تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 311 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بله.ب........له. بگید بله....

آقا تبریک فراوان به خودم
    ضربه آزاد زدن نیز فراگرفته شد... البته به لطف مطلبی بود که توی سایت خارجی خوندم اکامپلیشمنت های مربوط به ضربه آزاد باقی مونده بود دیگه عزمم رو جزم کردن مه ضربه آزاد رو یاد بگیرم دیشب خیلی سعی کردم ولی واقعا نشد چند تایی رو شانسی زدم ولی دیگه امروز صبح کلید واژه های how to score free kick fifa 11 رو جستجو کردم و بالاخره از لابلای متون انگلیسی تمام چم و خم و اصطلاحات مربوطه رو یاد گرفتم حالا دیگه می دونم bend in a free kick چیه من هی ضربه آزاد می زدم گل میشد ولی این اکامپلیشمنت باز نمیشد ولی با یه سرچ مصمم تونستم جریان رو بفهمم این هم بگم توی تیوتریال بازی خبری از این آموزش نیست به زودی یه آموزش تکمیل از ضربه آزاد زدن رو با تمام ترفندهاش می ذارم تا برید حالشو ببرید گرچه انگار تعداد کسانی که فیفا کنسولی بازی می کنن انگار کمه... حداقل این تاپیک که خیلی سوت و کوره
    خوب به ما هم یاد بده دیگه چی میشه؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

11 ویژه

سلام امروز برای من روز خوبیه بالاخره امروز اکامپلیشمنت به 100٪ رسید باورش برام سخت بود اولش که بتونم خواسته های نسبتا سخت و عجیب و غریب رو انجام بدم ولی با صبر و حوصله گاماس گاماس این مسیر به خوبی پیموده شد و تمامی قدرتهای افزایشی ممکن کسب شد حالا بازیکن VP من در بالاترین سطح رشدش قرار گرفته. قولی هم داده بودم که امروز به اون عمل می کنم... در نظر دارم آموزشی رو برای ضربه آزاد قرار بدم که چند منظوره باشه.

اما همونطور که قول داده بودم آموزش ضربه آزاد رو نوشتم و این فایل رو تقدیم می کنم به همه فیفا خور های عزیز... امیدوارم که بتونید ازش به خوبی استفاده کنید.

3. 10 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

آرمین جان پست بازیکنت چیه؟
    چه تواناهیاش کمه.فقط 2 تا بالای 80 داره.
    البته ممکنه فوروار باشه و این قسمت مربوط به تواناییهایه دفاع باشه.
    چند فصل بازی کردی آرمین؟
    من یه فصل بازی کردم الان اورالم 74 هست.پستم هافبک وسط

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پستم توی این عکس دروازبان هست لباس سبز رنگ دروازبانی رئال رو هم که می بینی تنمه البته همینجوری روی رئال قرار دادم (می بینی که اورال دروازبانی هم روی 89 هست البته وقتی این عکس رو گرفتم دروازبان آکروباتیک بودم برای همین روی 89 هست) همین الان تیم VP رو گذاشتم روی Free Agent و لباس کرم قهوه ای رنگ تیم Classic XI تنمه و پستم رو به ST تغییر دادم. اورالم روی 89 هست و پست هایی که برام تعریف کرده به شرح زیر هست

ST : 89
    CF : 89

جالبه بدونید در صورت گذاشتن پست روی مدافع آخر CB : 93 میشه! که باز هم کم هست چون پارامتر های دفاعیم اعدادی مثل 100 , 99 , 98 و ... هست کمترینش 97 میشه

به هر حال جثه هم روی این اعداد تاثیر میذاره. این هم Attributes های موثر من در حال حاضر

Ball Skills Attributes

Ball Control : 85
    Curve : 90
    Dribbling : 87
    Skill Moves : 5/5

Mental

Aggression : 80
    Positioning : 89
    Tactical Awareness : 40
    Vision : 85

Passing

Crossing : 85
    Long Passing : 75
    Short Passing : 84

Physical Attributes

Acceleration : 96
    Agility : 98
    Balance : 94
    Jumping : 66
    Reaction : 90
    Sprint Speed : 94
    Stamina : 93
    Strength : 58
    Weak Foot : 5/5

Shooting

Finishing : 96
    Free Kick Accuracy : 90
    Heading Accuracy : 85
    Long Shots : 87
    Penalties : 88
    Shot Power : 91
    Volleys : 93

معدل توانایی های دفاع و دروازبانیم هم به ترتیب روی اعداد 40 و 39 هست که دگه جزئیات اینها رو نذاشتم ولی وقتی پستم رو به دفاع یا دروازبان تغییر میدم اعداد واقعا دیدنی میشه که برای دفاع اعداد

Marking : 100
    Sliding Tackle : 98
    Standing Tackle : 100

میشه!

باز هم اگه خواستید بگید تا اطلاعات بذارم در اختیارتون

6. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

آرمین جان.میدونی چرا اورال دفاع وسط بودنت 93 هست؟
    چون 2 .3 تا فاکتوری که داری کمی پایینه.یکی اون Strength هست که الان 58 هستی.من دقت کردم تو تمام مدافع های خوب این شاخصه خیلی بالا هست.مثلا برای پویول و پیکه یا ریچاردز تا 90 هم میرسه.اما مثلا جیمی کرگر تو لیورپول این موردش پایین هست.حدود 70.اما یارگیری و تکل های ایستاده و تکل زمینیش خوبه که این موارد اورالش رو به 81 میرسونه.
    یه مورد دیگه که فکر کنم تاثیر داره این مورد پرش هست که من دیدم واسه شما الان 66 هست.
    آرمین قد بازیکنت چقدره؟
    راستی پست CAM هم امتحان کن فکر کنم اورالت اونجا خوب باشه.
    اما نمیدونم این موردت چرا انقدر پایین هست؟! Tactical Awareness

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessi19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بــوشـــهــر

پيش فرض

سلام امروز برای من روز خوبیه بالاخره امروز اکامپلیشمنت به 100٪ رسید باورش برام سخت بود اولش که بتونم خواسته های نسبتا سخت و عجیب و غریب رو انجام بدم ولی با صبر و حوصله گاماس گاماس این مسیر به خوبی پیموده شد و تمامی قدرتهای افزایشی ممکن کسب شد حالا بازیکن VP من در بالاترین سطح رشدش قرار گرفته. قولی هم داده بودم که امروز به اون عمل می کنم... در نظر دارم آموزشی رو برای ضربه آزاد قرار بدم که چند منظوره باشه.

اما همونطور که قول داده بودم آموزش ضربه آزاد رو نوشتم و این فایل رو تقدیم می کنم به همه فیفا خور های عزیز... امیدوارم که بتونید ازش به خوبی استفاده کنید.
    میشه ضربه آزاد Bend بیشتر توضیح بدی؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آرمین جان.میدونی چرا اورال دفاع وسط بودنت 93 هست؟
    چون 2 .3 تا فاکتوری که داری کمی پایینه.یکی اون Strength هست که الان 58 هستی.من دقت کردم تو تمام مدافع های خوب این شاخصه خیلی بالا هست.مثلا برای پویول و پیکه یا ریچاردز تا 90 هم میرسه.اما مثلا جیمی کرگر تو لیورپول این موردش پایین هست.حدود 70.اما یارگیری و تکل های ایستاده و تکل زمینیش خوبه که این موارد اورالش رو به 81 میرسونه.
    یه مورد دیگه که فکر کنم تاثیر داره این مورد پرش هست که من دیدم واسه شما الان 66 هست.
    آرمین قد بازیکنت چقدره؟
    راستی پست CAM هم امتحان کن فکر کنم اورالت اونجا خوب باشه.
    اما نمیدونم این موردت چرا انقدر پایین هست؟! Tactical Awareness
    البته حمید جان به یک موضوع باید دقت کنی من وقتی پستم رو به دفاع یا دروازبان تغییر میدم بلافاصله جثه رو به بالاترین تغییر می دم. در واقع زمانی که CB روی 93 قرار میگیره قدرت بندنی یا همون استرنگس روی 97 قرار می گیره به علت قد و وزن ماکزیمم من وقتی پستم رو تغییر میدم بلافاصله جثه ام رو متناسب می کنم.

راستی یک سوال فکر می کنم قبلا تیم های کلاسیک ورلد و منتخب جهان برام باز نبود ولی الان هر دوتاشون هستند. احساس می کنم جدیدا آنلاک شده... اشتباه می کنم؟

حتی من می تونم با یه ترفند ساده VP م رو عضو این تیم ها بکنم

میشه ضربه آزاد Bend بیشتر توضیح بدی؟؟
    گفتم که Bend به معنای پیچ خیلی تند هست و شما کافیه که RB رو نگه داری حتی شما می تونی هیچ دکمه ای رو نگه نداری و با جهت ها این پیچ رو به توپ بدی دقت کن که در به ثمر رسوندن Bend نباید دکمه LB رو بزنید
    Last edited by Spaniuly; 19-12-2010 at 19:17.

10. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من یه چیزی رو متوجه نمیشم.چه فرقی می کنه بازیکن VP را هنگام بازی یعنی قبل اون تغییر پست بدی یا بری در ادیت VP و پستش را تغییر بدی؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

راستی یک سوال فکر می کنم قبلا تیم های کلاسیک ورلد و منتخب جهان برام باز نبود ولی الان هر دوتاشون هستند. احساس می کنم جدیدا آنلاک شده... اشتباه می کنم؟
    نه درست میگی آرمین جان.چون من الان این تیم هایی که میگی رو ندارم.
    یعنی با کامل کردن این موارد Be a Pro این تیم ها باز شدن برات؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه درست میگی آرمین جان.چون من الان این تیم هایی که میگی رو ندارم.
    یعنی با کامل کردن این موارد Be a Pro این تیم ها باز شدن برات؟
    والا نمیدونم چطوری باز شدن این تیم ها و دقیقا از کی این اتفاق افتاده اصلا دقت نکردم ولی مطمئنم به خاطر 100٪ شدن نیست چون چند روز پیش دیدم که هستند این دو تیم و من تازه امروز ظهر به 100٪ رسیدم. پس 100٪ شدن دلیلش نیست. کاش می دونستم چی باعث شده که تیم های منتخب و کلاسیک انلاک بشه... البته طبق سالهای قبل لیست تیم منتخب شانسی هست یعنی لیست ثابتی نداره و هر بار که میرم داخل بازی با بازیکنان نتفاوتی روبرو میشم به طوری بعضی وقت ها رونالدو کلا توی لیست تیم نیست یا می بینی و همینطور مسی گاه هست گاه نیست...

من یه چیزی رو متوجه نمیشم.چه فرقی می کنه بازیکن VP را هنگام بازی یعنی قبل اون تغییر پست بدی یا بری در ادیت VP و پستش را تغییر بدی؟
    واقعا؟ چطور فیفا بازی هستی؟ فکر کن کاسیاس رو بذارن توی نوک حمله آیا توانایی های هجومیش به اندازه توانایی های دروازبانیش خواهد بود و می تونه به اندازه یه فوروارد که معدل توانایی هاش بالای 85 هست جواب بده؟ وقتی بازیکن توی پست غیر تخصصی قرار بگیره کمتر میشه اورالش... چطور به این نکته مهم توجه نکردی و متوجه نیستی... جای دیگه نگی ها ابرومون میره

14. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •