ممنونم از شما الان که به 2020 تماس گرفتم میگه میشه عوض کرد منتهی این تعرفه فقط 1 ماهست و بعدا مجدد بر میگرده روال قبل و دائمی نیستش
ممنونم از شما الان که به 2020 تماس گرفتم میگه میشه عوض کرد منتهی این تعرفه فقط 1 ماهست و بعدا مجدد بر میگرده روال قبل و دائمی نیستش
سلام
دوست عزيز اين تعرفه ها دائمي هستن جالبه بدونيد همين 2020 هم به من همين رو گفت اما پست بانك گفت اين ها دائمي هستند اين تعرفه از اول همين ماه هر روز بر روي صفحه اول نيازمندي هاي همدان پيام چاپ ميشه كه اگر دقت كنيد از واژه هر ماه استفاده كرده نه آبان .تنها محدوديت براي تعرفه ها وجود داره اينه كه سه تاي آخر رو تا يك سال نمي توني عوض كني
جهت كسب اطلاعات بيشتر به سايت مخابرات (كه متاسفانه فعلا خرابه)يا صفحه نيازمندي هاي همدان پيام مراجعه كنيد موفق باشيد
ممنونم.خدا کنه اینجوری باشه از دوستان دیگه کسی تونسته از این طرح عیدانه مخابرات استفاه کنه و تعویض کرده سرویسشو با این تعرفه های عیدانه جدید و بهش گفتن دائمی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
کسی از نوین نت گرفت ؟
که ببینیم سرعت اون چطوره من سرویسم 20 روز داره یکی دیگه هم بگیره تا شبانه کاملا معلوم بشه
سرعت 512 upto 2048 ماهیانه 7500 تومان
![]()
Last edited by astalla; 08-11-2012 at 12:37.
بله تغییر کرده است ولی پیشنهاد میکنم که بیشتر تحقیق کنید من الان دو هفته است که این سرویس را دارم سرعتم نسبت به قبل که 256 داشتم تغییر محسوسی نداشته است سرعت آپلود پایین است و دانلود هم با آن سرعت اسمی فاصله زیادی دارد ( نمونه سرعتها را که با اسپیدتست گرفتم در صفحه قبل میتوانید ببینید). با پشتیبانی هم که تماس میگیرم بهانه می آورند و میگویند ما تست سرعت سایت speedtest.net را قبول نداریم به هر حال بهانه می آورند و زیر بار نمی روند که سرویسشان مشکل دارد. از طرفی برخی پورتهای خاص نیز از حدود یک هفته پیش بسته شده است (خودتان میدانید منظورم چه پورتهایی است). فایلهای فلش هم که یک خط در میان در سایتها قابل مشاهده نیست.
نمیدانم وضعیت بقیه سرویس دهنده ها به چه شکل است ولی حتماً بیشتر تحقیق کنید و بعد از این سرویسها بگیرید
ببخشيد منظورتون اينه با اين سرويس هايي جديد مخابرات نميشه از وي پي ان استفاده كرد
نوین نت خط منو بالاخره وصل کرد تنها کار عاقلانه ایی که کردم این بود که از مخابرات درخواست جمع آوری ندادم چون دو تا خط تلفن داریم
سرعتش بد نیست ولی تو ساعت رایگان کلی قطعی داره که اعصاب رو خطخطی میکنه پینگش افتضاحه
من امروز ساعت رایگانش 400 مگ دانلود کردم که با توجه به هزینه ایی که کردم و وقتی که گذاشتم تا نوین نت وصل بشه یعنی فاجعه
بله حدود یک هفته است که نمیشه استفاده کرد هم مورد فوق و هم استفاده از مواردی مثل س ا ی ف و ن هم امکان پذیر نیست.
اینهم یک نمونه تست سرعت که همین الان گرفتم. البته معمولاً سرعت پایینتر از مقدار زیره :
![]()
سلام دوست عزیز.
رانژه شدن خطتون چقدر زمان برد؟؟
تو چه بازه ای دانلود رایگان دارید ؟؟
راستش دوران طلایی نوین نت دیگه تموم شد. الان تقریبا یک ماه که سرعت تو بازه های رایگان محدود میشه.
Last edited by NeORiN; 09-11-2012 at 14:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)