به نظر میرسه تا پایان ماه مبارک رمضان همین منوال ادامه داشته باشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به نظر میرسه تا پایان ماه مبارک رمضان همین منوال ادامه داشته باشه
فک کنم اونا میدونن ما روضه ایمو میخوایم حواسمونو پرت کنیم به اینترنت تا گرسنگی نکشیم ، این بنده خدا ها هم اومدن اجره مارو زیاد کنن یه ثوابی هم کنن این اوضا رو به وجود آوردن![]()
یکی دو روزه که صبح به مدت یک ساعت ساتیا از شبکه های خارجی قطع میشه و فقط داخلی هارو باز میکنه اونم با سرعت نوری.. بعدش دوباره درست میشه.
احتمالن تا پایان ماه مبارک ادامه داشته باشهبه نظر میرسه تا پایان ماه مبارک رمضان همین منوال ادامه داشته باشه![]()
اخبار ساتیا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونایی که تازه از مخابرات سرویس گرفتن دانلود رایگان شبانه دارن یا نه؟ ..... از ساعت چند تا چند؟..... راستی قیمت سرعت 128 با ترافیک 4 گیگ و 256 با ترافیک 8 گیگ چه قدره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128 --- 4 گیگ --- 11تومن
256--- 4 گیگ --- 13تومن
Last edited by behrooz3229; 17-07-2013 at 07:47.
مشخصا دارن یه کارایی می کنند. دوباره ارتباط جهانی قطع شده بود همین 2-3 دقیقه پیش وصل شد. بهترین ابزار هم pingplotter هست که ساتیا آنلاینش را داره )هر وقت Destination is Unreachable هست مشخصه نت قطعه):
روی hop شماره 6 مونده بود. توی نمودار هم قطعی ها مشخصه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم مشکل از سیستم خودم هست یا نه ،کانکت میشد ولی صفحه باز نمیکرد تا اینکه اتفاقی اینترنت اکسپلورر را بازکردم درست شد.تاحالا چنین مشکلی نداشتم
نه مشکل از سیستم شما نبوده.. بنده دقیقن همین مشکل رو داشتم ، چراغهای مودم روشن بود همگی ، ولی پیج باز نمیشد. همین الان درست شد.
همینی که بالا گفتم ارتباط با خارج قطع بود (بعضی اوقات با خارج از استان! (ارتباط با تهران) بعضی وقتا با خارج از کشور!(اینترنت)). هر از گاهی اینجور می شد این روزا هر روزه !!!
با اون آدرس (نرم افزار PingPlotter) یا دستور tracert در cmd می تونید چک کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)