منم مشکل لاگین دارم![]()
منم مشکل لاگین دارم![]()
لطفا ببینید CDA گوشی چی هست؟شما چطور آپدیت کردین؟تغییر CDA؟
برای مشخض شدن CDA هم به روت برید.توی فولدر سیستم و فایل build.prob رو باز کنید و این خط رو چک کنید:
ro.semc.verion.cust=1232-9897
واسه من این هست.
Last edited by hamed1297; 10-02-2011 at 00:16.
کسی میدونه نمایندگی سونی اریکسون در شیراز کجاست؟
شماره تلفنش چنده؟
سلام بچه ها
خیلی باحالین
من یه سوال کردم هیچکدومتون جوابمو ندادین. بابا دمتون گرم یه راهنمایی بکنین منم ممشکلم حل بشه دیگه
عرض کردم که من 10 روزی میشه که x10 گرفتم
اول 1.6 بود به 2.1 2.0.49 آپدیتش کردم(2.0.2A.0.24 ) ولی با هر برنامه ای که تست کردم روت نشد که فارسی نصب کنم.
لطفا اگه آپدیت جدید سونی زبان فارسی داره بهم بگید و ضمنا بگید که از چه زمانی آپدیت در دسترسه. اگه نداره لطفا بگید چطوری روت کنم. ضمنا super one click یا z4root هیچ کدومشون جواب نداد.
من همچین نمایندگی ندیدم.هر مغازه داری هم میگه و ادعا میکنه چرت میگه.شیراز نمایندگی رسمی نداره.
سلام چرا بعضی اوقات حتی با استفاده از وی پی ان و و گزینه ایرپلان(آفلاین) نمیشه وارد مارکت شد؟
نکنه ورود به مارکت حتی با وی پی ان هم امکانپذیر نباشه؟ افسردگی گرفتم همه امکانات و برنامه ها رو از مارکت نصب میکردم لطفا" یکی کمک کنه باید چیکار کرد؟
Last edited by pooryahamidi; 11-02-2011 at 13:53.
اقا شما آخرین نسخه رو نداری.به اون آپدیت کنید.بعد همین سوپر وان کلیک روتش میکنه.اصلا به روت هم نیازی پیدا نمیکنید.فارسی داره کامل.سلام بچه ها
خیلی باحالین
من یه سوال کردم هیچکدومتون جوابمو ندادین. بابا دمتون گرم یه راهنمایی بکنین منم ممشکلم حل بشه دیگه
عرض کردم که من 10 روزی میشه که x10 گرفتم
اول 1.6 بود به 2.1 2.0.49 آپدیتش کردم(2.0.2A.0.24 ) ولی با هر برنامه ای که تست کردم روت نشد که فارسی نصب کنم.
لطفا اگه آپدیت جدید سونی زبان فارسی داره بهم بگید و ضمنا بگید که از چه زمانی آپدیت در دسترسه. اگه نداره لطفا بگید چطوری روت کنم. ضمنا super one click یا z4root هیچ کدومشون جواب نداد.
آپدیت رو از طریق برنامه Sony Ericsson PC Companion 2.0 که توو صفحات قبلی توضیحش داده شده انجام بده ...زبان فارسی هم داره خوبشم داره!
شما دوست عزيز 10 صفحه اخير رو مطالعه كني همه جواباتو ميگيري
من با فلش تولز 2.6 فریمور 202A024 رو انجام دادم. ولی منوی فارسی نداره! بقیهیه چبزاشم هنوز تست نکردم!!!
مولتی تاچ هم نداره!!!![]()
Last edited by pourya_javani; 11-02-2011 at 19:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)