تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 396 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262302352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

فصل دوم با آرسنال
    ترکیب چطوره به نظرتون؟فقط بازیکنان بازیکنان بزرگ رو می نویسم
    GK:szczesny
    دفاع همونها هستن و فقط chiellini اضافه شده و البته ورمایلن رو بارسا با نزدیک 40 تا ازم خرید
    هافبک ها:
    همون بازیکنان و فقط آرتتا رفته و به جاش لوکا مودریچ اومده و رونالدینهو که چون خیلی بهش علاقه داشتم نه میلیون خرجش کردم
    اما بیشترین تغییر تو حمله که واقعاً خط حملم وحشتناک شده:
    نیمار-ایبرامویچ-پودلسکی-روبینیو

یه دفاع 16 ساله از تیمهای جوانان هم آوردم تو تیمم چندتا بازی بهش دادم قیمتش رفته رو یک میلیون

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام

دوستان نمیدونم این مطلب میتونه براتون مفید باشه یا نه ولی من خودم این رو به شخصه تست کردم و کلی باهاش روی دور ورلد کلاس حال میکنم بازیکنام بقدری حالا خوب جای گیری میکنن چه تو حمله و چه در دفاع و حالا دارم به بازی فیفا امیدوار میشم

اما مطلبی که میخواستم بگم اینه:

موقع دفاع در هر کجای زمین که هستید برای اینکه بازیکنتون به راحتی توپ رو از حریف بگیره اول دکمه pase control رو بزنید و بعدش بلافاصله دکمه ضربدر یا همون پاس رو با finites shot یا ضربه فنی بگیرید ببینید چطور تمام توپهاس سر رو چه در دفاع و چه در مرکز زمین بازیکنتون دفاع میکنه

اما در حمله هم کافیه اول همون pase control رو برای استپ استفاده کنید و بعدش بلافاصله 2 بار دکمه finites shot رو بزنید و به راحتی همه رو با جویستیک دریبل بزنید و هر جور پاسی که دوست داشتید بدید
    من امتحان کردم و حالا خیلی خیلی بهتر بازی میکنم
    امیدوارم بدردتون بخوره

Last edited by sabar; 01-11-2012 at 22:44.

3. 2 کاربر از sabar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

الا ماشالله سی پی یو جلوی من ترکیب عوض کرده

خیلی عجیبه که شماها متوجه نشدین یا جلوی شما عوض نکرده

سی پی یو اکثر وقت هایی که عقب هست ترکیبشو 3 دفاعه میچینه

خیلی زیاد برام پیش اومده

از چینش بازیکن ها بعد از هر گل و شروع مجدد بازی و حتی بین بازی میشه راحت اینو فهمید

ultra attack هم زیاد استفاده میکنه

یک چیزیو بگم که برای هم تیمی بهترین ترکیب همون ترکیب دیفالتش هست حالا اگه ما با بعضی از ترکیب های دیفالت نمیتونیم خوب بازی کنیم مشکل از ماست

سی پی یو هم هیچوقت در شروع بازی ترکیب عوض نمیکنه و با همون ترکیب دیفالت میاد تو بازی و تا دقیقه 90 مساوی هم باشی دست به ترکیب نمیزنه

اما اگه عقب باشه و بازی هم مهم باشه یا دوستانه باشه هم ترکیب 3 دفاعه میشه هم میره روی ultra attack
    Last edited by Kamyar_AnathemA; 01-11-2012 at 22:44.

5. 2 کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من تا چند هفته قبل از اومدن فیفا 13 از لجند فیفا 12 شکست میخوردم اما اونقدر بازی کردم که برام تکراری شد و در هر بازی میبردمش الان هم از لجند 13 خیلی میبازم ولی تا چند ماه دیگه هر بازی خواهم بردش و تکراری خواهد شد برتری بازی فیفا نسبت به تمام بازیهای دیگه بخاطر دیر تکراری شدنشه و این دلیل خوبیه برای اثبات هوش بالای فیفا نسبت به بازیهای دیگه

در رابطه با این توجیهی که اوردید و گفتید چون در اسکرین ما تغییر فرمت و تاکتیک رو نمیبینیم بنابراین CPU تغییرات رو اعمال نمیکنه
    یه چیز جالب بهتون بگم:
    توی فیفا 12 یادمه چندبار که در نیمه اول CPU عقب بود وقتی نیمه دوم شروع میشد در یک لحظه بسیار بسیار کوتاه اون درجه رو دیدم که CPU میرفت روی اولترا اتک، که مطمئنم این یک سوتی و در واقع باگ بود که این درجه دیده شد CPU اصلا نمیخواد شما تغییراتش رو ببینید ولی بهتون اطمینان میدم تغییر میکنه هم فرمت هم تاکتیک و هم دستورات دفاعی حمله ای
    از همین الان فیفا 13 تکراری شده دوست عزیز کجا ماه ها بعد ؟!؟!؟!
    راجب نکته ای که راجب تغییر تاکتیک CPU گفتید هم 100 % موافقم من هم اونی که میگید رو هم تو 13 هم تو 12 یکی دو باری دیدم ....

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

خیلی زیاد برام پیش اومده

از چینش بازیکن ها بعد از هر گل و شروع مجدد بازی و حتی بین بازی میشه راحت اینو فهمید

یک چیزیو بگم که برای هم تیمی بهترین ترکیب همون ترکیب دیفالتش هست حالا اگه ما با بعضی از ترکیب های دیفالت نمیتونیم خوب بازی کنیم مشکل از ماست

سی پی یو هم هیچوقت در شروع بازی ترکیب عوض نمیکنه و با همون ترکیب دیفالت میاد تو بازی و تا دقیقه 90 مساوی هم باشی دست به ترکیب نمیزنه

اما اگه عقب باشه و بازی هم مهم باشه یا دوستانه باشه هم ترکیب 3 دفاعه میشه هم میره روی ultra attack
    کلا وقتی cpu بیشتر از یک گل میخوره تیمش میکشه جلو و به راحتی میشه تو ضد حمله بهش گل زد

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

خیلی زیاد برام پیش اومده

میتونی به راحتی عضوی از تیم cpu باشی و ببینی چه تاکتیک های رو میچینه تو بازی . برو مود پلیر رو بازی کن میبینی چه کار میکنه .فقط دقیقه 80 اگه دو گل عقب باشه defensive و اگه یک گل عقب باشه ultra defensive میزاره و بلعکس .
    ترکیب به هیچ عنوان عوض نمیکنه مگه اینکه به قول خیلی دیگه عقب باشه گه یکی رو به مهاجم ها اضافه میکنه . البته من فقط توی 12 دیدم اینو و توی 13 به هیچ وجه ندیدم .

تنها راهی که cpu به من گل میزنه اینه : یه دفعه درییل زدن همه مدافعام و تک به تک شدن با دروازه بان . به هیچ من یکی ندیدم کار تاکتیکی و پاس کاری خوبی انجام بده (خودتم باهام بازی کردی دیدی توی تکل کردن نقطه ضعف دارم)

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

به من بیشتر اینجوری گل میزنه: پشت محوطه الکی پاس میدن تا بازیکن من که خودم کنترلش میکنم و جلوی بازیکن پا به توپ حریفه به شکل ناجوانمردانه ای switch بشه رو یکی دیگه که اونورتره، بعد شوت میزنه و دروازه بان توپو قشنگ دفع میکنه، میندازه جلوی یه بازیکن دیگشون جلوی دروازه، اونم با نهایت وحشی گری توپو میکوبونه تو دروازه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستااااان
    چجوری میتونم آنلاین بازی کنم
    راهی هست که key ---- شه????
    میشه به key generator اعتماد کرد ???

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

وای خدا عجب بازی ایه
    اون موقع که کرک شد نتونستم بازی کنم تا الان که با داییم دو نفره چنددور بازی کردیم
    خیلی عالیه فیفا ، فوق العادس

12. این کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بله وقتی با یک فرد واقعی بازی کنی میتونه خیلی لذت بخش باشه .
    ولی وقتی مقابل CPU بازی کنین حسابی اعصابتون رو به هم میریزه . من داشتم کریر مود رو دنبال میکردم و گل های خیلی مسخره ای دریافت میکردم .
    مدافعانم یکدفعه بی حرکت میموندن - بازیکن دنبال حریف نمی دوید و یک دفعه سرعتش کم میشد . روی بازیکن مورد نظر سوئیچ نمیشد و ....
    با همه این مشکلات کریر رو داشتم ادامه میدادم که با کرش مشهور کریر مود مواجه شدیم و کنار کشیدیم

14. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •