تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 329 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    میریم روی یک اهنگ در وب سایت کلیک مینیم و میره برای دانلود(با کامپیوتر شخصی) اما با موبایل اهنگ رو پخش میکنه و گزینه دانلود نداره
    چاره چیه؟

داره خودمونی میشه lotus65's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

من قبل عید یه ال 90 خریدم . وقتی خاموش می زنم به شارژ بعد که شارژ شد تا شارژر رو در میارم خود به خود روشن میشه این عادیه؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دیشب برای htc one e8 dual sim اپدیت 5 اومد.زدیم اپدیت ..خلاصه دیدیم با اینترنت زغالی 4-5 ساعت طول میکشه
    گرفتیم خوابیدیم .4 سصبح بیدار شدیم دیدیم میگه دانلود نشده
    بعد هر چی زدیم . میگه گوشی ات اپدیت جدید براش نیامده
    پشیمان شدن فکر کنم باید باز هم صبر کنیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این موضوع فقط به HTC محدود نمیشه ، بلکه سامسونگ و موتورولا ( و حتی شرکت های دیگه) هم این مدلی هستند. این موضوع بیشتر برای بازار آمریکا مطرح هست، که موبایل ها یا بصورت قراردادی بفروش میرسن یا بصورت آنلاک. به این معنی که میشه رو هر اپراتوری که دوست دارید فعال کنید (Verizon, AT&T, Sprint, T-Mobile و ...)، ولی اگر قراردادی بگیرید فقط روی اون اپراتور خاص کار میکنه مثلا اگه از AT&T گرفته باشین فقط روی اون اپراتور اون گوشی کار خواهد کرد (راه هایی هست برای Bypass کردن که مطلبش در اینجا نمیگنجه)، خب این قسمت Unlocked، قسمت Developer برمیگرده به اون برنامه نویسان عزیز و همچنین خوره های گوشی ، اون هایی که عشق فلش کردن رام و کرنل دارند. اگر Developer Edition نگیرید، باید منتظر روشی باشید که قفل Bootloader شکسته بشه، یا Bypass کنید (از طریق مهندسی معکوس تو گوشی LG G3 تونستند روشی فوق العاده زیبا برای Bypass کردن BOOTLOADER استفاده ببرند به نام BUMP -- یکی از روش های BYPASS کردن BOOTLOADER). اما اگر Developer Edition بگیرید با یک کلیک BOOTLOADER باز میشه و همه این مشکلات حل میشه. یکی دیگه از مزایا: اولین UPDATE ها عموما برای UNLOCKED شده ها میان، در صورتی که افرادی که VERIZON و AT&T و اپراتور های دیگه دارند، عموما باید یک مدت کوتاهی صب کنند تا UPDATE براشون بیاد. یکی دیگه از مزایاهاش: BLOATWARE ندارند این گوشی ها (عموما) ، VERZION, AT&T, VODAFONE, SPRINT, و ... هرکدوم برنامه های چرت و پرت (شاید هم بدردبخور) مخصوص به خود را دارند که بطور مثال از 10 برنامه ای که براتون پیش فرض ریخته میشه 8تاش معمولا بیخوده، گوشی های UNLOCKED اینارو ندارند (دلیلش هم واضح است) یکی دیگه از مزایاش هم اون نوشته های روی گوشی (به ندرت هم پیش میاد که ظاهر گوشی کمی متفاوت است -- مثلا در LG G2 نسخه VS که برای VERIZON هست، دکمه های پشت کمی متفاوت طراحی شدند)، این نوشته ها روش گوشی میخورند مثلا سمت راست بالا نام اپراتور ذکر میشه.
    مزایا های دیگری هم داره، که برای همه ی گوشی ها یکی نیست ، در بعضی از گوشی های موتورولا میشه گوشی رو با ظرفیت بالاتری پیدا کرد که فقط نسخه UNLOCKED هست، ولی نسخه های CONTRACT -ای ظرفیت رو ندارند، این موضوع مثلا در مورد LG صدق نمیکنه، عموما اون مزایا هایی که اون بالا گفتم برای تمام شرکت ها (تکرار میکنم عموما) یکی هست). معایبی هم داره ، که موقع خرید این مدل گوشی ها باید توجه خیلی خیلی ویژه شود وگرنه مثلا 700$ رو به باد دادید (مثله باند هایی که گوشی ساپورت میکنه).
    پ.ن.1 : عذرخواهی میکنم از دوست عزیزی که جواب دادند، بنده پاسخ ایشون رو ندیدم)
    پ.ن2: تو ایران همه ی گوشی ها UNLOCK هستند یا نسخه ی INTERNATIONAL رو وارد میکنند ولی اینا ربطی به DEVELOPER EDITION نداره.
    سیلام
    دوست عزیز
    من htc one e8 dual sim دارم. چند روز هست میخواهم اپدیت به 5 کنم. یک بار میگه اپدیت موجود است و اپدیت کن و 70 درصد دانلود میبشه وقطع میبشه
    سری بعد میگه گوشی ات اپدیت هست و برات اندروید 5 نیامده
    من از کجا میتونم رام رو دانلود کنم و دستی اپدیت کنم؟
    برای htc one e8 dual sim چیزی گیر نیوردم..

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

سلام دوستان
    گوشی ضد تو خریدم ولی کابل یو اس بی واسه پی سی نداشت ولی یکی از دوستام خرید کابل یو اس بی هم داشت یعنی یارو فروشنده کابلو پیچوند؟؟؟
    بعد اینکه من یه کابل یو اس بی واسه نوکیا دارم که به این سونی هم میخوره
    میخوام بدونم مشکلی پیش نمیاد که باهاش اندروید 5 رو دان کنم؟
    ممنون
    منتظر جوابتون هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    میریم روی یک اهنگ در وب سایت کلیک مینیم و میره برای دانلود(با کامپیوتر شخصی) اما با موبایل اهنگ رو پخش میکنه و گزینه دانلود نداره
    چاره چیه؟
    اگر درست متوجه شده باشم ، منظوره شما اینه که تو موبایل شما گزینه دانلود نداره، اگر اینطوره، تو OPTION های مرورگری که استفاده میکنید، گزینه ای وجود داره به نام DESKTOP-VERSION یا همچین چیزی، این گزینه رو امتحان کنید، باید گزینه دانلود براتون بیاد.

من قبل عید یه ال 90 خریدم . وقتی خاموش می زنم به شارژ بعد که شارژ شد تا شارژر رو در میارم خود به خود روشن میشه این عادیه؟!
    اگر از اول اینطوره بوده، بله عادیه.

سیلام
    دوست عزیز
    من htc one e8 dual sim دارم. چند روز هست میخواهم اپدیت به 5 کنم. یک بار میگه اپدیت موجود است و اپدیت کن و 70 درصد دانلود میبشه وقطع میبشه
    سری بعد میگه گوشی ات اپدیت هست و برات اندروید 5 نیامده
    من از کجا میتونم رام رو دانلود کنم و دستی اپدیت کنم؟
    برای htc one e8 dual sim چیزی گیر نیوردم..
    متاسفانه برای E8 چیزی نتونستم پیدا کنم که بتونید بطور دستی بروزرسانی کنید، هنوز کسی فایل های OTA رو منتشر نکرده، ولی میتونید روت کنید و از طریق CUSTOM RECOVERY نصب کنید.
    این رام هست و توضیحات مربوط به روت و آنلاک کردن HTC رو هم کامل بخونید تا خدایی نکرده به مشکل نخورید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از VorteX01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

گوشی ضد تو خریدم ولی کابل یو اس بی واسه پی سی نداشت ولی یکی از دوستام خرید کابل یو اس بی هم داشت یعنی یارو فروشنده کابلو پیچوند؟؟؟
    بعد اینکه من یه کابل یو اس بی واسه نوکیا دارم که به این سونی هم میخوره
    میخوام بدونم مشکلی پیش نمیاد که باهاش اندروید 5 رو دان کنم؟
    ممنون
    منتظر جوابتون هستم

باید کابل USB همه گوشی ها همرا با خودشون داشته باشن!
    اگر کابل نوکیا MICRO-USB هست، بله میخوره، همه MICRO-USB ها به هم میخورن (میشه گفت استاندارد-سازی شدند)

9. این کاربر از VorteX01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال omidbooter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

سلام خدمت همگی.
    یه مشکلی هست که فکنم همه دارن و اگه گسی راهنمایی کنه از طرف همگی ممنون میشم
    بازی های hd میدونین حجهای زیادی داره و از اونجایی که حافظه داخلی اکثر گوشی های الان 16 گیگ هست و بازی ها فایل دیتا رو باید حتما داخل حافظه داخلی گوشی ریخته بشه فضا کم میاریم.
    گوشی من 16 گیگه و سامسونگ اس 5 هست. رم 64 گیگ گذاشتم روش و میخوام بازی ها روی مموری 64 گیگم نصب بشه .خود گوشی گزینه انتقال به مموری رو داره اما فقط فایل نصبی بازی و برنامها رو انتقال میده که فایده ای نداره چون 995 درصدد حجم بازیها فایل دیتا هست.
    چند روش گفته شده که برای انتقال و نصب دایمی برنامها و بازی ها روی مموری جانبی اما همه فقط فایل نصبی رو انتقال میدم
    کسی میدونه چجوری بازی ها هم فایل نصبی و هم بخصوص دیتا رو میشه روی مموری ریخت که بازی اجرا بشه؟؟؟؟
    البته بدون روت کردن منظورم هست
    ممنون
    Last edited by omidbooter; 26-04-2015 at 01:16.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام خدمت همگی.
    یه مشکلی هست که فکنم همه دارن و اگه گسی راهنمایی کنه از طرف همگی ممنون میشم
    بازی های hd میدونین حجهای زیادی داره و از اونجایی که حافظه داخلی اکثر گوشی های الان 16 گیگ هست و بازی ها فایل دیتا رو باید حتما داخل حافظه داخلی گوشی ریخته بشه فضا کم میاریم.
    گوشی من 16 گیگه و سامسونگ اس 5 هست. رم 64 گیگ گذاشتم روش و میخوام بازی ها روی مموری 64 گیگم نصب بشه .خود گوشی گزینه انتقال به مموری رو داره اما فقط فایل نصبی بازی و برنامها رو انتقال میده که فایده ای نداره چون 995 درصدد حجم بازیها فایل دیتا هست.
    چند روش گفته شده که برای انتقال و نصب دایمی برنامها و بازی ها روی مموری جانبی اما همه فقط فایل نصبی رو انتقال میدم
    کسی میدونه چجوری بازی ها هم فایل نصبی و هم بخصوص دیتا رو میشه روی مموری ریخت که بازی اجرا بشه؟؟؟؟
    البته بدون روت کردن منظورم هست
    ممنون
    بدون روت نمیشه

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

یه سوال فنی برای اندروید 5 گوشی سونی z2
    وقتی میخواییم تعداد زیاد برنامه و پوشه هایی در حال اجرا که باز هستند رو ببنیدیم چطوری میشه این کارو کرد؟
    چون هیچ گزینه " بستن همه برنامه ها " وجود نداره
    !!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •