تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 1298 اولاول ... 1522022422482492502512522532542552562623023527521252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

وای این دیگه چه وضعیه!!!!!!!!!!!!!!!!!
    از دیروز تا حالا اینترنت قطع بوده,حالا هم که وصل شده اینجوری شده!!!!!!!!!!!!!
    واقعا بادیدن چنین وضعی شاخ در آوردم!!!!!!!!!!!!!!!یه روزه همه چیز تغییر کرد!!!!!!!!!!!!
    پس حالا تکلیف من چی میشه که تازه 3 ماه شارژ کردم؟؟!!!
    یعنی پرید؟؟!!!!
    نه رفیق تا وقتی که 3 ماه تموم نشه به همون روش قدیم باید استفاده کنی با شبانه رایگان ولی وقتی تموم شد شما هم باید مثل جدیدا استفاده کنی

2. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

وایمکس زیاد تعریفی نداره
    نری سراغش بهتره
    دوست عزیز من خودم وایمکس دارم خیلی عالی هم هست

---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------

من دیروز زنگ زدم گفتم پورتم خالی کنید .... اما حالا که نه شارژ دارم نه تاریخ سرویسم اعتبار داره هنوز بعد 1ماه وصله ... فکر کنم رفته روی این سرویس جدیدشون.

---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------

ولی چه اینترنتی داشتیم و چی شد ...
    چقدر تا یک ماه و نیم پیش وضعیت خوب بود شبی 2 وحتی بعضی شبها 3 گیگ دانلود داشتم ... عشق می کردم و الان چی شد ...

یادته عید چقدر دانلود کردی

4. 2 کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

6

بد توپاچمون رفته.من دیشب سرعتم روی 90 تا 100 بود امشب به 30 هم نمیرسه.
    اینم کلاه برداری به سبک ایرانی!!!!!
    شما رفیق تازه از مخابرات گرفتی

وعده ما شنبه ساعت 11 مخابرات ولیعصر:فلکه احمد آباد خیابان ولیعصر مرکز تلفن ولی عصر

---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

ولی چه اینترنتی داشتیم و چی شد ...
    چقدر تا یک ماه و نیم پیش وضعیت خوب بود شبی 2 وحتی بعضی شبها 3 گیگ دانلود داشتم ... عشق می کردم و الان چی شد ...
    رفیق یادش بخیر من حداقل شبی 12 قسمت از سریال های مختلف رو می گرفتم.یا شبی 2 تا فیلم من دقیقا یادمه از 25 خرداد به این طرف شبانه داغون شد و دیگه درست نشد

---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------

دوست عزیز من خودم وایمکس دارم خیلی عالی هم هست

---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------

من دیروز زنگ زدم گفتم پورتم خالی کنید .... اما حالا که نه شارژ دارم نه تاریخ سرویسم اعتبار داره هنوز بعد 1ماه وصله ... فکر کنم رفته روی این سرویس جدیدشون.

---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------

یادته عید چقدر دانلود کردی
    من با 128 دانلودم شبی 2 گیگ بود

6. 2 کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آره یادش بخیر
    کاش اعتراض هامون نتیجه بده
    دیدید سرویس 128 شون چی بود مزخرفه ... بعد من که صبح تماس گرفتم میگه ما به نفع شما کار کردیم دلم می خواست ... بیخیال

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

بچه ها سایت مخابرات برای من باز نمیشه
    برای شما باز میشه؟
    adsl.tce.ir
    منم تا پانزدهم اعتبارم مونده بود خدا رو شکر فقط دو روزش پرید
    سرعت 1 مگ داشتم الان سرعت دانلود 30 تاست
    سرعت دانلودم تا 230 میرسید قبلا

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

سایت و پنلشون برای کسی باز میشه؟
    پول 1 مگ دادم دارم با 500 بایت دانلود می کنم!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سایت و پنلشون برای کسی باز میشه؟
    پول 1 مگ دادم دارم با 500 بایت دانلود می کنم!
    بچه ها سایت مخابرات برای من باز نمیشه
    برای شما باز میشه؟
    adsl.tce.ir
    منم تا پانزدهم اعتبارم مونده بود خدا رو شکر فقط دو روزش پرید
    سرعت 1 مگ داشتم الان سرعت دانلود 30 تاست
    سرعت دانلودم تا 230 میرسید قبلا
    عجبا! از چندتا سبزی فروش چه انتظاراتی دارین،!؟ سایتشون 2ساله با adsl خودشون باز نمیشه! اما با فیـلتر شکن یا vp n باز میشه، خبری هم توش نیست فقط هر 2-3ماه یکبار یه چیزی رو کم میکنن یا سرعت روپایین میارن، یا ترافیک رو کم میکنن،یا شبانه رو به کل برمیدارن!! دیگه خبری نیست، (توی کل ایران سابقه نداشته،توی ایران چنین اینترنتی وجود نداره،اگه شهرهای دیگه بود،مشترکاش فوری جوابشو میدادن! ببینم شنبه چکار میکنید، من از 10:45 اونجا منتظرم )
    من هرچی میگم ازروی سندهستش، خودم در شهر اهواز حداقل کیفیت و خدمات 5تا isp در تهران حدود 7تا، دراصفهان وبهارستان هم شاتل ،پارس، صبانت و یک isp دیگه که زیرنظر صبانت هستش رو تست کردم،
    Last edited by maziarb; 05-08-2011 at 02:28.

داره خودمونی میشه sss638's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان عرضم به حضورتون که من از شهریور سال 88 دارم از adsl مخابرات استفاده می کنم دقیقا کمتر از یک ماه بود اومده بود اونموقع ما که میرفتیم دنبالش میگفتن اصلا خط های DLC رو نمیشه adsl داد ما هم بیخیال شدیم
    البته اینو بگم که قرار بود بدن به پیشگامان و ندادند و گذشت تا اینکه راه افتاد سرعت خیلی بالایی داشت اوایل در حد 140 دانلود بود با هزینه 10000 تومان و هر ماه باید بلند میشدی میرفتی میدون جمهوری شارژ میکردیدو تا اپراتور هم داشت که بنده خدا ها فقط فوش می خوردند
    بعد گذشت و ما ساختیم تا الان، الانم زنگ زدم گفت شما شانس داشتید که قطع نشده ماله خیلیا قطع شده
    ولی به نظر من اعتراض فایده نداره چون اینا کار خودشونو می کنن تنها راهش اینه که همه باید انصراف از خط adsl بدن که هیچکی اینکارو نمی کنه، پس به نظر من بیخیال بشید و الکی شر درست نکنید برای خودتون
    ولی مبین نت به نظر من عالیه چون پنج شنبه بعدازظهر و جمعه ها رایگانه ....

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

شنبه دانشگاهم!
    یک موردی الان پنلشون بالا آمد! از دیشب تا حالا نموداره سرعت نشون داده نمی شه! (مثل زمانی که وصل نیستید! ) حجم هم کم نشده! یعنی چه گند تازه ای زدن؟

داره خودمونی میشه Jiraya_Sama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

دوستانی که از Adslمخابرات استفاداه میکنند میخواستم بپرسم اینترنت شبانه جم شد رفت پیکارش
    توی خود سایت نوشته

1- سرويس اينترنت پرسرعت به صورت تك تعرفه اي مي باشد.

2- پرداخت هزينه به صورت Postpay (يعني اول استفاده، بعد پرداخت) و از طريق قبض تلفن مي باشد.

3- قيمت هرگيگ ترافيك در هر ساعت از شبانه روز 25000 ريال مي باشد.

4- حداقل ترافيك مورد محاسبه در هر دوره 2 ماهه، 2 گيگ مي باشد.

5- حداكثر ترافيك مجاز براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نيز خودشان هستند، در هر دوره 2 ماهه 20 گيگ، و براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نيستند، در هر دوره 2 ماهه 8 گيگ مي باشد. درصورت استفادۀ بيشتر، ترافيك مورد نياز بايد بصورت آنلاين خريداري گردد.

اگه اینطور باشه خونشون پا خودشون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •