تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 449 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262302352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

در نسخه پرو رایگان(تریال یک ساله ) قابلیت ایجاد امنیت کامل در سیستم های Wi-Fi یا همون TrustConnect™ Wi-Fi Data Encryption حذف شده
    در اصل نباید اینگونه باشه ... چون تفاوت این فایل با فایل اجرایی خود سایت کومودو صرفا در کد تریالی هستش که داخل موجوده

در واقع با اولین نصب چنانچه ایمیل خودتون رو وارد کرده باشید ، مشخصات لایسنس شما براتون ارسال میشه

حال با این کد و لایسنس می تونید محصول مزبور رو فعال کنید (حتی اگه از سایت کومودو دانلود کنید)

البته من در حال حاضر محصول دیگری رو دارم تست میکنم و نسخه پرو رو ندارم ولی شاید با اولین آپدیت فعال بشه

یک نکته رو هم من عرض کنم که با استفاده از این نسخه پرو یکسال رایگان، اگر ویروسی بشید، کمودو هیچ خسارتی به شما نمیده و حتی کمکی هم به شما نمیکنه(در رفع آلودگی).
    این نکته تائید میشه ... چون بیمه در زمان خرید لایسنس بعنوان بندی از قرارداد وارد میشه

تا زمانیکه خرید نکرده باشید طبق قرار داد اولیه نرم افزاری ، کومودو هیچگونه مسئولیت مالی و حقوقی در قبال آسیب وارده نمی پذیرد

(تقریبا تمام نرم افزارها چنین هستند که در محتوای Agreement انها موجوده )

2. 3 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

در اصل نباید اینگونه باشه ... چون تفاوت این فایل با فایل اجرایی خود سایت کومودو صرفا در کد تریالی هستش که داخل موجوده

در واقع با اولین نصب چنانچه ایمیل خودتون رو وارد کرده باشید ، مشخصات لایسنس شما براتون ارسال میشه

حال با این کد و لایسنس می تونید محصول مزبور رو فعال کنید (حتی اگه از سایت کومودو دانلود کنید)

البته من در حال حاضر محصول دیگری رو دارم تست میکنم و نسخه پرو رو ندارم ولی شاید با اولین آپدیت فعال بشه
    سلام

اول اینکه من خودم متوجه منظورتون از : این فایل و فایل ارائه شده در سایت کمودو نشدم!! ولی چیزی که مشخصه در نسخه ارائه شده پرو یکسال رایگان؛ TrustConnect حذف شده. حتی در فروم کمودو هم مطرح شده بود که مدیران هم تایید کردند.(هر چند زیاد هم برای ما مهم نیست، چون ظاهراً اینجا کار نمیده!)

4. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام

1- چی رو زدم......: مگه قبلاً اجرا شده بود و شما سوالی را بلاک کردی و بعدش اجرا نمیشه؟ من بعیدمیدونم.یعنی نظرم اینه که از اول هم درست اجرا نمیشد.چون این برنامه در لیست سفید کمودو نیست در سندباکس اجرا میشه و برای همین درست و حسابی اجرا نمیشه و دچار مشکل میشه.

2-اگر برنامه را فرستادی، و ویروسی باشه در آپدیتهای بعدی آنتی ویروست اونو ویروس میشناسه، پس باید یکی دو روز صبر کنی...(ولی من فکر کنم سالم باشه)

3-چی کار کنم طبیعی باشه...: اگه میدونی سالمه، کمودو را باز کن و در بخش Summary بخش unrecognized files را باز کن و برنامه مورد نظر را انتخاب کن(تیک بزن) و بعد Move to = trusted files را بزن(یعنی ببر در لیست سفید).

4-میتونی براش در بخش +D رول بسازی. قسمت Computer Security Policy و سربرگ Defense+Rules شما دکمه Add را بزن و بعد در بنجره باز شده Select را بزن و بعد Browse و برنامه را انتخاب کن و بعد Use a Predefined Policy را انتخاب و از نوار کشویی روبرو میتونی Limited Application را انتخاب کنی و بعد هم پنجره ها را OK کن.(توجه: اگر برنامه در این حالت برای اجرا مشکل داشت اونوقت میتونی در همون مسیر برنامه را Edit بکنی و دسترسی بیشتری بهش بدی.....)
    چند بار اول اجرا شد و ده ها بار پیغام داد و من فکر کنم SnadBox و limite را انتخاب کردم. تا از دست پیغام ها راحت شده و در SandBox اجرا شود.
    در ضمن من کل پوشه حسابداری را انتخاب کردم و به Trust اضافه کردم ولی باز هم بعد از اجرا بلافاصله بسته میشه.
    نیاز به کمک شدید و سریع دارم.

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام بر دوستان.
    نمی خوام کومودو رو زیر سوال ببرم ولی واقعا این آنتی ویروسش حالا به هر دلیلی(مثل جوان بودن) ضعیفه.خواستم یه مقدار درباره آنتی ویروسش صحبت کنیم.
    اینکه قابل اطمینان هست یا نه... البته Firewall و Defense کومودو قابل تحسین هست. ولی فکر کنم کومودو به زمان نیاز داره تا آنتی ویروسش را مثل فایروال و دیفنس قوی کنه.
    من وقتی کومودو رو به دوستان نزدیکم معرفی می کنم، تا میرسم سر بحث آنتی ویروس(با اینکه کلود هم داره) نمی تونم دربارش بهش اطمینان بدم که حداقل 80% ویروس ها رو بشناسه.
    و در حال حاضر هم کومودو این ضعف رو با دیفنس به طور موقت حل کرده(دقیقا به طور موقت!)
    چون هر روز آنتی ویروس ها دارن جدید میشن و می بینین که دیگه کم کم سندباکس داره جای خودشو باز می کنه.
    امیدوارم کومودو آنتی ویروس اش رو هر چه سریع تر قوی کنه.
    البته شاید نسخه پولی فرق داشته باشه ولی خب همه که پولی ندارن.
    در مورد پست بالا:
    من هم موقع اجرای نسخه پرتابل فتوشاپ CS5 کومودو هر دفعه اجرا می کردم می گفت رفت توی سندباکس!
    در صورتی که من هز دفعه Don't Isolate می کردم !
    آخرش زدم دیفنس رو Safe mode کردم و Level رو روی Partially Limited گذاشتم و فتوشاپ اجرا شد و کومودو هم یکی دوتا سوال پرسید و مشکل حل شد.
    Last edited by pcsoft; 22-06-2011 at 10:33.

7. 5 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام

اول اینکه من خودم متوجه منظورتون از : این فایل و فایل ارائه شده در سایت کمودو نشدم!! ولی چیزی که مشخصه در نسخه ارائه شده پرو یکسال رایگان؛ TrustConnect حذف شده. حتی در فروم کمودو هم مطرح شده بود که مدیران هم تایید کردند.(هر چند زیاد هم برای ما مهم نیست، چون ظاهراً اینجا کار نمیده!)
    سلام دوست عزیز

1- منظور من از فایل دانلود شده از سایتی که اکانت رایگان یکساله میده با فایلی که مستقیما از سایت کومودو دانلود میکنید و همان نسخه اصل هستش

http://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/partners/cispro_30day_installer_1157.exe

2- حالا متوجه شدم مشکل کجاست .... کومودو کلا خاصیت TrustConnect رو از نسخه Pro برداشته (چه رایگان و چه پولی)

صرفا این برنامه در نسخه Complete موجوده یعنی Comodo Internet Security Complete 2011

کومودو پس از حذف این خاصیت از نسخه Pro در بخش Features برنامه در سایت خودش هم با حذف این عنوان مشخص کرده این بخش رو نداره

اما یه اشتباهی کرده وقتی در بخش برنامه ها با استفاده از گزینه Compare قصد مقایسه برنامه هاش رو دارید

می بینید گزینه TrustConnect برای نسخه Pro تیک داره (یعنی بر اساس اطلاعات قدیمی عنوان میشه)

http://www.comodo.com/home/internet-security/security-software.php

همین عامل سبب شد کمی سردرگم بشیم

9. 2 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

و در حال حاضر هم کومودو این ضعف رو با دیفنس به طور موقت حل کرده(دقیقا به طور موقت!)
    در مورد بقیه مباحث مطرح شدتون بحث خیلی زیادی نیاز هست که فعلا جاش نیست فقط در این مورد توضیحتون توضیح میدین؟؟یعنی چی دقیقا به طور موقت؟؟ کمودو با هوش مصنوعی یا Heuristic میشناسه و ربطی به موقت بودند یا غیر موقت بودند نداره و چه بسا ممکن است ویروسی با الگوی جدید منتشر بشه که نه تنها شاید هوش مصنوعی کمودو نشناسه ممکن است هوش مصنوعی کسپر یا آویرا هم نشناسه,ولی فعلا که خوب کار میده!
    در مورد دیتابیس هم من مدت زیادی با کمودو و تست ویروس کار کردم و نظر من این است که آنتی ویروس کمودو با کلود بالای 95 درصد شناسایی دارد(البته این نظر شخصی است و به شدت هم ازش دفاع میکنم

11. 4 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

در مورد بقیه مباحث مطرح شدتون بحث خیلی زیادی نیاز هست که فعلا جاش نیست فقط در این مورد توضیحتون توضیح میدین؟؟یعنی چی دقیقا به طور موقت؟؟ کمودو با هوش مصنوعی یا Heuristic میشناسه و ربطی به موقت بودند یا غیر موقت بودند نداره و چه بسا ممکن است ویروسی با الگوی جدید منتشر بشه که نه تنها شاید هوش مصنوعی کمودو نشناسه ممکن است هوش مصنوعی کسپر یا آویرا هم نشناسه,ولی فعلا که خوب کار میده!
    در مورد دیتابیس هم من مدت زیادی با کمودو و تست ویروس کار کردم و نظر من این است که آنتی ویروس کمودو با کلود بالای 95 درصد شناسایی دارد(البته این نظر شخصی است و به شدت هم ازش دفاع میکنم
    بله اون قسمت "دقیقا موقت" رو بنده اینجا تکذیب می کنم
    البته قبلا هم مباحث زیادی در همین تاپیک مطرح شده و من اولیش نیستم که آنتی ویروس کومودو رو کمی ضعیف می دونم.
    به نظرم درصدتون بیاد روی 90 بهتره...
    البته اگه حجم آپدیت رو ببینیم متوجه حجم پایین اون نسبت به دیگر آنتی ویروس های معروف که هفته یکبار 150-100 مگابایت آپدیت برای دیتابیسشون دارن می شیم که نکته قابل توجه ای است.
    می دونم که شما تست ویروس زیاد انجام می دید چون خودمم یک ماهی هست توی تاپیک تست ویروس هستم.
    به هر حال این گوی و این میدان. ببینیم کومودو چه می کنه...
    Last edited by pcsoft; 22-06-2011 at 18:00.

13. 3 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

خوشحالم از اینکه همهمون داریم در مورد کمودو بحث میکنیم، این میتونه مفید و خوب باشه.چون همهمون از کمودو استفاده کردیم و تا حدودی باهاش آشنا هستیم.و از این تهمت که تعصب منفی نسبت به کمودو داریم + ناآشنا بودن، مبرا هستیم، بنابراین میتونیم صمیمانه در مورد این محصول صحبت بکنیم....
    اون چیزی که من الان در بحث مشاهده میکنم موضوع تشخیص است.اگر بخواهیم در مورد تشخیص فقط آنتی ویروس صحبت بکنیم من میتونم بگم طبق تست شرکت AV-test درصد شناسایی کمودو 97% بوده، که امتیاز و میانگین قبولی اون هم 97% است، بنابراین نمیشه واژه ضعیف را در مورد آنتی ویروس کمودو بکار برد.
    لینک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما همینطور هم که قبلاً گفتم الان تشخیص فقط از طریق دیتابیس نیست و هوش مصنوعی و پردازش ابری و رفتارشناسی و ... هم وارد کارزار شدند که در مورد کمورد تا اونجایی که خودم و سایر دوستان تست کردند خوب کار میکنند.که اگر بخواهیم این لایه های تشخیص را هم در نظر بگیریم میزان تشخیص بالاتر هم میره ....برای نمونه به پستهای زیر نگاهی بیندازید:

کد:
    رفتارشناسی و هوش قدرتمند:

کد:
    کد:

اینو حتماً ببینید:
    کد:
    لایه های مختلف در کنار هم:
    کد:

و اینها:

کد:
    کد:
    کد:

یا این: تشخیص از طریق: Cloud Behavior:

کد:

یا این: تشخیص از طریق: Heur:

کد:

اینو هم ببینید و فایروال مموری را هم به لایه های تشخیص و دفاع اضافه بکنید:

کد:

خب، اینها را دیدید؟ واسه این گذاشتم تا تاییدی باشه برای توضیحات بالاییم..

ولی نمونه هایی از کار و سرعت عمل شرکت کمودو برای پیشرفت ....:

کد:
    کد:
    و . . .

15. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

چند بار اول اجرا شد و ده ها بار پیغام داد و من فکر کنم SnadBox و limite را انتخاب کردم. تا از دست پیغام ها راحت شده و در SandBox اجرا شود.
    در ضمن من کل پوشه حسابداری را انتخاب کردم و به Trust اضافه کردم ولی باز هم بعد از اجرا بلافاصله بسته میشه.
    نیاز به کمک شدید و سریع دارم.
    سلام

شما +D را چک کن ببین کمودو براش رول ساخته( Defense+ Rules)اگر ساخته بود ببین کمودو چه قسمتهایی را برای این برنامه بلاک کرده میتونی Allow بکنی. یا برای راحتی کار میتونی کلاً برنامه را از اون لیست Remove کنید.

برای مثال عکس زیر رو ببین:

==

راه حل کلی: 1-فایل باید در لیست سفید باشه 2- نباید در +D بلاک شده باشه(اونجا را خوب بگرد)

17. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    چرا هر چی تو سایت کومودو میگردم اینترنت سکوریتی نسخه رایگانش (نه یکساله تست پرو) نسخه 64 بیتش نیست؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •