تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس میگیرید؟

راي دهنده
264. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نیمادنت

89 33.71%
  • رفاتک

55 20.83%
  • راصد مارال

23 8.71%
  • میکال اکسین تک

4 1.52%
  • طلوع رایانه لقمان

18 6.82%
  • پژوهشگران جنوب

11 4.17%
  • غیره

64 24.24%
صفحه 252 از 414 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262302352 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 4140

نام تاپيک: ADSL / شهر اهواز

اگه نباشه جاش خالی می مونه newahwaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

لامصب نمیشه به کسی اعتمادکرد؟
    خب بخاطر خداماتی که گرفتیم پول دادیم دزدی برای چی؟
    راستی رمز قبلیم12345بود شما هم همینطور؟
    یکی از دوستام هم همین شماره بود
    ملت رو مسخره کردن.
    البته رفتم دفترشون خیابان طالقانی ویه گردوخاکی راه انداختم که نگو....(دلم خنک شد)
    دختره توپله مسئول فروش رنگ صورتش مثل گچ سفید شده بود...بدبخت..
    نه یوسف جان رمزم این نبود ولی خوب طرف دیده بودش
    البته الانم فکر نکنی خود شرکت از پسوردت خبر نداره که سخت در اشتباهی ...
    ولی اون طرفی که برای نصب اومد دیگه دستش از رمز شما کوتاهه
    ضمناً شرکت پارس تنها شرکتیه که شما میتونید تو هر خونه ای که به پارس وصل هستند فقط با وارد کردن یوزر و پسورد خودتون راحت متصل بشید ...

---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------

راستی بچه ها یک سوال خارج از بحث تاپیک ( معذرت میخوام ) :

فروشگاهی تو اهواز می شناسید که گوشی اصلی و فول پک بیاره ( به غیر از پاتریس موبایل )
    لطفاً هرکدومتون که میدونید بنده رو راهنمایی کنید و آدرس بدید ...
    مر 15+15
    Last edited by newahwaz; 04-08-2010 at 19:02.

2. 2 کاربر از newahwaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سرعت روزانه پارس (که من 128 دارم ) فوق العاده است ، من روزانه سرعتم بین 140 تا 170 هست
    ولی شبانه تو منطقه ما سرعتش خوب نیست و این فقط تو کمپلو به این شکله ...
    پینگش هم برای من بین 325 تا 340 هست
    البته شایان ذکره که این خدمات شرکتها ( پارس و غیره ) همیشه ثابت نیست،یعنی وضعیت مشخصی نداره
    هر چیز که در مورد پارس میدونستم در اختیارت گذاشتم دوست من (موفق باشید)
    خوشبحالت مهدی جون
    من که صبح و شب با 30 دانلود میکنم

4. این کاربر از esnforce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    لطفا راهنمائی کنید اگر کسی یوزرنیم و پسورد اکانت را داشته باشه و از شرکت شاتل گرفته باشیم میتونه از خونه خودش از اکانت ما استفاده کنه یعنی اینقدر راحته مگر این فقط روی خط ما رانژه نشده است پس چرا میشود کسی دیگری هم از اکانت ما استفاده کنه
    راستی کسانی که از شاتل گرفتن سرعتشون چند یکی از دوستام سرعت 256 گرفته و سرعت دانلودش حدودا 50 کیلوبایت است ولی بعضی ها میگن 128 گرفتیم و سرعتشون میگن بالا 100 کیلوبایت است یعنی سرعت 128 از لحاظ دانلود کردن قوی تر است

6. این کاربر از jojonice بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    لطفا راهنمائی کنید اگر کسی یوزرنیم و پسورد اکانت را داشته باشه و از شرکت شاتل گرفته باشیم میتونه از خونه خودش از اکانت ما استفاده کنه یعنی اینقدر راحته مگر این فقط روی خط ما رانژه نشده است پس چرا میشود کسی دیگری هم از اکانت ما استفاده کنه
    راستی کسانی که از شاتل گرفتن سرعتشون چند یکی از دوستام سرعت 256 گرفته و سرعت دانلودش حدودا 50 کیلوبایت است ولی بعضی ها میگن 128 گرفتیم و سرعتشون میگن بالا 100 کیلوبایت است یعنی سرعت 128 از لحاظ دانلود کردن قوی تر است
    مطمئن نیستم ولی فکر کنم که شاتل اینجوری نیست و اشتراکی که از شاتل میگیری فقط مخصوص خط تلفنی هست که بهشون معرفی کردی.
    اینجوری هم نیست که 128 از لحاظ دانلود قویتر باشه.
    جواب ادامه سوالت رو هم تو تاپیک کاربرای شاتل دادم.

راستی چه کردی با ایرسا نت؟
    سرویست وصل شد؟

8. این کاربر از mojtaba-civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Gladiator King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

راستی مشکل ترافیک کم شدنم حل شد.......
    باورنمیکنید فقط پسوردم روعوض کردم!!!
    +
    سرعت من روزها100وشبهاطرفهای40-50
    یعنی شما تا الان اون رمزی که شرکت براتون گذاشته بود رو عوض نکرده بودی!

من که اینترنتم وصل شد اولین سایتی که رفتم پارس آنلاین بود و رمزم رو عوض کردم

10. این کاربر از Gladiator King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ضمناً شرکت پارس تنها شرکتیه که شما میتونید تو هر خونه ای که به پارس وصل هستند فقط با وارد کردن یوزر و پسورد خودتون راحت متصل بشید ...
    نه مهدی جون شاتل و اکثر شرکتها اینطوریه!
    فقط صبا نت اینطوری نیست چون مک آدرس مودم شما رو ذخیره میکنه

سلام
    100% میشه! من خودم وقتی شاتل داشتم رمزم رو میدادم دوستام که از شاتل اشتراک داشتن استفاده کنن!
    چکار کنم دیگه خراب رفیقم ، نمیتونم بشون نه بگم

12. 3 کاربر از Gladiator King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    نه مهدی جون شاتل و اکثر شرکتها اینطوریه!
    فقط صبا نت اینطوری نیست چون مک آدرس مودم شما رو ذخیره میکنه
    100% میشه! من خودم وقتی شاتل داشتم رمزم رو میدادم دوستام که از شاتل اشتراک داشتن استفاده کنن!
    چکار کنم دیگه خراب رفیقم ، نمیتونم بشون نه بگم
    جناب jojonice ، با این تفاسیر حتما باید پسورد رو عوض کنی. خود منم بعد از خوندن این موارد رفتم پسورد رو عوض کردم.
    برای این کار توی اکانت شاتلت که میری گزینه تغییر رمز رو انتخاب میکنی. فقط قبل از اینکه پسورد رو عوض کنی یادت باشه که راهنمای تغییر رمز رو بخونی.
    در ضمن اگه بلد نیستی که چطور تو تنظیمات مودمت بری و رمز سرویست رو اونجا هم عوض کنی بگو تا برات توضیح بدم، اول اینو یاد بگیر و بعد رمز رو عوض کن. وگرنه مودمت اگه روی pppoe تنظیم باشه ارور میده، چون موقع نصب سرویست تو تنظیمات مودم رمز اولیه اشتراکت که همون همون شماره تلفنت هست ثبت شده.
    Last edited by mojtaba-civil; 05-08-2010 at 23:20.

14. این کاربر از mojtaba-civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    من ساکن زیتونم و تا حالا از دیال اپ استفاده میکردم و حالا میخوام پرسرعتش کنم. میخوام نامحدود بگیرم برای دانلود کردن. تا الان بر اساس توصیه دوستان میخواستم از طلوع رایانه (فن اوا) بگیرم که با خوندن اینجا پشیمون شدم ولی خب به نظرتون از کی بگیرم که سرعت دانلودش بالا باشه؟

16. این کاربر از sadegh56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    اکانت شاتل روی هر خطی که توسط شاتل رانژه شده باشه میتونید متصل بشد و مشکلی نداره (پارس آنلاین هم همینطوره )

بستگی به شانس طرف داره که بتونه با 128 با این سرعت دانلود کنه ولی سرعت 128 شاتل (اکو) معمولا روی 60 کیلوبایته

18. این کاربر از esnforce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من ساکن زیتونم و تا حالا از دیال اپ استفاده میکردم و حالا میخوام پرسرعتش کنم. میخوام نامحدود بگیرم برای دانلود کردن. تا الان بر اساس توصیه دوستان میخواستم از طلوع رایانه (فن اوا) بگیرم که با خوندن اینجا پشیمون شدم ولی خب به نظرتون از کی بگیرم که سرعت دانلودش بالا باشه؟
    این سرعتها که میبینید از سرویس بیشتره به خاطره اینه که محدود هستن مثلا من با سرویس 128 پارس آنلاین روزها 90k دانلود مینکم در صورتی که اگه بخوان طبق سرویس اعمال کنن سرعتم 16k میشه.

شما که میخای نامحدود بگیری نباید انتظاری بیشتر از سرعت واقعی سرویست داشته باشی مثلا با سررویس 512 نهایتا میتونی 64k دانلود کنی

موفق باشی

20. این کاربر از Gladiator King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •