یکی هم به سوال من عنایت داشته باشه![]()
یکی هم به سوال من عنایت داشته باشه![]()
روشن کردن کولر تو آب بندی اثری نداره و مشکلی پیش نمیاد.
در زمان آب بندی نباید دور موتور رو زیاد بالا ببری و با ماشین شتاب گیری نکنید و دنده معکوس شدید نکشید خلاصه یه رانندگی آروم و روان رو داشته باشید.
اگر صافکار درست کرده نیازی نیست نمایندگی بری و استفاده از کارت طلایی برای اینجور موقع شرایط خودش رو داره
اینجور نیست که با یه تصادف کوچک در حد تو رفتگی تا خط و خش بخوای از کارت طلایی استفاده کنی.
بازم ایران خودرو گل کاشته. این سری جدید که قرار بود یورو 4 بدن ماشینای آماده تحویل رو بلوکه کردن و تحویل نمیدن. چند بار با 096440 تماس گرفتم یکی میگه سازمان استاندارد اینا رو بلوکه کرده تست کنه، یکی میگه قسمت مغزی سوییچ اینا ایراد داشته دارن برطرف میکنن!!!... نمیدونم حقیقت چیه؟ الان ماشین ما 2 هفتس سند شده حتی کارت ماشین هم اومده ولی از تحویل خبری نیس. 2 ماه که سر فاکتور شدنش حرص خوردیم حالام که همه کارا انجام شده سر تحویلش باید حرص بخوریم. کسی نظری داره در این رابطه؟
ماشین بالاخره امروز فاکتور شد
حالا بیبنم کی می دنش
دوستان تندر 90 دوگانه هم مثل اینکه هست
کسی میدونه مال کدوم شرکته و قیمتش چنده؟
و آیا خوب جواب داده یا نه؟
تندر دوگانه ایرانخودرو ثبت نام میکنهدوستان تندر 90 دوگانه هم مثل اینکه هست
کسی میدونه مال کدوم شرکته و قیمتش چنده؟
و آیا خوب جواب داده یا نه؟
اطلاعات دقیق تر دارین ؟
ممنون
ایران خودرو . سالی یه بار توی طرح بیرون میده . مثلا زمستون قبل داشت . پیشنهاد می کنم دوگانه اش رو نگیرید چون موتور تندر پایه بنزین سوز هست . طبیعی هست که با گاز به مرور موتور استهلاک داره و ... . 2 میلیون قیمتش بالاتره دوگانه سوز از e2lp
خوب بالاخره امروز صبح زنگ زدن و رفتم ماشین رو تحویل گرفتم
مبلغ مابه تفاوت رو هم گفتن تا یک ماه دیگه پس می دن
توی سند 17.870.000 خورده
مبارکه ان شاء ا... چرخ هاش برات بچرخه .
اتول چه رنگی هست ؟
مبلغ مابه تفاوت چقدر بوده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)