تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 290 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 2893

نام تاپيک: آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما فایل iw4mp.cfg رو با notpad باز کن و enable_updates 1 و enable_upload 1 بعد save کن.
    بعد یک فایل دیگه هم هست در مسیر bootstrap با همون اسم iw4mp.cfg باز همون کار ها رو انجام بده و سیو کن.بعد با چیز پی ان وصل شو و بازی رو اجرا کن باید اپدیت بشه اگر نشد پوشه bootstrap رو پاک کن و دوباره بازی رو اجرا کن چند دقیقیقه بعد درست میشه.
    سلام خسته نباشید.

من هم همین مشکل رو امروز صبح پیدا کردم. همین کارهایی که گفتید انجام دادم یعنی آپدیتها خودشون روی

1 بودند بعد با چیز پی ان باز کردم ولی آپدیت نکرد بعد همون طور که گفتید پوشه bootstrap رو پاک کردم و با

چیز پی ان باز کردم بازی رو بازم آپدیت نکرد و فقط به پوشه bootstrap خالی ساخت و وارد بازی شد و

همونجوریه و درست نشد .

ممنون میشم کمک کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پوشه cache رو پاک کردم و فایل caches.xml پاک کردم و بعد بازی رو با چیز پی ان باز کردم و آپدیت شد و درست شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من ایدی XF ساختم به توصیه یه نفر تو بازی
    حالا دوتا مشکل دارم:

1-اصلا بازی رو نشناخته و توی لیست بازیام نمیاد

2-درست نمیدونم به چه درد میخوره XF ؟جز چت کردن و کارهایی که با farps هم میشه کرد

ایدی ایکس فایرم اینه:

1gigabit
    توی بازی هم اینم:
    lucky luke

در ضمن چرا بازی کردن ملت اینجوریه؟

ما کانتر رو هم حساب شده تر از این بازی میکردیم

نقشه داشتیم .......هماهنگ پیش میرفتیم.......همدیگه رو ساپورت میکردیم........یه تازه کار بی استعداد هم باهامون بود که ازش به عنوان طعمه استفاده میکردیم میزاشتیمش وسط تا تیم حریف بیاد سراغش

ولی اینجا هرکسی سرشو میندازه پایین میره یه طرفی............... بعضی وقتا یه طرف مون خالی میشه و یکی میاد از پشت دخل همه رو میاره

بهشون هم میگم plan بدین جوابم اینه:try to kill
    Last edited by lucky_luke; 03-09-2011 at 23:21.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اینم سرور کلن های بجه های آبادان حوین شن :

85.185.227.69:28960

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

1-اصلا بازی رو نشناخته و توی لیست بازیام نمیاد
    آموزش اضافه کردن بازی به لیست ایکس فایر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2-درست نمیدونم به چه درد میخوره XF ؟جز چت کردن و کارهایی که با farps هم میشه کرد
    در واقع شما با داشتن این نرم افزار و داشتن آی دی(نام کاربری XF دوستانتون ) از آنلاین بودن آنها مطلع میشید و وقتی روی نام اونها درنرم افزار کلیک کنید صفحه چت شخصی برای شما باز میشه که سمت راست اون یه فلش کوچیم هسا و یه منوی کشویی رو براتون باز میکنه ..
    .توی اون منوی کشویی ادرس آی پی اون سروری که دوستتون داره اونجا بازی میکنه هست و می تونید با کپی کردن اون راحت به اون سرور متصل بشید
    آموزش بازی کردن با ایرانی ها و وارد کردن ای پی هم در اینجا گفته شده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن چرا بازی کردن ملت اینجوریه؟

ما کانتر رو هم حساب شده تر از این بازی میکردیم

نقشه داشتیم .......هماهنگ پیش میرفتیم.......همدیگه رو ساپورت میکردیم........یه تازه کار بی استعداد هم باهامون بود که ازش به عنوان طعمه استفاده میکردیم میزاشتیمش وسط تا تیم حریف بیاد سراغش

ولی اینجا هرکسی سرشو میندازه پایین میره یه طرفی............... بعضی وقتا یه طرف مون خالی میشه و یکی میاد از پشت دخل همه رو میاره

بهشون هم میگم plan بدین جوابم اینه:try to kill
    خوب این بازی به صورت نشون دادن یه مبارزه نوین و واقعی هستش ( جون عمش !) کسی دیگه به استراتژی فکر نمی کنه ....

اکثرا مثل اسب اول بازی میرن جلو تا به قول معروف سریع یه جای مناسب برای کمپ کردن پنهان کنن ( چیزی که زیاده جا و واقعا بعضی هاشون به عقل جن هم نمیرسه !!!)
    استراتژی توی این بازی معنا نداره و کشتن و زنده موندن هست که مهمه !!!! بعد از یه مدت بازی کردن عادت می کنید ...

شما باید توی هر مپ و نقشه یه محل مناسب پیدا کنید و مبارزات رو از همون جا پیگیری کنید ....اون محل باید هم دید خوبی توی نقشه داشته باشه و هم راه ورودی کمتری داشته باشه و در حد امکان از دید مستقیم دشمن هم دور باشه ..... البته دیگه اکثر سوراخ سمبه ها شناسایی شده و با تجربه ها سریع اول به همون جاها حمله می کنن......

کلا مشکل اصلی لین بازی همین سوراخ سمبه ها هستند به طوری که داد خیلی از بازیکن ها در اومده وقرار دوباره توی نسخه جدید این بازی نقشه ها مثل نسخه شماره mw1 به همون حالت عالی و آرمانی برگردند !!!!

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

آقا ما بعد از 20min پینگ بازی میره 999 دیگه میمونه علتش چیه!؟؟

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

آقا ما بعد از 20min پینگ بازی میره 999 دیگه میمونه علتش چیه!؟؟
    تو این مواقع این دوتا فایل به اینترنت وصل میشن برای آنلاین بازی کردن :
    iw4mp.dat
    iw4mp.exe
    هر کدوم از این فایل ها مقداری از پهنای باند رو برای بازی کردن اشغال می کنند که اگه توی فایر وال سیستم یا برنامه هایی مثل NetLimiter براشون محدودیت دسترسی به اینتر اعمال کنید پینگتون درست میشه ...
    در واقع شما به جای اینکه ارسال داشته باشید باید دریافت خوبی رو داشته باشید اما وقتی پینگتون بالا میره این دوتا کار بر عکس میشه یعنی شما ارسال خوبی دارید اما دریافتتون به شدن افت میکنه ....
    برای تنظیم این ارسال ها و دریافت ها می تونید از برنامه ای مثل NetLimiter استفاده کنید که ارسال و دریافت پهنای باند اینترنت روزیر نظر میگیره ..در ضمن برنامه هایی مثل آپدیت اوتوماتیک انتی ویروس هم ممکنه باعث بالارفتن پینگ بشه ...کلا موقع بازی هر برنامه ای که ممکن باشه از اینترنت استفاده کنه رو باید ببندید تا پینگتون به مشکل بر نخوره ...(من که خودم از این NetLimiter استفاده میکنم و تا الان هم مشکلی برای پینگ نداشتم ...داخلش هم میشه تعریف کرد که چه برنامه ای به اینترنت وصل بشه یا نشه ...حتی سرعت ارسال و دریافت رو هم میشه به صورت دستی تنظیم کرد )

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

تو این مواقع این دوتا فایل به اینترنت وصل میشن برای آنلاین بازی کردن :
    iw4mp.dat
    iw4mp.exe
    هر کدوم از این فایل ها مقداری از پهنای باند رو برای بازی کردن اشغال می کنند که اگه توی فایر وال سیستم یا برنامه هایی مثل NetLimiter براشون محدودیت دسترسی به اینتر اعمال کنید پینگتون درست میشه ...
    در واقع شما به جای اینکه ارسال داشته باشید باید دریافت خوبی رو داشته باشید اما وقتی پینگتون بالا میره این دوتا کار بر عکس میشه یعنی شما ارسال خوبی دارید اما دریافتتون به شدن افت میکنه ....
    برای تنظیم این ارسال ها و دریافت ها می تونید از برنامه ای مثل NetLimiter استفاده کنید که ارسال و دریافت پهنای باند اینترنت روزیر نظر میگیره ..در ضمن برنامه هایی مثل آپدیت اوتوماتیک انتی ویروس هم ممکنه باعث بالارفتن پینگ بشه ...کلا موقع بازی هر برنامه ای که ممکن باشه از اینترنت استفاده کنه رو باید ببندید تا پینگتون به مشکل بر نخوره ...(من که خودم از این NetLimiter استفاده میکنم و تا الان هم مشکلی برای پینگ نداشتم ...داخلش هم میشه تعریف کرد که چه برنامه ای به اینترنت وصل بشه یا نشه ...حتی سرعت ارسال و دریافت رو هم میشه به صورت دستی تنظیم کرد )
    ممنون کار کرد!!!!
    یه سوال داشتم!!!
    سروری که بدون Cd-key اورجینال بازی می کنیم فرق داره با استیم!!؟(یعنی از نظر سرعت و پینگ استیم بهتره؟؟؟)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

همه توجه جون مادرتون کمک کنید من برای اولین بازی می خواستم بازی بلک اپس رو انلاین بازی کنم همه کارش رو انجام دادم اپدیت هم شده وقتی پلی رو می زنم که بره توی بازی این ارور رو میده EXE_CANNOT_FIND_ZONE این چی هست یکی کمک کنه تا حلش کنیم این ارور EXE_CANNOT_FIND_ZONE

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •