16 گيگش رو سفارش دادم
16 گيگش رو سفارش دادم
قیمت روز 8 گیگ را هم میشه بفرمایید؟
مشکل از رام نیست من همین رام رو دارم و بازی داره اجرا میشه!
میری تو رپید سرچ می کنی need for speed shift galaxy s
فایلی رو دانلود می کنی که حجمش 97 یا 100 مگه! فکر کنم نوشته need for speed shift for galaxy s and milestone... بعد فایلهارو میریزی جایی که گفته... خیلی باحاله بازیش! میشه دنده ماشین رو دستی عوض کرد!!!
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
1-دوستان غیر از چیز پی ان راهی برای دانلود از مارکت پیدا نکردند؟
2-چند تا سایت خارجی اگه میشه معرفی کنید برای دانلود مجانی بازی های روز.... مثل:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:00 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
1-دوستان غیر از چیز پی ان راهی برای دانلود از مارکت پیدا نکردند؟
2-چند تا سایت خارجی اگه میشه معرفی کنید برای دانلود مجانی بازی های روز.... مثل:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خود مارکت که نه!! ولی من یه برنامه معرفی کردم که بارکد ریدر نداره!!! ولی این اکثر برنامه های مارکت توش هست و برنامه های پولی هم به صورت کرک شده درش قرار دارن....کلا جای مارکت رو پر میکنه برای کاربران!!1-دوستان غیر از چیز پی ان راهی برای دانلود از مارکت پیدا نکردند؟
من یه امولیتور دانلود کردم که میشه بازیهای ps1 و... رو گوشی اجرا کرد...ولی نمی دونم بازیهاشو از کجا میتونم دانلود کنم.....
![]()
امروز خطر از بيخ گوش گوشيم رد شد
من عادت دارم دراز كشيده تلويزيون ميبينم
گالكسي رو گذاشته بودم كنارم
يه لحظه حواسم نبود برگشتم و آرنجم محكم روي صفحه نمايشش فرود اومد
رنگم زرد شد گفتم كارش تمومه
ولي انگار نه انگار شكستن كه هيچ اينقد از بغل نگاه كردم كه ببينم فرو نرفته
كه خوشبختانه اتفاقي براش نيفتاد
خب اينقدرام كه ميگفتن ظريف نيست
از لحظا بدنه هرچند به ایکس 10 نیمرسه،ولی واقعا یه خر گشویه...!!! نگران ارنج رفتن و اینا نباشین!!امروز خطر از بيخ گوش گوشيم رد شد
من عادت دارم دراز كشيده تلويزيون ميبينم
گالكسي رو گذاشته بودم كنارم
يه لحظه حواسم نبود برگشتم و آرنجم محكم روي صفحه نمايشش فرود اومد
رنگم زرد شد گفتم كارش تمومه
ولي انگار نه انگار شكستن كه هيچ اينقد از بغل نگاه كردم كه ببينم فرو نرفته
كه خوشبختانه اتفاقي براش نيفتاد
خب اينقدرام كه ميگفتن ظريف نيست
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
لطفا در تاپیک هر گشیومساول مربوط به همون گوشی رو دنبال کنین و از اسپم کردن بپرهیزید!!نظرتون درباره این چیه؟؟؟؟
ولي انصافا استخون آرنجم محكم خورد
اين تجربه ها هرچند ريسكش بالاست ولي خوبيش اينه كه آدم نسبت به وسيله اش اعتمادش بيشتر ميشه
در نتيجه نگرانيش كمتر
دوستان یک قیمت بدین....
دوستان I9000 هشت گیگ 625 گرون نیست؟
ویو هم 500 با گارانتی اصلی! چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)