نوشته شده توسط ali.ali.ahmadi9876 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ماشین شماچطوره؟، شما هم وقتی دنده عقب میگیری علامت آمپر آب تو نمایشگر مالتی پلکس وسط کیلومتر شمار میاد؟
نوشته شده توسط ali.ali.ahmadi9876 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ماشین شماچطوره؟، شما هم وقتی دنده عقب میگیری علامت آمپر آب تو نمایشگر مالتی پلکس وسط کیلومتر شمار میاد؟
از دوستانیکه جدیدا سمند پایه گازسوز تحویل گرفتن و چراغ چک ماشینشون به دلیل سنسور فشار مخزن گاز روشن شده اگه مشکلشون را برطرف کردن لطفا بگید دقیقا مشکل از چی بود و چطور برطرف کردید؟ و اگه قطعه ای را عوض کردید بفرمایید دقیقا چی را باید عوض کنیم و و اون قطعه شامل گارانتی میشه؟
عكس ندارم شرمنده
سمت راست بالاي پدال يك سنسور هست كه به يك فيش وصله
شما اول خم بسيد ببينيد سنسور پايين هست يا نه اگه بابين بود سنسور را بكگيريد و به صورت مستقيم بدون اينگه بپيچونيدش يا خمش كنيد به سمت بالا با يك فشار با بالا جا بندازيتش
اوايلش شايد إحساس كنيد خيلي سريع كلاج عمل ميكنه و دنده را از كمنوا شما خارج ميكنه اما بعد چند بار كلاج گرفتن درست ميشه
بله EF7، ELX مالتی پلکس هست ماشین
درسته نمی ذارن، با مرکز تماس ایران خودرو چک کردم، پیچوندنش، در صورتیکه در هنگام ثبت نام تو لیست تجهیزات ماشینم دزدگیر هوشمند بود، ولی حالا فعلا پیگیر این کم فروشی هستم!نوشته شده توسط ali.ali.ahmadi9876 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه، رد می شه، دزدگیر حذف شده، و فقط قفل مرکزی با ریموت کنترل می شه!!!
دوستان چند تا مشکل داشتم اگر بتونید راهنمائی کنید سپاسگذار میشم:
1- سرعت که بالا 20 کیلومتر بر ساعت می ره، جلو آمپر 4 تا بوق 2 تائی می زنه
2- چراغ چک (علامت ایست، تعجب روشن می شه) از سه شنبه هفته پیش که گرفتم برای چند لحظه یا دقیقه روشن می شد، الان دیگه کلان روشنه!!!!!!!!
3- قفل مرکزی اتوماتیک کار نمی کنه (قفل شدن درها در هنگام حرکت و باز شدن درها با خاموش شدن ماشین) منظورم هست
4- چراغ تایمردار سقف جلو و عقب کار نمی کنه ( خاموش شدن اتوماتیک بعد از بسته شدن درها، در هنگام حرکت هم وقتی روی حالت تایمر هست چشمک می زنه)
5- این مورد خیلی خیلی جالبه و خنده دار هستش، توی پارکینگ شبی که گرفته بودمش داشتم نگاه خریدار پسند می کردم، چراغها رو روشن کردم، دیدم صدائی مثل ترانس مهتابی سوخته می دهبا بررسی دقیق متوجه شدم که موتور هر دو تا چراغ جلو درگیر هستش، به طور دائم سطح چراغها در حال بالا و پائین شدن هستش
بردمش همون نمایندگی که ازش تحویل گرفتم، نامرد دست که نزد!!! ولی زحمت کشید گفت جفت چراغات باید عوض بشه
6-دزدگیرش رو که ایران فرغون پیچونده
7- ظبط روش نذاشته ( که 200 پولش رو داد، ولی با 200 وجدانن همون ضبط ایران فرغون رو هم نمی شه خرید)
8- تحویل با تاخیر بود
9- به همه جای ایران خودرو هم برای شکایت مراجعه کردم، تا اسم شکایت رو میاری می خوان بکشنت
آخه گناه من چیه
دوستان این مشکلات رو شما هم داشتین
يكي از دوستان بنده هم سورن elx ef7 دو ماه پيش تحويل گرفت
اول فكر كرديم كه دزدگير را حذف كردند
دقيقا سيستم مثل ويموت ٢٠٦ بود
اما به طور اتفاقي وقتي با ريموت ماشين قفل بود سوييچ انداختم به در
و درو باز كردم كه به محض باز شدن در شروع به بوق زدن متوالي كرد و تا زماني كه با دكمه غير فعال نكردم آدامه داشت
Last edited by hossein.az; 07-07-2014 at 22:36.
حرف شما درست، امتحان کردم، وقتی در قفل هستش با سوئیچ در سمت راست رو باز می کنم کل درها باز می شه یعنی قفل مرکزی کلا با قفل هر دو تا در باز می شه!!!!! من تا به حال خودم به شخصه این سیستم رو ندیدم
یعنی در را با ریموت قفل کردم، بعد با سوئیچ در سمت راست رو می خوام فقط باز کنم ولی همه درها باز می شهاگه شما همچین سیستمی رو رویت کردیم بگین، چون من می خوام برم ثبت جهانیش رو به نام ایران فرغون، بزرگترین خودروساز خاورمیانه بزنم
![]()
سلام
آقا چرا براي ضبط به من مبلغ 100هزارتومان دادند؟؟
شمامطمئني كه مبلغش 200هزارتاست؟
ممنون
دوست من تمام خودروهایی که دارای قفل مرکزی هستند ( چه داخلی و چه خارجی ) به این صورت باز و بسته میشن . بعضی خودروها مثل پراید و ریو فقط درب سمت راننده دارای Lock Center هست و برخی مثل 206 و سمند هر دو درب جلو سنترال هستند .
شما ماشین رو با پیکان اشتباه گرفتید .
آره، 200 دیروز پولش رو گرفتم، 100 درصد با 096440 تماس بگیر و شکایت کن، یک ذره هم کم نیار، حقته باید بگیری، آخه با 200 تومن چه ضبطی می شه گرفت چه برسه به 100 تومن![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)