقیقه بیشتر نگاه نکردم) ولی به نظرم از لحاظ 3بعدی واقعا این دو مدل جز بهترین ها هستن (قبلا 3 بعدی مدل های جدید ال جی و سونی و سامسونگ رو هم دیدم که می گم)

در مورد انتخاب این که کدوم یک از این دو مدل بهتره نمی خوام بحث کنم ولی این رو در نظر داشته باشین که در شرایط مساوی vt20 چند صد هزار تومنی گرون تر هست و به هر حال سری 2010 هست و ساپورت نرم افزاریش مطمئنا زودتر از st30 به پایان میرسه و پاناسونیک ممکنه ورژن های جدید فریم ور و واسش تولید نکنه
    در مورد کیفیت هم به نظر من حتما باید کسی که می خواد خرید کنه شخصا تصویر هر دو مدل رو ببینه و این که بر اساس نظر من و شما یا هر کس دیگه ای تصمیم بگیره کاملا اشتباه هست . آخه هر کسی توقعات شخصی خودش رو داره
    در نهایت اگه قرار باشه بین این دو مدل یکی رو انتخاب کنم قطعا st30 خواهد بود
    منم مثل شما قصد طرفداری از هیچ کدوم رو ندارم و در پست های قبلیم بارها st30 رو به دوستان توصیه کردم
    ولی چند نکته را در مورد vt20 می گم :

- دیدن تصویر تو فروشگاه ملاک نیست حتی اگر یک سورسو به هر دو تی وی وصل کرده باشند به این دلیل که ممکنه اصول کابل کشی رعایت نشده باشه وتازه اگر هم رعایت شده باشه تی وی ها به درستی تنظیم نشده اند . بعضی تی وی ها با یک تنظیم ساده به طور محسوسی بهتر می شن و بعضی ها هم خیلی فرقی نمیکنن و این البته بستگی به تعداد option های ارایه شده هم داره که به عنوان مثال vt20 در این مورد خیلی کاملتره تا st30 و باتنظیم دقیق می تونید کیفیت عالی ازش بگیرید .
    - crosstalk , st30 داره ولی خیلی کمه و گاهی حس می شه . vt20 در این مورد کمی بهتره و این تو بعضی موارد قابل تشخیصه .
    - در مورد 3 بعدی های sony , samsung , lg هم همون طور که خودتون گفتید اصلا قابل قیاس با panasonic st/vt نیستند.
    - vt20 از سری high-end پاناسونیکه که معمولا ساپورت نرم افزاری طولانی تری دارند و تا هر زمان که st30 ساپورت بشه اونم میشه با وجودی که یکسال قدیمی تره

برتری های vt20 که در پست قبلی گفتم در حالتیه که شما هر دو تی وی را به دقت تنظیم کنید تا بهترین کیفیتو ازشون بگیرید.
    شاید اگه تو این حالت این 2 تا رو مقایسه کنید با وجود قیمت بالاتر vt20 رو انتخاب کنید. در هر صورت هر در قیمت خودشون بهترین گزینه اند .

10. 2 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خاموش که باشه می گی برات روشنش کنه که تصویره شو ببینی مثل بقیه TV ها.
    Last edited by kambiz11000; 10-11-2011 at 07:46.

12. این کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من تصویر vt30 رو با st30 بقل هم دیدم زیر نور فروشگاه که فرقی با هم ندارن البته یکمی به نظرم تصویر vt30 جیغ تره اونم خیلی کم فیلتر رنگ مشکی vt30 هم یکمی کمتر رفلکس داره یه نیم درجه مات تره فکر کنم ولی بازم نظر قطعی نمیشه داد باید برم یه دور کامل نگا کنم جفتشونو.

14. 4 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من تصویر vt30 رو با st30 بقل هم دیدم زیر نور فروشگاه که فرقی با هم ندارن البته یکمی به نظرم تصویر vt30 جیغ تره اونم خیلی کم فیلتر رنگ مشکی vt30 هم یکمی کمتر رفلکس داره یه نیم درجه مات تره فکر کنم ولی بازم نظر قطعی نمیشه داد باید برم یه دور کامل نگا کنم جفتشونو.

16. 3 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Black.Hawk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خاموش که باشه می گی برات روشنش کنه که تصویره شو ببینی مثل بقیه TV ها.
    شوخییییی می کنی !!!!
    منظورم این بود که هنوز واسه نمایش نیاوردن و فقط عکس هاش رو دیدم

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه سری برندهای مدل 2011 تو بازار موجوده که تنظیمات خروجی جدید و متفاوتی دارند از طرفی دیگه تا حدودی مشکل 50 هرتز بهبود یافته تو مدلهای 2011 مثل VT30 ST30 احتمال داره برندهای دیگه هم همین قابلیت را داشته باشند ولی تا TEST زده نشه بر روی تلویزیون مشخص نمیشه .حالا اینجای قضیه معلوم نیست چرا سیستم 50 هرتز با وجود اینکه فریمهای کمتری هم نسبت به 60 هرتز نمایش میده کلا عوض نمیشه که کل جهان یک سیستم داشته باشه.
    به دلیل اختلاف ولتاز برق تو کشورهای مختلف (برای مثال امریکا و ژاپن=110v / اروپا=220v ) سییتم های تلویزیونی اونا از ابتدا به ترتیب 50hz و 60hz پایه گذاری شدند . الانم که تکنولوزی پخش دیجیتال اومده هنوز به دلیل سازگاری با آرشیو های قدیمی ترکیبی از انواع رزولوشن و فریم ریت (18 حالت) تو استاندارد جدید تعریف شده که تمام شامل تمام رزولوشن ها و فریم ریت های sdtv ,hdtv هستش

19. 3 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •