تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 252 از 287 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از دوستان کسی لینکی از مسابقه Shawn Michaels vs Bret Hart در سال 96 رو داره ؟
    همون مسابقه iron Man .
    سلام.این لینک رو از یوتیوب پیدا کردم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه چیز پی ان داری میتونی به همین ادرس بری و روی play کلیک کنی.بعد بالاش مینویسه download with idm و رو ش کلیک میکنی تا برات دانلود کنه.یا میتونی از ادرس زیر برای لیچ کمک بگیری:
    کد:
    کد:
    کد:
    یا میتونی از بخش سرویس های دانلود و اپلود یه لیچر براش پیدا کنی برات مستقیم کنه

چون حجمش زیاده نمیتونم اپلود کنم.اخه سرویسم مخابراتیه.کیفیتش هم مثل avi یه خورده پایین تر میمونه که برای سال 96 خوبه.حجمش هم 250 مگ هست

2. 3 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

از دوستان کسی لینکی از مسابقه Shawn Michaels vs Bret Hart در سال 96 رو داره ؟
    همون مسابقه iron Man .
    لینک دانلود مسابقه با حجم 596 مگا بایت :

کد:

4. 2 کاربر از The Rock 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که بالاخره نفهمیدم تو چیو قبول نداری چیو منکرش نمیشی : دی
    به نظر من همون تعویض مدیر هم استوری بود ، یعنی این که قرار بود مدیر عوض بشه ، ولی به جای این که یهو میکروفون رو بردارن بگن مدیر عوض شد ، یا اینکه یه دفعه تو سایت مدیر جدید رو معرفی کنن ، اومدن قضیه تعویض مدیر رو چسبوندن به استوری بین سینا و پانک. در مورد نتیجه مسابقات من هم نظرت رو قبول دارم یعنی منکرش نمیشم
    من معتقدم مک ماهان میخواست بازنشست بشه و پستش رو بده به دامادش.این تصمیم رو خودش و تریپل اچ گرفتن.ولی استوری لاینرها و منیجر راو تصمیم میگیرن واسه اش هم زدن بیان از اونا بخوان تا توی رینگ و سر مساله پانک بچرخوننش.ولی اونها توی تصمیم مک ماهان کاره ای نبودن.
    خوشحالم بالاخره یه نفر راجع به نتایج باهام هم عقیده هست

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

نتایج دابلیو دابلیو ای اسمکدان آگوست 2011:
    شوء این هفته اسمکدان دیشب از شبکه کابلی SYFY روی ایر رفت. در شوء این هفته شاهد ثبت یک مسابقه دیگر برای پی پی وی سامراسلم بودیم و همچنین استوری شیموس و مارک هنری نیز با جذابیت هر چه بیشتر ادامه پیدا کرد. از طرفی حضور چند تن از استاران برند راء مانند هفته گذشته جالب بود که از این بین میتوان به آرتروث، جان موریسون و ولادمیر کازلاو اشاره کرد.

کد:

با استفاده از آدرس بالا می توانید وارد وب سایتی شوید که عکس های مسابقات را برای دانلود قرار داده است.

-------------------------------------------------

مسابقه اول:شیموس در مقابل د گریت کالی ....................برنده مسابقه:شیموس
    به طرز عجیبی شیموس وایس گریپ گریت کالی را خنثیک رد و با زدن براگ کیک برنده این بازی سخت شد.

مسابقه دوم:ایجی در مقابل ناتالیا ................................برنده مسابقه:ناتالیا
    ایجی در اجرای رول آپ ناموفق بود و با زدن شارپ شوتر ناتالیا روی وی، او مجبور به تپ اوت شد!

» پس از پایان بازی، ناتالیا گفت: روزهای خوش ایجی به عنوان یک دختر زیبا و از پیش برنده تمام شده و من از الان با بث فینیکس همراه خواهم بود تا همه را نابود کنیم! ناتالیا تبدیل به شخصیت هیل شد و توسط هواداران بووو شد.

مسابقه سوم:دنیل برایان در مقابل تایسون کید..................برنده مسابقه:دنیل برایان
    » قبل از شروع بازی، وید برت به میز گزارشگران ملحق شد.
    در پایان برایان پای کید را به گوشه رینگ کوبید و سپس با اجرای سابمیشن فرانت فیس لاک را تسلیم کرد.

پروموی زک رایدر:

در ادامه شوء رایدر به رینگ آمد و گفت: ریتینگ ها هر هفته بالاتر میرود چون تریپل اچ من را به عنوان دستیار جنرال منجر معرفی کرده است! ناگهان موزیک ازکیل جکسون زده شد و وی به رینگ آمد و گفت: برای تلافی بازی هفته پیش اینجا نیومدم و میخوام بدونم که دلیل حضور تو در بازی هندیکپ هفته گذشته چه بود ؟! به قدرت و توانایی من توهین شده است و این قابل هضم برایم نیست! در ادامه کودی رودز و تد دیبیاسی وارد آرنا شدند و که رودز گفت: جکسون به زودی کمربند قهرمانی خودش را به من واگذار خواهد کرد و من چهره اولیه خودم را به دست می آورم! رایدر گفت که من قصد استفاده از دیبیاسی را دارم که با واکنش رودز مواجه شد و کودی گفت که تد کنار من خواهد ماند! که رایدر جواب داد این بستگی به نظر خود دیبیاسی دارد که در اینجا موزیک تدی لانگ زده شد و وی گفت: رایدر دستیار من است و باید الان با ازکیل جکسون مسابقه دهد!!

مسابقه چهارم:زک رایدر در مقابل ازکیل جکسون...............برنده مسابقه:ازکیل جکسون
    جکسون پس از اجرای سه پاور اسلم، با اجرای تورتان راک، رایدر را مجبور به تپ اوت نمودن کرد.

مسابقه پنجم:مارک هنری در مقابل ولادمیر کازلاو.............برنده مسابقه:مارک هنری
    در یک بازی راحت، هنری پس از زدن یک کلوسلاین، ورلد استرانگ اسلم را اجرا کرد و برنده شد.

» پس از بازی، هنری یک صندلی آورد و زیر پای کازلاو قرار داد و یک اسپلش قوی روی او زد تا بلایی که سر کین و بیگشو آورد را اینجا سر کازلاو بیاورد! در ادامه شیموس با یک صندلی در میان تشویق تماشاگران وارد آرنا شد و هنری نیز از رینگ فرار کرد!

مسابقه ششم:تگ تیم مچ.....................................برنده مسابقه:مک گیلیکاتی، اوتانگا و جی تی جی
    » در این مسابقه د اوسوز و ترنت بارتا در مقابل قهرمانان کمربند تگ تیم و جی تی جی قرار گرفتند.
    این پیروزی زمانی به دست آمد که مک گیلیکاتی یک بک بریکر و در ادامه اوتانگا فورارم را روی بارتا اجرا نمودند.

مین اونت
    مسابقه هفتم:تگ تیم مچ .....................................برنده مسابقه:آرتروث و کریسچن
    » در این بازی رندی اورتن و جان موریسون در مقابل آرتروث و کریسچن قرار گرفتند.

کار به جائی کشید که آرتروث قصد دخالت در بازی را داشت که موریسون اجازه نداد و با تروث در بیرون رینگ درگیر شد. در همین حین اورتن دی دی تی معروف خودش را زد و برای آر کی او روی کریسچن آماده میشد که آرتروث وارد رینگ شد اما RKO را او دریافت کرد و در ادامه کریسچن از فرصت استفاده کرد و کیل سوئیچ را به اورتن زد و برنده بازی شد! شوء در حالی که کریسچن در حال بوسیدن کمربند خود است و اورتن به او خیره شده است، به پایان رسید.

-------------------------------------------------

روز گذشته کمپانی wwe 5 سوپر استار سابق خود را اخراج کرد

کریس مسترز-ملینا-گایل کیم-دیوید هارت اسمیت و ولادیمر کازلوو استار هایی هستند که روز گذشته از کمپانی اخراج شدند

این دومین بار است که wwe در این سال استار های خودش رو اخراج میکنه که اولین آن ها چاوو گویرو بود

گفته میشه در چند ماه اینده استار های زیر نیز اخراج خواهند شد:

Primo, Curt Hawkins,Tyler Reks, The Usos, Mark Henry, Chris Masters Trent Baretta

نکته قابل توجه این هست که اکثر این استار ها در برند های NXT و SUPERSTARS حضور دارند

دلیل این پیشبینی هم این هست که مسئولان wwe در کنفرانس مطبوعاتی دو روز پیش خودشون اعلام کردند که برنامه ای برای برگزاری این دو شو در سال آینده ندارند و اگر به یاد داشته باشید چند ماه اخیر شو SUPERSTARS به مدت 2 هفته پخش نشد.

اگر به دردتون خورد لطفا روی تشکر کلیک کنید.

Last edited by gta6767; 06-08-2011 at 20:04.

7. 2 کاربر از gta6767 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام.این لینک رو از یوتیوب پیدا کردم.
    لینک دانلود مسابقه با حجم 596 مگا بایت :

کد:

از هردوتون ممنون عزیزان
    خودم این لینک پیدا کردم
    فک کنم کیفیتش بهتر باشه...
    639 مگ

کد:

9. 2 کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

خوشحالم بالاخره یه نفر راجع به نتایج باهام هم عقیده هست
    به چه دلیلی میگی نتایج از قبل مشخص نیست پس استوری نویس ها چی مینویسن...

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

شو این هفته TNA ایمپیکت موفق شد رتینگ 1.14 رو به دست بیاره که نسبت به شو هفته قبل که 1.20 رو به دست آورد ضعیف تر بوده!

این رتینگ در حالی به دست اومد که این شو که go-home نام داشت شویی کاملا ویژه بود که قبل از Hardcore Justice ppv برگزار شد!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

اینم تم سانگ Alex Riley . اسم آهنگ : Say It To My Face . خواننده : Downstait
    حجم : 2.70 مگابایت :
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

نتایج کاملا مشخص شده هستند کسی هست مخالف نظر من باشه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی صفحات قبل توضیح دادم.یکیش همون مورد صندلی بود.یکی دیگه هم افشاگری کچ کار بعد بازنشستگی
    فکر کنم اینجا یه سوء تفاهم شده.منظور من از نامشخص بودن نتایج - نامشخص بودن برای بیننده ها و کچ کارهاست ولی منیجر و استوری لاینر میدونن.البته نه در تمام بازی ها.این مورد رو هم صفحات قبل تو یکی از پستها گفتم.
    یعنی بخوام ساده تر بگم بازی ها به سه دسته تقسیم میشن:
    1.بازی هایی که نتایج هم برای ما-کچ کارها و هم برای استوری لاینر-منیجر مشخص هست.مثل بازی هایی که جنبه سرگرمی و طنز داره.مثل بازی های سانتینومارلا
    2.بازی هایی که نتایج برای ما-کچ کارها مشخص نیست ولی برای استوری لاینر-منیجر مشخص هست.مثل تعدادی از مسابقات که از نحوه قرارگیری دو مبارز میشه فهمید.مثل رندی توی سال 2009 که از پسر مک مهان هم مثل موش می ترسید.
    3.بازی هایی که نتایج نه برای ما-کچ کارها و نه برای استوری لاینر-منیجر مشخص نیست.مثل اکثر بازی ها

شما 10 تا مسابقه که نتایجش رو نمیدونید رو انتخاب کنید و ببینید.قبلش حدس بزنید در فلان مبارزه کدوم کچ کار برنده میشه.اگه تونستید 5 مسابقه رو درست بگید مسابقات هیچکدوم نتایجش تعیین شده نیست.اگه تونستید 10 مسابقه رو درست بگید نتایج همش از قبل تعیین شده است.اگه بین این دو عدد حدس شما درست دراومد هر چه به 5 نزدیکتر باشه مسابقات واقعی تر و هر چه به 10 نزدیکتر باشه مسابقات غیر واقعی تره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •