سلام دوستان
اچ دی 2 تا چه بیتریتی فیلم میتونه باز کنه ؟
خب رزولیشن مطمئنت زیر اچ دی
اچ دی که بعید میدونم پخش کنه
سلام دوستان
اچ دی 2 تا چه بیتریتی فیلم میتونه باز کنه ؟
خب رزولیشن مطمئنت زیر اچ دی
اچ دی که بعید میدونم پخش کنه
عزیز جان با رفتن Mehdi و چند تا عزیز دیگه از این تاپیک زیاد اینجا فعال نیست ولی حالا رزلوشن HD2 واسه چته ؟؟ نکنه میخوای بخری؟؟
قبض های این دوره واسه من نیومده بود،بعد سیم کارت من یه چند روزی قطع شد.
الان که نگاه میکنم،اصلاً کلاً آنتن پریده و آنتن نمیده.میخواستم بدونم این 2 قضیه به هم مربوطه؟ یعنی اگه سیم کارتو قطع بکنن(واسه تاخیر بدهی) علامت انتن از رو گوشی میپره؟
تاریخ ساخت گوشی من هم جدیده.
سلام.
علامت آنتن؟ یا خود آنتن؟
البته قاعدتا" نباید اینجوری باشه.والا من گوشیم تا حالا به علت بدهی قطع نشده که بدونم اما اینکه علامت آنتن بپره رو مطمئنم که نیست چون شما اگه سیم کارت هم رو گوشیت نباشه جلو علامت آنتن یه ضربدر میزنه اما علامت آنتن هست.![]()
راستش جلوی علامت آنتن چند تا نقطه اومده.تو قسمت network هم که میرم نمیتونه هیچ شبکه ای رو پیدا کنه.به صورت manual هم نمیتونه رجیستر کنه.با توجه به اینکه ورژن رادیوی گوشی من 2.10.50.08 هستش،از چی ممکنه باشه؟
(جالبه قبض ها و توزیع نمیکنن،خودشون هم خط رو قطع میکنن.امروز میرم درستش میکنم)
خوب تو یکاری بکن ....با یه گوشی دیگه SIM تو تست کن..شاید HD2 مشکل پیدا کرده باشه!
امروز تست کردم،اونجا هم مشکل داشت.زده بود limited service روی صفحه.فهمیدم مشکل از سیم کارته.ممنون.
جالبه مال یکی از اعضای خانواده هم همینطوری شده سیم کارتش.نکنه مخابرات داره سیم کارت ها رو میسوزونه؟!![]()
سلام.
اگر سیم کارتتون از اون قدیمیهاست باید بسوزونید و دوباره بگیرید.(البته یادتون باش شماره های رو سیم میسوزه بکاپ بگیرید.)
ضمنا" شاید هم به مختصلت جغرافیایی تون مربوط باشه یعنی برای مدتی آنتن قطع شده باشه (چون میفرمایید سیم کارت دیگه ای هم دارید با همین مشکل).![]()
ممنون.درست شد.همون قضیه ای هست که شما گفتید.(سیم کارت قدیمی بود)![]()
من بلاخره آندروید رو روی گوشی نصب کردم . خیلی با حاله و با حال تر از اون نصب سادش هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)