سلام
خیر دوست گرامی شما باید منتظر تماس شرکت باشید!
یعنی به طور معمول اینی هست که گفتم و اونها هستند که با دیدن رزومه شما چناچه مایل باشند باهاتون تماس میگیرند
ذکر ادرس ایمیل و شماره موبایل هم در این موارد به همین دلیل هست
سلام
خیر دوست گرامی شما باید منتظر تماس شرکت باشید!
یعنی به طور معمول اینی هست که گفتم و اونها هستند که با دیدن رزومه شما چناچه مایل باشند باهاتون تماس میگیرند
ذکر ادرس ایمیل و شماره موبایل هم در این موارد به همین دلیل هست
از موعد قرارداد گذشته و من هم خونه رو سپردم برای مستاجر دیگه ولی گیر نمیاد حتی قیمت رو هم تعدیل کردم تا بره ولی فصل بدیه و این هم تجربه اولمه (این بار و در برم دفعه دیگه میدونم چکار کنم!)
در ضمن من تنها از طریق مستاجر دیگه می تونم پولش و بدم همین و از قرض و قوله خبری نیست!!
یک چیز جالب دیگه برای دیدن خونه میگه من فقط ساعت 6 غروب به بعد وقت دارم آخه شاید مستاجر آنی بخواد خونه رو ببینه!!!!!!!!!!
در این گونه مواقع وقتی طرف داره اذیت میکنه دیگه سکوت و احترام و حجاب و مدارا جواب نمیده و بمرور زمان باید بعضاً گارد جنگی اتخاذ نمود ...
کلا داستان این موجر و مستاجر اگه حتی یکی از طرفین ناتو ازآب در بیاد خیلی چالشی میشه و اعصابو روان آدم و درگیر میکنه![]()
سلام
وقتی کسی میگه رسیدن بخیر باید چی گفت ؟![]()
به نظر من کلمه قربان شما همه جا کاربرد داره.
رسیدن بخیر یعنی به سلامتی رسیدی.. باید بگیم ممنون سلامت باشید.اگر بخای خیلی رسمی بگی و کلاس هم بزاری بگو : تشکر عاقب بخیر.
سلام دو عبارت به نظرم میشه گفت:
« سلامت باشید. »
« عاقبت به خیر باشید . »
سلام وقتی یکی داره در مورد شیرین کاری های بچه کوچیک خودش یا فامیلش صحبت میکنه اینجا باید بگی؟
یا مثلا عکس بچه دو سه ماهش رو نشون میده اینجا در جواب چی باید بگی؟
افراد مسن دیدم میگن(داغش رو نبینی) ....حالا اگه بخوایم یه خورده امروزی تر و بهتر بگیم جواب مناسب چی هست؟
معمولا یه ذره اظهار نظر میکنند مثلا میگن اخی چه نازه-یا ماشا ءالله چه خوشگله -
خدا حفظش کنه
بعضی اگهی ها فقط ایمیل میدن که میتونی فقط رزومه بفرستی البته اونم معمولا همون روز یا روز بعدش زنگ نمیزنن چون خیلی از شرکتها چند روز متوالی اگهی میزنن یا اینکه صب میکنن به یه حدنصابی برسته بعد تماس میگیرن.
ولی بعضی شرکت ها هم هست که شماره تلفن میزارن. من خودم در اینجور مواقع معمولا بعد از چند روز (دو یا سه روز) زنگ میزنم و یه اماری میگیرم.
آره حتما باید " ماشاءالله " رو بگی . من یه بار نگفتم و داستان های بدی سرم در اومد !!!
بعضی ها کاملا به این موضوع اعتقاد دارند و اگه نگی تا 100 سال بعد یه بلایی سر طرف بیاد میگن فلانی چشمش کرد !!!!
سلام خوبین ؟
میخام این مطالب رو خیلی با کلاس توضیح بدم میشه کمکم کنید مرسی از همه
"
تصمیم گیرنده نهایی خود فرد باید باشه ولی به شرطی که
1 - همه جوانب رو سنیجیده باشه
2 - نیازمندی هاشو واقعا فهمیده باشه
3 - قبل از اتخاذ تصمیم با پدر مادر یا هرکسی که فک میکنه میشناسنش یا شناخت کافی دربارش دارن مشورت کرده باشه .
4 - گذشتشو مرور کنه ببینه واقعا تو تصمیم گیری های کم اهمیت تر موفق بوده یا نه .
"
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)