سلام
میریم روی یک اهنگ در وب سایت کلیک مینیم و میره برای دانلود(با کامپیوتر شخصی) اما با موبایل اهنگ رو پخش میکنه و گزینه دانلود نداره
چاره چیه؟
سلام
میریم روی یک اهنگ در وب سایت کلیک مینیم و میره برای دانلود(با کامپیوتر شخصی) اما با موبایل اهنگ رو پخش میکنه و گزینه دانلود نداره
چاره چیه؟
من قبل عید یه ال 90 خریدم . وقتی خاموش می زنم به شارژ بعد که شارژ شد تا شارژر رو در میارم خود به خود روشن میشه این عادیه؟!
سلام
دیشب برای htc one e8 dual sim اپدیت 5 اومد.زدیم اپدیت ..خلاصه دیدیم با اینترنت زغالی 4-5 ساعت طول میکشه
گرفتیم خوابیدیم .4 سصبح بیدار شدیم دیدیم میگه دانلود نشده
بعد هر چی زدیم . میگه گوشی ات اپدیت جدید براش نیامده
پشیمان شدن فکر کنمباید باز هم صبر کنیم
![]()
سیلام
دوست عزیز
من htc one e8 dual sim دارم. چند روز هست میخواهم اپدیت به 5 کنم. یک بار میگه اپدیت موجود است و اپدیت کن و 70 درصد دانلود میبشه وقطع میبشه
سری بعد میگه گوشی ات اپدیت هست و برات اندروید 5 نیامده
من از کجا میتونم رام رو دانلود کنم و دستی اپدیت کنم؟
برای htc one e8 dual sim چیزی گیر نیوردم..
سلام دوستان
گوشی ضد تو خریدم ولی کابل یو اس بی واسه پی سی نداشت ولی یکی از دوستام خرید کابل یو اس بی هم داشتیعنی یارو فروشنده کابلو پیچوند؟؟؟
بعد اینکه من یه کابل یو اس بی واسه نوکیا دارم که به این سونی هم میخوره
میخوام بدونم مشکلی پیش نمیاد که باهاش اندروید 5 رو دان کنم؟
ممنون
منتظر جوابتون هستم
اگر درست متوجه شده باشم ، منظوره شما اینه که تو موبایل شما گزینه دانلود نداره، اگر اینطوره، تو OPTION های مرورگری که استفاده میکنید، گزینه ای وجود داره به نام DESKTOP-VERSION یا همچین چیزی، این گزینه رو امتحان کنید، باید گزینه دانلود براتون بیاد.
اگر از اول اینطوره بوده، بله عادیه.
متاسفانه برای E8 چیزی نتونستم پیدا کنم که بتونید بطور دستی بروزرسانی کنید، هنوز کسی فایل های OTA رو منتشر نکرده، ولی میتونید روت کنید و از طریق CUSTOM RECOVERY نصب کنید.
این رام هست و توضیحات مربوط به روت و آنلاک کردن HTC رو هم کامل بخونید تا خدایی نکرده به مشکل نخورید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی ضد تو خریدم ولی کابل یو اس بی واسه پی سی نداشت ولی یکی از دوستام خرید کابل یو اس بی هم داشتیعنی یارو فروشنده کابلو پیچوند؟؟؟
بعد اینکه من یه کابل یو اس بی واسه نوکیا دارم که به این سونی هم میخوره
میخوام بدونم مشکلی پیش نمیاد که باهاش اندروید 5 رو دان کنم؟
ممنون
منتظر جوابتون هستم
باید کابل USB همه گوشی ها همرا با خودشون داشته باشن!
اگر کابل نوکیا MICRO-USB هست، بله میخوره، همه MICRO-USB ها به هم میخورن (میشه گفت استاندارد-سازی شدند)
سلام خدمت همگی.
یه مشکلی هست که فکنم همه دارن و اگه گسی راهنمایی کنه از طرف همگی ممنون میشم
بازی های hd میدونین حجهای زیادی داره و از اونجایی که حافظه داخلی اکثر گوشی های الان 16 گیگ هست و بازی ها فایل دیتا رو باید حتما داخل حافظه داخلی گوشی ریخته بشه فضا کم میاریم.
گوشی من 16 گیگه و سامسونگ اس 5 هست. رم 64 گیگ گذاشتم روش و میخوام بازی ها روی مموری 64 گیگم نصب بشه .خود گوشی گزینه انتقال به مموری رو داره اما فقط فایل نصبی بازی و برنامها رو انتقال میده که فایده ای نداره چون 995 درصدد حجم بازیها فایل دیتا هست.
چند روش گفته شده که برای انتقال و نصب دایمی برنامها و بازی ها روی مموری جانبی اما همه فقط فایل نصبی رو انتقال میدم
کسی میدونه چجوری بازی ها هم فایل نصبی و هم بخصوص دیتا رو میشه روی مموری ریخت که بازی اجرا بشه؟؟؟؟
البته بدون روت کردن منظورم هست
ممنون
Last edited by omidbooter; 26-04-2015 at 01:16.
بدون روت نمیشه
یه سوال فنی برای اندروید 5 گوشی سونی z2
وقتی میخواییم تعداد زیاد برنامه و پوشه هایی در حال اجرا که باز هستند رو ببنیدیم چطوری میشه این کارو کرد؟
چون هیچ گزینه " بستن همه برنامه ها " وجود نداره
!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)