مرکز خدمات پارس ماکروتل تو تهران کجاست ممنون میشم ادرس دقیق بدین؟
مرکز خدمات پارس ماکروتل تو تهران کجاست ممنون میشم ادرس دقیق بدین؟
دوستان من قصد خرید دارم منتها قبل از ان دو سوال داشتم که مطرح می کنم
1.گوشیهایی که سیستم Wi Fi دارند چه کاری را می توانند انجام دهند در کل این wiFi یعنی چی لطفا کمی در این ارتباط توضیح دهید ایا به صرفه است گوشی بخریم که این سیستم را داشته باشد با توجه به جدید بودن تکنولوژی
2.در مورد سیستمGPS ایا این سیستم قابل نصب روی مدل استار است یا اینکه این سیستم باید از قبل روی گوشی نصب شده باشد منظورم اینه که گوشی باید بخریم که این سیستم را ساپورت کند
![]()
سلام میلاد جان از اینکه جواب منو دادی خیلی ممنون ولی مشکل اینجاست که تو این 7 الی 8 ساعت هر یک ربع یک ربع پیغام باتری لو میده (ویبره یا زنگ) بیشتر روزها و مخصوصا شب ها وقتی می خوام بخوابم اذیت می کنه
نمی شه کاری کرد اخطارش هر 1 ساعت باشه یا حداقل نه ویبره بره نه زنگ بزنه؟
به نظرت فریم ور s523AJPIE9(مال منه)تشخیص دست خط داره یا نه ؟اگه داره کجاست؟
ازت خیلی ممنونم دوست عزیز
دفتر مرکزی خدماتش - تقاطع مطهری و سهرودی هست.پلاک85
این رو ببین. آدرس تمام مراکز خدماتی و فروش پارس ماکروتل هست. اگه رو مود خوب باشن ناراضی از اونجا نمیای بیرون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1- به طور کلی اگه بخوام تکنولوزی WIFI رو توضیح بدم. اینترنت پر سرعت بی سیم. همونی که تو همه لپتاپ ها وجود داره. و با همون قابلیت البته با سرعتی کمتر. ADSL با آنت وایرلس داری بدردت میخوره.اینکه میگن کارایی نداره چون تو بیشتر کشورهای توسعه یافته وایرلس هون وای فای مثل GPRS که ما داریم و سرعت مثل دیال آپ هست با این تفاوت که سرعت خیلی بالاست رو دارن واسه همین واقعا واسه اونا کارایی داره. ولی اگه شرکتی جایی باشی که وایرلس داشته باشه خوب جواب میده( البته من هنوز با WIFI رو ندیدم از نزدیک و کیفیتش رو!!!)
2 معمولا GPSلازم به نصب نیست.مگه به صورت جانبی نیاز به نصب باشه! منظورت چیه!؟ تو گوشی یه برنامه ای داره به نام Google Map که خیلی خوب کار میکنه. ولی در کل این گوشی همه جور برنامه های جاوا رو ساپورت میکنه!!!!
اینطوری که من شنیدم این سیسیتم به صورت کلی در ایران طراحی نشده هنوز. اگه هم جایی یا برنامه ای این شیوه رو ارائه میده مختص به خودش و برنامه ریزی خودشه!!! تو نیاز به لود کردن نداری به صورت دیفالت استفاده میکنی. ولی در بیشتر کشورها این مشخصه چون به صورت برنامه ریزی شده و ماهواره ای هست حتی تغییرات کوچیک هم که در 24 ساعت قبل پیش اومده رو میتونی متوجه بشی!!!
Last edited by Milad4171; 10-05-2010 at 12:43.
درسته. هی الارم میده. با اینکه تو تمام مشخصه های ویبره رو تو گوشی 0 میکنی باز آلارم با ویبره میده!!!
البته نمیشه به صورت دستی کاریش کرد چون من این گوشی رو زیر و رو کردم. مگه با آپدیت و اختصاص برنامه های جدید واسه تنظیم آلارم کمبود شارژ گوشی این کار عملی بشه!!
من درست منظور از تشخص دست خط رو نمیدونم.
ولی تو گوشی مشخصه ای داره به نام Smart Unockتوی قسمت تنظیمات Settings که میتونی با نوشتن یه حرف انگلیسی روی LCD به صورت shortcut برنامه ی مورد نظرت رو حتی در حالتی که گوشی قفل هست اجرا کنی.
اگه منظورت امنتی هست. نه نداره!!! حتی نمیتونی گوشی رو با پسورد مشخص شده به صورت کامل قفل کنی .فقط میتونه دونه دونه قسمتهای مربوطه رو روش پسورد بگذاری!!!
بازم شاید با به روز شدن سیستم این تنظیمات گسترده تر بشه!! ولی سامسوگ زیاد به این روشها اعتقادی نداره!!!!![]()
سلام
یه 2 تا سوال داشتم ممنون میشم لطف کنید و جواب بدین.
1 . باطری استار چند روز میتونه دوام بیاره یا بهتر بگم متوسط چند روز؟
2. محدودیت برای نصب برنامه از نظر تعداد یا حجم برنامه داره یا نه؟
ممنون
1- به طور متوسط اگه استفاده فقط اس ام اس و زنگه 3 روز ولی اگه بازی یا آهنگ هم گوش میدی ممکنه به 2 روز کاهش پیدا کنه!
اگه هم زیاد اهل اس ام اس یا صحبت کردن نیستین مثلا روزی کمتر از 20 دقیقه مکالمه دارین این مدت به 4 روز هم میرسه!!!
2- چون به طور مستقیم بازی و برنامه تو مموری گوشی نصب میشه بستگی به میزان فضای آزاد مموری گوشی داره!!!
باطریش کلا عالیه!!
دوستان من از مودم وایرلس بیسیم استفاده می کنم ایا این امکان وجود دارد از اینترنت بیسیم روی این گوشی استفاده کنم منظورم اینه که ADSL را به گوشیم منتقل کنم با استفاده از مودم بیسیم ایا تنظیمات خاصی را باید روی گوشی انجام داد ممنون میشوم در این رابطه توضیح دهید با تشکر![]()
بابا دمت گرمه
برو خدا رو شکر کن
رفیقم کوکی داره از وقتی که پیغام میده اگه به شارژ نزنی چند دقیقه بعد خاموش میشه
فکر کنم اونایی که کوکی دارن حاضر بودن هر 5 دقیقه ویبره رو تحمل کنن تا انقدر زود گوشی خاموش نشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)