سلام
بهترین برای pes کدوم پچ هست؟
سلام
بهترین برای pes کدوم پچ هست؟
سلام
من خودم پچاي پس اديت رو بهت توصيه ميكنم همون اخرين پچش رو بگير كافيه البته اين نظر منه فقط يه كم حجمش بالاست
لینک دانلود؟
هر چی دلت بخواد تو این سایت هست: pesbaz.com
پچ که بهترین و بدترین نداره
ورژن پچ هایی که بالا هستند ( جدید ) به مراتب کاملتر از پچ های قبلی هستند
سلام
من چطوری میتونم داخل مستر لیگ بازیکن بخرم؟مثلا بارسا رو برداشتم به عنوان تیم و الان میخوام مسی رو بیارم توش اما نمیشه.
از داخل negotiation سعی کردم نشد!!
patch پول رو هم نصب کردم
هیچ کس نیست جواب من رو بده ؟ چطوری حداقل سیستم تیم ایران رو بدون تغییر آپشن فایل تغییر بدم که توی بازی اعمال بشه ؟
کمک!![]()
کشک که نیست
اگه با نفرات امید بازی رو شروع کردی باید اونقدر تیمت رو بکشونی بالا و جزء 10 تیم برتر دنیا بکنی بعد بازیکن های معروف تمایل به اومدن به تیمت بکنن
برای خرید بازیکن از همون negotiation باید استفاده کنی و ابتدا وارد مذاکره میشی بعد اگر بازیکن قراردادش با تیم قبلیش تموم شده که راحت میشه جذبش کرد ( با کمترین هزینه )
ولی اگر قرارداد داره باید به ازای صدور رضایت نامه مبلغ کلانی رو به باشگاه مورد نظر بدی .
اگر هر جفتش ( هم بازیکن و هم باشگاه ) تمایل دارن بازیکن رو بفروشن اون موقع شما باید بری تائید کنی و مبلغ از حساب باشگاهت کم میشه .
من یادمه کریستین رونالدو رو 45 میلیاد ( تازه به صورت قرضی ) یه بار خرید کردم !
با سلام
شما باید اول در قسمت Edit هر تغییری که دوست دارین اعمال کنین، بعد بیاین BAL یا ML رو از ابتدا شروع کنین. اگه BAL یا ML رو شروع کرده باشین و بعدش بیاین در قسمت Edit تغییرات بدین، تو بازیتون اعمال نمیشه.
کاملا تائید میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)