بچه ها كسي نمي دونه وقتي همه ي پر ها رو رفتيم چه اتفاقي مي افته؟
بچه ها كسي نمي دونه وقتي همه ي پر ها رو رفتيم چه اتفاقي مي افته؟
آقا من بازی رو با کرک skidrow رو ریختم بازی خیلی راحت اجرا شد، ولی همون اویل بازی اونجایی که تازه Etzio رو نشون میده و با اون گروه میخوان دعوا کنن همین که نشون میده اون سنگرو پرتاب میکنه تو هوا یدفعه صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ کار نمیشه کرد فقط میشه سیستم رو ریاِستارت کرد! کسی همچین مشکلی نداشته یا نمیدونه از چیه؟!
شما بگو کجای تهران زندگی می کنی .
تا آدرس بهت بدم .
آقا اسلامي اينجا گير كردم.حل شدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mes que un club; 24-04-2010 at 19:58.
وقتی اون دستگیره رو می کشی یه زمان بهت میده از روی اون سکو ها که بپری می رسی به اون جه که باید میله رو بگیری اونw و Rclick و space رو بزن تا از دیوار بره بالا یه چندقدم بعد سریع سمت راست یعنی d رو نگه دار و دوبار space بزن تا بپره رو میله با این کار میله واست سیو میشه .
این چقدر خرج بر میدارهخرید این cpu چقدر خرج بر میداره
این آپدیت کردن cpu به درد نمیخورهنمیدونم یکی از بچه های محل میگفت.منم نشنیدم.پس الکی گفته.آخه آپدیت درایو های گرافیک هست.ببین رفیق اگه میخوای خرج سیستم کنی واسه بازی .....این کارو نکنباشه دستت درد نکنه
برو یه xbox360بگیر حالشو ببر
منم اشتباه کردم نخریدم
چه بازیایی که واسه 360 نیومده
Last edited by matrix_3s; 24-04-2010 at 20:07.
جمع کردن پر ها آخرش یه شنل مخصوص رو برای اتزیو باز می کنه که مانع بدنام شدنش (Notoriety) میشه.
جای پرها تو نقشه رو کسی داره لینک کنه برای ما .
آخه چه جوری میشه 100 پر جمع کرد .
من حتی اونا رو تو بازیم نمیبینم .همین جوری دارم از جایی رد میشم یهویی یه پر می گیرم.
کسی داره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)