تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 332 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 3312

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    بهترین برای pes کدوم پچ هست؟

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام

سلام
    من خودم پچاي پس اديت رو بهت توصيه ميكنم همون اخرين پچش رو بگير كافيه البته اين نظر منه فقط يه كم حجمش بالاست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    من خودم پچاي پس اديت رو بهت توصيه ميكنم همون اخرين پچش رو بگير كافيه البته اين نظر منه فقط يه كم حجمش بالاست
    لینک دانلود؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

هر چی دلت بخواد تو این سایت هست: pesbaz.com

پروفشنال akbar_syberia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــبـــر يــــز

پيش فرض

سلام
    پچ که بهترین و بدترین نداره
    ورژن پچ هایی که بالا هستند ( جدید ) به مراتب کاملتر از پچ های قبلی هستند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

سلام
    من چطوری میتونم داخل مستر لیگ بازیکن بخرم؟مثلا بارسا رو برداشتم به عنوان تیم و الان میخوام مسی رو بیارم توش اما نمیشه.
    از داخل negotiation سعی کردم نشد!!
    patch پول رو هم نصب کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من همیشه افسانه شدن رو بازی میکنم از روزی که اومد توی نسخه 2009 خیلی حال کردم باهاش چون یک حال و هوای دیگه ای داره !
    اما یک اشکال بزرگ دارم چون تیم ملی ایران رو انتخاب میکنم بازیکنان ایران خیلی ضعیفتر از من هستند و کلا بازیکن ایرانی هم نیست که از سایر تیمها جدا بشه و به تیم ملی دعود بشه تا کنار من رشد کنه !
    از طریق آپشن فایل بازی هم تیم ملی ایران رو تغییر دادم سن بازیکنان رو کم کردم ترکیب تیم رو بهتر کردم اما باز هم توی افسانه شدن اینها اعمال نمیشه
    رفتم از طریق ادیت ملیت یک سری بازیکنان رو عوض کردم کردم ایرانی اما توی افسانه شدن ایرانی نمیشوند ! خلاصه هر کاری که ازطریق آپشن فایل و یا نرم افزارهایی که آپشن رو تغییر میدن کردم توی افسانه شدن اعمال نمیشن
    خلاصه سوال اساسی اینکه
    چطور میتونم چند بازیکن ایرانی به تیم ملی ایران اضافه کنم یا حداقل به لیگهای دیگه اضافه کنم که توی تیم ملی ایران دعوت بشن !؟
    و از همه مهمتر ترکیت و سیستم اصلی بازی ایران رو چطور تغییر بدم که توی افسانه شدن اعمال بشه ؟
    یک بار پچ لیگ برتر رو نسب کرده بودم خیلی جالب بود کلی بازیکن جدید به تیم ملی اضافه میشد از لیگ برتر با قدرهای خیلی خوب
    اما میخوام بدونم چطور خودم این کار رو بکنم پچهای ایرانی کلا همه پر از ایران هستند متاسفانه !
    هیچ کس نیست جواب من رو بده ؟ چطوری حداقل سیستم تیم ایران رو بدون تغییر آپشن فایل تغییر بدم که توی بازی اعمال بشه ؟

کمک!

پروفشنال akbar_syberia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــبـــر يــــز

پيش فرض

سلام
    من چطوری میتونم داخل مستر لیگ بازیکن بخرم؟مثلا بارسا رو برداشتم به عنوان تیم و الان میخوام مسی رو بیارم توش اما نمیشه.
    از داخل negotiation سعی کردم نشد!!
    patch پول رو هم نصب کردم
    کشک که نیست
    اگه با نفرات امید بازی رو شروع کردی باید اونقدر تیمت رو بکشونی بالا و جزء 10 تیم برتر دنیا بکنی بعد بازیکن های معروف تمایل به اومدن به تیمت بکنن

برای خرید بازیکن از همون negotiation باید استفاده کنی و ابتدا وارد مذاکره میشی بعد اگر بازیکن قراردادش با تیم قبلیش تموم شده که راحت میشه جذبش کرد ( با کمترین هزینه )

ولی اگر قرارداد داره باید به ازای صدور رضایت نامه مبلغ کلانی رو به باشگاه مورد نظر بدی .

اگر هر جفتش ( هم بازیکن و هم باشگاه ) تمایل دارن بازیکن رو بفروشن اون موقع شما باید بری تائید کنی و مبلغ از حساب باشگاهت کم میشه .

من یادمه کریستین رونالدو رو 45 میلیاد ( تازه به صورت قرضی ) یه بار خرید کردم !

داره خودمونی میشه mnkamran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Urmia+206SD

پيش فرض

هیچ کس نیست جواب من رو بده ؟ چطوری حداقل سیستم تیم ایران رو بدون تغییر آپشن فایل تغییر بدم که توی بازی اعمال بشه ؟

کمک!
    با سلام
    شما باید اول در قسمت Edit هر تغییری که دوست دارین اعمال کنین، بعد بیاین BAL یا ML رو از ابتدا شروع کنین. اگه BAL یا ML رو شروع کرده باشین و بعدش بیاین در قسمت Edit تغییرات بدین، تو بازیتون اعمال نمیشه.

10. 2 کاربر از mnkamran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با سلام
    شما باید اول در قسمت Edit هر تغییری که دوست دارین اعمال کنین، بعد بیاین BAL یا ML رو از ابتدا شروع کنین. اگه BAL یا ML رو شروع کرده باشین و بعدش بیاین در قسمت Edit تغییرات بدین، تو بازیتون اعمال نمیشه.

کاملا تائید میشه

12. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •