تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 311 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

درود
    128 2گيگ 5900 تومان
    256 2گيگ 6900 تومان
    512 8 گيگ 15000 تومان
    1024 8گيگ 17000 توان
    2048 8گيگ 21000تومان
    درمورد سئوال اولتونم هم به احتمال زياد ميشه به نظرم بهتر در اين زمينه زودتراقدام كنيد چون گفته شده احتمالا بعد از اين ماه اين تعرفه ها رو برمي دارن
    ممنونم از شما الان که به 2020 تماس گرفتم میگه میشه عوض کرد منتهی این تعرفه فقط 1 ماهست و بعدا مجدد بر میگرده روال قبل و دائمی نیستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamcp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    دوست عزيز اين تعرفه ها دائمي هستن جالبه بدونيد همين 2020 هم به من همين رو گفت اما پست بانك گفت اين ها دائمي هستند اين تعرفه از اول همين ماه هر روز بر روي صفحه اول نيازمندي هاي همدان پيام چاپ ميشه كه اگر دقت كنيد از واژه هر ماه استفاده كرده نه آبان .تنها محدوديت براي تعرفه ها وجود داره اينه كه سه تاي آخر رو تا يك سال نمي توني عوض كني
    جهت كسب اطلاعات بيشتر به سايت مخابرات (كه متاسفانه فعلا خرابه)يا صفحه نيازمندي هاي همدان پيام مراجعه كنيد موفق باشيد

3. این کاربر از behnamcp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BEST 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    دوست عزيز اين تعرفه ها دائمي هستن جالبه بدونيد همين 2020 هم به من همين رو گفت اما پست بانك گفت اين ها دائمي هستند اين تعرفه از اول همين ماه هر روز بر روي صفحه اول نيازمندي هاي همدان پيام چاپ ميشه كه اگر دقت كنيد از واژه هر ماه استفاده كرده نه آبان .تنها محدوديت براي تعرفه ها وجود داره اينه كه سه تاي آخر رو تا يك سال نمي توني عوض كني
    جهت كسب اطلاعات بيشتر به سايت مخابرات (كه متاسفانه فعلا خرابه)يا صفحه نيازمندي هاي همدان پيام مراجعه كنيد موفق باشيد
    ممنونم.خدا کنه اینجوری باشه از دوستان دیگه کسی تونسته از این طرح عیدانه مخابرات استفاه کنه و تعویض کرده سرویسشو با این تعرفه های عیدانه جدید و بهش گفتن دائمی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

سلام.
    کسی از نوین نت گرفت ؟
    که ببینیم سرعت اون چطوره من سرویسم 20 روز داره یکی دیگه هم بگیره تا شبانه کاملا معلوم بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام.
    کسی از نوین نت گرفت ؟
    که ببینیم سرعت اون چطوره من سرویسم 20 روز داره یکی دیگه هم بگیره تا شبانه کاملا معلوم بشه
    سرعت 512 upto 2048 ماهیانه 7500 تومان
    Last edited by astalla; 08-11-2012 at 12:37.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

درود
    دوستان ت
    عرفه های مخابرات جدیدا ظرف یکی دو هفته گذشته تغییری داشته.اخه من دائمی گرفتم یه ماه پیش بیشتر از ترافیک 4 گیگ نمیدادن.الان به نظر میرسه یکی از دوستان تو تاپیک گفته 2 مگ با ترافیک ماهانه 8 گیگ گرفته.قیمتشم تعدیل شده؟کجا میتونم لیست سرویسهای جدید رو ببینم؟ و ایا میتونم الان که دائمی دارم سریعا سرویسم رو تغییر بدم؟ممنونم از کمکتون
    بله تغییر کرده است ولی پیشنهاد میکنم که بیشتر تحقیق کنید من الان دو هفته است که این سرویس را دارم سرعتم نسبت به قبل که 256 داشتم تغییر محسوسی نداشته است سرعت آپلود پایین است و دانلود هم با آن سرعت اسمی فاصله زیادی دارد ( نمونه سرعتها را که با اسپیدتست گرفتم در صفحه قبل میتوانید ببینید). با پشتیبانی هم که تماس میگیرم بهانه می آورند و میگویند ما تست سرعت سایت speedtest.net را قبول نداریم به هر حال بهانه می آورند و زیر بار نمی روند که سرویسشان مشکل دارد. از طرفی برخی پورتهای خاص نیز از حدود یک هفته پیش بسته شده است (خودتان میدانید منظورم چه پورتهایی است). فایلهای فلش هم که یک خط در میان در سایتها قابل مشاهده نیست.
    نمیدانم وضعیت بقیه سرویس دهنده ها به چه شکل است ولی حتماً بیشتر تحقیق کنید و بعد از این سرویسها بگیرید

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamcp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

بله تغییر کرده است ولی پیشنهاد میکنم که بیشتر تحقیق کنید من الان دو هفته است که این سرویس را دارم سرعتم نسبت به قبل که 256 داشتم تغییر محسوسی نداشته است سرعت آپلود پایین است و دانلود هم با آن سرعت اسمی فاصله زیادی دارد ( نمونه سرعتها را که با اسپیدتست گرفتم در صفحه قبل میتوانید ببینید). با پشتیبانی هم که تماس میگیرم بهانه می آورند و میگویند ما تست سرعت سایت speedtest.net را قبول نداریم به هر حال بهانه می آورند و زیر بار نمی روند که سرویسشان مشکل دارد. از طرفی برخی پورتهای خاص نیز از حدود یک هفته پیش بسته شده است (خودتان میدانید منظورم چه پورتهایی است). فایلهای فلش هم که یک خط در میان در سایتها قابل مشاهده نیست.
    نمیدانم وضعیت بقیه سرویس دهنده ها به چه شکل است ولی حتماً بیشتر تحقیق کنید و بعد از این سرویسها بگیرید
    ببخشيد منظورتون اينه با اين سرويس هايي جديد مخابرات نميشه از وي پي ان استفاده كرد

داره خودمونی میشه kambiz_g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    Hamedan

پيش فرض

نوین نت خط منو بالاخره وصل کرد تنها کار عاقلانه ایی که کردم این بود که از مخابرات درخواست جمع آوری ندادم چون دو تا خط تلفن داریم
    سرعتش بد نیست ولی تو ساعت رایگان کلی قطعی داره که اعصاب رو خطخطی میکنه پینگش افتضاحه
    من امروز ساعت رایگانش 400 مگ دانلود کردم که با توجه به هزینه ایی که کردم و وقتی که گذاشتم تا نوین نت وصل بشه یعنی فاجعه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

ببخشيد منظورتون اينه با اين سرويس هايي جديد مخابرات نميشه از و ي پ ي ا ن استفاده كرد
    بله حدود یک هفته است که نمیشه استفاده کرد هم مورد فوق و هم استفاده از مواردی مثل س ا ی ف و ن هم امکان پذیر نیست.
    اینهم یک نمونه تست سرعت که همین الان گرفتم. البته معمولاً سرعت پایینتر از مقدار زیره :

11. این کاربر از arjafari2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NeORiN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

نوین نت خط منو بالاخره وصل کرد تنها کار عاقلانه ایی که کردم این بود که از مخابرات درخواست جمع آوری ندادم چون دو تا خط تلفن داریم
    سرعتش بد نیست ولی تو ساعت رایگان کلی قطعی داره که اعصاب رو خطخطی میکنه پینگش افتضاحه
    من امروز ساعت رایگانش 400 مگ دانلود کردم که با توجه به هزینه ایی که کردم و وقتی که گذاشتم تا نوین نت وصل بشه یعنی فاجعه
    سلام دوست عزیز.
    رانژه شدن خطتون چقدر زمان برد؟؟
    تو چه بازه ای دانلود رایگان دارید ؟؟

راستش دوران طلایی نوین نت دیگه تموم شد. الان تقریبا یک ماه که سرعت تو بازه های رایگان محدود میشه.
    Last edited by NeORiN; 09-11-2012 at 14:10.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •