تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 252 از 312 اولاول ... 152202242248249250251252253254255256262302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,511 به 2,520 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

1

بله دیگه با این وضع فیفا نکست اصولا بهترین بازی این نسل بازیهای کامپیوتری بوده و هیچ نقصی نداره و هر کس ازش ایراد بگیره کلا ادم بی شعور و کم منطقی هست که این معجزه را نمیتوانه درک کنه!
    عزیز من ! ما داریم تو ژانر بازی های ورزشی و فوتبال در موردش بحث می کنیم ! به نظر من نسخه ی نکست خیلی بهتره از Pes هست !

2. 4 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

احتمالا اون حرفه ای که میگید روی اصول بازی میکنه و میبازه حرفه نیست!
    کونامی تو این سری روی ترکیب و سیستمهای دفاعی و تیمهای قوی و ضعیف خیلی مانور داد از اول هم شاهد این بودیم!
    سیستمهای بازی در Pes و چینش و ترکیب اون کاملا این اجازه را به شما میده که اگه درست کار کنین تیم حریف را میتوانین فلج کنین!حالا طرف هر چقدر دیمی بازی کنه هم نمیتونه به موفقیت برسه!!

یک چیز در حد معجزه!عجب اون وقت میگیم شما فن سرسخت فیفا هستی بهت بر میخوره آرمین عزیز و سریع میگید من نه تعصبی ندارم و هزار تا حرف دیگه!امیدوارم ناراحت نشی ولی این حرفت واقعا کودکانه بود
    بله دیگه با این وضع فیفا نکست اصولا بهترین بازی این نسل بازیهای کامپیوتری بوده و هیچ نقصی نداره و هر کس ازش ایراد بگیره کلا ادم بی شعور و کم منطقی هست که این معجزه را نمیتوانه درک کنه!
    نه کی من از اینکه فن فیفا خطاب بشم ناراحت شدم مهران جان ما وقتی میایم بازی های فوتبال رو مقایسه می کنیم وقتی می بینیم فیفا اینقدر فاصله داره با PES و همه چیز بیان گر این مطلب هست دیگه نیاز نیست جهل کنیم من منظورم اینه و اینکه فیفا در واقع در مقایسه با PES هست که گنده میشه وگرنه مگه میشه یه بازی بی ایراد باشه وقتی می گم معجزه هست قبول کن که کونامی میاد تبلیغ میکنه جار می زنه که بابا یه PES ساختم تووووپ نمیدونم KING IS BACK و کلی شعار دیگه که ما هسابی باورمون میشه که شب و روز اینا کلنگ زدن و تغییرات دادن که اینطور دارن تعریف می کنن و دور برداشتن در آخر می بینیم نتیجه کار یه چیز معمولی و پر از ایراد در میاد. ولی وقتی فیفا 10 خیلی بی سر و صدا حتی بی سر و صدا تر از نسخه های قبلی میاد و این طور همه رو به حیرت وا می داره این طبیعی هست که بگیم این کار یک معجزه هست چون این همه متخصص و کار بلد جمع می شن توی ژاپن جایی که مهد گیم سازی هست در آخر هم نمی تونن حتی موفقیت سالهای قبل رو هم تکرار کنن. فکر می کنید این ها رو مسئولین کونامی نمی دوننن؟ چرا می دونن خودشون هم معترف هستند که باز هم نمی تونن به خوبیه فیفا باشن و به خوبیه EA عمل کنن. من هیچ وقت ناراحت نمی شم از انتقادات. من فقط یک چیز کلی رو می گم اونم اینه که فیفا نکست خیلی خیلی بالاتر و پیشرفته تر و تکاملی تر از PES هست و از لحاظ فنی و دید متخصصین این مسئله به سادگی بیان و اثبات میشه. من از PES همیشه لذت بردم و می برم حتی از همین PES 2010 که به اندازه نسخه 2009 بهم فاز نمیده لذت می برم ولی خوب چطور می تونم اذعان کنم که این PES از فیفا نکست بالاتر یا مساوی هست؟ شما وقتی میشینی پای ایکس باکس 360 و شروع به بازی کردن فیفا می کنی محو زیبایی ها و اصولگرایی این فیفا نکست میشی. کی PES تونسته جو ورزشگاه رو به خوبیه فیفا بسازه کی چمن و افکت ها و نورپردازی PES در حد فیفا بوده کی گزارش اسمارت که توی فیفا فقط سراغ دارم توی PES دیده شده؟ نه واقعا دلم می خواد بدونم اگه من اشتباه می کنم بگید بگید آره اشتباه می کنی PES چمن بهتر داره گزارش بهتر داره جو ورزشگاه بهتر داره و ده ها مورد دیگه من نمی گم توی هر مورد فیفا بالاتر هست من توی گروه هم ثبت کردم که توی چه مواردی کودوم بر کدوم برتری داده برتری هایی هم PES داره مثل فیس ها یا فیزیک و تناسب اندام بازیکنان توی PES خیلی بهتره توی فیفا کلا سر بازیکنان نسبت به بدنشون خیلی گنده تر هست البته از دور مشخص نیست ولی از نزدیک مشخصه. به هر حال من این رو می گم وقتی ما میام تک به تک فاکتور های مختلف رو مقایسه می کنیم می بینیم فاکتور های برتر فیفا خیلی بیشتر از PES هست تورو خدا اگه اشتباه فکر می کنم بگید. ولی من اون چه رو که می بینیم رو می گم و هیچ تعصبی هم توی این مقایسه ها به خرج نمی دم

4. 9 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قصد ندارید ما رو به گروه راه بدید ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali.Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه کی من از اینکه فن فیفا خطاب بشم ناراحت شدم مهران جان ما وقتی میایم بازی های فوتبال رو مقایسه می کنیم وقتی می بینیم فیفا اینقدر فاصله داره با PES و همه چیز بیان گر این مطلب هست دیگه نیاز نیست جهل کنیم من منظورم اینه و اینکه فیفا در واقع در مقایسه با PES هست که گنده میشه وگرنه مگه میشه یه بازی بی ایراد باشه وقتی می گم معجزه هست قبول کن که کونامی میاد تبلیغ میکنه جار می زنه که بابا یه PES ساختم تووووپ نمیدونم KING IS BACK و کلی شعار دیگه که ما هسابی باورمون میشه که شب و روز اینا کلنگ زدن و تغییرات دادن که اینطور دارن تعریف می کنن و دور برداشتن در آخر می بینیم نتیجه کار یه چیز معمولی و پر از ایراد در میاد. ولی وقتی فیفا 10 خیلی بی سر و صدا حتی بی سر و صدا تر از نسخه های قبلی میاد و این طور همه رو به حیرت وا می داره این طبیعی هست که بگیم این کار یک معجزه هست چون این همه متخصص و کار بلد جمع می شن توی ژاپن جایی که مهد گیم سازی هست در آخر هم نمی تونن حتی موفقیت سالهای قبل رو هم تکرار کنن. فکر می کنید این ها رو مسئولین کونامی نمی دوننن؟ چرا می دونن خودشون هم معترف هستند که باز هم نمی تونن به خوبیه فیفا باشن و به خوبیه EA عمل کنن. من هیچ وقت ناراحت نمی شم از انتقادات. من فقط یک چیز کلی رو می گم اونم اینه که فیفا نکست خیلی خیلی بالاتر و پیشرفته تر و تکاملی تر از PES هست و از لحاظ فنی و دید متخصصین این مسئله به سادگی بیان و اثبات میشه. من از PES همیشه لذت بردم و می برم حتی از همین PES 2010 که به اندازه نسخه 2009 بهم فاز نمیده لذت می برم ولی خوب چطور می تونم اذعان کنم که این PES از فیفا نکست بالاتر یا مساوی هست؟ شما وقتی میشینی پای ایکس باکس 360 و شروع به بازی کردن فیفا می کنی محو زیبایی ها و اصولگرایی این فیفا نکست میشی. کی PES تونسته جو ورزشگاه رو به خوبیه فیفا بسازه کی چمن و افکت ها و نورپردازی PES در حد فیفا بوده کی گزارش اسمارت که توی فیفا فقط سراغ دارم توی PES دیده شده؟ نه واقعا دلم می خواد بدونم اگه من اشتباه می کنم بگید بگید آره اشتباه می کنی PES چمن بهتر داره گزارش بهتر داره جو ورزشگاه بهتر داره و ده ها مورد دیگه من نمی گم توی هر مورد فیفا بالاتر هست من توی گروه هم ثبت کردم که توی چه مواردی کودوم بر کدوم برتری داده برتری هایی هم PES داره مثل فیس ها یا فیزیک و تناسب اندام بازیکنان توی PES خیلی بهتره توی فیفا کلا سر بازیکنان نسبت به بدنشون خیلی گنده تر هست البته از دور مشخص نیست ولی از نزدیک مشخصه. به هر حال من این رو می گم وقتی ما میام تک به تک فاکتور های مختلف رو مقایسه می کنیم می بینیم فاکتور های برتر فیفا خیلی بیشتر از PES هست تورو خدا اگه اشتباه فکر می کنم بگید. ولی من اون چه رو که می بینیم رو می گم و هیچ تعصبی هم توی این مقایسه ها به خرج نمی دم
    از نظرات شما واقعاً ممنون هستم ، خیلی کارت درسته!!!
    چون خدایی بی طرفی. گوش بدین به حرفهاش دیگه!!! دههه!!!!
    یا علی مدد

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مسعود جان من کلا این بازیو 4 ساعت بازی کردم اما توی همین 4 ساعت باگهایی از دروازه بان دیدم که بعضیاش خداییش خیلی ناجور بودن بعنوان مثال این مورد یادم مونده من توی یک بازی با بک کناریم میخواستم توپو سانتر کنم برای جناح مقابل بخاطر کم دقتی که داشتم توپم به سمت دروازه بان رفت دروازه بان که میخواست توپ به دستش نخوره که داور مثلا خطا نگیره یک دفه هل کرد توپو وارد دروازه خودی کرد و اینجوری شد که سر اشتباه فاحش دروازه بان یک گل باد آورده نصیب تیم حریف شد .
    حالا من موندم چطوری میشه این باگها برای همه پیش میاد اما برای شما نه .
    حسيني واجب شد يه روز بريم همون گيم سنتر يه چند دست فيفا بزنيم با هم!!!
    والا دليلي براي دروغ گفتن نميبينم چون فيفا مال بابام نيست ولي وقتي نديدم بيام و بگم كه ديدم؟!؟
    حتي اون شب كه اين نظرات گوهر بار دوستان متخصص خارجي رو گذاشتي چنتا از دوستام خونه بودن و ازشون ژرسيدم و گفتم كه اين همه امشب بازي كرديم شما اينا رو ديد؟ گفتن نه!!
    من تو يه چيزي موندم اگه هوش مصنوعي دروازه باناي فيفا كمه, هوش مصنوعي دروازه باناي ساكر چقدره؟
    اگه هد زدن توي فيفا 10 مشكل داره, هد هاي تو ساكر 2010 كه مثل شوت هست چي بايد بهش گفت!
    با دوستم رو PS3 داشيم بازي مي كرديم طرف از جاي نقطه پنالتي هد مي مي گفتي شوت كرده!!
    +
    مطمئنا فيفا 10 امسال جايزه ي بهترين بازي ورزشي رو از سايت ها ميگيره!!
    و در اين شكي نكن كه FIFA 10 نسخه نكست بهرتين بازي فوتبال اين نسل هستش!!
    اكثر سايت هاي مطرح دارن ميگن كه فيفا بهترينه! مقايسه ركورد فروش اين دو بازي هم كاملا نشون ميده كه كدوم برتره!!
    تو طول اين چند سالي كه من با بازي و سايت و اي حرفا آشنا شدم نديدم كه يك بازي بد باشه و فروش خيلي بالايي داشته باشه!!
    شما خودتون بريد و بازي كنيد و اونوقت پيش خودتون ميفهميد كه كدوم بازي در كل برتره!!
    شما كه اينقدر به نظر كاربران خارجي توجه دارين و اونا رو بهتر ميدونيد خوبه يه سرم به سايتهاي گيم اسپات و IGN كه هر دو از مطرح ترين سايت ها بازي هستن بزنيد و ميانگين نمرات يوزر هاي اونا رو بدونيد!!
    ميانگين نمره يوزر هاي گيم اسپات به فيفا 10 نسخه X360 از بين 585 تا راي 8.6 از 10 هستش!!
    ميانگين نمرات يوزه هاي گيم اسپات به PES 2010 نسخه X360 از بين 165 تا راي 7.6 از 10 هستش!!

تو سايت IGN ميانگين امتيازات يوزا به فيفا 10 از بين 233 تا 8.6 بوده و ميانگين امتيازات يوزرا به PES 2010 از بين همش 39 تا 7 بوده!!
    حتي شما اگه به تعداد افرادي كه به اين دو بازي نمره دادن نگاه كنيد ميبينيد كه كدوم بازي بين اونا محبوب تره!!
    نكنه كاربراي فروم فيفا بيشتر ميفهمن يا EA به همه كلا پول داده!
    تنها نكته اي كه فروم فيفا رو از بقيه فروم ها مجزا ميكنه كاربراش نيستش بلكه حضور سازنده هاي بازي تو اون هستش وگرنه همون يوزري كه تو گيم اسپات هست مطمئنا اونجا هم هست, مثل خودم!

خلاصه يكم به آ'ار نگاه كنيد مي تونيد ببينيد كه FIFA 10 چقدر جلوتره!!

+

در ضمن هر كي در خودش تواناييش رو ميبينه حتما يه پيغام خصوصي يا كامنني به من بده تا دعوتش كنم!
    Last edited by Masoud King; 22-11-2009 at 16:17.

8. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

خوب من تو این مدت فیفا10 نکست رو زیاد بازی کردم و باید بگم گیم پلی فیفا به واقعیت شباهت بیشتری داره.اگه این موارد رو فیفا بهش توجه میکرد عالی میشد.

1.چهره بازیکنا بسیار بد و خنده داره.نمیدونم فیفا کی میخواد به این مورد توجه کنه.حتی میتونه از روش pes در مورد ساخت چهره ها استفاده کنه که فکر نکنم همچین کاری کنه مگر ایکه خودشون روش بهتری رو ابداع کنن.

2.طراحی فیزیک بازیکنا خیلی خیلی بده.اصلا مثل واقعیت نیست.به هیچ وجه اندامشون تناسب نداره.همچنین طراحی لباس تیمها و شورت ورزشی.مخصوصا فونت پیراهنها.اگه توجه کنین در pes شماره و نام پشت پیراهن بازیکنا در اندازه و فرم واقعی طراحی شده و با توجه به اینکه شرکت سازنده لباس آدیداس-نایک یا پوما ..... باشه متغیره در صورتی که در فیفا اینطور نیست

3.چیزی که در فیفا خیلی منو ازار میده وزن توپ و بازیکناست.شما وقتی بازیکن رو کنترل میکنی انگار نه انگار اون بازیکن مثلا 75 کیلو وزن داره.خیلی شل و وله.درسته که ازادی عمل زیادی به گیمر میده ولی تا این حد نباید باشه.توپ هم اصلا وزن خوبی نداره و خیلی سبکه.من وقتی که با یه بازیکن از راه دور شوت میزنم اصلا هیچ حسی نمیده.
    در مورد بقیه موارد مثل هوش مصنوعی و گرافیک و ...... نظری ندارم و با توجه به موقعیت صنعت بازی سازی و محدودت ها این موارد در فیفا خوب و قابل قبول کار شده. این 3 موردی که گفتم دقیقا نقاط قوت pes هستش و نمیدونم چرا فیفا هیچ وقت این موارد رو رعایت نمیکنن.بنظر من تنها راه موجود اینه که یه شرکت بازی سازی مثل 2k بیاد و نکات مثبت فیفا و pes رو جمع کنه و از اون یه معجون حسابی درست کنه و یا اینکه کونامی و EA با هم شریک بشن که البته این دو مورد خیالاتی بیش نخواهد بود

10. 3 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اینجا تاپیک فیفا 10 هستش نه تاپیک مقایسه بازیها

حسيني واجب شد يه روز بريم همون گيم سنتر يه چند دست فيفا بزنيم با هم!!!
    والا دليلي براي دروغ گفتن نميبينم چون فيفا مال بابام نيست ولي وقتي نديدم بيام و بگم كه ديدم؟!؟
    حتي اون شب كه اين نظرات گوهر بار دوستان متخصص خارجي رو گذاشتي چنتا از دوستام خونه بودن و ازشون ژرسيدم و گفتم كه اين همه امشب بازي كرديم شما اينا رو ديد؟ گفتن نه!!
    من تو يه چيزي موندم اگه هوش مصنوعي دروازه باناي فيفا كمه, هوش مصنوعي دروازه باناي ساكر چقدره؟
    اگه هد زدن توي فيفا 10 مشكل داره, هد هاي تو ساكر 2010 كه مثل شوت هست چي بايد بهش گفت!
    با دوستم رو PS3 داشيم بازي مي كرديم طرف از جاي نقطه پنالتي هد مي مي گفتي شوت كرده!!
    +

و در اين شكي نكن كه FIFA 10 نسخه نكست بهرتين بازي فوتبال اين نسل هستش!!
    اكثر سايت هاي مطرح دارن ميگن كه فيفا بهترينه! مقايسه ركورد فروش اين دو بازي هم كاملا نشون ميده كه كدوم برتره!!
    تو طول اين چند سالي كه من با بازي و سايت و اي حرفا آشنا شدم نديدم كه يك بازي بد باشه و فروش خيلي بالايي داشته باشه!!
    شما خودتون بريد و بازي كنيد و اونوقت پيش خودتون ميفهميد كه كدوم بازي در كل برتره!!
    شما كه اينقدر به نظر كاربران خارجي توجه دارين و اونا رو بهتر ميدونيد خوبه يه سرم به سايتهاي گيم اسپات و IGN كه هر دو از مطرح ترين سايت ها بازي هستن بزنيد و ميانگين نمرات يوزر هاي اونا رو بدونيد!!
    ميانگين نمره يوزر هاي گيم اسپات به فيفا 10 نسخه X360 از بين 585 تا راي 8.6 از 10 هستش!!
    ميانگين نمرات يوزه هاي گيم اسپات به PES 2010 نسخه X360 از بين 165 تا راي 7.6 از 10 هستش!!

تو سايت IGN ميانگين امتيازات يوزا به فيفا 10 از بين 233 تا 8.6 بوده و ميانگين امتيازات يوزرا به PES 2010 از بين همش 39 تا 7 بوده!!
    حتي شما اگه به تعداد افرادي كه به اين دو بازي نمره دادن نگاه كنيد ميبينيد كه كدوم بازي بين اونا محبوب تره!!
    نكنه كاربراي فروم فيفا بيشتر ميفهمن يا EA به همه كلا پول داده!
    تنها نكته اي كه فروم فيفا رو از بقيه فروم ها مجزا ميكنه كاربراش نيستش بلكه حضور سازنده هاي بازي تو اون هستش وگرنه همون يوزري كه تو گيم اسپات هست مطمئنا اونجا هم هست, مثل خودم!

خلاصه يكم به آ'ار نگاه كنيد مي تونيد ببينيد كه FIFA 10 چقدر جلوتره!!

+

در ضمن هر كي در خودش تواناييش رو ميبينه حتما يه پيغام خصوصي يا كامنني به من بده تا دعوتش كنم!

مسعود جان شما دیگه چرا ؟ مگه قرار نیست توی یک تاپیک دیگه کار مقایسه رو انجام بدیم ؟
    این مواردی که شما گفتیو من تمامشو ایشالا توی اون تاپیک جواب میدم .
    مسعود جان من حتی برای یک لحظه هم این فکر به ذهنم خطور نکرد که شما خدای نکرده دروغ میگی چون میشناسمت . من احتمال میدم یکی از علتهای مهمی که من توی 4 ساعت بازی کردن باگهایی دیدم و شما متوجه این باگها نشدی اینه که زیاد به جزئیات دقت نکردی راستش من چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه .

پی نوشت :
    شما هم مثل منتقدان سایتهای بازی گفتین که کارتهایی که توی بازی PES وجود داره زیاد به چشم نمیاد من توی تاپیک PES مساله رو کاملا روشن کردم میتونید به اونجا مراجعه کنید .
    [
    خدمت 4039 عزیز
    شما هم مثل بنده نسخه pc (یا همون کارنت) بازی رو بازی کردید یا روی کنسول به این مشکلات برخوردید؟!
    آخه نسخه pc بازی کلا گند زده!
    بله دوست عزیز من روی کنسول بازی کردم اما اون مشکلات رو دیدم .یا چشمای من خیلی تیز بینه و یا اینکه بقیه دوستان زیاد توجه نکردن .
    Last edited by 4039; 22-11-2009 at 17:12.

12. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hasan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    چه فرقی داره ؟

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بی برو برگرد این جایزه امسال باید به NBA 2K10 داده بشه!!!نه فیفا 10!!
    -------
    من چند دست فیفا نکست زدم و واقعا بازی خوبی هست!
    گرافیکش به Pes نمیرسه ولی اون چه وضعیت مدل بازیکنها هست از دم همه دستها مخصوصا کف دستها بزرگتر از حد معمولی هست!قسمت پایین تنه تو نمای دور به نظر دراز هست این امر وقتی که بازیکنها با سرعت میدون یک مقدار خنده دار جلوه میکنه!از جزئیات کنار زمین که اصلا بر خلاف تصوراتم که فکر میکردم فیفا فوق العاده هست اصلا جالب نبود!
    آخر فوتبالیستها بازیش موقعی بود که کرنر میخوای بزنی میتوانی بعد از چند تمرین به توپ اونقدر کات بدی که توپ در هر کرنر زدن(بعد از چند تمرین)کاملا گل بشه دروازه بانها هم موقع سانتر روی دروازه اکثر اوقات تماشاگر تپ هستن و نظارگر هستن که چطور بازیکن حریف دروازه را به توپ میبنده!
    توپ بازی هم به نظرم دوبرابر توپ معمولی بود و برخلاف ظاهر بزرگ وزنش سبک بود!
    من تو آنفیلد بازی کردم و باید بگم طراحی ورزشگاه آنفیلد شبیه مدل واقعی نبود از کی تا حالا آنفیلد فاصله تماشاگرا تا زمین اونقدر هست تو این ورزشگاه!
    بازی هم برای اولین بار بازی میکردم ماشالا 1 دقیقه نمیشد از توپ از این دروازه به اون دروازه میرسید!
    انیمیشنهای بازی فوق العاده بود!که به ادم حس فوق العاده ای میداد!البته من دقت میکردم تفاوتی تو دویدن بازیکنها نبود شاید 3 ساعت بازی کردن کافی نیست برای دیدن این نکات ولی بازم برای این 3 ساعت ما که فرقی بین حرکات هانری و ابیدال ندیدیم البته باید بیشتر بازی کنم!ولی یک تفاوت کوچولو فکر کنم تو جرارد من دیدم ولی همینطوری نمیشه گفت باید بیشتر بازی کنم
    نکته بعدی طراحی چهره بازیکنها بود که قشنگ اونقدر خندیدیم روحمون شاد شد!از اون نمای دور هم نمیشد تشخیص داد که طرف ابیدال هست یا هانری!!دنی آلوز که روی اعصاب بود از دور!!
    و از اون مهمتر رفتار بازیکنها مشابه واقعیت(چیزی که تو این سری Pes شاهد هستیم)که ماشالا اصلا تو فیفا چنین چیزی نبود!
    و بعدا بیشتر بازی میکنیم ولی همچین میگفتن فیفا نکست فیفا نکست فیفا نکست که آدم فکر میکنه با چه چیز عجیبی رو برو خواهد شد..................
    قضیه برای من شد مثل Gears of War موقع انتشار این بازی آنقدر تعریف و تمجید و اینه بهترین بازی و هزار لقب دیگه دادن ما هم که X360 نداشتیم فکر میکردیم اوایل این نسل چه بازی رایانه ای زدن اما وقتی خودم تو PC بازی کردم واقعیت را دیدم هیچ چیز عجیبی تو این بازی ندیدم!(البته دوستان X360 باز توهین نمیکنم قصد کل کل هم ندارم ولی ببخشید اگه به بازیتون جسارت کردم اما چیز عجیبی نبود) حالا این معجزه به نام فیفا نکست....................
    بازی در کل بهتر از PES 2010 هست ولی معجزه..........
    حالا دوست عزیز شما زیاد خودشو ناراحت نکن این مسائل پیش میاد!معجزه 8.6 بگیره حالا بی خیال.............بگذریم
    نون لیسانس و انمیشن زیاد هست دیگه 1 نمره جلو هست!
    من هم موافقم فیفا نکست بهتر از Pes 2010 هست!
    Last edited by joey jordison; 22-11-2009 at 21:13.

15. 3 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

بی برو برگرد این جایزه امسال باید به NBA 2K10 داده بشه!!!نه فیفا 10!!
    -------
    من چند دست فیفا نکست زدم و واقعا بازی خوبی هست!
    گرافیکش به Pes نمیرسه ولی اون چه وضعیت مدل بازیکنها هست از دم همه دستها مخصوصا کف دستها بزرگتر از حد معمولی هست!قسمت پایین تنه تو نمای دور به نظر دراز هست این امر وقتی که بازیکنها با سرعت میدون یک مقدار خنده دار جلوه میکنه!از جزئیات کنار زمین که اصلا بر خلاف تصوراتم که فکر میکردم فیفا فوق العاده هست اصلا جالب نبود!
    آخر فوتبالیستها بازیش موقعی بود که کرنر میخوای بزنی میتوانی بعد از چند تمرین به توپ اونقدر کات بدی که توپ در هر کرنر زدن(بعد از چند تمرین)کاملا گل بشه دروازه بانها هم موقع سانتر روی دروازه اکثر اوقات تماشاگر تپ هستن و نظارگر هستن که چطور بازیکن حریف دروازه را به توپ میبنده!
    توپ بازی هم به نظرم دوبرابر توپ معمولی بود و برخلاف ظاهر بزرگ وزنش سبک بود!
    من تو آنفیلد بازی کردم و باید بگم طراحی ورزشگاه آنفیلد شبیه مدل واقعی نبود از کی تا حالا آنفیلد فاصله تماشاگرا تا زمین اونقدر هست تو این ورزشگاه!
    بازی هم برای اولین بار بازی میکردم ماشالا 1 دقیقه نمیشد از توپ از این دروازه به اون دروازه میرسید!
    انیمیشنهای بازی فوق العاده بود!که به ادم حس فوق العاده ای میداد!البته من دقت میکردم تفاوتی تو دویدن بازیکنها نبود شاید 3 ساعت بازی کردن کافی نیست برای دیدن این نکات ولی بازم برای این 3 ساعت ما که فرقی بین حرکات هانری و ابیدال ندیدیم البته باید بیشتر بازی کنم!ولی یک تفاوت کوچولو فکر کنم تو جرارد من دیدم ولی همینطوری نمیشه گفت باید بیشتر بازی کنم
    نکته بعدی طراحی چهره بازیکنها بود که قشنگ اونقدر خندیدیم روحمون شاد شد!از اون نمای دور هم نمیشد تشخیص داد که طرف ابیدال هست یا هانری!!دنی آلوز که روی اعصاب بود از دور!!
    و از اون مهمتر رفتار بازیکنها مشابه واقعیت(چیزی که تو این سری Pes شاهد هستیم)که ماشالا اصلا تو فیفا چنین چیزی نبود!
    و بعدا بیشتر بازی میکنیم ولی همچین میگفتن فیفا نکست فیفا نکست فیفا نکست که آدم فکر میکنه با چه چیز عجیبی رو برو خواهد شد..................
    قضیه برای من شد مثل Gears of War موقع انتشار این بازی آنقدر تعریف و تمجید و اینه بهترین بازی و هزار لقب دیگه دادن ما هم که X360 نداشتیم فکر میکردیم اوایل این نسل چه بازی رایانه ای زدن اما وقتی خودم تو PC بازی کردم واقعیت را دیدم هیچ چیز عجیبی تو این بازی ندیدم!(البته دوستان X360 باز توهین نمیکنم قصد کل کل هم ندارم ولی ببخشید اگه به بازیتون جسارت کردم اما چیز عجیبی نبود) حالا این معجزه به نام فیفا نکست....................
    بازی در کل بهتر از PES 2010 هست ولی معجزه..........

حالا دوست عزیز شما زیاد خودشو ناراحت نکن این مسائل پیش میاد!معجزه 8.6 بگیره حالا بی خیال.............بگذریم
    نون لیسانس و انمیشن زیاد هست دیگه 1 نمره جلو هست!
    من هم موافقم فیفا نکست بهتر از Pes 2010 هست!
    اگر میخواستن اینجوری اشکال بگیرن که فیفا10 میگرفت 2 از 10 و PES 2010 هم می گرفت -10 ! شما تو همین چند دست همه ی اینا رو فهمیدی دیگه ؟ :-/ !

حالا خدا وکیلی کی با تعصب حرف میزنه ! به قولآ مگه فیفا ماله بابامونه ! من به 4039 هم سابقه ی فوتبال بازی کردنم رو گفتم ، پس فکر نکم به یکی مثه بشه من گفت با تعصب ! {تیم ملی هم که ...} چه ربطی داشت
    بهتره بیخیال این بحث بشیم ! 3-4 صفحه FULL SPAM فقط یه جا موند ! {نگید بحث مفید بودا ! چون تکراریه همش}

خوش باشین !
    Last edited by Elendil1; 22-11-2009 at 21:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •