تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 475 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262302352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

داره خودمونی میشه محسن cr7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    قــــــــــــــــــــــــــــــم

پيش فرض

دوست عزیز عجب سوال هایی کردید !

آب و هوای شرجی ؟ , در مقابل ضربه مقاوم هست , بستگی به اون شدت ضربه داره ! برای چی مشکل پیش بیاد!! مگه آدمه آویزونش کنی حالش بد شه ؟

آخه آب و هوای قم خیلی گرم و آفتابی است .من منظورتون رو نفهمیدم یعنی خراب نمیشه ؟

در آب و هوای شرجی چطور؟

مثلا اگه از تاغچه ی خونه مثلا از ارتفاع ا متری بییفته خراب میشه ؟

توی سایت digikala در بخش نظرات دونفر اولی که خریدن میگن بعض بازیها رو خوب اجرا نمیکنه !!!!!(مخصوصا نفر دومی خط 6 الی7)

لطفا جای نقطه چین بنویسید:digikala
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و برای بلوتوث باید اول توش سیمکارت بگذاریم؟
    Last edited by محسن cr7; 04-06-2013 at 17:43.

داره خودمونی میشه sharifix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

Huawei بخر شک نکن

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

آخه آب و هوای قم خیلی گرم و آفتابی است .من منظورتون رو نفهمیدم یعنی خراب نمیشه ؟

در آب و هوای شرجی چطور؟

مثلا اگه از تاغچه ی خونه مثلا از ارتفاع ا متری بییفته خراب میشه ؟

توی سایت digikala در بخش نظرات دونفر اولی که خریدن میگن بعض بازیها رو خوب اجرا نمیکنه !!!!!(مخصوصا نفر دومی خط 6 الی7)

لطفا جای نقطه چین بنویسید:digikala
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و برای بلوتوث باید اول توش سیمکارت بگذاریم؟

دوست عزیز شما سعی کنید زیاد تبلت رو در معرض آفتاب قرار ندید ! فکر نکنم تو آب و هوای شرجی طوریش بشه آخه ربطی نداره اصلا !!

بله بازم بستگی داره رو چه چیزی زمین بخوره اگه سطح نرمی باشه مطمئنا کمتر آسیب میبینه .

سایت دیجیکالا این تبلت رو نیاورده و سایت دیجیکالا حتی graphical processing unit این تبلت هم نزده !!! سایت دیجیکالا اکثر اطلاعاتش غلطه همچنین سایت های دیگه که غلط میزنن میتونم مثال بزنم واستون !

درزم دوست عزیز من با نسخه ضعیفتر کار کردم روش همه بازیهای فوق سنگین هم تست کردم , فیلم 1080 تبدیل شده bluray هم تست کردم , میتونم بگم بدون هیچ لگی همه اینارو اجرا کرد با او صفحه نمایشش !

حالا فرض کنید این نسخه جدید چقدر قوی تر باشه ! که من باهاش کار نکردم اما بنچمارکها نشون میده 2 برابر قویتره از نسخه قبلی !!

دوست عزیز اون کسی که اونجا نظر داده کار هم کرده با این تبلت ؟ !!!!!!!!!!!! این تبلت دیتا های تگرا 3 رو ساپورت میکنه و اصلا مشکلی نداره در این زمینه !!!!!

در مورد بلوتوث تا اونجایی که من میدونم اصلا هیچ ارتباطی به سیم کارت نداره !!
    Last edited by sajjad_doost; 04-06-2013 at 19:56.

4. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز شما سعی کنید زیاد تبلت رو در معرض آفتاب قرار ندید ! فکر نکنم تو آب و هوای شرجی طوریش بشه آخه ربطی نداره اصلا !!

بله بازم بستگی داره رو چه چیزی زمین بخوره اگه سطح نرمی باشه مطمئنا کمتر آسیب میبینه .

سایت دیجیکالا این تبلت رو نیاورده و سایت دیجیکالا حتی graphical processing unit این تبلت هم نزده !!! سایت دیجیکالا اکثر اطلاعاتش غلطه همچنین سایت های دیگه که غلط میزنن میتونم مثال بزنم واستون !

درزم دوست عزیز من با نسخه ضعیفتر کار کردم روش همه بازیهای فوق سنگین هم تست کردم , فیلم 1080 تبدیل شده bluray هم تست کردم , میتونم بگم بدون هیچ لگی همه اینارو اجرا کرد با او صفحه نمایشش !

حالا فرض کنید این نسخه جدید چقدر قوی تر باشه ! که من باهاش کار نکردم اما بنچمارکها نشون میده 2 برابر قویتره از نسخه قبلی !!

دوست عزیز اون کسی که اونجا نظر داده کار هم کرده با این تبلت ؟ !!!!!!!!!!!! این تبلت دیتا های تگرا 3 رو ساپورت میکنه و اصلا مشکلی نداره در این زمینه !!!!!

در مورد بلوتوث تا اونجایی که من میدونم اصلا هیچ ارتباطی به سیم کارت نداره !!
    می تونید سایتی رو برای تبلت از قم به من معرفی کنید که این تبلت نسخه ی دومش در اون سایت باشه ؟

باتشکر از زحمات شما

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت

پيش فرض

سلام. دوستان شما دیگه حرفی در مورد این تبلت huawei mediapad fhd ندارید؟
    چون تصمیم نهایی منه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

سلام. دوستان شما دیگه حرفی در مورد این تبلت huawei mediapad fhd ندارید؟
    چون تصمیم نهایی منه ؟
    دوست عزیز سایت تبلت شاپ این تبلت رو به بهترین قیمت واسه فروش گذاشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من سایتی ندیدم با این قیمت بده نسخه جدید رو ! سایت ال دیجیتال 20 تومن گرون تر میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه جدید رو , نسخه قدیمی هم 1.370 میده .

شما سفارش بدید واستون پست کنند , این سایت هایی که معرفی کردم یکی از معتبر ترین سایت ها هستند عین دیجی کالا !!!

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز سایت تبلت شاپ این تبلت رو به بهترین قیمت واسه فروش گذاشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من سایتی ندیدم با این قیمت بده نسخه جدید رو ! سایت ال دیجیتال 20 تومن گرون تر میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه جدید رو , نسخه قدیمی هم 1.370 میده .

شما سفارش بدید واستون پست کنند , این سایت هایی که معرفی کردم یکی از معتبر ترین سایت ها هستند عین دیجی کالا !!!

موفق باشید.
    ببخشید این تبلت ساخت کدام کشور است؟
    از نظر قدرت ساخت خوبه ؟(یعنی زود خراب نمیشه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوشحالم که بهترین رو انتخاب کردین!
    ساخت کشور چینه، نگران نباشید چینی درجه 1 یعنی کیفیتی برابر با محصولا ژاپنی و آمریکایی، مثل کیفیت ps3 رو که تولید میکنند.
    با اونکه nexus10 قدرتمندترین و بهترین تبلت اندروید توی ایرانه، ولی من نمیدونم چرا media pad 10 fhd رو خیلی بیشتر دوست دارم!
    Last edited by faraso0; 05-06-2013 at 11:10.

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

خوشحالم که بهترین رو انتخاب کردین!
    ساخت کشور چینه، نگران نباشید چینی درجه 1 یعنی کیفیتی برابر با محصولا ژاپنی و آمریکایی، مثل کیفیت ps3 رو که تولید میکنند.
    با اونکه nexus10 قدرتمندترین و بهترین تبلت اندروید توی ایرانه، ولی من نمیدونم چرا media pad 10 fhd رو خیلی بیشتر دوست دارم!
    دوست عزیز میدونید من چرا nexus 10 رو اصلا بحثش رو پیش نکشیدم !؟

چون شرکت ایسوس تر زده رفته با تبلت زدنش ! و همچنین سامسونگ که همکاری کرده !!

این تبلت با آن رزولوشنی که داره صفحه نمایشش , ضعف بزرگی رو ایجاد کرده ! اصلا سیستم عامل اندروید و application هاش با این resolution سازگارن نیستن به هیچ وجه ! و تو مرورگر هنگام کار تبلت لگ میگیره !! تو بازی ها عمرا با این روزولوشن اجرا نمیشه چون سیستم عامل اندروید قادر به انجام

چنین کاری نیس و همچنین سخت افزار تبلت که نمیتونه با این رزولوشن بازی های سنگین رو اجرا کنه هر چند که سخت افزار خیلی قوی داره !!

تبلت آیپد سیستم عامل iphone operating system رو داره که این سیستم عامل با رزولوشن تبلت هاش سازگاری داره ! و به هیچ وجه شما کندی احساس نمیکنید حتی با آیپد 1 !!!!!

انحصاری بودن محصولات اپل کمک میکنه بهشون که همیشه تک باشن تو جهان از نظر من !

11. 2 کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

ببخشید این تبلت ساخت کدام کشور است؟
    از نظر قدرت ساخت خوبه ؟(یعنی زود خراب نمیشه)

این تبلت ساخت چینه . شرکت هواوی world wide هست , تو شرکت های مخابراتی در کتار شرکت آمریکایی at & t قرار میگیره و از نظر فروش تبلت ها و اسمارتفون ها در جهان رتبه 3 رو داره !! و خیلی محصولات دیگه ای رو تولید میکنه که نشان دهنده بزرگ بودن این شرکت هست .

موفق باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •