تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 339 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

برد و 3 امتیاز ارزش مند رو تبریک می گم ..
    به نظرم بازی هدف داری کردیم ... به خواستمون رسیدیم .

چند تا نکته هست :
    میلاد هنوز اماده نیست ... امیدوارم زودتر اماده بشه
    اسماعیل شریفات در نقش خودش مثبت و تاثیر گذار بازی می کنه .
    هماهنگی خسرو و حمودی داره هر روز زیاد تر می شه ... به این قسمت خیلی امیدوارم .

بازی به جز برد شیرین 3 تا فوق صحنه داشت :
    واکنش فوق العاده مهدی رحمتی .
    برگردون استثنایی پژمان
    و پاس قطری عالی و دیدنی ساموئل .

بهترین هامون به نظرم ساموئل مهدی و کیا رحمتی و دو تا دفاع وسط ها بودند ... در کل همه تیم متوسط به بالا بود ...
    هر چند کل تیم بعضی زمان ها الکی می ترسیدند و باعث شد شاید زیاد عالی نباشیم!
    در اخر هم یادی کنیم از 2 تعویض طلایی پرویز خان مظلومی .

2. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

دقیقا ... از ساموئل خیلی راضی بودم واقعا عالی کار کرد
    ولی کارت زرد شریفات باعث شد تا کمی با احتیاط بازی کنه
    یادمون نره آرش نبودا !

4. 5 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

6. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

يركوويچ: مظلومي گفته بود گل مي‌زني!/ اميدوارم با استقلال قهرمان آسيا شوم

هر كسي يكجور گل مي‌زند من هم اينطوري. چون پاي تخصصي‌ام پاي چپ است اينطوري به نظر مي‌آيد

سايت گل - گوران يركوويچ باز هم براي استقلال گل زد؛ مهاجم چپ‌پايي كه در بازي با الاتفاق هم گل زيبايي براي تيمش زد. يك روز پس از پيروزي آبي‌ها مقابل الريان هر چند كوتاه اما حرف‌هاي گوران خواندني است. يركوويچ احساس دروني‌اش را از اين برد شيرين بيان مي‌كند.

باز هم براي استقلال گل زدي. اين دومين گل آسيايي تو بود.
    وقتي وارد زمين شدم مي‌دانستم گل مي‌زنم. براي همين هدف به ميدان رفتم و خيلي خوشحالم كه دروازه الريان را باز كردم.

از كجا مي‌دانستي كه گل مي‌زني؛ علم غيب داري؟

(... مي‌خندد) قبل از اينكه وارد زمين بشوم آقاي مظلومي با من حرف زد و گفت: «گوران برو و گل بزن. مطمئنم گل مي‌زني.» اين حرف در تمام طول بازي در ذهنم بود و سرانجام گل زدم.

تقريبا همه گل‌هايت به يك شكل است.
    هر كسي يكجور گل مي‌زند من هم اينطوري. چون پاي تخصصي‌ام پاي چپ است اينطوري به نظر مي‌آيد.

يك گل ديگر هم مي‌توانستي بزني اما ضربه سرت با فاصله كم اوت شد.
    سانتر خسرو خيلي خوب بود. من هم خوب به آسمان پريدم اما سرم را خوب نچرخاندم. اگر آن توپ گل مي‌شد سه گله مي‌شدم.

انگار در فكر آقاي گلي آسيا هستي.
    اگر اين اتفاق بيفتد خيلي بزرگ است. كار ساده‌اي نيست. سطح فوتبال آسيا بالا است البته استقلال مهاجمان بزرگي مثل آرش و ميلاد هم دارد.

ظاهرا رابطه خوبي هم با اين دو داري.
    بله، رابطه‌مان خوب است. همين كه رابطه‌مان با هم خوب است باعث شده در استقلال خوب كار كنم و در تيم جا بيفتم.

فكر مي‌كني بتواني باز هم براي استقلال گل بزني؟
    تلاش مي‌كنم. در اين بازي كمي مصدوم بودم و نتوانستم عملكرد دلخواهم را داشته باشم اما در بازي با راه‌آهن قضيه فرق مي‌كند. من خيلي انگيزه دارم و اميدوارم باز هم هواداران را خوشحال كنم.

تصویب شد/ حافظیه میزبان قطعی فینال حذفی/ 10هزار بلیط فروخته می شود

حتی آقای آیت اللهی هم از من خواست در این باره تجدید نظر کنیم ولی من موافقت نکردم و مطمئن باشید بازی روز پنجشنبه 25 اسفند ساعت 17 در حافظیه برگزار می شود

سایت گل- نایب رییس اول فدراسیون همچنان به برگزاری فینال جام حذفی در حافظیه راضی نیست اما ناچار است به آن تن بدهد. آیت اللهی عصر دیروز با برخی از اهالی فوتبال و سه کارشناس کشاورزی از ورزشگاه حافظیه دیدن کرد تا شرایط را بررسی نماید. اوضاع بر وفق مراد نبود اما او هم می داند راه دیگری وجود ندارد و زمانی برای تعیین میزبان جدید یا برگزاری بازی به صورت رفت وبرگشت باقی نمانده پس همه تلاشش را به کار می بندد تا این ورزشگاه برای روز پنجشنبه آماده شود.
    بهروان رییس کمیته مسابقات می گوید«درست یا غلط کاری ندارم.مدتهاست این توافق بر سر این برگزاری بازی در این ورزشگاه صورت گرفته و روی آن برنامه ریزی شده است.غیر حرفه ای است که بخواهیم آن را تغییر بدهیم.حتی آقای آیت اللهی هم از من خواست در این باره تجدید نظر کنیم ولی من موافقت نکردم و مطمئن باشید بازی روز پنجشنبه 25 اسفند ساعت 17 در حافظیه برگزار می شود.»

صبح امروز آیت اللهی وزکی پور دبیر هیئت فوتبال فارس به همراه مهدی شاه علی مسئول برگزاری مسابقات فوتبال فارس وبهرام کرمدار خزانه دار آن هیئت به فرمانداری شیراز رفتند تا نشستی را درباره بازی برگزار نمایند وبا رییس شورای تامین شهرستان هماهنگ شوند.
    براساس طرح هیئت فوتبال فارس قرار است بلیط فروشی از ساعت 8 صبح روز مسابقه در 8 باجه آغاز گردد. با توجه به نصب صندلی در استادیوم ظرفیت آن ۱۴ هزار نفر بوده که تعداد ۱۵۰۰ عدد آن VIP مي باشد و تعداد ۱۰ هزار قطعه بلیط به فروش خواهد رسيد وبقیه سکوها برای حفظ فاصله طرفدران دوتیم واستقرار نیروهای انتظامی خالی خواهد ماند.
    درب های ورزشگاه از ساعت 11بازی می شود وسکوها به طور مساوی در اختیار طرفداران دوتیم قرار می گیرد.
    آنها اعلام کرده انداز آوردن هرگونه اشیاء و و سایل ممنوعه خودداری گردد و اصحاب رسانه و خبر نگاران یک ساعت قبل از شروع بازی در ورزشگاه حاضر وکارت خبرنگاری خودرا بهمراه داشته باشند.درب ورود خبرنگاران هم مشخص وجدا از سایرین است.
    محل ورود کلیه ميهمانان ویژه با در دست داشتن كارت دعوت(کارت vip) از درب داخل باغ ملی مي باشد و با هر کارت فقط یک نفر حق ورود دارد وشماره صندلی ها هم مشخص است. تعدادی از بلیط های vip در اختیار دوتیم قرار می گیرد تا به هواداران ومهمانان خود بدهند.کارت های جایگاه ویژه قابل فروش نیست.
    تیمی که قصد خرید بلیط کلی برای هوادارانش را دارد باید از قبل طی نامه ای به فدراسیون این موضوع را اعلام نماید.
    ورود هر گونه خودرو به داخل مجموعه ی حافظیه ممنوع و باید جهت پارک خودرو خودبه پارکینگهای اطراف مراجعه شود.
    دوربین های مدار بسته برای کنترل همه جای ورزشگاه نصب گردیده است.
    این موارد در جلسه امروز بررسی خواهد شد و تصمیمات نهایی طی اطلاعیه ای رسمی به اطلاع همگان خواهد رسید.

8. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

آیت اللهی عصر دیروز با برخی از اهالی فوتبال و سه کارشناس کشاورزی از ورزشگاه حافظیه دیدن کرد تا شرایط را بررسی نماید
    سلام

خداییش اون زمین فوتباله یا زمین کشــاورزی!!

خب بازی رو یه جای بهتر برگزار کنن، واقعا که

10. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

استقلالی ها چه خودروهایی سوار می شوند؟

در چند سا ل اخير خودرو فوتباليست ها سوژه مناسبي براي عكاسان و مردم به حساب مي آيد .

فريدون زندي

علي حمودي

جواد شيرزاد

سيد مهدي رحمتي

ميداوودي

هنكه

مظلومي

آتيلا حجازي

يوسفي

خسرو حيدري

پور حيدري

بهتاش فريبا

12. 10 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

300 دلار امشب در جيب آبي‌پوشان
    قول فتح‌الله‌زاده براي حل مشکلات مالي

مدير عامل باشگاه استقلال در تمرين امروز تيمش حضور داشت و با بازيکنان در مورد مشکلات مالي صحبت کرد.
    تمرین تیم استقلال از ساعت 15:30 در کمپ اختصاصی این باشگاه برگزار شد. در تمرین امروز علی فتح‌الله‌زاده مدیر عامل آبی پوشان حضور داشت و برای دقایقی با کادرفنی و بازیکنان استقلال صحبت کرد.

بازیکنان استقلال به محض دیدن مدیرعامل قصد صحبت با وی را داشتند که در این بین پژمان منتظری به نمایندگی از سایر بازیکنان در مورد مسائل مالی با فتح الله زاده صحبت کرد.

مدیرعامل استقلال پس از شنیدن صحبت های بازیکنان قول حل مشکلات مالی را داد.

* پس از اینکه تیم استقلال موفق شد الریان قطر را شکست دهد مدیرعامل آبی پوشان به طور نقدی ۷۰۰ دلار به همه بازیکنان داد و قرار شد ۳۰۰ دلار دیگر در تهران به آنها پرداخت شود. ظاهرا قرار است این پول امشب در اردوی آبی پوشان به بازیکنان پرداخت شود.

* الونگ الونگ که روز گذشته در تمرین حضور داشت امروز از غایبان بود.

*پرویز مظلومی در بخشی از تمرین امروز از بازیکنان خواست تا تمام هوش و حواس خود را به بازی فردا مقابل راه‌آهن معطوف کنند. مظلومی از آنها خواست که بازی با الریان در آسیا فراموش شود و مبادا بازیکنان در باد این برد بخوابند.

* در ابتدای تمرین بازیکنان به دویدن دور زمین پرداخته و سپس در قالب گروه های سه نفره و چهار نفره بازی آقا وسط انجام دادند. بخش پایانی تمرین ارسال از جناحین و استفاده از ضربات ایستگاهی بود که بازیکنان زیر نظر هنکه و فریبا این تمرین را انجام دادند.

* در تمرین امروز آبی پوشان تماشاگری حضور نداشت.

* تمرین تیم استقلال ساعت 16:30 به پایان رسید و بازیکنان پس از پایان تمرین راهی هتل آکادمی شدند.

تیم استقلال از ساعت 16 فردا در ورزشگاه آزادی میزبان راه آهن شهر ری خواهد بود.

منبع:ورزش 3

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

متاسفم که فتح‌الله‌زاده در انتخابات راي نياورد
    مظلومي: صعود ايران را تبريک مي‌گويم

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: با توجه به گروه‌بندي انجام شده، از حالا صعود تيم ملي ايران به جام جهاني 2014 را تبريک مي‌گويم.
    پرویز مظلومی، سرمربی تیم استقلال در نشست خبری پیش از دیدار با راه‌آهن با اشاره به پیروزی تیمش مقابل نماینده قطر اظهار داشت: ما مقابل نماینده قطر انجام وظیفه کردیم و به اعتقاد من این تنها استقلال نبود که در آنجا پیروز شد، بلکه فوتبال ایران برنده بازی شد.

وی افزود: یک شب تا صبح در راه بودیم و چهارشنبه تیم را به تهران رساندیم ولی آنها آنقدر خسته بودند که مجبور شدیم تمرین پنجشنبه را لغو کنیم و دیروز و امروز هم فقط یک تمرین سبک را برگزار کردیم.
    مظلومی در ادامه صحبت‌هایش گفت: ما باید ذهنیت بازی‌های آسیایی را از ذهن بازیکنان خارج می‌کردیم، ولی این فرصت نشد اگر چه می‌دانم که توانایی بازیکنانم بالا است. قبل از بازی با الاتفاق عربستان گفته بودم که تیم ما به انسجام گروهی رسیده و حالا هم در این 2 روز با بازیکنانم صحبت کرده‌ام که بازی‌های تیم را جدی بگیرند و در باد پیروزی مقابل نماینده قطر نخوابند. امیدوارم فردا بازی خوبی را ارائه کنیم، چون راه‌آهن در دور رفت تیم ما را خیلی اذیت کرد و با وجود اینکه یک گل جلو بود بازی را بست.

سرمربی استقلال تأکید کرد: راه‌آهن بدشانس بوده و جایگاه این تیم در رتبه پانزدهم جدول نیست و می‌دانم که آنها کار سختی را در پیش دارند و امشب طی جلسه‌ای روند آنها را بررسی می‌کنیم تا در بازی فردا به سه امتیاز برسیم و از صدر جدول عقب نمانیم.

وی در خصوص انتخابات فدراسیون و رأی نیاوردن فتح‌الله زاده گفت: متأسفم که فتح‌الله‌زاده رأی نیاورد چون او در فوتبال متخصص شده و زیر و بم کار را می‌شناسد. او خیالش راحت بود و زیاد تماس نگرفت و شاید اگر او تبلیغات بیشتری انجام می‌داد می‌توانست به فوتبال کمک کند. در مورد سه کاندیدای فدراسیون فوتبال باید بگویم که هر سه نفر لایق انتخاب بودند و برای من و باشگاه فرقی نمی‌کرد اما به کفاشیان تبریک می‌گویم و امیدوارم از این پس مثل سه چهارسال گذشته فدراسیون را اداره نکند و بهتر از گذشته باشد.

مظلومی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس، مبنی بر اینکه گروه‌بندی ایران را در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی چگونه می‌بینید گفت: صعود تیم ملی به جام جهانی را تبریک می‌گویم و اگر قرار است این تیم‌ها را هم نبریم بهتر است که به جام جهانی نرویم.(سرمربی استقلال با خنده ادامه داد) البته کی‌روش خیلی خوش‌شانس است برخلاف اینکه همه به من می‌گویند من خوش‌شانس هستم اما کی‌روش خوش‌شانس‌تر است.

وی در ادامه صحبت‌هایش گفت: متأسفانه اینگونه القاء می‌کنند که من از کی‌روش انتقاد می‌کنم اما اگر به آرشیو خودتان رجوع کنید من اولین مربی بودم که از آمدن او حمایت کردم و به فدراسیون تبریک گفتم. او مربی بزرگی است اما من به خاطر برنامه‌ریزی انتقاد می‌کردم. جباری و تیموریان اگر در تیم ملی باشند آیا به نفع فوتبال ملی نیست؟ روی این بازیکنان سرمایه‌گذاری شده و حالا باید از آنها استفاده کرد. ما از هواپیما پیاده نشده باید با راه‌آهن بازی کنیم. پنج روز بعد باید در فینال حذفی به میدان برویم و این مسائل به ما فشار وارد کرده است.

وی در پاسخ به این سؤال که مگر خودتان شیراز را برای جام حذفی انتخاب نکرده‌اید، گفت: من انتخاب نکرده‌ام، حتی حمید درخشان هم نمی‌تواند قول بدهد که تیمش فوتبال خوبی در آن زمین ارائه کند. تا آنجا که من اطلاع دارم هیچ حرکتی روی آن زمین انجام نشده و شما تصور کنید ما در قطر در آن چمن بازی کردیم اما باید بیاییم در شیراز در آن زمین نامساعد بازی کنیم.
    وی در خصوص اینکه شایعاتی پیرامون برگزاری فینال جام حذفی در اهواز شنیده می‌شود، گفت: ما می‌خواهیم که زمین بازی خوب باشد و برای ما فرقی ندارد. بازی استقلال را در قطر 5کانال آسیایی پخش می‌کرد و این برای آن کشور یک اعتبار است. وقتی در این زمینهای نامساعد بازی برگزار می‌کنیم و همه آن را می‌بینند چرا باید گله کنیم که سهمیه‌مان کم می‌شود. حتی برای شاهین و فوتبال ایران هم این زمین مناسب نیست. اگر زمین درست شد که چه بهتر ولی اگر نشد چه کار کنیم؟

مظلومی در خصوص اینکه یعنی اگر در جام حذفی ببازید همه چیز به خاطر زمین است؟ گفت: ما نمی‌بازیم، در رشت چند ساعت مانده به بازی گفتند باید در چمن مصنوعی بازی کنید که ما گفتیم در آسفالت هم بازی کنیم بازی را می‌بریم. اما اگر قرار باشد در شیراز فوتبال بزن زیرش انجام دهیم فایده‌ای ندارد.

وی ضمن تبریک به تیم‌های سپاهان و پرسپولیس گفت: خوشبختانه نام ایران در رقابت‌های آسیایی درخشید چون حریفان تا دندان مسلح هستند و دیدید که الریان 9بازیکن خارجی داشت.

پرسپولیس مقابل الهلال خوب کار کرد و مساوی آنها مثل برد بود. امیدوارم که در آینده خوب نتیجه بگیریم و نشان بدهیم که سه سهمیه برای ما کم است.

وی در خصوص اینکه آیا نگران نیستید فینال جام حذفی و رقابت‌های آسیایی تفکر بازیکنان استقلال را برای مسابقات لیگ عوض کند گفت: خودم هم نگران این مسئله هستم و باید تفکر تیم را طوری عوض کنم که آنها بدانند ما مدعی قهرمانی در لیگ برتر هم هستیم. متأسفانه بازی ما را در ساعتی برگزار می‌کنند که شاید 2هزار نفر هم به استادیوم نیایند،‌آخر چرا حالا که هوا اینگونه است، بازی در چنین ساعتی برگزار شود. تمرکز کردن روی سه جام خیلی سخت است و اگر دست خودم بود روی 2 جام تمرکز می‌کردم.
    ما از آسیا آمده‌ایم باید در لیگ به مصاف راه‌آهن برویم و دوباره در جام حذفی بازی کنیم و روی آن مسابقه خاص برای پنالتی‌ها و دیگر مسائل کار کنیم. اینها مشکلات ما را زیاد کرده ولی در لیگ مدعی هستیم و با پیروزی در بازی فردا مدعی باقی می‌مانیم.

ورزش3

15. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا دلم نمیخواد اینو بگم اما با توجه به شرایط گمون نمیکنم تیم برنده این بازی ما باشیم و احتمالا بازی مساوی بشه ....الان تمام فکر بچه ها فینال جام حذفیه و امیدوارم منصورخانو کادر فنی تونسته باشن بچه هارو روی این بازی متمرکز کنند چون واقعا به 3 امتیاز این بازی احتیاج داریم......ما 3 روز پیش بعد از یه بازیه سنگین از قطر اومدیم اما راه اهن در استراحت بود.....2 تیم دیگه که در اسیا هستند 2 روز دیرتر از ما بازی میکنند اما ما به خاطر جام حذفی باید امروز بازی کنیم....با دست خالی مدعی 3 جام بودن این مشکلاتم داره

باید گل اولو خیلی زود بزنیم تا راه اهن جلو بکشه و ما بتونیم راحتتر بازی کنیم.امروز اونا میان برای 1 امتیاز و چشم به ضد حمله ها دارن.اگه ما دقایق ابتدایی بازی به گل برسیم همه برنامه هاشون به هم میریزه.باید بازیو طوفانی شروع کنیم
    نفوذهایه خسرو و حمودی از راست امیرابادیو ساموئل از چپ زندی از وسط باید خط دفاعشونو سردرگم کنیم .اگه میلادو زندی اماده باشن کارمون راحتتر میشه

من فکر نمیکنم تغییری نسبت به بازیه قبل در دفاع و هافبکها ایجاد بشه

................................. رحمتی ................................

امیرابادی ............ حنیف ........... پژمان ........... حمودی

.................................. کیانوش ................................

ساموئل ........................ زندی ...................... حیدری

................. میداودی .................. برهانی ..................

میلاد نباید منتظر بمونه تا بهش پاس بدن خودشو باید به توپ نزدیک کنه.هرجا که در زمین راه اهن توپ هست میلاد هم باید باشه تا هم بتونه شوتهایه بیشتری بزنه و هم ارشو در موقعیت گل قرار بده...

اگه خدایی نکرده به مشکل برخوردیم و نتونستیم به گل برسیم باید گوران و شیرزاد به بازی بیان که به بازیه هوایی رو بیاریم همکاری خسرو و حمودی و سانترهایه خسرو از راست همکاری ساموئل و شیرزادو سانترهای شیرزاد از چپ.جواد شیرزاد سانتراش خدایی حرف نداره من بازیشو خیلی دوست دارم.

ان شاالله امیدوارم که بتونیم 3 امتیازو بگیریم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •