تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 326 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

من زیاد کلیپ نگا نمیکنم
    اقلا اچ تی سی خرابیش خیلی کمتره
    تازه آندوریید هم براش کوک شده
    قول میدم تا ویندوز 7 هم بیاد براش کوک میشه
    اوبونتو هم براش کوک شده

کدوم اینا رو املت داره؟؟؟؟

آرش خان من پیشنهاد میدم که شما گوشیتو بفروش و دیکه تو این فروم تشریف نیار....چون داری از رو تعصب حرف میزنی و لطفا از واژه املت استفاده تکن چون تمامی کسایی که اینجان از روی عقل و شعور بالا این گوشی رو خریدنن و همگی کار درستی کردن این که شما میگی املت یعنی به شعور دوستان توهین کردید که 450 تومن دادن به املت. آندروید هم به این زودی برای امنیا 2 کوک میشه نگران نباش. درضمن اوبونتو براش کوک شده!! این دیگه چه صیقه ای ه؟درضمن وقتی که ویندوز 7 برای این گوشی کوک شد اونوقت بیا به به و چه چه بزن تا اونموقع من omnia 3 گرفتم و تو سر هر چی گوشی htc میزنم. پسر خوب شرکت htc فقط یه مونتاژ کاره و حتی صفحات ال ای دی شو از سامسونگ میخره. اگه کسی میخواد کل بندازه بین شرکت سامسونگ و htc میتونم 1000 خط براش همینجا بنویسم..........

2. 6 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همگی.
    بعد از دو ماه برگشتم و خوشحالم که دوباره اینجام.
    جناب آقای Arashdn شما فکر میکنم یه مقدار احساساتی شدی و از روی منطق صحبت و قضاوت نمیکنی.
    دوست من ایراداتی رو که شما داری از این گوشی میگیری و در مقابل از گوشیهای HTC حمایت میکنی لازمه که بهت یادآوری کنم که اصلا این موارد رو گوشیهای HTC به طور ذاتی ندارن که حالا بخوان ایراد داشته باشن یا نداشته باشن ، کدوم گوشی HTC اصلا حافظه داخلی داره تا حالا بخواد جلوی سامسونگ بگه که حافظه داخلی گوشیهاش نمیپره و ضعف نداره ، من فکر میکنم که باید به سامسونگ آفرین گفت که این امکان رو در Omnia II قرار داده و اگر هم حافظه داخلی کسی بپره بر میگرده به طرز استفاده خود طرف البته این ضعف به خاطر نا وارد بودن صاحب گوشی نیست بلکه یه نا هماهنگی بین سخت افزار و نرم افزار گوشی هست که بر میگرده به ساختار سیستم عامل و در نهایت کمپانی مایکروسافت.

دوست من شما وقتی میخواستی این گوشی رو بخری به اجبار کسی نخریدی و اگه حالا ازش زده شدی باز هم کسی مجبورت نکرده که این گوشی رو نگه داری و میتونی بری سراغ گوشیهای HTC و لازم نیست بیای اینجا و از روی حرص شروع به گفتن الفاظ بی ربط و بی معنی بکنی که هیچ ربطی به یه انجمن تخصصی گوشی موبایل نداره چونکه افرادی که میان اینجا دوست دارن تا مطلبی رو از سایر اعضا یاد بگیرن و با سایرین تبادل اطلاعات کنند نه اینکه حرف های بی ربط و غیر منطقی و بچه گانه بخونند.
    در ضمن این رو هم بدون که گوشیهای HTC هم قطعا ایرادات مخصوص خودشون رو دارن.
    لطفا حداقل به خاطر خدماتی که گوشیت توی مدتی که داشتی بهت داده از واژه های بهتری استفاده کن ، البته اینم بر میگرده به انصاف ، درک و منطق اون استفاده کننده.
    با سپاس.

4. 3 کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

آقا این کلیپ رو ببینید: اولین سری ویندوز 7 روی امنیا اچ دی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خدای سیستم عامله نگاه کنید متوجه میشید. واقعا مایکروسافت هیچ رقمه کوتاه نمیاد

6. 2 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام . میخواید که Delivery Report گوشیتون به جای اینکه شماره تلفن رو بزنه اسم طرف هم که تو Contact هاتونه بزنه؟ مثلا به جای اینکه بنویسه:

The Message you sent to +989351234567 has been delivered

بنویسه:

The Message you sent to Reza Ahmady (+989351234567) has been delivered

?

اینو نصب کنید درست میشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

--------------------------------------------------------------------------
    بعد این همه مدت فعالیت این امکان آپلود فایل تو سایت رو ندادن به ما....

8. 6 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sososoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehron

پيش فرض

سلام سعيد جان يعني اينو نصب كنيم دليوري smsدرست ميشه

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

سلام سعيد جان يعني اينو نصب كنيم دليوري smsدرست ميشه

بله 100 درصد تست شده

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

آرش خان من پیشنهاد میدم که شما گوشیتو بفروش و دیکه تو این فروم تشریف نیار....چون داری از رو تعصب حرف میزنی و لطفا از واژه املت استفاده تکن چون تمامی کسایی که اینجان از روی عقل و شعور بالا این گوشی رو خریدنن و همگی کار درستی کردن این که شما میگی املت یعنی به شعور دوستان توهین کردید که 450 تومن دادن به املت.
    والا یکی میخواد ازم بخره 290 (خیلی هم منت گذاشت) منم دیدم 290 فروختنش اصلا بصرفه نیست ... الان دنبال مشتریم
    امنیا رو کاعذ خیلی مزایا داره ولی در عمل مشکلاتش زیاده .. مثلا برنامه ها با درایو جی سنسور خودش جواب نمیدن و اگه مال اچ تی سی رو نصب کنیم خودش گوشی میریزه بهم
    یا مثلا خیلی از بازی ها روش اجرا نمیشه
    اکثر پلیر ها باهاش مشکل داره
    خلاصه این چند روزه شدید رفته رو اعصابم
    این بخش phone خودشون هم که دادن به مایکروتل ماشالله ماشالله بزنم به تخته از فاصله 20 سانتی دکل بی تی اس به این ور انتن نمیده
    شکر خدا بعد 5 دقیقه اینترنت شیرینگ گوشی میشه جهنم ..... (تو تاچ دایاموند بعد دو ساعت گوشی اصلا داغ نشده بود)
    وقتی دارم میبینم یخچالی که جلومه هم سامسونگه و گوشی که دستم هست هم سامسونگه باز میره رو اعصابم
    وقتی میبینم سنس رو نصب میکنم و فقط 20 مگ رم خالی میمونه اعصابم میریزه بهم
    این اخر کاری هم که 7-8 گیگ اطلاعات مهم امو به باد داد .....

ناب آقای Arashdn شما فکر میکنم یه مقدار احساساتی شدی و از روی منطق صحبت و قضاوت نمیکنی.
    دوست من ایراداتی رو که شما داری از این گوشی میگیری و در مقابل از گوشیهای HTC حمایت میکنی لازمه که بهت یادآوری کنم که اصلا این موارد رو گوشیهای HTC به طور ذاتی ندارن که حالا بخوان ایراد داشته باشن یا نداشته باشن ، کدوم گوشی HTC اصلا حافظه داخلی داره تا حالا بخواد جلوی سامسونگ بگه که حافظه داخلی گوشیهاش نمیپره و ضعف نداره ، من فکر میکنم که باید به سامسونگ آفرین گفت که این امکان رو در Omnia II قرار داده و اگر هم حافظه داخلی کسی بپره بر میگرده به طرز استفاده خود طرف البته این ضعف به خاطر نا وارد بودن صاحب گوشی نیست بلکه یه نا هماهنگی بین سخت افزار و نرم افزار گوشی هست که بر میگرده به ساختار سیستم عامل و در نهایت کمپانی مایکروسافت.
    اچ تی سی میدونه کهمشکل داره پس نمیزاره و در نتیجه 7-8 گیگ اطلاعات مردم هیچ نمیشه و مردمم 20 تومن تیغ نمیزنه ....

دوست من شما وقتی میخواستی این گوشی رو بخری به اجبار کسی نخریدی و اگه حالا ازش زده شدی باز هم کسی مجبورت نکرده که این گوشی رو نگه داری و میتونی بری سراغ گوشیهای HTC و لازم نیست بیای اینجا و از روی حرص شروع به گفتن الفاظ بی ربط و بی معنی بکنی که هیچ ربطی به یه انجمن تخصصی گوشی موبایل نداره چونکه افرادی که میان اینجا دوست دارن تا مطلبی رو از سایر اعضا یاد بگیرن و با سایرین تبادل اطلاعات کنند نه اینکه حرف های بی ربط و غیر منطقی و بچه گانه بخونند.
    من رو حساب مشاروه های همین انجمن وتعریف های این گوشی روی کاغذ خریدم
    حالا هم قیمت فروشش مجبورم کرده که نگه دارم .....
    خداییش خود من کم سوال جواب میدم اینجا؟؟

لطفا حداقل به خاطر خدماتی که گوشیت توی مدتی که داشتی بهت داده از واژه های بهتری استفاده کن ، البته اینم بر میگرده به انصاف ، درک و منطق اون استفاده کننده.
    من همیشه سپاس گذار بودم و هسم
    ولی این روزا اعصابم خیلی خرابه ....

آقا این کلیپ رو ببینید: اولین سری ویندوز 7 روی امنیا اچ دی :
    کلیپ زیاده ...
    منم کلیپ میدم ویندوز ویستا رو روی تاچ ویوا بالا آوردن ..........
    مهم اینه که عملا چیکا کنن
    تازه خودت نوشتی امنیا اچ دی ......
    مثلا اندوریید یه چیزی شده ولی بعید میدونم ویندوز 7 بتونه روی این کوک بشه ...

12. این کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

آقا این کلیپ گه گفتم ربطی به موضوع شما نداشت! این امنیا اچ دی کلا برای ویندوز 7 ساخته شده . با اون امنیا اچ دی خودمون فرق داره

در مورد صحبتهاتم باید بگم تمامی این ایراداتی که شما با گوشیت داری منشا ش خودتی گوشیتو بیار پیش من برات کاری میکنم که تمام این مشکلاتت حل بشه.... در ضمن من گویم که گارانتی ندااره مشتری داره به قیمت 350 تومن....
    من بازم پیشنهاد میدم که بفروشیش چون کلا شما انتطارت رفته بالا.... فکر نکنم آیفون 4 هم راضیت کنه.

گوشیه شما شاید مشکل داره . مال من که اصلا داغ نمیکنه . آنتن دهیش هم خوبه . رام سنس هم نصب میکنم 70 مگ خالی داره .. ببین مطمعن باش اکه گوشی خوبی نبود تو موداکو اینقدر طرفدار نداشت. در مورد اجرای بازی ها خوب باید بگم اونموقع کمتر گوشی مولتی تاچ بود. دوستانی هم که به شما مشاوره دادن مطمعن باش همه مطالب رو درست و کامل به شما مشاوره دادن و لی شما انتطاراتت رو از گوشی به درستی مطرح نکردی. مثلا: اگه میگفتی که بازی برات خیلی مهمه همون اول میگفتم که نخری و بری آیفون بخری یا گوشی مولتی تاچ.... در هرصورت انشالله یه گوشی بخری که ازش راضی باشی البته بعید میدونم...

14. این کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

در مورد Gsensor من هر چی ریختم بدون نیاز به درایور کار کرد
    یکیش همون بازی مخصوص hd2 بود ... htc teeter فک کنم
    یکیم کراش ماشینی بود که اونم راحت کار میکرد با Gsensor
    بازیهای زیادیم روش ریختمو همش خیلی خوب جواب داد
    اینترنت شیرینگ درسته داغش میکنه چون هم زمان هم شارژ میشه هم ازش استفاده میشه
    بهتره با اون نرم افزاری که گفتم با وای فای از اینترنتش استفاده کنی که شارژ نشه ... با بلوتوثم میشه
    در مورد پلیرها من فقط core player رو دیدم که یکم کند بود که اونم با نصب core player مخصوص خودش مشکل حل میشه
    این رامی که من نصب کردم اولش 100 مگ رم خالی داشت که sence هم روش بریزی فک نکنم از 70 پایینتر بیاد

به نظر من ویندوز موبایل کلاً سیستم عامل خوبی نیست مخصوصاً واسه کسی که خیلی حال و حوصلشو نداشته باشه
    آرش خان بهتره بفروشی و بری یه ویندوز موبایل از htc بخری

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان سلام !

من اینجا رسما میخوام در حضور همه به خاطر بحثی که چند ماه پیش با اقا سعید پیدا کردم و حرفایی که زدم از ایشون عذرخواهی کنم .
    اعتراف میکنم که من در مورد ایشون اشتباه کردم و الان که چندوقتیه به این تاپیک سر میزنم میبینم که ایشون خالصانه اطلاعاتشون رو به اشتراک میذارن و تاپیک رو مدیون فعالیت های خودشون کردن .
    باز هم معذرت میخوام ..... .

17. این کاربر از AmiIin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •