دوست عزیز
این مدل قابلیت دیجیتال ندارد این سایت آن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
این مدل قابلیت دیجیتال ندارد این سایت آن
سلام.
آیا امکانش هست بعد از آنلاک کردن منوی مخفی و تنظیم پارامترها مجددا منو رو قفل کرد؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
دوست عزیز
خیر نمی شود ولی شما خودتان می توانید وارد نشوید و اگر از کنترول لمسی استفاده می کنید دیگر کنترول معمولی را از دسترس خارج کنید.
آقای متین پور عزیز سلام
من سامسونگ مدل es7770 دارم ولی با کنترل دست ساز هم نتونستم ریجن رو فعال کنم البته حس میکنم قدرت خروجی ام کم حستش لطفا راهنمایی کنید
تست کنترول دست ساز
دوست عزیز
برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید ولوم صدا را تا آخر زیاد کنیدو و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیرو اگر سالم بود باید اول با کنترول معمولی
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است و ولوم صدا را تا آخر زیاد کنید و آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود
نکته: آیتمهای را که نمی شناسید دستکاری نکنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.
با سلام
جناب متبن پور من تمام مراحل بالا را انجام دادم ولی نور دیودها بسیار ضعیف هستند . حتی از خروچی یک اسپیکر هم اسنفاده کردم که قویتر بشه اما یاز هم نشد . میشه راجع به خود دیودهای فرستنده توضیح بدید ، شاید من در انتخواب نوع آنها اشتباهی کرده باشم .
استاد گرامی
آیا تلویزیون مدل UA40EH6030RXZN تیونر دیجیتال داره یا نه ؟
اخه تو سرویس منو فعال کردم توی جستجوی کانالها دیجیتال اضافه شده ولی تو سرچ چیزی پیدا نمی کنه
.................................................. ...........ممنون از همکاری شما............................................ ......
دوست عزیز
دیودها دو نوع هستند یکی مادون قرمز و دیگری دیودهای مخصوص کنترول که اولی دارای قدرت بالا و از فاصله زیاد کاربرد دارد و دیگری از فاصله نزدیک و ضعیف تر است یعنی موقع عملکردن باید کنترول ساخته شده را نزدیک تلویزیون ببرید
دوست عزیز
بله دارای دیجیتال است این سایت برای مشاهده مشخصات تلویزیونتان
و اگر تمامی کارهای فعال سازی را بطور کامل و دقیق انجام داده باشید
و برای اینکار از مطلب زیر استفاده کنید
تنظیم آنتن
برای داشتن یک تصویر خوب باید از آنتن های و سیم و فیش استاندارد استفاده کنید و باید اتصالات سیم به فیش و آنتن محکم و صحیح بسته شده باشد بطوری که حتی یک تار سیم هم مغزی سیم باسیم بدنه اتصال نداشته باشد که موجب اتصال کوتاه خواهد شد و حتما از کابل یک تیکه استفاده کنید و جهت آنتن باید با جهت مرکز پخش سیکنال صدا وسیمای محل زندگی تان باشد و مانع ای بین آنتن و ارسال کننده صدا و سیما نباشد مثل ساختمان و یا درخت و.... آن وقت خواهید دید که دیگر تلویزیونتان مشگلی ندارد.
سلام ، منم همین مدل تلویزیون شما رو دارم یعنی ua46d5500rr ، خیالتون راحت باشه که گیرنده دیجیتال نداره .
مشکلی که برای من پیش اومده اینه که رنگهای تلویزیونم بهم ریختن ، خواهش میکنم لطفا ازتنظیمات adc result و white balance برام عکس بفرست ، خدا خیرت بده
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)