معذرت می خوام اینقدر سوال می پرسم، اما مدرک پیش دانشگاهیم کمکی بهم تو علمی کاربردی می کنه ؟
معذرت می خوام اینقدر سوال می پرسم، اما مدرک پیش دانشگاهیم کمکی بهم تو علمی کاربردی می کنه ؟
توی بیشتر مراکز انتخاب واحد ترمی هم دست دانشجو نیست و از طرف دانشگاه روز و ساعت کلاسا مشخص میشه.
برای ثبت نام هم اصل دیپلم رو ازتون میگیرن فکر کنم گواهی موقت هم میگیرن.تاییده تحصیلی هم خودشون بهتون میگن چیکار کنید.
قضیه 3 سال استخدام واسه ارشد هم زیاد با عقل جور در نمیاد باید از دانشگاهتون بپرسید.
مدرک پیش دانشگاهی هم بهش نیازی ندارید.
دوستان به دلیل چرت بودن رشته نرم افزاری که من دارم میخونم میخوام انصراف بدم و سال دیگه برم رشته گرافیک همین علمی کاربردی. میخوام بدونم انصراف بدم سال دیگه واسه ثبت نام دوباره مشکلی ندارم؟ اصلا بهتر نیست به نظرتون دانشگاه ازاد برم تا علمی کاربردی؟ (شهریه رو مشکلی ندارم)
اگه انصراف بدید هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد.
در مورد دانشگاه آزاد هم خودتون از بچه های گرافیکش سوال بکنید.
اما سرفصل دروس در هر دو دانشگاه یکی هست.
علمی کاربردی هم مثل دانشگاه های دولتی قبل از انتخابات خرداد ترم رو تموم میکنه؟
والا دانشگاه های دولتی و مدارس و .... همه اگر لازم باشه میندازن بعدش یا در طولش!
میتونم با مدرک علمی کاربردی در رشته حقوق گرایش ثبت در ازمون وکالت شرکت کنم؟
دوستان امکان غیر حضوری خوندن پودمانی وجود داره؟![]()
د ردانشگاه علمی کاربردی فقط با حقوق قضایی گرایش ثبتی امکان حضور در امتحان آزمون وکالت وجود دارد یعنی با مدرک حقوق گرایش ارشاد در امور مدنی یا کیفری نمی شود امتحان آزمون وکالت شرکت کرد در دانشگاه آزاد و دولتی باید کارشناسی حقوق داشت که حالت عمومی دارد البته این آخرین شرایط در مهرماه 91 بود ، می توانید بپرسید خصوصا اگر تهران
هستید از مرکز علمی کاربردی قوه قضاییه بپرسید
خیر ، باید در کلاس ها حاضر شوید![]()
Last edited by hhelenn; 11-01-2013 at 17:01.
خوب اگه الان بگن میتونی شرکت بکنی ولی 5سال دیگه که من مدرک کارشناسیمو گرفتم بگن نمیتونی باید چیکار کنم؟؟؟؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)