من صورتمو با موزر میزنم قبلا ریش تراش بود که اونم خوب بود
با این ژیلتا شدیدا مشکل دارم
اقا دلیلش چیه موهای پامو با ژیلت میزنم موهاش که میخواد در بیاد شدیدا میخواره و قرمز میشه؟
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
من صورتمو با موزر میزنم قبلا ریش تراش بود که اونم خوب بود
با این ژیلتا شدیدا مشکل دارم
اقا دلیلش چیه موهای پامو با ژیلت میزنم موهاش که میخواد در بیاد شدیدا میخواره و قرمز میشه؟
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
کلا ژیلت این مشکل رو داره .. اصولا آرایشگرا و دکترای پوست ژیلت رو توصیه نمیکنند .
هر دو مدل 95 و 65 کارایی یکی دارند ، فقط 95 دستگاه شستشو اتوماتیک اضافه داره .
مدل 670 تومنی رو نگاه نکردم احتمالا 4 تیغه باشه که اون هم خیلی خوبه .
والا معلومه که 5 تیغه از سه تیغه بهتره ولی سه تیغه های پاناسونیک هم خیلی عالی دراومده و همه از هر مدلش که فکر کنی راضی هستند.
LV-65 از LV-61 جدید تره و سنسور هوشمند اصلاح داره که باعث میشه جاهایی که تراکم ریش کمتره با قدرت پایین تری اصلاح کنه .
که هم مصرف باطری کمتر میشه و هم به پوست کم مو فشار نیاد.
![]()
Last edited by SUPER 2000; 23-05-2015 at 05:40.
دوستان ریش تراش تا یک میلیون چی پیشنهاد میدین؟
من هفت هشت سال بود از فیلیپس استفاده میکردم و مشکلی واسه قسمت گردن نداشتم و کامل از ته میزد(تا اینکه چند روز پیش از دستم افتاد و ...) واسه همین نظر خودم روی Philips RQ1280 Shaver هستش
نظر شما چیه؟
بنظر من از همون مدلی که باهاش راحت بودی بگیر.
قدیمیه فک نکنم گیر بیاد دیگه
این مدلی که گفتم مورد تاییدتون هست؟
ریش تراشی با این قیمت نباید چیز بدی باشه. شما هم که تجربه استفاده از فیلیپس رو داشتی و راضی بودی ازش.
سلام
دوستان سومین اصلاحم رو با lt50 انجام دادم . متاسفانه نتیجه کار واقعا افتضاح بوده . لوسیونهای قبل اصلاح و بعد اصلاح و تمام مواردی که باید برای اصلاح خوب رعایت بشه رو انجام دادم . صورتم پر از جوش و التهابه . فاجعست تا الان به جرات میتونم بگم اینطور نشده بود حتی با ژِیلت !
آیا به مرور وضعیت بهتر میشه ؟ احساس میکنم باید کمی به صورتم استراحت بدم و مجددا اصلاح کنم و.موافقید ؟ نمیتونم بیخیالش بشم چون کم پول نخورده که به راحتی قیدش رو بزنم![]()
از افتر شیو نیوآ سنستیو استفاده کن بعد از اصلاح
به احتمال نود درصد برطرف میشه
طبیعیه.حتی تا یک ماه هم امکان داره مشکل ادامه داشته باشه.شما سعی کنین هر روز با ریش تراشتون ریشتونو بزنین تا زودتر به صورتتون عادت کنه.پیشنهاد هم میکنم افتر شیو nivea sensitive استفاده کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)