به این دست صحبت های بکن باوئر عادت داریم ، بالاخره چه دستاویزی مهمتر و بزرگتر از رئال برای تیتر شدن در مطبوعات ؟
به این دست صحبت های بکن باوئر عادت داریم ، بالاخره چه دستاویزی مهمتر و بزرگتر از رئال برای تیتر شدن در مطبوعات ؟
صد البته واسه معروف شدن![]()
اگه خط دفاع مون اتوبان نشه !!! اربلوا و راموس سوتی ندن !! مارسلو یکم دقت کنه !!
به راحتی میتونیم این بایرن رو ابکش کنیم
فقط نمیدونم دی ماریا تا اون موقع میرسه یا نه ؟!
آره تا اون موقع میرسه و حتی احتمال میره تا بازی با مالاگا تو تمرینات گروهی شرکت کنه
+
کوانترائو امروز به تمرینات گروهی اضافه شد !
بایرن خطریه. تیم خوبیه و همه جور بازیکنی هم داره. اون گومز لعنتی که مثل برج میلاد میموهخیلی ترسناکه. روبن و ریبری هم که دیگه حرفی نمیزارن. به نظرم دفاع رئال جلوی بایرن کم میاره. حد اقل نفر به نفر که اینطوریه. روبن و ریبری میتونن دمار از روزگار مارسلو و آربلوا در بیارن. اگه بریم برسیم به بایرن اونوقت به نظرم بهترین راه حمله هست و فقط حمله.
کاسياس: تا فينال ال کلاسيکو نداريم
دروازهبان تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا پس از محرز شدن حريفان در مرحله يک چهارم نهايي و روند بازيهاي مرحله نيمههايي گفت: ال کلاسيکو نداريم تا فينال.
به نقل از مارکا اسپانیا، ایکر کاسیاس دروزاهبان ملیپوش رئال مادرید اسپانیا پس از آنکه مشخص شد حریف رئال مادرید آپوئل قبرس است تصریح کرد: در چنین مرحلهای کاملا غیر حرفهای است اگر از آسان بودن یا سخت بودن یک بازی حرف بزنیم. همه تیمهای قدرتمند هستند و ما نباید حریف قبرسی خود را دست کم بگیریم، اگر آپوئل تیم کوچکی بود هرگز به این مرحله نمیرسید.
کاسیاس ادامه داد: با توجه به قرعهکشی صورت گرفته و روند بازیها در نیمهنهایی مشخص شد که الکلاسیکو دربی به این زودیها در لیگ قهرمانان اروپا نداریم و باید تا فینال رقابتها صبر کنیم و در استادیوم بایرن مونیخ آلمان شاهد الکلاسیکودربی باشیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاسياس: بازيکني در سطح رونالدو نديدهام
هيچوقت فکرش را هم نميکردم او بتواند به اين زودي خوش بدرخشد و نقشي به اين پررنگي در تيم ما داشته باشد.
دروازهبان تیم فوتبال رئال مادرید با تمجید از کریس رونالدو گفت: رونالدو بهترین بازیکنی است که تا به حال دیدهام.
ایکر کاسیاس با بیان مطلب فوق اظهارداشت: من هیچوقت کسی را در این سطح ندیدهام. آمار و ارقام رونالدو فوق العاده است. واقعیت این است که هیچوقت فکرش را هم نمیکردم او بتواند به این زودی خوش بدرخشد و نقشی به این پررنگی در تیم ما داشته باشد.
وی همچنین در ادامه در مورد فرناندو تورس گفت: مردم خیلی سریع کارهای مهمی که او برای تیم ملی اسپانیا انجام داده را فراموش میکنند. مردم درمورد تورس خیلی ناعادلانه رفتار میکنند. او حق این را دارد تا از اعتماد بیشتری برخوردار باشد.
کاپیتان رئال در ادامه با ابراز امیدواری از اینکه بتواند در یورو۲۰۱۶ هم حضور داشته باشد، افزود: از نظر من، این یورو آخرین یوروی من نخواهد بود، مگر اینکه مربی تیم روی من حسابی باز نکند. یک دروازهبان میتواند برای سالیان درازی در سطح بالایی بازی کند.
مورينيو: بايرن مدعي اصلي قهرماني است
باواريايي ها در اين مرحله بايد با المپيک مارسي روبرو شوند و در صورتي عبور از اين تيم فرانسوي، احتمالا در مرحله بعد روبروي رئال قرار خواهند گرفت.
ژوزه مورینیو، سرمربی رئال، معتقد است بایرن می تواند قهرمان این فصل رقابت های چمپیونزلیگ شود.
شاگردان هاینکس در مرحله گروهی بالاتر از ناپولی، منچسترسیتی و ویارئال، راهی مرحله یک هشتم نهایی شدند و در این مرحله هم با پیروزی 7-1 در مجموع دو دیدار مقابل باسل سوئیس، پای به مرحله یک چهارم نهایی گذاشتند.
باواریایی ها در این مرحله باید با المپیک مارسی روبرو شوند و در صورتی عبور از این تیم فرانسوی، احتمالا در مرحله بعد روبروی رئال قرار خواهند گرفت.
مورینیو که از تهدید تیم آلمانی به خوبی آگاه است، در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" بایرن می تواند در چمپیونزلیگ هر تیمی را شکست دهد. من آنها را یکی از مدعیان اصلی می دانم."
رئالی ها در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی روز 27 مارس در خانه آپوئل به میدان خواهند رفت و دیدار برگشت را روز 4 آوریل در برنابئو انجام خواهند داد.
بنزما :" به خوبی استراحت کرده ام و در بهترین سطح هستم "
کریم بنزما برابر زسکا عملکرد خوبی داشت و حالا هموطنش فردریک هرمل که همیشه علاقه خاصی به او داشته ، از روزنامه آس با این بازیکن مصاحبه کرده است .
خوشحالی که برگشته ای ؟
گلزنی خوشحالم کرد . از نظر بدنی حس خوبی دارم . هیچ مشکلی از نظر مصدومیت حس نمی کنم . کاملا و با اعتماد به نقس ریکاوری کردم . وقتی که به بازی وارد شدم ، فهمیدم فضاهایی هست که می توانم استفاده کنم . اما مهم این است که بردیم و صعود کردیم .
نگران نیستی که دوباره مصدوم شوی ؟
فوتبال هست و مصدومیت. با ترس بازی نمی کنم چرا که می دانم این چیزها در زندگی یک بازیکن رخ می دهند و هیچ گاه به آن فکر نمی کنم . سخت تلاش می کنم و تلاشهای لازم را انجام می دهم تا مصدوم نشوم . به خوبی استراحت کرده ام و در بهترین سطح هستم .
گلزنی پس از 33 ثانیه عادی نیست ...
عده ای لقبی به من داده اند (20 SECOND) اما این اوزیل بود که به من یک سوپر پاس داد . به سمت دروازه شوت زدم که توپ درست روی پایم برگشت البته خوش شانس بودم .
چرا ترجیح دادی روی گل آخر پاس بدهی و خودت شوت نزنی ؟
گلزنی را دوست دارم اما باید در ابتدا به صلاح تیم فکر کرد . وقتی په په به من پاس داد ، دیدم که دروازه بان بیرون کشیده است . می توانستم چیپ بزنم اما یک هم تیمی بود که جایگاهی بهتر از من داشت . اگر کس دیگری به جز کریستیانو بود هم همین کار را می کردم .
قصدت کمک به رونالدو در دوئلش با مسی نبود ؟
این گونه نبود . فقط سر راست تر بود .
جو تیم خوب به نظر می رسد ...
هر کسی می تواند سهمی داشته باشد . می دانیم که برای دو ماه باقیمانده از رقابت ها به همه نفراتمان نیاز داریم .
هدف دهمین جام است ...
رئال مادرید همیشه باید برنده باشد . ما فقط برد می خواهیم . امسال حرف از دهمین چمپیونزلیگ هم زیاد است ... اما این برای تیم بزرگی نظیر رئال مادرید طبیعی است .
آپوئل را چطور می بینی ؟
درست است که تیمی هستند که به ندرت جامی برده اند اما اگر به مرحله یک چهارم رسیده اند حتما مستحق این بوده اند که در جمع 8 تیم باشند.
مدیر آپوئل :" هیچ کس دوست نداشت به رئال بخورد "
فویووس اروتوکریتو ، مدیر آپوئل نیکوزیا گفت که هیچ کدام از تیمها دوست نداشتند به رئال بخورند اما به هر حال افتخار می کند تیمش برابر تیم مورینیو قرار می گیرد .
مدیر تیم قبرسی گفت :" مطمئنا هیچ کس دوست نداشت به رئال مادرید بخورد . به هر حال بازی برابر بهترین تیم جهان افتخاری است . البته چیزی برای از دست دادن نداریم و برای بردن بازی می کنیم " وی افزود :" این که به این جا رسیده ایم رویایی است . بازی رفت در خانه است ، باید بهترین نتیجه را بگیریم و سپس در مادرید بازی خواهیم کرد . "
منبع: مرجع اخبار رئال
من میگم قبل از هر چیز بذارید ببینیم رئال به سلامت میتونه از این مرحله صعود کنه یا نه ! شاید یه مقدار خنده دار به نظر برسه اما به نظر من حتی نمیشه همین تیم قبرسی رو هم دست کم گرفت به هر حال فوتباله دیگه هیچ جوری نمیشه پیش بینیش کرد!
امیدوارم با قدرت ظاهر بشن و بتونن بعد از چند سال سلطه بارسلونا لیگ قهرمانان رو فتح کنن کاری که شدنی هست اما انجام دادنش خیلی سخت به نظر میرسه!
مورينيو: بايرن مدعي اصلي قهرماني است
باواريايي ها در اين مرحله بايد با المپيک مارسي روبرو شوند و در صورتي عبور از اين تيم فرانسوي، احتمالا در مرحله بعد روبروي رئال قرار خواهند گرفت.
ژوزه مورینیو، سرمربی رئال، معتقد است بایرن می تواند قهرمان این فصل رقابت های چمپیونزلیگ شود.
شاگردان هاینکس در مرحله گروهی بالاتر از ناپولی، منچسترسیتی و ویارئال، راهی مرحله یک هشتم نهایی شدند و در این مرحله هم با پیروزی 7-1 در مجموع دو دیدار مقابل باسل سوئیس، پای به مرحله یک چهارم نهایی گذاشتند.
باواریایی ها در این مرحله باید با المپیک مارسی روبرو شوند و در صورتی عبور از این تیم فرانسوی، احتمالا در مرحله بعد روبروی رئال قرار خواهند گرفت.
مورینیو که از تهدید تیم آلمانی به خوبی آگاه است، در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" بایرن می تواند در چمپیونزلیگ هر تیمی را شکست دهد. من آنها را یکی از مدعیان اصلی می دانم."
رئالی ها در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی روز 27 مارس در خانه آپوئل به میدان خواهند رفت و دیدار برگشت را روز 4 آوریل در برنابئو انجام خواهند داد.
ورزش 3
رئال یک روز بیشتر از بارسا برای الکلاسیکو استراحت می کند
قرعه کشی چمپیونزلیگ که در نیون انجام شد ، روی لالیگا هم تاثیراتش را دارد . الکلاسیکو در نیوکمپ در روزهای 2 یا 3 اردیبهشت برگزار می شود اما به هر حال رئال در صورتی که دو تیم به نیمه نهایی اروپا برسند ، رئال یک روز بیشتر استراحت خواهد داشت .
رئال مادرید باید روز سه شنبه در خانه پس از حذف آپوئل برابر برنده مارسی و بایرن بازی کند . بارسا نیز یک روز بعدش در صورت حذف میلان ، باید در نیوکمپ به مصاف برنده بنفیکا و چلسی ببرد .
خبر جالب این است که اگر رئال و بارسا به فینال چمپیونزلیگ برسند ، پیش از آن سرنوشتشان در لالیگا مشخص می شود .
منبع: مرجع اخبار رئال
Last edited by Ezel; 17-03-2012 at 17:34. دليل: ادغام
خبرگزاری فارس: رئیس بخش روابط عمومی و مکاتبات بین سازمانی باشگاه رئال مادرید گفت: باید به آپوئل احترام بگذاریم. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، امیلیو بوتراگوئنو در حاشیه مراسم نیون سوئیس پس از آن که متوجه شد، آپوئل قبرس حریف رئال مادرید در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا است تصریح کرد: مشخص است که نباید هیچ حریفی را دست کم گرفت، آپوئل تیم قدرتمندی است و باید به آن احترام گذاشت. وی افزود: همه از قرعه آسان رئال مادرید حرف میزنند در حالی که حتی اگر بازی با آپوئل را نادیده بگیریم، حریف بعدی ما احتمالا بایرن مونیخ است و من نام این بازی را تنها فینال زودهنگام این فصل از لیگ قهرمانان اروپا میگذارم.
Last edited by Alinho; 20-03-2012 at 17:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)