تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 1185 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262302352752 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

امروز در راستای راه دوست عزیزمون آرمان یا همون Hike خودمون رفتم و عطر Derrick Orlaneرو با قیمت 10 تومن به قول بچه ها گفتنی Blind Buy کردم و کاملا هم پشیمون شدم...واقعا نمیدونم بوی یه همچین محصولی رو چطور توصیف کنم...انواع و اقسام توصیفات رو میتون براش به کار بگیرم اما قبلا "سمباده" در رابطه با این عطر توصیف بدی نبود...
    ابتدای به امر که خب با بو کردن این عطر یاد جنگ جهانی دوم افتادم....دقیقا انگار بوی باروت توپ ها و ضد هوایی های جنگ جهانی دوم رو توی این عطر میتونید حس کنید...شایدم بوی باروت و ترقه های چهارشنبه سوری که شبش تو هوای تهران میپیچه...در دومین مرحله یاد اتاق پدر بزرگم و بوی یه نوع دارو که همواره از اتاقش میومد افتادم...نمیدونم بوی یه نوع بخور بود یا بوی چه نوع دارویی بود اما همیشه از تو اتاقش میومد..احساس میکنم توی جاهای دیگه هم که پیر مردای مریض در انها حضور دارند مثل خانه سالمندان و یا داروخانه های قدیمی هم این بو رو حس کردم...در مرحله سوم یاد بوی تن شور های قدیمی حموم که یه چیزی شبیه کشک گلوله شده بود و قدیما مردم توی حموم در کنار صابون ازش استفاده میکردن افتادم...در مرحله اخر هم منو یاد بوی اسفندی که در حال دود شدنه انداخت...در هر صورت کلا اگه میخوایید یاد قدیما،بابابزرگا،جنگ جهانی دوم و ... بیافتید بزنید تو کارش....خیلی خیلی قدیمیه...خیلی بیشتر از اون چه که فکرشو بکنید...لامصب موندگاری هم داره که عمرا هیچه عطر 10 تومنی دیگه ای داشته باشه...هنوز بوی باروت مانندش رو بعد تنها زدن یه پاف رو دستم حس میکنم...ولی کلا تنها به عنوان دکور ازش استفاده خواهم کرد..

2. 7 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

امروز در راستای راه دوست عزیزمون آرمان یا همون Hike خودمون رفتم و عطر Derrick Orlaneرو با قیمت 10 تومن به قول بچه ها گفتنی Blind Buy کردم و کاملا هم پشیمون شدم...واقعا نمیدونم بوی یه همچین محصولی رو چطور توصیف کنم...انواع و اقسام توصیفات رو میتون براش به کار بگیرم اما قبلا "سمباده" در رابطه با این عطر توصیف بدی نبود...
    ابتدای به امر که خب با بو کردن این عطر یاد جنگ جهانی دوم افتادم....دقیقا انگار بوی باروت توپ ها و ضد هوایی های جنگ جهانی دوم رو توی این عطر میتونید حس کنید...شایدم بوی باروت و ترقه های چهارشنبه سوری که شبش تو هوای تهران میپیچه...در دومین مرحله یاد اتاق پدر بزرگم و بوی یه نوع دارو که همواره از اتاقش میومد افتادم...نمیدونم بوی یه نوع بخور بود یا بوی چه نوع دارویی بود اما همیشه از تو اتاقش میومد..احساس میکنم توی جاهای دیگه هم که پیر مردای مریض در انها حضور دارند مثل خانه سالمندان و یا داروخانه های قدیمی هم این بو رو حس کردم...در مرحله سوم یاد بوی تن شور های قدیمی حموم که یه چیزی شبیه کشک گلوله شده بود و قدیما مردم توی حموم در کنار صابون ازش استفاده میکردن افتادم...در مرحله اخر هم منو یاد بوی اسفندی که در حال دود شدنه انداخت...در هر صورت کلا اگه میخوایید یاد قدیما،بابابزرگا،جنگ جهانی دوم و ... بیافتید بزنید تو کارش....خیلی خیلی قدیمیه...خیلی بیشتر از اون چه که فکرشو بکنید...لامصب موندگاری هم داره که عمرا هیچه عطر 10 تومنی دیگه ای داشته باشه...هنوز بوی باروت مانندش رو بعد تنها زدن یه پاف رو دستم حس میکنم...ولی کلا تنها به عنوان دکور ازش استفاده خواهم کرد..
    والا قدیمیاش اینجوری نبود.دیگه خیلی خفن بررسیش کردی.

ولی جدی بوش سنگینه با اینکه خنکه.

.............................

امروز دیور هوم رو تست کردم.خوشم نیامد

دو تا ایشی میاکی تست کردم.یکی معمولیش(پورهوم) و یکی هم پور هوم Noir Absolu .اولی خیلی ملایم و لایت بود ولی دومی

اش خوب بود.یه کاری بود که شاید بره تو لیست

آبی اش رو نداشت ولی خیلی ازش تعریف میکرد.کسی از دوستان نداشته؟
    Last edited by cyber861; 14-11-2011 at 01:37.

4. 5 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

اینم دارم البته مال من رنگش آبی هست اصلا آبیش رو پیدا نکردم توی نت اسمش هم Menphis یا منفیس هست:

خنک ، هست احساس شادابی میده حتما امتحان کنید، همون بستش رو که توی مغازه بو میکشی مثل آکوا میمونه وای به حال این که بزاری یکم بمونه خیلی خوش بو هست
    برای اراکی ها هم آدرس:
    پاساژ فردوسی دو تا مغازه روبروی هم هستن نیم طبقه ی پایین سمت راستی،
    قیمتش هم من گرفتم 22
    May you do well

6. 6 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

\ رویوی خوبی بود. من 24 ساعت قبلش تست کردم و بعد خریدم. الان 5 صبحه و من یک اسپری به لباسم زدم و پوستم. فقط کاش روی پوست ماندگاری بیشتری داشت و همچنین پخش بوی بهتر. برای همین هر دفعه 15 بار بخودم اسپری میکنم.
    راستی کلیپ mr way too much cologne wearer رو ببین خیلی بامزه است

8. 3 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

\ رویوی خوبی بود. من 24 ساعت قبلش تست کردم و بعد خریدم. الان 5 صبحه و من یک اسپری به لباسم زدم و پوستم. فقط کاش روی پوست ماندگاری بیشتری داشت و همچنین پخش بوی بهتر. برای همین هر دفعه 15 بار بخودم اسپری میکنم.
    راستی کلیپ mr way too much cologne wearer رو ببین خیلی بامزه است
    آرمان خان دیروز دوباره زینو رو تست زدم.نمیدونم چرا یه شباهتایی با دریک توش دیدم.نظره خودت که دوتاشون

رو داری چیه؟

10. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

آرمان خان دیروز دوباره زینو رو تست زدم.نمیدونم چرا یه شباهتایی با دریک توش دیدم.نظره خودت که دوتاشون

رو داری چیه؟
    سلام علی جان. درست میگی. شباهتهایی با هم دارند . فکر کنم به دلیل نت patchouli یا نعناع هندی باشه.
    زینو کمی لطیفتره. شاید به دلیل نت گل رز یا سرخی است که توش هست. زینو هم از نظر ماندگاری وپخش انچنان که دوست دارم عمل نمیکنه. پخش بوش از دریک خیلی بهتره و ماندگاری بهتری روی پوست نسبت به دریک داره ولی دریک روی لباس بیشتر میمونه.

12. 4 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

سلام
    دوستان از برند polo کدومش رو پیشنهاد میدین ؟
    خودم شیشه آبیش رو تست کردم البته تست که نه فقط گذاشت در شیشه رو بو کنم بوی تندی داشت ولی نتونستم خوب تشخیص بدم
    کسی از این برند چیزی داره ؟

14. 3 کاربر از mjd323232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام
    دوستان از برند polo کدومش رو پیشنهاد میدین ؟
    خودم شیشه آبیش رو تست کردم البته تست که نه فقط گذاشت در شیشه رو بو کنم بوی تندی داشت ولی نتونستم خوب تشخیص بدم
    کسی از این برند چیزی داره ؟
    در واقع برندش رالف رایولن(تلفظه درستش رو نمیدونم) هست که یه سریاش میشن پولو

من پولو اسپرت و پولو مشکی و پولو سبز(پواو اصلی) رو تست کردم که از هیچکدوم خوشم نیامد.همشون هم

یه تندی ای توشون هست.
    Last edited by cyber861; 14-11-2011 at 15:09.

16. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

حالا یه چیزی رو هم من بهت بگم که این ادکلنایی که تو ایرانه بالایه 70 درصد تقلبی هستن.حتی اون 100

تومنیش.بیخود خودتو گول نزن که این یکی فلانه.اگه بوش مثله اصلی باشه یعنی همونه.فقط ارزونیش میتونه به

خاطره ماندگاریش باشه.که اونم به خاطره اینه اون ماده ای که ماندگارش میکنه گرونه.

یه سری ها که کلا فیک هستن که قضیه شون فرق میکنه.از ظاهرشون هم معلومه.

همین الان میتونم قسم بخورم که دو چیز اصلیش دیگه تو ایران خیلی خیلی کمه.یکی ادکلن و یکی هم عینک

آفتابی مارکدار(حتی اون 300 تومنیش)

یکی از دوستان میگفت که بازرگانهایی که تو امارات هستن یه دفعه با هم دست میزارن یه جنسی رو تقلبیشو

به چین سفارش میدن و میارن به اسمه اصلی ولی به قیمته پایین تر میفروشن.این وسط مصرف کننده هم

متوجه نمیشه.چون اصلیشو ندیده.مخصوصا هم با چند کیفیت میدن که بگن این اصله و اون فلانه.

نظره من اینه هر چی خوشت اومد بزن.میخواد 1 تومن باشه یا 300 تومن.خودتو اذیت نکن.چون وقتی گرون بخری و

تقلبی باشه بیشتر اذیت میشی.

کاملاً تأیید میکنم. من هم دنبال این بودم که یه جائی پیدا کنم که اصل داشته باشه اما با این حرف یادم اومد که دوباره دارم به در بسته میکوبم. بهترین راه حل همینه که هر چی دیدی خوبه بگیری و مطمئن باشی که تقلبی هست پس گرون نگیری.

ولی بعد یه سؤال و یه افسوس بزرگ تو ذهنم شکل میگیره. پس این 250 صحفه، این همه نظر، این همه احساس در مورد چیزی هست که 90% اش دروغه؟ یکی از قشنگترین تفریحاتی که میتونستم تو ذهنم برای خودم تصور کنم همین بود که هر پنج شنبه برم بازار یه عطر خوب بگیرم و اون هفته رو با بوی اون عطر بگذرونم. ولی با این فکر که در 90% موارد دارم یه جنس تقلبی رو میخرم اصلاً لطفی نداره. مخصوصاً که به قیمت بالا هم گرفته باشم.
    Last edited by dashakol_basafa; 14-11-2011 at 17:27.

18. 5 کاربر از dashakol_basafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

در واقع برندش رالف رایولن(تلفظه درستش رو نمیدونم) هست که یه سریاش میشن پولو

من پولو اسپرت و پولو مشکی و پولو سبز(پواو اصلی) رو تست کردم که از هیچکدوم خوشم نیامد.همشون هم

یه تندی ای توشون هست.
    علی جان رالف لارن باید باشه؛ جالبه این شرکت جزو بزرگترین شرکت های فعال در زمینه مد (باب روز ! ) و لباس هست ولی در زمینه

عطر منم چیزی ازش نشنیدم که جلب توجه کنه. یادمه قبلا یه جایی خوندم سرمایه شرکتش حدود 12 میلیارد دلاره که

واسه شرکت هایی از این دست با مدیرعاملی که فقط مدرک دیپلم دبیرستان رو داره خیلی هست!(موفقیت بیشتر نیازمند

هوش و خلاقیت هست تا تحصیلات البته)
    ==========
    البته الان تو نت، یه چیزایی پیدا کردم مثله این که تو عطر هم کارش درسته !
    کاملاً تأیید میکنم. من هم دنبال این بودم که یه جائی پیدا کنم که اصل داشته باشه اما با این حرف یادم اومد که دوباره دارم به در بسته میکوبم. بهترین راه حل همینه که هر چی دیدی خوبه بگیری و مطمئن باشی که تقلبی هست پس گرون نگیری.

ولی بعد یه سؤال و یه افسوس بزرگ تو ذهنم شکل میگیره. پس این 250 صحفه، این همه نظر، این همه احساس در مورد چیزی هست که 90% اش دروغه؟ یکی از قشنگترین تفریحاتی که میتونستم تو ذهنم برای خودم تصور کنم همین بود که هر پنج شنبه برم بازار یه عطر خوب بگیرم و اون هفته رو با بوی اون عطر بگذرونم. ولی با این فکر که در 90% موارد دارم یه جنس تقلبی رو میخرم اصلاً لطفی نداره. مخصوصاً که به قیمت بالا هم گرفته باشم.
    تازه 70 درصد خوش بینانه هست !!!

ولی دلیل نمی شه که چون قلابی زیاده آدم طرفش نره که؟ نمی دونم حالا...

این اجناس مریض تو هر زمینه ای هست و عطر یه شاخه بسیار کوچک هست وگرنه...
    Last edited by aminjigar; 14-11-2011 at 19:49.

20. 3 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •