نه منظورش پاسداران تهران هست !
آقا کمتر از 3 هفته مونده ،میریم ببینیم چی میشه دیگه !
نه منظورش پاسداران تهران هست !
آقا کمتر از 3 هفته مونده ،میریم ببینیم چی میشه دیگه !
دوستان سلام
تاریخ اعزام من 4/1 می خوام با یکی که تاریخ اعزامش 6/1 هست عوض کنم اگه کسی هست تو رو خدا بگه تا عوض کنیم
یک سوالی من کد خوردم ولی تویه نظام وظیفه آشنا دارم می تونم خودم برم تمدیدش کنم بدون اینکه بخوام عوض کنم با کسی؟
سلام
خدمت اونايي كه ترفتن خدمت ودارن اعزام ميشن عرض كنم كه تو خدمت و بخصوص تو اموزشي به مدرك تحصيلي نگاه نميكنن همه يكي هستن و با همه رفتار يكساني ميشه البته با سربازان ديپلم وزير ديپلم تو دوران اموزشي ممكنه كمه شديد تر برخورد بشه
اما وقتي اموزشي تموم بشه و تقسيم بشين اونوقته كه كاملا متوجه ميشين كه درجه و مدرك اصلا بدردتون نميخوره(به قول معروف درجه مال ابگرم كنه) البته من ارتش و سپا هو نميدونم اما تو نيروي انتظامي ستوان 3 با مدرك ليسانس خودم ديدم دستشويي پاك ميكرد و پست ميداد سرباز صفرم سراغ داشتم كه تقريبا هيچ كاري نميكرد جز چاي دم كردن و نظافت ساده به هر حال تو خدمت هم پارتي چيز خيلي به درد بخوريه اگه داري كه هيچ نداري هم بستگي به شانست داره كه چجوري خدمت كني
و نكته ديگه توي نيروي انتظامي جاهايي كه خدمتشون راحته تو ستاده سرباز فرماندهي سرباز عقيدتي وسرباز حفاظت اطلاعات اغلب خر كيف ميكنن
و نكته پاياني زياد به فكر خدمت كردن نباشين دورانيه پر از خاطرات شيرين
Last edited by ragbar12; 03-06-2011 at 19:21.
دوست عزیز اعزام من 1/6 هست میتونم باهات جابجا کنم.ولی چه جوری؟
من ساکن شیراز هستم.
اراک
من تقریبا 5 سال اونجا درس خوندم!
فقط یه نصیحتی میکنم ..... مرخصی شهری نگرین بیخود!
شهرشون هیــــچی نداره!![]()
سلام .
01 نیرو زمینی جای خوبیه . فرمانده پادگان عوض شده و مرخصی میان دوره نداد .
اما در کل خوبه .
من اعزامی 2/1 هستم و این چند روز تعطیلی رو اومدم مرخصی .
زود میگذره .
توی ارتش مدرک تحصیلی موثره . با کمتر از لیسانس سربازی نرین
میشه یه گزارش مختصر از روز اولی که رفتید تا امروز بدید من 1/4 باید 01 باشم . ایا روزای اول مرخصی میدن بریم
لباس ها رو تنگ و گشاد کنیم یا نه ؟
مثلا سیگار میشه برد داخل ؟ اگه بگیرن بازداشتی و اضافه خدمت داره ؟
کلا تو اون خراب شده برای مواقعی که بیکار هستی چه برنامه ای دارن ؟
یه سوال
امکانات رفاهی تو آسایشگاه در چه حده؟ کولر دارن؟ من آدم به شدت گرمایی هستم و حساسیت پوستی هم دارم میزارن هر روز بریم حموم؟
اول تیر اعزاممه بدترین موقع! دنبال هتل نیستم فقط یه چیز ساده و ابتدایی میخوام
خصوصا در مورد نزاجا پاسداران (06) کسی اطلاع داره؟
واسه ما که توی نیرو دریایی هستیم اول اینکه یه فوتبال دستی داریم ردیف. فوتبال معمولی هم معمولا بعد از ظهر ها به راهه .روزهای تعطیل هم استخر به صورت مجانی پذیرای سربازان هستش.
واسه آوردن چیز میز تنها راه حل رفیق شدن با دژبان هاست. الان من با دژبانای دم در رفیق شدم گوشی میارم بعضی وقتا اگه لازم باشه چیزهای دیگه هم شده که آوردم. چون خودم اهل سیگار نیستم سیگار رو خبر ندارم .ولی یکی از بچه ها با یکی از این پسرهای فرمانده ها دوست بود پسره واسش ازبیرون میخرید می آورد تو!
کلا دم دژبانی رو ببینی خوبه. الان که 5 ماه از خدمت یگانیم میگذره تا حالا فقط دو بار منو گشتن!
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
همه چیز فراهمه. کولر - آبسرد کن. چایی همه ساعت حتی 3 صبح پاشو چایی بخور. هست!
قبلش گفتم. انواع و اقسام وسایل بازی و تفریحی. بستگی به یگان هم داره البته!
واسه ما بخاری نبود. از یه بخاریهای انرژی هست که رنگشون قرمزه و میگذارن تو سالن! از اونا ما تو آسایشگاهمون داریم که دیگه زمستونا باید قید پتو رو بزنی.!
از طرفی توت سفید و توت قرمز و گیلاس و انگور و سیب و اینا هست که میتونی استفاده کنی ! البته واسه ما که اینطوریه!!!!
واسه حموم رفتن چون تعداد زیاده بهترین زمان واسه رفتن ساعت 12 و 1 شب هستش. موقع های دیگه واسه ما انقدر شلوغ میشد که 2 نفره میرفتیم حموم![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)