دوستان یه چیز جالب :
دموی اول بازی که ویتو به همراه خانوادش به امپایر بی میان یه لحظه درک رو نشون میده
اون موقع چقدر جوون بوده
دوستان یه چیز جالب :
دموی اول بازی که ویتو به همراه خانوادش به امپایر بی میان یه لحظه درک رو نشون میده
اون موقع چقدر جوون بوده
دوست عزیز یعنی حتی به خودت زحمت ندادی بری صفحه ی قبلو بخونی؟
با تشکر از دوستمون برای توضیحات مفصلشون
من فقط اینو میخواستم بگم که لازم نیست باس گرافیکتون حتما 256 باشه مال من 128 هست 5770 و در مورد پردازشگرمم 7300 هست که 2.66 فرکانسشه ولی من با بالا بردن ولتاژ و فرکانسش 24 ساعته اونو تو حالت 3.2 قرار دادم و مشکلیم نداره و بدون هیچ تیک و افت فریم محسوسی با رزولیشن 1200.1024 با 45 فرم تا 50 فرم دارم بازی میکنم
فقط این نکته برام خیلی جالب بود که این بازی جزء معدود بازیایی هست که اینجوری کمر پردازنده رو میشکنه و گه نه تو 90% بازیا حتی از 50% پردازنده هم استفاده نمیشه
اینم 3 تا لینک مستقیم Jimmys Vendetta DLC
orکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
orکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Angel Of Darkness; 20-09-2010 at 18:54.
یک منو به بازی اضافه میشه
30 تا مرحله داره که همش باید یکسری ماموریت هایی رو انجام بدی
داستان نداره
دمو فقط اول و آخرش داره اونم خیلی کم
با کرک پست 1616 تا آخرش رفتم
سلام به همه!
من يه سوال داشتم من بازي رو بازي كردم تا chapter 15 بازي كردم ( همون مرحله اي كه ميري تو يه موزه يه نفرو ميكشي!) بعدا بازي نموم ميشه! من تو مشخصات بازي نگاه ميكنم ميبينم كه زده شما تا 70% بازي بازي كردين! نمينويسه 100% .
من موندم كه تموم كزدم يا نه؟ اگه تموم كردم چرا ننويشته 70% اگه هم نه راهنمايي كنين چطوري بايد ادامه بدم!
در ضمن من Medium رو بازي كردم! حتما يه نظري بدين!
برای من هم نوشت 49% بازی رو رفتید،
مال شما که خوبه !!!![]()
سلام.
بروبچز ، من یه ذره که بازی میکنم ، یهو جونم کم میشه خود به خود ... و دیگه هم پر نمیشه !!!
به خاط کراکه ؟ من که skidrow روی پست 1616 رو دارم !
سلام تو کپچر 8 اینجا که دنبال این ماشین میافتیم چرا نمیرسه باید برسیم یا سره کاریه؟
هيچکي من و تو اينجا دوست نداره خواهش ميکنم کمک کنين
اصلا نباید برسی.بالا صفحه سمت چپ می نویسه باید از تلفن استفاده کنی و زنگ بزنی...
خواهشا یکم بیشتر دقت کنید که داستان بازی گفته نشه لو بره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)