تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 416 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262302352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

حقیقتا شخصا ترجیح میدم علیفر تمام بازیهای رئال رو گزارش بکنه تا خیابانی و احمدی و صادقی ، البته به نظرم سرهنگ از لحاظ فنی و تاکتیکی اطلاعات زیادی داره ( و سابقه ی مربیگری هم داره اگر اشتباه نکنم ، ) و میتونه علاوه بر گزارش بازی تحلیل فنی هم ارائه بده هرچند هنوز هم با نوع کلاسیک ( سنتی ) فوتبال ارتباط بیشتری برقرار میکنه .
    من هم عليفر رو بهتر از اين چنتا گزاشگر ميدونم
    ولي بعضي اوقات احساس ميشه ميخواد نظرات به شدت سنتي خودش در مورد فوتبال رو به مخاطبش تحميل كنه
    بعضي اوقات هم به طور واضحي در طول گزارشش مربيگري ميكنه
    مثلا در بازي ديشب ميگفت رونالدو نبايد ضربات كنار 18 رو بزنه فقط بايد ضربات مستقيم پشت 18 رو بزنه
    در صورتي كه در بازي با لييييون همين ضربات رو خوب زد

[CENTER][B][FONT=Arial][SIZE=3]
    مورینیو: مقابل یک دروازه بان و 10مدافع بازی کردیم

سایت گل- ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید از تساوی 0-0 تیمش مقابل دپور به شدت ناراحت است.

او از برنامه های تاکتیکی تیم میزبان راضی نبود و در پایان این دیدار در گفت و گو با خبرنگار روزنامه آ.اس این نارضایتی اش را ابراز کرد:« ما در نیمه دوم، مقابل یک دروازه بان و ده مدافع بازی کردیم.تنها یک تیم برای پیروزی بازی می کرد و دیگری برای خسته کردن حریف و دفاع کردن بازی می کرد و آخر هم عملا جایزه را مال خود کرد.ولی ما که برای پیروزی تلاش می کردیم، اینگونه محکوم شدیم.»

مورینیو ادامه داد:« این اصلا طبیعی نیست که بعد از یک دیدار اروپایی ،ما مجبور شویم تا دیدارمان در رقابتهای لالیگا را در روز شنبه برگزار کنیم.این اولین بار نیست.آنها هرکاری که می خواستند انجام دادند و همین طورشد. آنها نشستند و به من خندیدند. نمی دانم که اگر بازی ما روز یکشنبه برگزار می شد، چه اتفاقی می افتاد ولی شاید این عادلانه تر بود.شاید این طور یک روز بیشتر فرصت داشتیم تا برخستگی مان غلبه کنیم.از متخصصان بیوشیمی و آمادگی جسمانی سوال کنید.آنها می دانند که مشغول انجام چه کاری هستند.»

البته این صحبتها مانع از آن نشد که آقای خاص تمجید از شاگردانش را فراموش کند:« آنچه به چشم می آید نتیجه بازی است و من نمی توانم از بازیکنانم به خاطر بازی شان انتقاد کنم، چون آنها هرکاری از دستشان برمی آمد را انجام دادند.»

اکنون تنها 13 بازی دیگر تا پایان رقابتهای لالیگاباقی است و فاصله رئال و بارسا در صدر جدول لالیگا به 7 امتیاز رسیده است.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پی نوشت : چنین است رسم سرای درشت
    سروش جان اين نيم بيت رو خوب اومدي
    اين حرف از طرف يه رئالي كلي پيام داره
    در مورد بازي هم فكر ميكنم قبل از اينكه رئال به خاطر دفاعي بازي كردن حريف دو امتياز رو از دست بده
    با اشتباه مورينيو و بازي ندادن ديماريا دو امتياز رو از دست داد كه البته عليفر هم اشاره درستي بهش داشت
    رئال با اومدن ديماريا موقعيتهاي خوبي ايجاد كرد
    و برعكس حرف جناب عليفر دپور خوب دفاع نميكرد تقريبا ديمي دفاع ميكردن و نه حمايت خوبي از همديگه داشتن نه دفع توپ هاي هدفمندي داشتن بعد از ورود ديماريا رسما بزن زيرش بازي ميكردن
    من فكر ميكنم اشتباه بود بازي ندادن ديماريا كه براي من به شخصه عجيب بود

برام جالبه كه اين روزا از مربياي بزرگ اشتباهات فحشي در چيدن تركيب و تعويضها ميبينم
    از گوارديولا بگير تا مورينيو و...
    Last edited by گرافيكار; 27-02-2011 at 13:29.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

قابل توجه کسانی که میگن مســی بدون ژاوی هیچه : از بازی دیشب درس گرفتید ؟ -- گمان نمیکنم!
    بگذریم.
    بـــُرد رو به تمامـی بارسایی ها تبریک میگم.

این تاکتیکِ کثیفیه که خودت به بقیه یاد دادی ژوزه جان...
    مورد اول: یه بازی که دلیل نشد

مورد دوم
    به نظر من که کثیف نیست...دپور توانش در همین حد بود و با توجه به داشته هاش و تیم حریف سبک بازیشو انتخاب کرد که به چیزی که براش بهترینه برسه و رسید. می اومد 3-4-3 بازی می کرد و 5 تا گل می خورد تیم تمیز! بود؟

انتقاد مورینیو به نظرم بی مورده..

بعدشم چقدر بدشانس بودیم...دو تا به تیرک...بنزما هم که دروازه خالی توپو با پای راست شوت کرد تو پای چپ خودش!! خداییش اینطوریشو دیگه ندیده بودم! رونالدو کجایی که شماره 9 ات دست چه گاگولی افتاده!!
    Last edited by malkemid; 27-02-2011 at 13:23.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دپورتیوو 0- رئال مادرید 0؛ فاصله به 7 امتیاز رسید

با توجه به برد بارسلونا در سن مويكس، به نظر مي رسد كه اين نتيجه باعث شده باشد كه رئال مادريد كم كم بي خيال قهرماني لاليگا شود چرا كه در حالي كه فقط 13 هفته از لاليگا باقي مانده و رئال مادريد هنوز بسياري از بازيهاي سخت خود را انجام نداده، فاصله هفت امتيازي، فاصله قابل توجهي به نظر مي رسد.

سایت گل- رئال مادرید در دیداری خارج از خانه به تساوی ناامید کننده ای دست یافت تا کهکشانی ها دو امتیاز دیگر از دست بدهند؛ این دیدار در هفته بیست و پنجم رقابتهای لالیگا برگزار شد و با تساوی بدون گل به پایان رسید و بدین ترتیب طلسم ورزشگاه ریاسور همچنان ادامه دارد.

رئال برای دقایق زیادی از بازی، توپ و میدان را به بازیکنان حریف هدیه می کرد.

روند این دیدار شباهت زیادی با بازی رئال مقابل آلمریا یا پامپلونا داشت و بازیکنانی مثل آدبایور و رونالدو نتوانستند کاری از پیش ببرند و با این تساوی رئال دو امتیاز مهم را از دست داد.

کاکا بار دیگر به ترکیب اصلی رئال بازگشت ولی نتوانست آن بازی ای که شایسته اوست را به نمایش بگذارد.

دروازه بان دپور هم عملکرد فوق العاده ای را به اجرا گذاشت.

بدین ترتیب و بابرگزاری بازیهای رئال و بارسا در هفته بیست و پنجم لالیگا، بارسلونا با 68 امتیاز در صدر جدول است و رئال مادرید با 61 امتیاز در رده دوم قرار دارد.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/2/27

لاليگاي اسپانيا

تيم بازيها برد مساوی باخت گل زده گل خورده تفاضل گل امتياز

1 بارسلونا 25 22 2 1 76 13 63 68
    2 رئال مادريد 25 19 4 2 55 19 36 61
    ...

کد:

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

فوتبال اینگونه است

دیگر پیشخوانها:

دپورتیولاکرونیا 0-0 رئال مادرید

مادرید 9 بار به سمت دروازه حریف ضربه زد دپور 1 بار...

مادرید 2 بار توپ را به تیر دروازه حریف زد دپور هیچ...

آرانزوبیا 3 عکس العمل فوق العاده داشت کاسیاس حتی مجبور به شیرجه هم نشد..

ولی در پایان جدول ماند و فاصله 7 امتیازی با بارسا

دقیقه 79:آدبایور ضربه ای را به تیر کوبید،توپ برگشت به پشت سر آرانزوبیا خورد و به بیرون رفت

دقیقه 81:کریستیانو دو نفر را با سرعت از پیش رو برداشت و ضربه خود را زد که به تیر خورد

دقیقه 81:شوتِ دی ماریا و عکس العمل فوق العاده از آرانزوبیا

دقیقه 83:خطا روی بنزما در محوطه جریمه

پیش نمایه آاس:

پیشخوانِ برجسته:

سرفرازانی بدون جایزه

دیگر پیشخوانها:

دپورتیولاکرونیا 0-0 رئال مادرید

مادرید مالک بی چون و چرای بازی بود همه کار کرد ولی از پسِ آرانزوبیا و تیر دروازه بر نیامد

مورینیو:بعضیها به تقویم و ساعت بازیهای ما دارند میخندند

والدانو:همچنان خواهیم جنگید

//با تشکر از مرتضی عزیز بابت ترجمه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

میگم داور کم کارت بود یا صحبتای مورینیو اثر گذاشته بود؟ بازیکن مایورکا بدون توپ به ساق پدرو لگد زد و دریغ از تذکر! راحت پیرهن می گرفتن. آخرای بازی سوارمونم می شدن. خوشبختانه کیفیتمون بر این جنگ روانی هم غلبه میکنه.

...
    هیچ چیز لذت بخش تر از این نیست با شیوه خود مورینیو (پارک کردن اتوبوس جلوی دروازه) از خودش امتیاز بگیری Just lol
    قيافه مورينيو خيلي باحال بود
    ...
    البته مونده تا اتوبوس یا هواپیما اونم همراه اعمالی ملقب به ضد فوتبال

هر فرصتی نصیبشون میشد حمله می کردن. چند دقیقه مونده به گرفتن مساوی گلرشون سریع تر از کاسیاس بازی رو را مینداخت و حداقل با 6 نفر در زمین رئال حاضر می شدن. از نظر اخلاقی هم رده خوبی در Fair Play دارن. تازه منم با علیرضا جان موافقم که دیمی دفاع می کردن.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport
    27.02.2011

ONCE AGAIN AT 7 POINTS

Mallorca 3-0 Barça

Barça sweeps to victory

Guardiola’s team created a goalfest despite the absences, with an exhibition from the trident

Deportivo 0-0 Madrid

Madrid fails

Impotence from Mourinho’s side, that is each time further away from the title

کد:
    February 27, 2011

The Front: El Mundo Deportivo
    27.02.2011

MADRID AT 7

Mallorca 0-3 Barça

Depor 0-0 R. Madrid

Messi, Villa, and Pedro signed a victory that left Madrid behind and could decide the league

The azulgranas, with four key absences, achieved more than three points due to Madrid tripping up

کد:
    February 27, 2011

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

تصاویر گویا هستند. و خوشحالم این سری دوستان نیومدن به گل افساید یا هرچیزی اعتراض کنن.

روزنامه آس باز هم با ادعا کاملا اشتباه خودش دو گل تیم بارسا رو آفساید دونسته (روزنامه جیره خوار مادریدی) اون از صحنه فوتوشاپی بازی با بیلباو و اینم از این صحنه! روزنامه اسپرت با مدرک باز هم دست این روزنامه متقلب رو رو کرد!

پ ن: اول به اشتباه منبع این خبر روزنامه آس بود ولی‌ الان خبر رو اصلاح کردن. البته خودم هم اول جا خوردم چون امکان نداشت که یه روزنامه کثیف مثل آس درستی‌ گل بارسا رو تایید کنه.

کد:
    Last edited by fr0st; 27-02-2011 at 19:38.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مورینیو: مقابل یک دروازه بان و 10مدافع بازی کردیم
    +
    انتقاد مورینیو به نظرم بی مورده..
    من این گل رو درک نمیکنم واقعا!
    ژوزه بعد بازی از بازی دپور تقدیر کرده بود و گفته بود که واقعا از اینکه اونا با دل و جون بازی کردن، لذت برده و هیچ انتقادی نکرد از تیم حریف...
    اما سایت گل فارسی مینویسه شما هم راحت روش نظر میدید!
    میگم داور کم کارت بود یا صحبتای مورینیو اثر گذاشته بود؟ بازیکن مایورکا بدون توپ به ساق پدرو لگد زد و دریغ از تذکر! راحت پیرهن می گرفتن. آخرای بازی سوارمونم می شدن. خوشبختانه کیفیتمون بر این جنگ روانی هم غلبه میکنه.
    بعید میدونم تاثیر گذاشت باشه چون بازی دیشب، حداقل دوبار بازیکنا حریف، با آرنج زدن تو صورت دی ماریا اما اخراج نشدن!

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بخش دوم مصاحبه مارادونا:بارسا درال کلاسیکو نگذاشت رئال نفس بکشد

می خواهم تمام آنچه فوتبال در زمانش به من داد را به دنیای فوتبال پس بدهم

غزال زیاری

2011/2/27

سایت گل- مارادونا در بخش دوم گفت گویش با روزنامه مارکا از زندگی شخصی اش، برنامه هایش برای آینده، رویای تمام ناشدنی اش برای مربی گری گفته است.در اینجا می توانید بخش دوم گفت و گوی سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین با خبرنگاران روزنامه مارکا را مطالعه کنید:
    (مارادونا عکسهایی از دخترانش (جیانینا و دالما) را در سال 1992 و زمانی که به سویا پیوست را به ما نشان می دهد) .برای تغییر موضوع صحبت، برایمان از بنیامین، نوه تان بگوئید که به تازگی دو ساله شد
    این را خیلی بزرگ تیتر کنید:« من بهترین و مهربان ترین نوه دنیا رادارم.».این کوچولوی 2ساله، بازی پا به توپ تماشایی ای دارد. باید ببینید که چطور توپ را شوت کرده و کنترل می کند. فکر می کنم که این بچه در ده سالگی در دسته اول لالیگا بازی خواهد کرد( مارادونا خدای شوخی است.) او رکورد من و پدرش را می شکند! ولی جدی او فوق العاده است و واقعا دوستش دارم.
    الان چند ماهی می شود که از مربیگری آرژانتین برکنار شدید. هنوز علاقه زیادی برای مربی گری دارید.نه؟
    بله.علاقه ای بی حد و حصر.بعد از جام جهانی دو یا سه پیشنهاد مهم داشتم ولی این پیشنهادات مرا متقاعد نکرد. شنیده می شد که من با این باشگاه و آن باشگاه مذاکره کرده ام؛می گفتند که من برای پیدا کردن کاربه کل اروپا سفرکرده ام، ولی واقعا این طور نبود. می خواهم شفاف سازی کنم، من حتی با باشگاهی مذاکره نکردم.پیشنهاداتی از طریق افراد مشخصی به من رسید و من با مهربانی و با تمام احترامی که برای همه قائلم،به آنها گفتم که الان زمانش نرسیده.ولی الان شرایط متفاوت است، از تابستان بعدی یا حتی از همین الان، جور دیگری فکر می کنم.من گروهی دستیار دارم که آنها به کار کردن نیازدارند و خود من هم همین طور.واقعا نیازدارم که با بازیکنان و باتوپ در تماس باشم.هربازیکنی که با من کار کرده، ازمن به خاطر کارمان در جام جهانی تشکر می کند و همین مرا خیلی خوشحال می کند و خوشحال می شوم که درحالی تیم ملی را ترک کردم که از بازیکنانم دفاع می کردم.حالا روسا و مسئولان هر چه می خواهند بگویند، مهم نیست، بازیکن برای من مهمتر از همه افراد دیگر هستند.چندی پیش پیشنهادی از اوکراین داشتم که در یک قدمی قبل کردن آن بودم ولی دیدم که الان زمان مناسبی برای این کار نیست.این پیشنهاد خوبی برای کار کردن در گوشه دیگری از دنیا بود ولی آن را رد کردم. ولی الان آماده ام تا به تیمی بروم که در آنجا بتوانم نکات جدیدی را بیاموزم.می خواهم از هویت بازیکن فوتبال دفاع کنم؛ بدون آنکه بخواهم از تمام فیلترهایی که الان در این کار است عبور کنم. منظورم از فیلتر، مسئولان و روسای فدراسیونها و... هستند.چه والدانو باشد و چه هر کس دیگری .می خواهم تمام آنچه فوتبال در زمانش به من داد را به دنیای فوتبال پس بدهم.در روز تولد بنیامین، با فوتبالیستها صحبت می کردم و همه آنها از من حمایت می کردند.مهمترین نکته این است که پیشنهاد کاری روی میز قرار بگیرد و من به این کار نیاز دارم تا زنده بمانم و خوشبخت باشم.
    این روزها با چه بازیکنانی صحبت کرده اید؟
    به مسی زنگ زدم و برایش اس ام اس می فرستم.با ماسچرانو حرف زدم.سعی کردم با گواردیولا تماس بگیرم ولی موفق نشدم.می خواستم به او تبریک بگویم، برای همه چیز، برای شیوه مربیگری اش در دنیای فوتبال.دوست دارم تا با برند شوستر که الان مربی بشیکتاش است هم در تماس باشم.امیدوارم که اوضاع تیم او هم بروفق مراد شود.
    از مسی گفتید.از فوتبال او برای ما بگوئید.این روزها همه شیفته فوتبال مسی هستند
    لئو درهر بازی،یادآور مورینیوی بزرگ است، منظورم ازاین حرف،تاکتیکهایی است که مورینیو سال گذشته در اینتر به کار می گرفت.یادم می آید که در دوره ما بد که بازی تمیز را شروع کردیم ولی این بازی محو شد و در اینتر مورینیو مجددا پدیدار شد.الان فوتبالیستها متجه این شده اند و در تکل رفتن روی پای مسی دقت می کنند.شاید سه یا چهارخطا روی او انجام می شود که به او آسیبی نمی رساند و این قبلا دیده نمی شد.چرا؟چون بازیکنان حریف می دانند که مسی هم مثل آنها با جان و دل بازی می کند و همه شایسته این هستند که برخورد مناسبی با آنها شود.در نهایت همه با فوتبال زنده اند و همه وظیفه ای برای دفاع کردن دارند. بعد از آن لئو، ژاوی را در کنارش می بیند که هر باز بازی کاملتری را ارائه می کند.من بارها درگفتگو با مارکا گفته ام: این پسر یک پدیده است.زمانی که توپ را در اختیار دارد، به نظر می رسد که پشت سرش هم چشم دارد؛چون دقیقا می داند که باید به چه کسی توپ را بسپارد و هیچ وقت توپ را از دست نمی دهد.
    به نظر می رسد که بارسای گواردیولا را دوست دارید!
    خوبی ای که این تیم دارد، این است که کسی به این تیم حمله نمی کند.بارسا از پشت سر آسیبی نمی بیند،چون آنها با توپ دفاع می کنند و به خوبی بازی را به جریان می اندازند.همیشه جایگیری مناسبی دارند و هیچ وقت درمیانه میدان توپ را از دست نمی دهند، به همین خاطر خلق ضد حمله مقابل بارسا کار سختی است.آنها همیشه به بهترین نحو ممکن رو به جلو حرکت می کنند.
    از شکست 0-5 رئال در نوکمپ تعجب کردید.نه
    بله.خیلی هم متعجب شدم. وحشتناک بود. آنها حتی به رئال اجازه ندادند تا برای یک دقیقه هم که شده توپ را دراختیار بگیرند.همیشه کنترل بازی را در دست داشتند و درتمام دقایق بازی حاکم مطلق بودند و همه اینها به لطف تکنیک آبی اناری هاست.خیلی سخت است که مقابل چنین بارسایی قرار بگیری. تیمهایی هستند که افت می کنند ولی این یازده بازیکن همیشه در یک سطح هستند و دو سال است که همین طور هستند.دیوانه کننده است! آنها تقریبا بایازده بازیکن ثابت در تمام بازیهایشان به میدان می روند و سطح فیزیکی آنها باورنکردنی است.سطحشان را حفظ می کنند، به خوبی بازی را به گردش در می آورند ، اشتباه نمی کنند و پاسهای تماشایی می دهند.آنها بازیکنانی هستند که هرگز اشتباه نمی کنند و به حریف موقعیت ضدحمله نمی دهند. یک روز وقتی بوسکتس، یک پاس اشتباه داد، من واقعا تعجب کردم، چون خیلی عجیب است که اشتباهی در مرکز میدان بارسا ببینید. این بارسا چه از نظر تیمی و چه از نظر توانایی های فردی بازیکنانش، به تاریخ خواهد پیوست
    به ما گفتید که چلسی، بارسا و رئال کاندیدهای اصلی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا هستند. اگر بخواهید یک تیم را انتخاب کنید، انتخابتان کدام است؟
    بارسا؛ فکر می کنم که بارسا با 30% تفاوت نسبت به دو تیم دیگر، شانس بیشتری دارد.این رابا توجه به سلاحهایی که بارسا دارد می گویم.آنها مدتهاست که درکنار هم بازی می کنند.
    کدام بازیکن بارسا بیشتر از بقیه شمارا متعجب می کند؟
    جدای از انتخاب همیشگی (مسی)، باید از پیکه و پویول نام ببرم. آنها واقعا قوی هستند و به خوبی می دانند که چطور باید با توپ رفتار کنند.آنها استارت می زنند و بازی می کنند و همیشه یکی از آنها برای دریافت توپ آزاد است.
    یک سوال آسان ولی مجبورید به آن پاسخ بدهید.کدامیک از این دو نفر، بازیکن بزرگ تاریخ دنیای فوتبال است؟ کریستیانو رونالدو یا مسی؟
    مسی، مسی
    بعد از قهرمانی اسپانیا در جام جهانی، این تیم در دیدارهای دوستانه اش چند شکست خورد که ضربه بزرگی بود و کسی توقعش را نداشت.این لغزش ها را درک می کنید؟
    ما در مادرید با نتیجه 1-2 مغلوب اسپانیا شدیم ولی الان اسپانیا با داشتن عنوان قهرمانی اش لذت می برد و این حق مسلم آنهاست. نباید فراموش کرد که اسپانیایی ها مدتها به دنبال فتح این جام بودند.به نظر من اسپانیا هنوز هم تیم وحشتناکی است. آنها با بازی اش تو را خرد کرده و می کشند.
    منبع: MARCA

به نقل از سایت گل

کد:

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

تبریک...................

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •