خوب به ما هم یاد بده دیگه چی میشه؟
خوب به ما هم یاد بده دیگه چی میشه؟
سلام امروز برای من روز خوبیه بالاخره امروز اکامپلیشمنت به 100٪ رسید باورش برام سخت بود اولش که بتونم خواسته های نسبتا سخت و عجیب و غریب رو انجام بدم ولی با صبر و حوصله گاماس گاماس این مسیر به خوبی پیموده شد و تمامی قدرتهای افزایشی ممکن کسب شد حالا بازیکن VP من در بالاترین سطح رشدش قرار گرفته. قولی هم داده بودم که امروز به اون عمل می کنم... در نظر دارم آموزشی رو برای ضربه آزاد قرار بدم که چند منظوره باشه.
اما همونطور که قول داده بودم آموزش ضربه آزاد رو نوشتم و این فایل رو تقدیم می کنم به همه فیفا خور های عزیز... امیدوارم که بتونید ازش به خوبی استفاده کنید.
آرمین جان پست بازیکنت چیه؟
چه تواناهیاش کمه.فقط 2 تا بالای 80 داره.
البته ممکنه فوروار باشه و این قسمت مربوط به تواناییهایه دفاع باشه.
چند فصل بازی کردی آرمین؟
من یه فصل بازی کردم الان اورالم 74 هست.پستم هافبک وسط
پستم توی این عکس دروازبان هست لباس سبز رنگ دروازبانی رئال رو هم که می بینی تنمه البته همینجوری روی رئال قرار دادم (می بینی که اورال دروازبانی هم روی 89 هست البته وقتی این عکس رو گرفتم دروازبان آکروباتیک بودم برای همین روی 89 هست) همین الان تیم VP رو گذاشتم روی Free Agent و لباس کرم قهوه ای رنگ تیم Classic XI تنمه و پستم رو به ST تغییر دادم. اورالم روی 89 هست و پست هایی که برام تعریف کرده به شرح زیر هست
ST : 89
CF : 89
جالبه بدونید در صورت گذاشتن پست روی مدافع آخر CB : 93 میشه! که باز هم کم هست چون پارامتر های دفاعیم اعدادی مثل 100 , 99 , 98 و ... هست کمترینش 97 میشه
به هر حال جثه هم روی این اعداد تاثیر میذاره. این هم Attributes های موثر من در حال حاضر
Ball Skills Attributes
Ball Control : 85
Curve : 90
Dribbling : 87
Skill Moves : 5/5
Mental
Aggression : 80
Positioning : 89
Tactical Awareness : 40
Vision : 85
Passing
Crossing : 85
Long Passing : 75
Short Passing : 84
Physical Attributes
Acceleration : 96
Agility : 98
Balance : 94
Jumping : 66
Reaction : 90
Sprint Speed : 94
Stamina : 93
Strength : 58
Weak Foot : 5/5
Shooting
Finishing : 96
Free Kick Accuracy : 90
Heading Accuracy : 85
Long Shots : 87
Penalties : 88
Shot Power : 91
Volleys : 93
معدل توانایی های دفاع و دروازبانیم هم به ترتیب روی اعداد 40 و 39 هست که دگه جزئیات اینها رو نذاشتم ولی وقتی پستم رو به دفاع یا دروازبان تغییر میدم اعداد واقعا دیدنی میشه که برای دفاع اعداد
Marking : 100
Sliding Tackle : 98
Standing Tackle : 100
میشه!
باز هم اگه خواستید بگید تا اطلاعات بذارم در اختیارتون![]()
آرمین جان.میدونی چرا اورال دفاع وسط بودنت 93 هست؟
چون 2 .3 تا فاکتوری که داری کمی پایینه.یکی اون Strength هست که الان 58 هستی.من دقت کردم تو تمام مدافع های خوب این شاخصه خیلی بالا هست.مثلا برای پویول و پیکه یا ریچاردز تا 90 هم میرسه.اما مثلا جیمی کرگر تو لیورپول این موردش پایین هست.حدود 70.اما یارگیری و تکل های ایستاده و تکل زمینیش خوبه که این موارد اورالش رو به 81 میرسونه.
یه مورد دیگه که فکر کنم تاثیر داره این مورد پرش هست که من دیدم واسه شما الان 66 هست.
آرمین قد بازیکنت چقدره؟
راستی پست CAM هم امتحان کن فکر کنم اورالت اونجا خوب باشه.
اما نمیدونم این موردت چرا انقدر پایین هست؟! Tactical Awareness
میشه ضربه آزاد Bend بیشتر توضیح بدی؟؟
البته حمید جان به یک موضوع باید دقت کنی من وقتی پستم رو به دفاع یا دروازبان تغییر میدم بلافاصله جثه رو به بالاترین تغییر می دم. در واقع زمانی که CB روی 93 قرار میگیره قدرت بندنی یا همون استرنگس روی 97 قرار می گیره به علت قد و وزن ماکزیمم من وقتی پستم رو تغییر میدم بلافاصله جثه ام رو متناسب می کنم.
راستی یک سوال فکر می کنم قبلا تیم های کلاسیک ورلد و منتخب جهان برام باز نبود ولی الان هر دوتاشون هستند. احساس می کنم جدیدا آنلاک شده... اشتباه می کنم؟
حتی من می تونم با یه ترفند ساده VP م رو عضو این تیم ها بکنم
گفتم که Bend به معنای پیچ خیلی تند هست و شما کافیه که RB رو نگه داری حتی شما می تونی هیچ دکمه ای رو نگه نداری و با جهت ها این پیچ رو به توپ بدی دقت کن که در به ثمر رسوندن Bend نباید دکمه LB رو بزنید
Last edited by Spaniuly; 19-12-2010 at 19:17.
من یه چیزی رو متوجه نمیشم.چه فرقی می کنه بازیکن VP را هنگام بازی یعنی قبل اون تغییر پست بدی یا بری در ادیت VP و پستش را تغییر بدی؟
نه درست میگی آرمین جان.چون من الان این تیم هایی که میگی رو ندارم.
یعنی با کامل کردن این موارد Be a Pro این تیم ها باز شدن برات؟
والا نمیدونم چطوری باز شدن این تیم ها و دقیقا از کی این اتفاق افتاده اصلا دقت نکردم ولی مطمئنم به خاطر 100٪ شدن نیست چون چند روز پیش دیدم که هستند این دو تیم و من تازه امروز ظهر به 100٪ رسیدم. پس 100٪ شدن دلیلش نیست. کاش می دونستم چی باعث شده که تیم های منتخب و کلاسیک انلاک بشه... البته طبق سالهای قبل لیست تیم منتخب شانسی هست یعنی لیست ثابتی نداره و هر بار که میرم داخل بازی با بازیکنان نتفاوتی روبرو میشم به طوری بعضی وقت ها رونالدو کلا توی لیست تیم نیست یا می بینی و همینطور مسی گاه هست گاه نیست...
واقعا؟ چطور فیفا بازی هستی؟ فکر کن کاسیاس رو بذارن توی نوک حمله آیا توانایی های هجومیش به اندازه توانایی های دروازبانیش خواهد بود و می تونه به اندازه یه فوروارد که معدل توانایی هاش بالای 85 هست جواب بده؟ وقتی بازیکن توی پست غیر تخصصی قرار بگیره کمتر میشه اورالش... چطور به این نکته مهم توجه نکردی و متوجه نیستی... جای دیگه نگی ها ابرومون میره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)