تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 451 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262302352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دوستان الان قیمت این مدل از ایسوس چنده؟
    دقیق که باید بری بازار بپرسی.

اما این سایت ها هم بد نیستن. من که همیشه تو سایت نگاه میکنم و ارزون که شد میرم بازار میخرم. همیشه از سایت ارزونتر در میاد ولی هر روز که نمیشه برم بازار همه جا رو بگردم ببینم مینیمم قیمت اون روز چنده. یه هفته بعدش دوباره برم زیر و رو کنم ببینم قیمت جدید چنده.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

اما در مورد گرمای تولید شده در 2 لپ تاپ تا حدودی این قضیه باید منطقی و درست باشه. چون هر دو لپ تاپ از سی پی یو های مشابه و گرافیک مشابه(40nm) از نظر تولید گرما استفاده میکنند اما چون N81 14 اینچ هست و جای کمتری جهت گردش هوا داخل لپ تاپ وجود داره بنابراین احتمال اینکه گرمای N82 از N61 بیشتر باشه هست.

1. انویدیا 335 سرعت رم گرافیکی بیشتر نسبت به ATI 5730 داره. سرعت مموری انویدیا 335 برابره با 1066 مگاهرتز در حالی که مال ATI 5730 برابره با 800 مگاهرتز.

2. سرعت shader Speed در Nvidia 335M برابره با 1080 مگاهرتز در حالی که مال ATI 5730 برابره با 650 مگاهرتز.

3. بر اساس تجربه ای که هم از درایو های نرم افزاری ATI و هم Nvidia دارم به من بعنوان 1 نفر و نه کلی ثابت شده که Nvidia در طول زمان همیشه بهتر از ATI برام کار کرده. حالا مشکلات چی بوده و چی هست بماند

بطور مثال در برنامه های رندر, بعضی بازی ها و غیره همیشه گرافیک انویدیا ساپورت بهتری داشته. خب برای کسی مثل من هم ساپورت نرم افزاری از سخت افزاری که دارم اساسی ترین مسئله هست و نادیده گرفتنش درست نیست.

ناگفته نمونه ATI 5730 در عوض نسبت Nvidia 335M هم Pixel Shared و هم Core Speed بهتری داری. از طرفی هم 5730 از دایرکت ایکس 11 پشتیبانی میکنه اما انویدیا 335 ام از دایرکت 10.1 پشتیبانی میکنه. بنابراین برای بازی کردن در کل ATI 5730 پیشنهاد میشه اما اگر قرار نیست باهاش بازی بکنید و یا ممکنه خیلی کم و در حد یکی دو بازی باشه در این صورت انویدیا بهتره.

مقایسه اجرای بعضی از بازیها از طریق این 2 کارت گرافیک.

موفق باشید.

سلام آقا مهران. کم پیدایی ؟

در مورد مقایسه گرافیک این دو لپ تاپ قبلا مفصل توضیح دادم. فقط سعی کردم نتایج عملی رو بگم و وارد مسائل پشت پرده نشم.

ببینید گرمای تولید شده در این دو مدل و در سی پی یو تقریبا مشابه هست ولی دما در عمل تقریبا برابر میشه . چرا ؟

خب گرمای این مدلها خیلی از بدنه خارج نمیشه. هوای محبوس بین چیپ سی پی یو و بدنه اگه با توجه به انتقال حرارت کانوکشن مدل بشه تقریبا به شکل عایق عمل میکنه ... یعنی ضریب هدایتی معادل تقریبا 0.1 هست که مثل برخی پلاستیک هاست و خودتون میدونین که پلاستیک بزاریم دور یه لامپ 100 واتی چه بلایی سرش میاد.

خب دما چرا برابر میشه ؟ چون بخش عمده ی حرارت توسط هیت سینک و هست پایپ میره به بخش جانبی لپ تاپ و اونجا با تولید جریان بالای هوا تخلیه میشه. اون فن رو خاموش کنیم همه چی میسوزه !!!!

1. سرعت مموری انویدیا بیشتر هست درسته ... ولی اثر عملی این سرعت تو بازیهایی که به سرعت بالای مموری نیاز دارن در مقایسه با 5730 ای تی آی اون قدر ها هم فرقی نداره. دلیلش رو نمیدونم واقعا.

2. کلاک شیدر در انویدیا بیشتر هست. این کاملا قبول. و در ای تی آی کمتر قبول. اما بازیها حرفشون چیز دیگه ایه !!!

واحد شیدر در گرافیک های انویدیا تغییرات زیادی داشته تا به حال. برای مثال هر واحد شیدر در مدلهای سری 200 انویدیا به صورت چند منظوره عمل میکنه (multi perpose shader) . مثلا اگه کدهای نوشته شده در یک بازی از نوع پیچیده complex باشه و یا بر عکس از نوع ساده باشه با همون شیدر اجرا میشه. خب انویدیای ما 72 واحد شیدر داره با کلاک 1080 که کلاک بالاتری هست.

اما در مقابل ای تی آی 5730 دارای 400 شیدر هست. در واقع این شیدر ها به صورت دسته های 5 تایی هستند که بهشون Vec5D میگن و تو هر دسته ی 5 تایی، 4 تاش برای محاسبات ساده هست و 1 دونه هم برای محاسبات پیچیده در نظر گرفته شده. پس میشه گفت ای تی آی 80 نود شیدر با کلاک پایین تر 650 مگاهرتزی داره.

تو بحث یه بازی با توجه به کدهای معمول میشه گفت که ای تی آی برنده ی مسابقه هست. شیدرهای ساده ی ای تی آی 5730 کمک زیادی تو این زمینه میکنند. اگه هر 400 شیدر از نوع پیچیده بود با توجه به کلاک ای تی آی که کمتر از انویدیا هست باز هم سرعت ای تی آی 5730 حدود 3 برابر انویدیا میشد !!!!!! اما کدهای معمول اینجوری نیست و با شیدرهای ساده نمیشه اجراشون کرد. (انویدیا شانس آوردی ها وگرنه .... )

3. خب وقتی به بحث GPGPU میرسیم ای تی آی با وضع خطرناکی مواجه میشه . انویدیا سه ساله داره رو برنامه هایی که با کد سی شارپ و سی پلاس پلاس دولوپ کرده کار میکنه و ای تی آی تو این مدت اونچنان که باید و شاید کار نکرده. حتی گردونه ی اصلی رقابت رو ممکنه از دست بده.

مشکل اساسی در روشهای GPGPU یا به عبارتی General-Purpose computation on Graphics Processing Units وجود داره اینه که معمولا پردازش هایی به شکل پیچیده و با سرعت بالا باید انجام بشه که با توجه به توضیحات بالا ، جی پی یو های انویدیا با کلاک بالاتر شیدر و با شیدرهای همه منظوره بهتر از ای تی آی هستند.

انویدیا ساپورت نرم افزاری بهتری هم داشته !!!

بنابراین عجیب نیست که برای کسانی که میخوان از توانایی رندر کارت گرافیکشون استفاده کنند n 82 گزینه ی کمی بهتر n 61 jq هست.

بحث در مورد Direct X 11 و برتری اون نسبت به Direct X 10.1 به نفع ای تی آی هست و ورژن پیکسل شیدر ای تی آی هم که بهتره ، بنابراین برای بازی ای تی آی بهتره.
    Last edited by alireza1411; 24-09-2010 at 00:02.

4. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز لپتاپ رو خاموش کردم و بعد یکی دو دقیقه برگشتم دیدم ویندوز داره بالا میاد، انگار که ری استارت شده بود.
    بعد توی قسمت انتخاب یوزر خاموشش کردم. بردمش خونه همسایه و بعد 5 دقیقه دوباره روشنش کردم دیدیم این پیغام رو میده:

و من دسترسی به اینترنت نداشتم و گزینه check later رو زدم. الان که یه نیم ساعتی میگذره هنوز این پیغام دوباره نیومده.
    مشکل blue screen خیلی جدیه درسته؟ چیکارش کنم؟
    اصلآ مهم نیست و بهش اهمیتی نده، مگه دوباره تکرار بشه.

6. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من چند تا سوال از اساتید دارم
    لپ تاپ n61ja*** core i5
    ****چطوری میشه مقدار شارژ رو تنظیم کرد تا فرضا وقتی به زیر 20 در صد میرسه اتوماتیک شارژ کنه و هر وقت به این مقدار نرسیده شارژ نکنه؟
    ****زمان نگه داشتن باطری چقدره تو این مدل با توجه به پایین بودن سی پی یو(نسبت به jq? وقتی کار سنگینی انجام نمیدیم و نیز در حالتی که ازش کار زیاد میکشیم؟
    ****قاعدتا وقتی xp نصب میشه عمر باطری باید بیشتر بشه اینطور نیست؟
    ****احساس میکنم صفحه نمایشش یکم تاره،دوستم 1557 داره و مال اون شفافتره اینطور نیست؟
    ****بهترین حالت برای صرفه جویی در مصرف باطری حالت بالانسه یا power4gear ؟با چه پیکر بندیه؟
    ****این پارتیشن ریکاوری اگه حذفش کرد چی میشه؟من از دستگاهم dvd ریکاوری گرفتم.

1. هیچ راهی نداره.
    2. در حالت Idle حدود 2 ساعت و 20 دقیقه.در حالت MAX Performance و گیم بازی کردن حدود 40 دقیقه.
    3. عمر باطری به نحوه نگهداری بستگی داره نه به ویندوز.اگر باطری رو دربیاری و هر دو هفته یکبار دشارژ و شارژ کنی برات دو سالی عمر میکنه وگر نه اگر باطری وصل باشه و دائم از برق استفاده کنی شاید در عرض 2 ماه خراب بشه.
    4.صفحه نمایش دل فقط روشنتره و از هر نظر دیکه ضعیفتر از Asus است.
    5. Power4 gear در حالت Battery Saving.
    6.هیچ مشکلی پیش نمیاد،فقط مجبوری برای ریکاوری از DVD ها استفاده کنی.البته با همون DVD ها دوباره میتونی درایو ریکاوری رو برگردونی.

8. 3 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام آقا مهران. کم پیدایی ؟

در مورد مقایسه گرافیک این دو لپ تاپ قبلا مفصل توضیح دادم. فقط سعی کردم نتایج عملی رو بگم و وارد مسائل پشت پرده نشم.

ببینید گرمای تولید شده در این دو مدل و در سی پی یو تقریبا مشابه هست ولی دما در عمل تقریبا برابر میشه . چرا ؟

خب گرمای این مدلها خیلی از بدنه خارج نمیشه. هوای محبوس بین چیپ سی پی یو و بدنه اگه با توجه به انتقال حرارت کانوکشن مدل بشه تقریبا به شکل عایق عمل میکنه ... یعنی ضریب هدایتی معادل تقریبا 0.1 هست که مثل برخی پلاستیک هاست و خودتون میدونین که پلاستیک بزاریم دور یه لامپ 100 واتی چه بلایی سرش میاد.

خب دما چرا برابر میشه ؟ چون بخش عمده ی حرارت توسط هیت سینک و هست پایپ میره به بخش جانبی لپ تاپ و اونجا با تولید جریان بالای هوا تخلیه میشه. اون فن رو خاموش کنیم همه چی میسوزه !!!!

1. سرعت مموری انویدیا بیشتر هست درسته ... ولی اثر عملی این سرعت تو بازیهایی که به سرعت بالای مموری نیاز دارن در مقایسه با 5730 ای تی آی اون قدر ها هم فرقی نداره. دلیلش رو نمیدونم واقعا.

2. کلاک شیدر در انویدیا بیشتر هست. این کاملا قبول. و در ای تی آی کمتر قبول. اما بازیها حرفشون چیز دیگه ایه !!!

واحد شیدر در گرافیک های انویدیا تغییرات زیادی داشته تا به حال. برای مثال هر واحد شیدر در مدلهای سری 200 انویدیا به صورت چند منظوره عمل میکنه (multi perpose shader) . مثلا اگه کدهای نوشته شده در یک بازی از نوع پیچیده complex باشه و یا بر عکس از نوع ساده باشه با همون شیدر اجرا میشه. خب انویدیای ما 72 واحد شیدر داره با کلاک 1080 که کلاک بالاتری هست.

اما در مقابل ای تی آی 5730 دارای 400 شیدر هست. در واقع این شیدر ها به صورت دسته های 5 تایی هستند که بهشون Vec5D میگن و تو هر دسته ی 5 تایی، 4 تاش برای محاسبات ساده هست و 1 دونه هم برای محاسبات پیچیده در نظر گرفته شده. پس میشه گفت ای تی آی 80 نود شیدر با کلاک پایین تر 650 مگاهرتزی داره.

تو بحث یه بازی با توجه به کدهای معمول میشه گفت که ای تی آی برنده ی مسابقه هست. شیدرهای ساده ی ای تی آی 5730 کمک زیادی تو این زمینه میکنند. اگه هر 400 شیدر از نوع پیچیده بود با توجه به کلاک ای تی آی که کمتر از انویدیا هست باز هم سرعت ای تی آی 5730 حدود 3 برابر انویدیا میشد !!!!!! اما کدهای معمول اینجوری نیست و با شیدرهای ساده نمیشه اجراشون کرد. (انویدیا شانس آوردی ها وگرنه .... )

3. خب وقتی به بحث GPGPU میرسیم ای تی آی با وضع خطرناکی مواجه میشه . انویدیا سه ساله داره رو برنامه هایی که با کد سی شارپ و سی پلاس پلاس دولوپ کرده کار میکنه و ای تی آی تو این مدت اونچنان که باید و شاید کار نکرده. حتی گردونه ی اصلی رقابت رو ممکنه از دست بده.

مشکل اساسی در روشهای GPGPU یا به عبارتی General-Purpose computation on Graphics Processing Units وجود داره اینه که معمولا پردازش هایی به شکل پیچیده و با سرعت بالا باید انجام بشه که با توجه به توضیحات بالا ، جی پی یو های انویدیا با کلاک بالاتر شیدر و با شیدرهای همه منظوره بهتر از ای تی آی هستند.

انویدیا ساپورت نرم افزاری بهتری هم داشته !!!

بنابراین عجیب نیست که برای کسانی که میخوان از توانایی رندر کارت گرافیکشون استفاده کنند n 82 گزینه ی کمی بهتر n 61 jq هست.

بحث در مورد Direct X 11 و برتری اون نسبت به Direct X 10.1 به نفع ای تی آی هست و ورژن پیکسل شیدر ای تی آی هم که بهتره ، بنابراین برای بازی ای تی آی بهتره.
    توضیحات عالی بود علیرضا جون

میگم مدل های جایگزین برای N61 داره میاد که تو بازار نیست !!؟؟ اگه اینطوره صبر کنم !

اگرم نه که بریم همین 82 رو بگیریمو خلاص.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

توضیحات عالی بود علیرضا جون

میگم مدل های جایگزین برای N61 داره میاد که تو بازار نیست !!؟؟ اگه اینطوره صبر کنم !

اگرم نه که بریم همین 82 رو بگیریمو خلاص.
    خب مدل جایگزین که همیشه میاد ولی معلوم نیست کی بیاد. هر چی صبر کنیم سیستم ها بهتر میشه ولی ممکنه خیلی طول بکشه دیگه. قبلا که گفتم اینتل سری Sandy Bridge رو که بیرون بده بعدش زود میزنه تو کار سی پی یو چهار هسته ای واسه لپ تاپ اون هم با تراتزیستورهای 32 نانومتری. مصرف برق کمتر و کلاک بالاتر ...

ولی حالا کو تا بیاد !!!!

یا مثلا ای ام دی الان چند ساله تو لپ تاپ ها جلوی اینتل کم آورده . یهو ممکنه تو 2011 سری Budcat رو طوری بده بیرون که اینتل غافلگیر شه و کم بیاره اساسی. معلوم نیست فعلا ....

هر کدومش به نظرت مناسبه بگیر. جفتش به نظر من لپ تاپای خوب و قابل اعتمادیه.

11. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دستان عجب گرافیک قوی هست این 5730 ! دیروز تو gta با دیتیل های و انتی 3 حدود 4 ساعت گیم زدم رکورد بازیهام رو شکوندم . و بهم روی گرافیک اخر حدود 34 تا 35 تا فریم میداد روون بود خفن .

13. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام
    گفتم آدرس اینجا رو بدم واسه بچه هایی که دنبال N61JQ هستن
    اینجا داره

کد:

15. 2 کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام
    گفتم آدرس اینجا رو بدم واسه بچه هایی که دنبال N61JQ هستن
    اینجا داره

کد:

پوریا جان لیون کامپیوتر از سه ماه پیش تا به حال قیمت ان 61 رو همین 1450 زده تو سایتش. آپدیت هم نکرده.

رایان صبا که لینک دادم کلا بهتر آپدیت میکنه. هر دو سه روز یه بار آپدیت میکنن.

17. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

خب مدل جایگزین که همیشه میاد ولی معلوم نیست کی بیاد. هر چی صبر کنیم سیستم ها بهتر میشه ولی ممکنه خیلی طول بکشه دیگه. قبلا که گفتم اینتل سری Sandy Bridge رو که بیرون بده بعدش زود میزنه تو کار سی پی یو چهار هسته ای واسه لپ تاپ اون هم با تراتزیستورهای 32 نانومتری. مصرف برق کمتر و کلاک بالاتر ...

ولی حالا کو تا بیاد !!!!

یا مثلا ای ام دی الان چند ساله تو لپ تاپ ها جلوی اینتل کم آورده . یهو ممکنه تو 2011 سری Budcat رو طوری بده بیرون که اینتل غافلگیر شه و کم بیاره اساسی. معلوم نیست فعلا ....

هر کدومش به نظرت مناسبه بگیر. جفتش به نظر من لپ تاپای خوب و قابل اعتمادیه.
    آره درسته بدیش اینه که بعد از تحویل سال باز چند ماه طول میکشه تا لپ تاپ های اون سال Release بشه که اصلا نمیتونم تا اون موقع هم صبر کنم . تا اونجایی که میدونم فکر کنم معمولا بعد از عید نوروز لپ تاپ های اون سال میلادی عرضه میشه.

خب فکر کنم دیگه مشورت برای خرید بس باشه چون کامل ترین اطلاعات رو ازت گرفتم عزیز , حالا دیگه میخوام در مورد خوده لپ تاپ سوال پیچت کنم

برای گرفتن Recovery بهتره که از خوده ویندوز خام گرفته بشه یا بعد از نصب نرم‏افزار های مورد نیازمون ؟

و دیگه اینکه آیا Recovery های دیگران روی سیستم ما برای Microsoft حکم ویندوز اوریج رو داره یا نه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •