مهندسی برق صنعت نفت قبول شدم
امشب راهیم اهواز
خداحافظ
موفق باشین
مهندسی برق صنعت نفت قبول شدم
امشب راهیم اهواز
خداحافظ
موفق باشین
خب من امروز ثبت نام کردم![]()
کلا یه وضعی بود که تا حالا ندیده بودمساعت 8 راهی شهرستان شدم و ساعت 6 بعد از ظهر رسیدم خونه ! درب دانشگاه شماره 156 رو گرفتم و رسیدم که اونجا دیدم تازه شماره 42 داره واسه ثبت نام میره !
7-8 تا فرم بود که بعضی هاشو چشم بسته نوشتم ! یه فرم در مورد روان شناسی بود (حدود 80 تا سوال داشت )که چند تا از سوال هاش اینطوری بود:
ایا احساس میکنید که در اینده موفق میشوید ؟
ایا در موقع امتحان به نتیجه امتحان فکر میکنید ؟
ایا مذهب را عاملی مثبت در رفع مشکلات میدانید؟
.
.
.
بعد از 3 ساعت بالاخره ثبت نام و این کاغذ بازی ها تموم شد و کارت تغذیه رو هم گرفتم !
در مورد خدمت نظام وظیفه که اصلا چیز خاصی نخواست فقط یه فرم داد که ببرم واسه پلیس 10+ . اما مسئولش نیومده بود و واسه یدونه مهر و امضا 2 ساعت تو دانشگاه الاف شدیم !
کلا هفت خان رستم بود امروزولی در کل تجربه جالبی بود !
حالا ببینم این هفت خان بعدی (کلاس هاو انتخاب واحد و خوابگاه و غیره ) چجوری میشه![]()
دوستان من فردا میرم ثبت نام کل مدارک که تو سایت موسسه زده برداشتم فقط مونده شهریه (غیر انتفاعی)همچینین غیر این مدارک چیز دیگه لازم نیست ؟؟؟
کد رشته و شهر هارو فوری می خوام
ممنون
دوستان چند تا سوال دارم ممنون میشم سریع جوابمو بدید
1-واسه تکمیل ظرفیت باید اسم بنویسیم؟.کی؟.از چه طریقی؟
2-تکمیل ظرفیت آزاد چطور؟.کسی که کنکور آزاد نداده میتونه توی تکمیل ظرفیت شرکت کنه؟.بخاطر شرکت نکردنش در کنکور باید پول بیشتری بده؟
3-شهریه ای که ترم اول میگیرن بیشتر از دیگر ترم هاست یا بقیه ترم ها هم همونقدر میگیرن؟
الان دانشگاه آزاد انتخاب رشته مجدد گذاشته
وقتی وارد میشی و استان و محل دانشگاهی رو انتخاب میکنی همه رشته ها رو نمایش نمیده و فقط چندتا رو نشون میده
میخواستم بپرسم این رشته هایی که نشون میده با توجه به رتبه ی دانشجو هست؟
مثلا من الان گروه انسانی کنکور دادم میتونم رشته مهندسی هم انتخاب کنم؟
چون تو این چندتا رشته ای که نشون میده رشته های مهندسی هم هست
ممنون میشم.......
سراسری یا ازاد ؟
توی اینتر نت سرچ کنید فایلهاش هست شاید توی سنجش هم هنوز باشه سراسری
وایه ازاد هم در انتخاب رشته جدید خودش شهر ها و کدش رو توی سایت داره ...
کد رشته و شهر هارو فوری می خوام ممنو ----------------- تودفترچه انتخاب رشته نوشته شرچ کنی پیدا میکنی
دوستان سلام فارغ التحصیل کاردان فنی میتونه تو کنکور کارشناسی شرکت کنه؟
بچه ها خواهش میکنم جواب بدین.به نظرتون اگه یه نفر باباش جانباز 70 درصد باشه و از منطقه 3 هم باشه باید رتبش حدودا چند بشه که توی یه دانشگاه خوب تو تهران قبول بشه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)