صد بار امتحان کردم میخونه به راحتی... اصلا اگه نخونه که مولتی سیشن به درد نمیخوره. من تا حالا 100 تا سی دی مولتی سیشن رایت کردم دوباره و چند باره و ... شاید سی دی رام های قدیمی نمیتونن بازم نمیدونم دقیق ولی ماله من و هر جا که بردم خوند به راحتی...
--
--
صد بار امتحان کردم میخونه به راحتی... اصلا اگه نخونه که مولتی سیشن به درد نمیخوره. من تا حالا 100 تا سی دی مولتی سیشن رایت کردم دوباره و چند باره و ... شاید سی دی رام های قدیمی نمیتونن بازم نمیدونم دقیق ولی ماله من و هر جا که بردم خوند به راحتی...
در این تاپیک سوتی تعریف میکنند یا اشکالات کامپیوتری رو حل میکنند؟
اشتباه اومدم؟
دوست عزیز من این کار رو میتونم انجام بدم
یه بار هم چنین کاری رو توی دبیرستان انجام دادم و به همه نشون دادم متعجب شده بودن .
روی یک سیدی دو نوع محتویات میریزم ... روی کامپیوترهای مختلف میتوهه محتویات رو متفاوت نشون بده ...
در هر صورت ، انجام چنین کاری امکان پذیره .
موفق باشی .
منظورت همون چيزيه كه دوست ديگرمون گفتن؟multi session؟؟؟؟
نه عزیز ، همین جاست! فقط به خاطر سوتی مهدی جان ، چند صفحه ایه که زدیم اون کانال داریم به تحلیل علل پیدایش این سوتی می پردازیم!![]()
دوستان یه دنیا شرمنده....
لطفا دیگه به ماجرای من اشارهای نکنید و تاپیک را طبق روال ادامه دهید .....
ممنون
ویرایش...تکراری
Last edited by Kurosh; 02-03-2008 at 21:20.
ویرایش...تکراری
Last edited by Kurosh; 02-03-2008 at 21:19.
من منظوری نداشتم مهدی جان! همین جوری گفتم!
بالاخره باید بفهمیم چرا اون سی دی ها این شکلی شدن دیگه!
ولی خب ، خودت می خوای ، اوکی...
------------------------
دیروز یه سوتی تابلو دادم ، خیلی هم ضایع شدم!
با زن داداشم رفتیم تو یه مغازه آرایشی ، تو مغازه هه ، چند تا دختر فروشنده بودن ، چند تا دختر هم خریدار! همشون هم جوون!![]()
زن داداشم می خواست یه لاک بگیره ، به فروشنده هه گفت کجاست لاک هاتون؟ دختره هم گفت اون جا!
من به اون جا نزدیک تر بودم ، زن داداشم گفت یه قرمزشو وردار!
(حالا اکثر اون دخترا هم چشمشون این وره!)
مارو میگی ، رفتیم به سمت قفسه! یکیشون رو که قرمز بود ، رداشتم ، اومدم بازش کردم که مثلا" واسه زن داداشم امتحانش کنم ، چشمتون روز بد نبینه! تا بازش کردم ، ییهو کل مغازه کر کر زدن زیر خنده!
مارو میگی؟ سرخ و سفید و آبی شدیم فجیع!
قضیه این بود که شکل بسته بندی اونی که من برداشتم ، خیلی شبیه لاک بود! حالا نگو ریمل بوده!
بازش که کردم ، اون ریش ریشاش اومد بیرون ، گفتم واااااااااااای!!! داش سیا ضایع شد!
معلممون داشت درباره ی مرگ ومیر حرف میزد ما هم داشتیم واسه خودمون حرف میزدم یدفعه معلمه گفت یه پسره رو گاز گرفت کشت
منم بی خبر از همه جا بلند گفتم کی گاز گرفت؟؟؟؟ وقتی دوزاریم افتاد خواستم توجیحش کنم موندم چی بگم اومدم حرف بزنم گفتم بیچاره دوست دخترش دیگه معلممون قاطی زده بود منم حرفمو عوض کردم گفتم خوب بیچاره مادرش
یهو کل کلاس خندیدن معلمه هم خندید دیگه چیزی نگفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)