یعنی اگه برادر من امسال رو از روی گلواژه و ... خر بزنه ، 2 سال آینده رو هم بدین منوال طی کنه ، امیدی به 2 رقمی آوردن هستش ؟![]()
یعنی اگه برادر من امسال رو از روی گلواژه و ... خر بزنه ، 2 سال آینده رو هم بدین منوال طی کنه ، امیدی به 2 رقمی آوردن هستش ؟![]()
دو سال آخر و مخصوصا سال آخر رو اگه فوق العاده بخونی همه چیز ممکنه ( کلا سال آخر خیلی اهمیت داره سوم هم به خاطر امتحان نهاییش مهمه)
نباید بذارین خسته شه من دیدم کسایی رو که خیلی عالی بودن در حد دو رقمی ولی بعد عید جا زدن
باید متعادل باشه و بعد عید انرژی داشته باشه
ولی به نظر من گلواژه نخونه بهتره یا اگه میخونه واسه سال دیگه حتما منابع دیگه ای هم داشته باشه
انرژی آدم اینجوری تموم نمی شه! اینجور بحث ها رو اصلا قبول ندارم!نباید بذارین خسته شه من دیدم کسایی رو که خیلی عالی بودن در حد دو رقمی ولی بعد عید جا زدن
باید متعادل باشه و بعد عید انرژی داشته باشه
سلام
می خوام ساعت خوابمو تغییر بدم 2 که از مدرسه میام تا 9 بخوابم بعدش تا صبح درس بخونم!
ولی هر کاری میکنم نمیشه یعنی بعد از ظهر نمی تونم راحت بخوابم شده شب تا صبحو بیدار بودم فرداش فقط چهار ساعت خوابیدم اونم خواب راحتی نبود.
کسی تونسته ساعت خوابشو تغییر بده؟ چه جوری میشه؟
سلام کسی می دونه توی کارنامه گزینه 2 مثلا وقتی میگه میانگین تراز نفرات برتر یا نمره خام نفرات برتر منظورش از نفرات برتر چند نفر اول هست ؟![]()
1000 نفر اول.
همه ی آدم ها مثل هم نیستن
ممکنه هم نشه و از پبشرفت روزبه روزش انرژی بیشتری بگیره ولی ممکنه هم بشه
خیلیا جا میزنن من چون دیدم گفتم وگرنه حرفم جامعیت نداشت
سلام به همه خواهر برادرای عزیز.ایشالا همتون موفق باشید.
طبق معمول یه سوال فنی داشتم.
کسی میدونه بعد از عید تا 10 تیر کانون و گزینه 2 چندتا ازمون و چند وقت به چند وقت دارن؟
یعنی برنامه ازموناشون بعد از عید رو میخواستم.
ممنون میشم کمکی بکنید.![]()
آیا تراز 5200 در دانشگاه آزاد تراز بالای است؟
برای رسیدن به این تراز چند ماه درس خواندن کافی است؟
با تشکر از پاسخ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)