نه رفیق تا وقتی که 3 ماه تموم نشه به همون روش قدیم باید استفاده کنی با شبانه رایگان ولی وقتی تموم شد شما هم باید مثل جدیدا استفاده کنی
نه رفیق تا وقتی که 3 ماه تموم نشه به همون روش قدیم باید استفاده کنی با شبانه رایگان ولی وقتی تموم شد شما هم باید مثل جدیدا استفاده کنی
دوست عزیز من خودم وایمکس دارم خیلی عالی هم هست
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
من دیروز زنگ زدم گفتم پورتم خالی کنید .... اما حالا که نه شارژ دارم نه تاریخ سرویسم اعتبار داره هنوز بعد 1ماه وصله ... فکر کنم رفته روی این سرویس جدیدشون.
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
یادته عید چقدر دانلود کردی![]()
شما رفیق تازه از مخابرات گرفتی
وعده ما شنبه ساعت 11 مخابرات ولیعصر:فلکه احمد آباد خیابان ولیعصر مرکز تلفن ولی عصر
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
رفیق یادش بخیر من حداقل شبی 12 قسمت از سریال های مختلف رو می گرفتم.یا شبی 2 تا فیلممن دقیقا یادمه از 25 خرداد به این طرف شبانه داغون شد و دیگه درست نشد
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
من با 128 دانلودم شبی 2 گیگ بود![]()
آره یادش بخیر
کاش اعتراض هامون نتیجه بده
دیدید سرویس 128 شون چی بود مزخرفه ... بعد من که صبح تماس گرفتم میگه ما به نفع شما کار کردیم دلم می خواست ... بیخیال![]()
بچه ها سایت مخابرات برای من باز نمیشه
برای شما باز میشه؟
adsl.tce.ir
منم تا پانزدهم اعتبارم مونده بود خدا رو شکر فقط دو روزش پرید
سرعت 1 مگ داشتم الان سرعت دانلود 30 تاست
سرعت دانلودم تا 230 میرسید قبلا
سایت و پنلشون برای کسی باز میشه؟
پول 1 مگ دادم دارم با 500 بایت دانلود می کنم!
عجبا! از چندتا سبزی فروش چه انتظاراتی دارین،!؟ سایتشون 2ساله با adsl خودشون باز نمیشه! اما با فیـلتر شکن یا vp n باز میشه، خبری هم توش نیست فقط هر 2-3ماه یکبار یه چیزی رو کم میکنن یا سرعت روپایین میارن، یا ترافیک رو کم میکنن،یا شبانه رو به کل برمیدارن!! دیگه خبری نیست، (توی کل ایران سابقه نداشته،توی ایران چنین اینترنتی وجود نداره،اگه شهرهای دیگه بود،مشترکاش فوری جوابشو میدادن! ببینم شنبه چکار میکنید، من از 10:45 اونجا منتظرم )
من هرچی میگم ازروی سندهستش، خودم در شهر اهواز حداقل کیفیت و خدمات 5تا isp در تهران حدود 7تا، دراصفهان وبهارستان هم شاتل ،پارس، صبانت و یک isp دیگه که زیرنظر صبانت هستش رو تست کردم،
Last edited by maziarb; 05-08-2011 at 02:28.
دوستان عرضم به حضورتون که من از شهریور سال 88 دارم از adsl مخابرات استفاده می کنم دقیقا کمتر از یک ماه بود اومده بود اونموقع ما که میرفتیم دنبالش میگفتن اصلا خط های DLC رو نمیشه adsl داد ما هم بیخیال شدیم
البته اینو بگم که قرار بود بدن به پیشگامان و ندادند و گذشت تا اینکه راه افتاد سرعت خیلی بالایی داشت اوایل در حد 140 دانلود بود با هزینه 10000 تومان و هر ماه باید بلند میشدی میرفتی میدون جمهوری شارژ میکردیدو تا اپراتور هم داشت که بنده خدا ها فقط فوش می خوردند
بعد گذشت و ما ساختیم تا الان، الانم زنگ زدم گفت شما شانس داشتید که قطع نشده ماله خیلیا قطع شده
ولی به نظر من اعتراض فایده نداره چون اینا کار خودشونو می کنن تنها راهش اینه که همه باید انصراف از خط adsl بدن که هیچکی اینکارو نمی کنه، پس به نظر من بیخیال بشید و الکی شر درست نکنید برای خودتون
ولی مبین نت به نظر من عالیه چون پنج شنبه بعدازظهر و جمعه ها رایگانه ....
شنبه دانشگاهم!
یک موردی الان پنلشون بالا آمد! از دیشب تا حالا نموداره سرعت نشون داده نمی شه! (مثل زمانی که وصل نیستید! ) حجم هم کم نشده! یعنی چه گند تازه ای زدن؟
سلام
دوستانی که از Adslمخابرات استفاداه میکنند میخواستم بپرسم اینترنت شبانه جم شد رفت پیکارش
توی خود سایت نوشته
1- سرويس اينترنت پرسرعت به صورت تك تعرفه اي مي باشد.
2- پرداخت هزينه به صورت Postpay (يعني اول استفاده، بعد پرداخت) و از طريق قبض تلفن مي باشد.
3- قيمت هرگيگ ترافيك در هر ساعت از شبانه روز 25000 ريال مي باشد.
4- حداقل ترافيك مورد محاسبه در هر دوره 2 ماهه، 2 گيگ مي باشد.
5- حداكثر ترافيك مجاز براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نيز خودشان هستند، در هر دوره 2 ماهه 20 گيگ، و براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نيستند، در هر دوره 2 ماهه 8 گيگ مي باشد. درصورت استفادۀ بيشتر، ترافيك مورد نياز بايد بصورت آنلاين خريداري گردد.
اگه اینطور باشه خونشون پا خودشون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)