تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 405 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262302352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام خدمت همه بچه های گل forum ... من برای خونه 120 متری یه پکیچ خوب میخوام بخرم. بین 3 تا برند ایساتیس، بوتان، ایران رادیاتور موندم. با مطالبی که توی اینجا خودنم یکی از موارد مهم در زمان انتخاب یک پکج خوب، داشتن خدمات پس از فروش اونه و کارشناسان مجرب و پاسخگو. من در حال حاضر پکیج "اخگر" دارم که علاوه بر اینکه شرکت تعطیل شده قطعات و تعمیرکارش هم خیلی بد گیر میاد و واقعاً اذیتم کرده. کاملاً با گفته خدمات پس از فروش خوب در انتخاب پکیج موافقم.
    امروز کسی که برای تعمیر پکج اومده بود بهم گفت که سریعاً عوضش کنم ازش راهنمایی خواستم گفت 28000 ایران رادیاتور که فن دار و دیجیتالی هست رو بخر چون فاصله حمام از پکیچ زیاده. من کمی تحقیق کردم در مورد دو مبدله و احتراق بسته و .... اما با مدل های بسیاری مواجه شدم. اگر کسی میتونه من رو راهنمایی کنه که از کدوم برند بخرم بهتره و چه مدلیش رو. از همه بچه های گل این forum هم ممنون که اطلاعاتی خوبی به مردم میدم. دمتون گرم
    در میان این سه برندی که نام بردی ایساتیس و بوتان کیفیت بهتری دارند .
    ایران رادیاتور توصیه نمیشه .
    اپتیمای 24 بوتان دستگاه خوبی برای شماست . اگر میخوای 28 بگیری اپتیمای28 بگیر .
    ایساتیس دو مبدل به دلیل برخی محدودیتها بی دلیل قیمتش بالاست و به این خاطر توصیه نمیشه .هرچند کیفیتش تایید شدست .
    موفق باشید.

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    دیروز پکیج ما - bn بوتان - دچار مشکل شد و برق از داخل و کنتور قطع شد. کنارش که رفتم بوی سوختگی - پلاستیک - می داد. بعد از وصل مجدد برق و راه اندازی پکیج، داره بدون مشکل کار میکنه. البته سال پیش این پکیج بردش گویا سوخته بود - بدون محافظ بود - که بردش بعد از کلی دردسر عوض شد و امسال هم یکبار دیگه قبلتر یک صدای وحشتناکی - مثل صدای ریختن کلی سرامیک و خرد شدنش روی زمین - باعث خاموش شدنش شد قبل این بار آخر که باز هم با راه اندازی مجدد شروع به کار کرده بود.

می خواستم بدونم مشکل از چی می تونه باشه؟ البته با این اتفاق آخر که به تعمیر کار باید مراجعه کنم حتما.
    توصیه میشه هرچه سریعتر به نمایندگی مراجعه کنید .
    چون دستگاه اتصالی دارد که باید مشخص و رفع شود . در غیر اینصورت میتونه به دستگاه آسیب موثر وارد بشه .

3. 2 کاربر از تپل بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin_947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان

پکیج ما مشکل پیدا کرده. بدین صورت که شوفاژها کار نمی کنن مگر اینکه آب گرم باز بشه. به عبارت دیگه وقتی که آب گرم رو باز می کنیم (مثلا میریم حمام) شوفاژها هم همون موقع گرم میشن و بعد که آب بسته میشه اونام دوباره خنک میشن . مشکل از چی می تونه باشه ؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان
    پکیج ما مشکل پیدا کرده.
    بدین صورت که شوفاژها کار نمی کنن مگر اینکه آب گرم باز بشه. به عبارت دیگه وقتی که آب گرم رو باز می کنیم (مثلا میریم حمام) شوفاژها هم همون موقع گرم میشن و بعد که آب بسته میشه اونام دوباره خنک میشن .
    مشکل از چی می تونه باشه ؟
    سلام
    یا از قاطی کردن بورد الکترونیکی هست یا خراب شدن شیر سه طرفه
    این چند تست رو انجام بدین
    دکمه شوفاز و آب گرم رو روی صفر بذارین و پکیج خاموش و سیمش رو از برق بکشین و یک دقیقه صبر کنین
    بزنینش توی برق و روشن کنین و 30 ثانیه صبر کنین
    دکمه ی ریست رو بزنین و 30 ثانیه صبر کنین
    فشار آب رو روی 1,5 تنظیم کنین و شیر پرکن رو محکم ببندین .
    از باز بودن شیر رادیاتورها مطمئن بشید
    فقط شوفاژ رو روشن کنین و درجه رو تا نصف بالا ببرین و ببینین رادیاتورها گرم میشه یا نه ؟
    اگر گرم نمیشه پس یا شیر سه طرفه خرابه یا پمپ پکیج
    آیا پمپ پکیج صدا میده ؟
    لزومی نداره آبگرمکنش رو امتحان کنین چون شوفاژ باید مستقل کار کنه و نیازی به روشن بودن آبگرمکن نیست
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 07-11-2014 at 11:21.

6. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه matin95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان پکیج دیواری ایمن گاز دارم سه سال نصبه مشکلی هم نداره چند وقته که مواقعی که پکیج رو روشن میکنیم فشار میزاریم روی یک و نیم فشار میرسه به سه بعد از زیر پکیج اب میریزه شیر زیر پکیج باز میکنم یکم فشار میاد پایین و مشکل حل میشه مشکا اساسی اینجاست که موقعی که پکیج رو خاموش میکنیم فشار اب میاد صفر و دوباره باید شیر زیر پکیج باز کنیم تافشار برسه یک و نیم تا ابگرم داشته باشیم
    از دوستانی میخوام راهنماییم کنند در ضمن نشتی هم نداره
    امسال هم هواگیری نکردم یعنی باید هر سال هواگیری کنم یا نه مرسی ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    پکیج دیواری ایمن گاز دارم سه سال نصبه مشکلی هم نداره چند وقته که مواقعی که پکیج رو روشن میکنیم فشار میزاریم روی یک و نیم فشار میرسه به سه بعد از زیر پکیج اب میریزه
    شیر زیر پکیج باز میکنم یکم فشار میاد پایین و مشکل حل میشه
    مشکل اساسی اینجاست که موقعی که پکیج رو خاموش میکنیم فشار آب میاد صفر و دوباره باید شیر زیر پکیج باز کنیم تافشار برسه یک و نیم تا ابگرم داشته باشیم
    از دوستانی میخوام راهنماییم کنند در ضمن نشتی هم نداره
    امسال هم هواگیری نکردم یعنی باید هر سال هواگیری کنم یا نه مرسی ممنون
    سلام
    به احتمال 99% شیر پرکن رو محکم نمیبندین یا خرابه و رسوب گرفته یا واشرش خراب شده و کامل بسته نمیشه
    باید بازش کنین و با فوت کردن تستش کنین یا با مکیدنِ هواش و زبان گذاشتن ( روش خودمونی )
    شاید قابل تعمیر هم باشه و فقط یک واشر بخواد
    اگر بشه قبل و بعد از باز کردنش و مراحل تعمیرش هم عکس بگیرین و بذارین , ممنون میشیم تا از تجربتون دیگران هم استفاده کنند
    در صفحه های قبل در مورد هواگیری مطلبی نوشته ام .
    یک از علائم هوا داشتن پکیج اینه که رادیاتور صدای شر شر آب یا چک چک آب میاد از توش

داره خودمونی میشه matin95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    به احتمال 99% شیر پرکن رو محکم نمیبندین یا خرابه و رسوب گرفته یا واشرش خراب شده و کامل بسته نمیشه
    باید بازش کنین و با فوت کردن تستش کنین یا با مکیدنِ هواش و زبان گذاشتن ( روش خودمونی )
    شاید قابل تعمیر هم باشه و فقط یک واشر بخواد
    اگر بشه قبل و بعد از باز کردنش و مراحل تعمیرش هم عکس بگیرین و بذارین , ممنون میشیم تا از تجربتون دیگران هم استفاده کنند
    در صفحه های قبل در مورد هواگیری مطلبی نوشته ام .
    یک از علائم هوا داشتن پکیج اینه که رادیاتور صدای شر شر آب یا چک چک آب میاد از توش
    ممنون دوست عزیز متشکرم فقط منظورت از اون شیر پر کن همون شیری که برا فشار اب ازش استفاده میکنیم ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون دوست عزیز متشکرم
    فقط منظورت از اون شیر پر کن همون شیری که برا فشار اب ازش استفاده میکنیم ؟
    سلام
    بله , درسته .
    این هم چند تا عکس برای شما و دوستان دیگه که به بیشتر دانستن علاقمند هستند :

منبع انبساط که با باز کردنِ شیر پرکن , منبسط میشه

با تشکر از کسانی که زحمت کشیدند و این عکسها رو درست کردند و در نت درج کردند .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

با سلام. مدتیه من منزلم را عوض کردم و در این منزل از پکیج optima 24kis استفاده شده است. حال و پذیرایی ما 85 متر است و از 45 پره استفاده شده و سه اتاق خواب هر کدام به متراژ 12 متر است که در دو اتاق از 10 پره، و یک اتاق ( که بیشترین فاصله تا پکیج-18 متر- را دارد) هفت پره دارد. سوال اول من این است که آیا خانه ی ما به اندازه ی کافی پره دارد یا نه؟ زیرا خانه به اندازه کافی گرم نمی شود و اگر کافی نیست چند پره باید داشته باشد. و سوال دومم این است که وقتی دما ی دستگاه را بین 60-80 می گذاریم، دستگاه تقریبا به طور پیوسته در حال کار است. می خواستم ببینم مشکل از پکیج است یا طبیعی است؟( منزل ما در طبقه 2 و بالا ی یک باب مغازه قرار دارد و اطراف آن خالی است و پنجره های ما دو جدار هستند.)

پروفشنال تپل's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام. مدتیه من منزلم را عوض کردم و در این منزل از پکیج optima 24kis استفاده شده است. حال و پذیرایی ما 85 متر است و از 45 پره استفاده شده و سه اتاق خواب هر کدام به متراژ 12 متر است که در دو اتاق از 10 پره، و یک اتاق ( که بیشترین فاصله تا پکیج-18 متر- را دارد) هفت پره دارد. سوال اول من این است که آیا خانه ی ما به اندازه ی کافی پره دارد یا نه؟ زیرا خانه به اندازه کافی گرم نمی شود و اگر کافی نیست چند پره باید داشته باشد. و سوال دومم این است که وقتی دما ی دستگاه را بین 60-80 می گذاریم، دستگاه تقریبا به طور پیوسته در حال کار است. می خواستم ببینم مشکل از پکیج است یا طبیعی است؟( منزل ما در طبقه 2 و بالا ی یک باب مغازه قرار دارد و اطراف آن خالی است و پنجره های ما دو جدار هستند.)
    باید ببینیم مارک رادیاتور شما چیست !
    ضمن اینکه شهری که تشریف دارید هم اهمیت دارد.
    البته اگر بهترین جنس بازار هم باشد این تعداد کم است .
    هال پذیرایی سه تا 20 تا بوتان میخواهد و اتاق ها حداقل 12تا.
    توصیه میشه اتاق خواب 15پره داشته باشید که هیچ نگرانی ای از سرما نداشته باشید .

کارکردن دائمی پکیج هم طبیعیست و مشکلی ندارد .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •