بفرمایید.شرمنده تا حالا عکس نگذاشتم.خیلی بزرگ شد.
اگه زیبا بودن بلندگو وحالت دکوری بودنش براتون مهمه خب این انتخاب مناسبی نمیتونه باشه.
![]()
بفرمایید.شرمنده تا حالا عکس نگذاشتم.خیلی بزرگ شد.
اگه زیبا بودن بلندگو وحالت دکوری بودنش براتون مهمه خب این انتخاب مناسبی نمیتونه باشه.
![]()
Last edited by farzadmaham; 14-11-2010 at 23:12.
ممنون فرزاد جان.دمت گرم.
سیستم قشنگی داری!
مدل اولی که نوشتید مربوط به شرکت فیلیپس هست،مدل 3378 فیلیپس و اگه منظورتون مدل وایرلس هست میشه 3578 فیلیپس.
بین 3578 فیلیپس و 910 سونی من فیلیپس رو پیشنهاد میدم.
بلندگوی وایرلس کلا توصیه نمیشه ولی رو کیفیت صدا توی اینجور سیستم ها زیاد تاثیر منفی نداره.پس از این بابت نگران نباش.
زیبایی هم که امریست سلیقه ای.
من ازش تست گرفتم.قبلا هم در موردش نوشتم.خلاصه مطلب اینه که از شرکت فیلیپس بیشتر از اینا انتظار می رفت.
شما اگر از تو سایتش دیدین خوب معلومه پلیر روش نداره این کاریه که نمایندگی انجام میده و پلیر بهش اضافه می کنه
خوب قائدتا rs33
منظورتون چیه باند های جلوی rs33 پورت نداره؟
---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
کلا همانطوری که رایان عزیز گفت هم از نظر دیزاین و هم از نظر صدا چیز بیشتری انتظار می رفت می گم که سیستم ها کم کم دارند آشغال می شن همین 272 پایونیر صداش خیلی بهتر از 282 بود کم کم از دینامیک بودن صدا و کیفیت دستگاه داره سال به سال کمتر میشه چرا چون همه دارن تجاری کار می کنن
البته شاید خیلی از دوستان با این نظر بنده مخالف باشند ولی بزودی مقاله ای ترتیب می بینم که این موضوع را ثابت کنم![]()
آره، کیفیت ها داره میاد پایین.
برادرم کلی گشت تا یه مدل باند قدیمی پایونیر برای ماشین پیدا کنه، آخرم پیدا کرد بعد چند ماه، چون جدیداش صداشون به پای قدیمی هاش نمی رسد.
اتفاقن منم این فیلیپسه رو شنیدم تو یه فروشگاه بزرگ.
علیرغم ضاهر و جعبه ی خیلی بزرگش، صدای خوبی نداشت(البته جاش هم بد بود برا ووفرش و تیوتراشم زیاد خوب نبود).
یه مینی های فای فیلیپس به دو تا بلندگو کوچیک صداش خیلی بهتر از این با این هیکلش بود.
Last edited by Artam01; 15-11-2010 at 10:45.
آقا مرسی بابت عکسها .
به نظر من اگه از بقیه سیستمتونم میشه عکس بزارید . مثلا آمپ و پلیر و بقیه اسپیکر ها . بقیه دوستان هم اگه از سیستم هاشون عکس بزارند خیلی خوب میشه . البته باید ببینیم بقیه نظرشون چیه و موافق اینکار هستند که هرکی از سیستمی که داره یا مثلا تازه خریده عکس بزاره در کنار یک ریویو و توضیحات فنی . منم خودم عصری برم خونه یک عکس میگیرم میزارم اینجا .
سلام
ببخشید مشکل این 5550چیه هست؟ که پیشنهاد نمیکنید؟ از نظر فنی توضیح بدین ؟من صداش شنیدم خیلی خوب بود درسایت فیلیپس هم مشخصاتش هست .من بین3578و5550 کدام انتخاب کنم؟ من مشهد هستم کسی در مشهد این 2 مدل برای فروش داره یا سایت که فروش داشته باشه/
دوستان
لطفا اگر کسی این مدل RS33 رو خریده یا صداش رو شنیده، یه ریویو اینجا بزاره.... اگر به نظرتون خوب میاد، من می خوام یکی بخرم... البته به کارمندی من رحم کنید و دقیق نظر بدید، لطفا... اگر خوب نباشه، دیگه پول واسه تعویضش ندارم...
سلام
عکسی که در سایت اروپای انکیو 5305 گذاشته ومن هم همینو خریدم.
![]()
سلام
مباركه
ببخشيد چند گرفتيد سيستم؟
پيشنهاد خوبيه دوستان از سيستم هاشون عكس بزارن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)