کسی نیست جواب بده ؟!
کسی نیست جواب بده ؟!
اره فکر کنم همونه
فکر کنم یکی از بالای 7 e یکی از صفر
من یکی از 4.5 و یکی از 7.5 زدم! یعنی خود مدرسه زد
ولی نمدونم پیش هم می شه این کار رو کرد یا فقط به تبصر داره!
Last edited by urchin7; 10-02-2012 at 13:25.
پیش دانشگاهی یه دونه تبصره داره
سوم ( و کلا متوسطه ) 2 تا داره .
برای سوم باید نمره امتحانی بالای 4.5 بگیرین که نمره مستمر رو اگه 20 دادن نمره سال بشه بالای 7 تا بتونین فارغ التحصیل بشین .
دوست عزیز تبصره همون تکماده هس که تو پیش فقط یه درس میتونی بزنی
صحبت دو دوست قبلیمو تکمیل میکنم که اگه دانش آموز حضوری باشی،باید از 20 نمره (15 نمره ورقه + 5 نمره مستمر)7.5 بشی،اگه غیر حضوری بازم باید بالای 7.5 بشی از 20 منتها اینجا اون 5 نمره که واسه مستمر هس رو هرچقد تو برگه امتحان بنویسی به همون نسبت از 5 نمره بهت میدن
برای مثال تو اگه غیر حضوری باشی و از 15 نمره 7.5 بگیری(یعنی نصف نمره هارو)،2.5 از اون 5 (یعنی نصف)بهت میدن که مجموعا میشه 10
بازم واسه مطمئن شدن میتونی از دفتر دار و یا معاون آموزشگاتون بپرسی
دوست عزیز با دوستمون در مورد تک ماده گفت -
و با تک ماده همون جری که از اسمش معلوم هست فقط یک درس رو میشه ....
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
چه دروسی رو میخواهید بروید؟
توجه داشته باشید که کلاس کنکور باید استاد خوبی داشته باشد و سطح علمی بالا نه ....
اگر درسی نمیتوانید خودتان پیشرفت کنید کلاس کنکور توصیه میشود ولی اگر با کتاب تست میتوانید کلاس برای شما کمی زمانبر خواهد بود...
موفق باشید ....
امروز تراز آزمون 300 تا رشد کردم
حسابی خوشحال شدم و روحيه گرفتم البته هنوز با اونچه که ميخوام فاصله ام زياد هست
برای چی ميگند بعد از پايان امتحانات نيم سال اول پيشرفت خيلی کم هست ؟! و تعداد کمی پيشرفت ميکنه؟ آمار کانون مؤيد اين هست مشاوره مدرسه هم ميگفت
موفق باشی
ترازت چنده؟ منطقه چندی ؟
ترازم 6 هزار هست تو آزمون اول 5 هزار بود
منطقه 2 هستم رشته رياضی
برای چی ميگند بعد از پايان امتحانات نيم سال اول پيشرفت خيلی کم هست ؟! و تعداد کمی پيشرفت ميکنه؟ آمار کانون مؤيد اين هست مشاوره مدرسه هم ميگفت???
واقعا عالیه موفق باشی
بهت شدیدا پیشنهاد می کنم برنامه های رامین نیکخو را از فرصت برابر ببینی انرژیت 10 برابر می شه![]()
برای اینکه بعضی ها یا شایدم خیلی ها رو برنامه کانون جلو نمیرن و از بهمن برنامشون با کانون یکی میشه و یکدفعه تراز اینا میره بالا و تراز بقیه میاد پایین و حسابی روحیه بقیه خراب میشه.اینو مشاورم پارسال گفت
از 5000 تا 6000 رشد خیلی خوبیه.مطمئن باش همینجور ادامه بدی حتما موفق میشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)